!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ετοιμάζει παπαρι η Κινα
Re: Ετοιμάζει παπαρι η Κινα
οπως εγραψα εδω μεσα η Ευρωπη θα πλημμυρισει απο φτηνα Κινεζικα προιοντα ... η παραγωγη της Κινας πλεον δεν μπορει να φτασει στις ΗΠΑ δηλαδη τον μεγαλυτερο καταναλωτη του πλανητη ... να δουμε τι θα κανει η ΕΕ που θα δει το 2μερες εμποριο με την Κινα να παιρνει δραματικη επιβαρυνση στο ισοζυγιο της
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Γενικα τα brand είναι λίγο αέρας κοπανιστός.
Μας λέγανε πως το ΑΕΠ της Ρωσίας είναι ισάξιο με αυτό της Ιταλίας. Αλλά οπως αποδείχθηκε και στην πράξη δεν είναι τώρα ισάξια αγαθα τα τζιν αρμανι με το πετρέλαιο.
Μας λέγανε πως το ΑΕΠ της Ρωσίας είναι ισάξιο με αυτό της Ιταλίας. Αλλά οπως αποδείχθηκε και στην πράξη δεν είναι τώρα ισάξια αγαθα τα τζιν αρμανι με το πετρέλαιο.
- hellegennes
Όχι, έχω δοκιμάσει άλλα της εταιρείας και δεν τα βρήκα καθόλου άνετα, χώρια ότι τα βρίσκω άκρως αντιαισθητικά.Νon4me έγραψε: 17 Απρ 2025, 14:28Τα έχεις ? Αν οχι σε φάση που έχεις ελεύθερο χρόνο πανε σ ενα κατάστημα και δοκίμασε τα . με ευχαριστείς αργότερα.
Άνετα παπούτσια βρίσκω αυτά:
https://www.amazon.in/Slazenger-Mens-Me ... B0177O36X4
Καμμία σχέση με ό,τι έχω δοκιμάσει από όλες τις μεγάλες φίρμες. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και ό,τι πιο άνετο έχω φορέσει στην ζωή μου. Πραγματικά νιώθω ότι δεν φοράω παπούτσια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το ότι έγραψες μια μαλακία δεν σημαίνει κάτι. Η ΕΕ εισάγει πολύ περισσότερο από την Κίνα. Κυριολεκτικά ότι ο μεγαλύτερος καταναλωτής είναι η ΗΠΑ το έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου.nostromos έγραψε: 17 Απρ 2025, 14:43 οπως εγραψα εδω μεσα η Ευρωπη θα πλημμυρισει απο φτηνα Κινεζικα προιοντα ... η παραγωγη της Κινας πλεον δεν μπορει να φτασει στις ΗΠΑ δηλαδη τον μεγαλυτερο καταναλωτη του πλανητη ... να δουμε τι θα κανει η ΕΕ που θα δει το 2μερες εμποριο με την Κινα να παιρνει δραματικη επιβαρυνση στο ισοζυγιο της
Η ΕΕ εισήγαγε το 2023 από την Κίνα 520 δις προϊόντων ενώ οι ΗΠΑ εισήγαγαν 440 δις.
Δεν ξέρω τι έχει δημιουργήσει αυτήν την αμερικανολατρεία στο μυαλό σου αλλά οι ΗΠΑ είναι ένα τριτοκοσμικό κωλοχανείο που ο μόνος λόγος που δεν την θεωρούμε τριτοκοσμική είναι γιατί κυκλοφορεί πολύ χρήμα. Το ότι έχουν οικονομικά προβλήματα οφείλεται 100% στις ανίκανες κυβερνήσεις τους, όπως η τωρινή, που δουλεύουν αποκλειστικά για να γίνουν πιο πλούσιοι οι πλούσιοί τους και γαμάνε την χώρα, όχι ότι τους αδικεί κάποια άλλη χώρα στο εμπόριο ή ό,τι άλλη μαλακία σε έχουν πείσει ότι ισχύει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εχει διαφορα under armour με under . 150 ευρα ειχαν οταν τα πηρα . ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ τα ,hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:25Όχι, έχω δοκιμάσει άλλα της εταιρείας και δεν τα βρήκα καθόλου άνετα, χώρια ότι τα βρίσκω άκρως αντιαισθητικά.Νon4me έγραψε: 17 Απρ 2025, 14:28Τα έχεις ? Αν οχι σε φάση που έχεις ελεύθερο χρόνο πανε σ ενα κατάστημα και δοκίμασε τα . με ευχαριστείς αργότερα.
Καμμία σχέση με ό,τι έχω δοκιμάσει από όλες τις μεγάλες φίρμες. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και ό,τι πιο άνετο έχω φορέσει στην ζωή μου. Πραγματικά νιώθω ότι δεν φοράω παπούτσια.
