shrike έγραψε: 12 Ιουν 2018, 19:16 Επ, γιορτάζεις μαρή; Χρόνια πολλά και να σε χαίρονται οι θκοι σ'.

shrike έγραψε: 12 Ιουν 2018, 19:16 Επ, γιορτάζεις μαρή; Χρόνια πολλά και να σε χαίρονται οι θκοι σ'.

Σαφώς, ποιος λέει όχι; Θα 'δινα τα μισά μου χρόνια για να ξαναγίνω 36. Όχι... κάτσε. Λάθος, έχω πρόβλημα με τις προσθαφαιρέσεις.Φινγκόλφιν έγραψε: 12 Ιουν 2018, 19:37 Σιγά τα γέρατα, μια χαρά νέος άνθρωπος είσαι στα τριάντα έξι.
Ναι, είδα τώρα ότι στα 36 αυτοκτόνησε, δεν ήξερα πότε ακριβώς.shrike έγραψε: 12 Ιουν 2018, 19:40Σαφώς, ποιος λέει όχι; Θα 'δινα τα μισά μου χρόνια για να ξαναγίνω 36. Όχι... κάτσε. Λάθος, έχω πρόβλημα με τις προσθαφαιρέσεις.
Για άλλον λόγο το λέω, Φιν. Η ΜΜ που έβαλε στην φωτό, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για να γιορτάζεις τα 36 σου.
αν και έχω κάνει πάρα πολλά λάθη τα οποία με κλείνουν στον εαυτό μου και τελικά συνέχιζα με λάθος συμπεριφορές ,το μόνο που με κάνει να νιώθω ότι ''οκ δε πειράζει,θα έρθουν και καλύτερα τα πράματα όσο χρόνο κι αν σπατάλησες'' είναι ότι νιώθω αυτό που λές Φιν!!Φινγκόλφιν έγραψε: 12 Ιουν 2018, 19:37 Σιγά τα γέρατα, μια χαρά νέος άνθρωπος είσαι στα τριάντα έξι.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 12 Ιουν 2018, 19:48αν και έχω κάνει πάρα πολλά λάθη τα οποία με κλείνουν στον εαυτό μου και τελικά συνέχιζα με λάθος συμπεριφορές ,το μόνο που με κάνει να νιώθω ότι ''οκ δε πειράζει,θα έρθουν και καλύτερα τα πράματα όσο χρόνο κι αν σπατάλησες'' είναι ότι νιώθω αυτό που λές Φιν!!
παιδιά δεν αυτοκτονώ...
δε σας κάνω τη χάρη!!!
![]()