!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Gillete ή BIC ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
the comet the course the tail
Re: Gillete ή BIC ?
παλιά, πριν καμιά 15-20αριά χρόνια που ξυριζόμουν μια φορά τη βδομάδα και αν, βόλευε το bic classic με μονή λεπίδα, καθώς δεν μπούκωνε από τις μακριές τρίχες. είχε αρκετό διάκενο μεταξύ λεπίδας και βάσης.
- Pool Party
- Επικοινωνία:
από τότε που συνταξιοδοτήθηκες ως κνιτομποτ, έχεις ξεσαλώσει σύντροφε

Souvlatzis έγραψε: 05 Δεκ 2018, 17:36ρε κρυφοσυκιες..άλλη δουλεία από το να ασχολήστε με μένα δεν έχετε?
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Πηγαδησιε εσυ?Τι νεα ολα καλα?Pool Party έγραψε: 19 Ιαν 2019, 17:30από τότε που συνταξιοδοτήθηκες ως κνιτομποτ, έχεις ξεσαλώσει σύντροφε![]()
- Οργισμένος
Αυτο εχω αλλα δεν τα κοβει βαθια.
Αναμενουμε τα ξυραφακια με λειζερ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Eθνικοκοινωνιστης
σχεδον ολη η συγχρονη καπιταλιστικη κερδοφορια στηριζεται στην ανδρικη καταπιεση και στον μισανδρισμο
δεν σε εχουν αναγκη ως καταναλωτη αλλα ως δουλο της πιστωσης με σκοπο να εξυπηρετησεις γυναικειες αναγκες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι πολύ μεγάλες οι ανάγκες μας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:12σχεδον ολη η συγχρονη καπιταλιστικη κερδοφορια στηριζεται στην ανδρικη καταπιεση και στον μισανδρισμο
δεν σε εχουν αναγκη ως καταναλωτη αλλα ως δουλο της πιστωσης με σκοπο να εξυπηρετησεις γυναικειες αναγκες![]()
Θέλουμε να μας ικανοποιείτε συνέχεια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Gherschaagk νασαι καλα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά είμαι
Το αυτό επιθυμώ και για σένα.
Για να έχεις τη δυνατότητα να ικανοποιείς γυναίκες.
Το αυτό επιθυμώ και για σένα.
Για να έχεις τη δυνατότητα να ικανοποιείς γυναίκες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το πρωτο μου ξύρισμα!
ήταν η επανάσταση όταν βγήκε!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
στην ελλάδα δεν υπάρχουν πια. Είχα σταματήσει πριν 2 χρόνια σε ένα παλιό μπακάλικο χωριού στη Θάσο και βρήκα με συγκίνηση μια σκονισμένη συσκευασία με λαβή και 3 ξυραφάκια 8.000δρχ έλεγε η τιμή.stergiosbik έγραψε: 18 Ιαν 2019, 19:16 Εδω και καμμια εξαετια σταματησα το ξυρισμα γιατι το βαριομουν.
Μεχρι τοτε χρησιμοποιουσα-και την εχω ακομη-την Gillete sensor που την ειχα πριν καν παω φανταρος!!!
Καποια στιγμη σταματησαν να βγαινουν ανταλλακτικα ξυραφακια sensor αλλα κουμπωναν στην μηχανη τα sensor excel μιας και ηταν ιδια ακριβως μηχανη.
Αν το γυρισω στο ξυρισμα ξανα θα χρησιμοποιησω την ιδια ακριβως μηχανη και για οσο θα βρισκω ξυραφακια.
υπάρχουν ομως στο ιμπεη
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... 10&_sop=15
-
stergiosbik
Και τα ανταλλακτικα;dna replication έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:41στην ελλάδα δεν υπάρχουν πια. Είχα σταματήσει πριν 2 χρόνια σε ένα παλιό μπακάλικο χωριού στη Θάσο και βρήκα με συγκίνηση μια σκονισμένη συσκευασία με λαβή και 3 ξυραφάκια 8.000δρχ έλεγε η τιμή.stergiosbik έγραψε: 18 Ιαν 2019, 19:16 Εδω και καμμια εξαετια σταματησα το ξυρισμα γιατι το βαριομουν.
Μεχρι τοτε χρησιμοποιουσα-και την εχω ακομη-την Gillete sensor που την ειχα πριν καν παω φανταρος!!!
Καποια στιγμη σταματησαν να βγαινουν ανταλλακτικα ξυραφακια sensor αλλα κουμπωναν στην μηχανη τα sensor excel μιας και ηταν ιδια ακριβως μηχανη.
Αν το γυρισω στο ξυρισμα ξανα θα χρησιμοποιησω την ιδια ακριβως μηχανη και για οσο θα βρισκω ξυραφακια.
υπάρχουν ομως στο ιμπεη
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... 10&_sop=15
Γιατι αν δεν κανω λαθος σα να πηρε το ματι μου ξυραφακια sensor excel στον Γαλαξια στην γειτονια μου.
Αμα τα κατηργησαν και οντως εχει ο Γαλαξιας,θα τα παρω ολα.
Ειναι συναισθηματικοι οι λογοι.
Αν δεν κανω λαθος την αγορασα 1 χρονο μετα που τελειωσα το Λυκειο.
the comet the course the tail έγραψε: 19 Ιαν 2019, 08:04 παλιά, πριν καμιά 15-20αριά χρόνια που ξυριζόμουν μια φορά τη βδομάδα και αν, βόλευε το bic classic με μονή λεπίδα, καθώς δεν μπούκωνε από τις μακριές τρίχες. είχε αρκετό διάκενο μεταξύ λεπίδας και βάσης.
Βολεύει όντως. (αν ταυτόχρονα κάνεις και κάτι άλλο η αφαιρεθείς, κατακόπηκες)
Όποιος χρησιμοποιεί πέραν των δύο λεπίδων είναι γκέι.
Φλωρισμοί της Δύσης, βίτσια ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είπα να το δω όλο, εξαντλήθηκα από την φλυαρία, έχω μιά πεντάδα Ζιλέτ γιατί με βόλευε, τώρα πιά θα το γυρίσω σε κάτι περουβιανά που βρίσκω στα Οggi ή ότι κάτσει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Γραφικός
Προτιμώ να ξυριστώ με χασαπομάχαιρο παρά με bic. Σε όλα τα άλλα προϊόντα της (αναπτήρες, στυλό κλπ), η ποιότητα είναι πολύ καλή, αλλά τα ξυραφάκια της ρε παιδί μου είναι γάμησέ τα.