Επισης εφαγα φολα με HOOKA των 180 ευρω παρολο που ειναι θυγατρικη της under .... στο 4μηνο καναν ρωγμες εκει που λυγιζει το ποδι ( ηταν goretex αλλα δεν την βλεπω καλη δικαιολογια ) συν οτι πηραν σχημα μπανανας .
- hellegennes
Ok, πόσο κάνουν;Νon4me έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:44Εχει διαφορα under armour με under . 150 ευρα ειχαν οταν τα πηρα . ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ τα ,hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:25Όχι, έχω δοκιμάσει άλλα της εταιρείας και δεν τα βρήκα καθόλου άνετα, χώρια ότι τα βρίσκω άκρως αντιαισθητικά.Νon4me έγραψε: 17 Απρ 2025, 14:28
Τα έχεις ? Αν οχι σε φάση που έχεις ελεύθερο χρόνο πανε σ ενα κατάστημα και δοκίμασε τα . με ευχαριστείς αργότερα.
Επισης εφαγα φολα με HOOKA των 180 ευρω παρολο που ειναι θυγατρικη της under .... στο 4μηνο καναν ρωγμες εκει που λυγιζει το ποδι ( ηταν goretex αλλα δεν την βλεπω καλη δικαιολογια ) συν οτι πηραν σχημα μπανανας .
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγω τα ειχα πληρωσει γιατι τα ειχα παρει με το που βγηκαν . 150ε . τωρα βλεπω τα βρισκεις και με 85hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:57Ok, πόσο κάνουν;Νon4me έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:44Εχει διαφορα under armour με under . 150 ευρα ειχαν οταν τα πηρα . ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ τα ,hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:25
Όχι, έχω δοκιμάσει άλλα της εταιρείας και δεν τα βρήκα καθόλου άνετα, χώρια ότι τα βρίσκω άκρως αντιαισθητικά.
https://www.skroutz.gr/c/379/athlitika- ... ovr+mega+3
ετσι λεγονται . γιατι υπάρχουν παρόμοια με παρόμοιο name
under armour hovr mega 3
Μιλάμε για σοδομισμό τωρα τα under οχι αστεια . 8-10ωρα ορθοστασια καθε μερα και χιλιομετρα περπατημα καθε μερα . δεν εχουν παρει φορμα δεν εχουν σκιστει . απλα απο κατω εχουν γινει σλικ και τα αποφευγω γιατι γλυστρανε στο βρεγμενο .
εγραψα ο μεγαλυτερος του πλανητη ... οχι ο μεγαλυτερος καταναλωτης Κινεζικων προιοντων ... οποτε δεν νομιζω οτι εγραψα καμια μαλακια https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_l ... er_marketshellegennes έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:32Το ότι έγραψες μια μαλακία δεν σημαίνει κάτι. Η ΕΕ εισάγει πολύ περισσότερο από την Κίνα. Κυριολεκτικά ότι ο μεγαλύτερος καταναλωτής είναι η ΗΠΑ το έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου.nostromos έγραψε: 17 Απρ 2025, 14:43 οπως εγραψα εδω μεσα η Ευρωπη θα πλημμυρισει απο φτηνα Κινεζικα προιοντα ... η παραγωγη της Κινας πλεον δεν μπορει να φτασει στις ΗΠΑ δηλαδη τον μεγαλυτερο καταναλωτη του πλανητη ... να δουμε τι θα κανει η ΕΕ που θα δει το 2μερες εμποριο με την Κινα να παιρνει δραματικη επιβαρυνση στο ισοζυγιο της
Η ΕΕ εισήγαγε το 2023 από την Κίνα 520 δις προϊόντων ενώ οι ΗΠΑ εισήγαγαν 440 δις.
Δεν ξέρω τι έχει δημιουργήσει αυτήν την αμερικανολατρεία στο μυαλό σου αλλά οι ΗΠΑ είναι ένα τριτοκοσμικό κωλοχανείο που ο μόνος λόγος που δεν την θεωρούμε τριτοκοσμική είναι γιατί κυκλοφορεί πολύ χρήμα. Το ότι έχουν οικονομικά προβλήματα οφείλεται 100% στις ανίκανες κυβερνήσεις τους, όπως η τωρινή, που δουλεύουν αποκλειστικά για να γίνουν πιο πλούσιοι οι πλούσιοί τους και γαμάνε την χώρα, όχι ότι τους αδικεί κάποια άλλη χώρα στο εμπόριο ή ό,τι άλλη μαλακία σε έχουν πείσει ότι ισχύει.
τωρα γιατι συμπαθω τον Αμερικανικο τροπο ζωης δεν νομιζω γιατι θα πρεπει να το εξηγησω
- hellegennes
Αυτό ακριβώς έγραψες. Είχες την εντύπωση ότι "οι καλοί Αμερικάνοι" μας έχουν σώσει από την καταστροφή του εμπορικού ισοζυγίου επειδή κατανάλωναν αυτοί τα προϊόντα των Κινέζων. Μιλάμε για φουλ σουρεαλισμό.nostromos έγραψε: 18 Απρ 2025, 03:29εγραψα ο μεγαλυτερος του πλανητη ... οχι ο μεγαλυτερος καταναλωτης Κινεζικων προιοντων ... οποτε δεν νομιζω οτι εγραψα καμια μαλακιαhellegennes έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:32Το ότι έγραψες μια μαλακία δεν σημαίνει κάτι. Η ΕΕ εισάγει πολύ περισσότερο από την Κίνα. Κυριολεκτικά ότι ο μεγαλύτερος καταναλωτής είναι η ΗΠΑ το έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου.nostromos έγραψε: 17 Απρ 2025, 14:43 οπως εγραψα εδω μεσα η Ευρωπη θα πλημμυρισει απο φτηνα Κινεζικα προιοντα ... η παραγωγη της Κινας πλεον δεν μπορει να φτασει στις ΗΠΑ δηλαδη τον μεγαλυτερο καταναλωτη του πλανητη ... να δουμε τι θα κανει η ΕΕ που θα δει το 2μερες εμποριο με την Κινα να παιρνει δραματικη επιβαρυνση στο ισοζυγιο της
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η Ευρώπη ετοιμάζεται να πάρει ακόμα σκληρότερα μέτρα για τα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια, γιατί προφανώς το πρόβλημα του πλανήτη είναι ότι το καπάκι δεν είναι κολλημένο στο μπουκάλι.nostromos έγραψε: 17 Απρ 2025, 14:43 οπως εγραψα εδω μεσα η Ευρωπη θα πλημμυρισει απο φτηνα Κινεζικα προιοντα ... η παραγωγη της Κινας πλεον δεν μπορει να φτασει στις ΗΠΑ δηλαδη τον μεγαλυτερο καταναλωτη του πλανητη ... να δουμε τι θα κανει η ΕΕ που θα δει το 2μερες εμποριο με την Κινα να παιρνει δραματικη επιβαρυνση στο ισοζυγιο της
Την ίδια ώρα, η Κίνα φτιάχνει 100 καινούργια εργοστάσια άνθρακα μεγέθους μικρής πόλης
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Και εννοείται οτι δεν λυπαμαι τις πολυεθνικές.
Επειδη ολα (καλα και κακα) ξεκινανε απο τις ΗΠΑ, απο εκει, και κατω απο την πίεση των εταιριών ξεκινησε και η μεταφορα των εργοστασιων της δυσης στις τριτοκοσμικες χωρες οπως ηταν τοτε η Κινα μειωνοντας τους δασμους.
Το αποτελεσμα ηταν η αποβιομηχανιση της δυσης, η κονομα των εταιριών που φυσικα δεν μειωσαν τις τιμες των προϊόντων τους αλλα τις αυξησαν κιολας, και η μετατροπη της Κίνας απο ενα τριτοκοσμικο κρατος απο το οποιο βλεπαμε κινέζικα μονο σε ομπρελιτσες για παγωτα, σε ενα γιγαντα που δεν μπορει πλεον να ελεγχθει.
Επειδη ολα (καλα και κακα) ξεκινανε απο τις ΗΠΑ, απο εκει, και κατω απο την πίεση των εταιριών ξεκινησε και η μεταφορα των εργοστασιων της δυσης στις τριτοκοσμικες χωρες οπως ηταν τοτε η Κινα μειωνοντας τους δασμους.
Το αποτελεσμα ηταν η αποβιομηχανιση της δυσης, η κονομα των εταιριών που φυσικα δεν μειωσαν τις τιμες των προϊόντων τους αλλα τις αυξησαν κιολας, και η μετατροπη της Κίνας απο ενα τριτοκοσμικο κρατος απο το οποιο βλεπαμε κινέζικα μονο σε ομπρελιτσες για παγωτα, σε ενα γιγαντα που δεν μπορει πλεον να ελεγχθει.
hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2025, 05:25Αυτό ακριβώς έγραψες. Είχες την εντύπωση ότι "οι καλοί Αμερικάνοι" μας έχουν σώσει από την καταστροφή του εμπορικού ισοζυγίου επειδή κατανάλωναν αυτοί τα προϊόντα των Κινέζων. Μιλάμε για φουλ σουρεαλισμό.nostromos έγραψε: 18 Απρ 2025, 03:29εγραψα ο μεγαλυτερος του πλανητη ... οχι ο μεγαλυτερος καταναλωτης Κινεζικων προιοντων ... οποτε δεν νομιζω οτι εγραψα καμια μαλακιαhellegennes έγραψε: 17 Απρ 2025, 22:32
Το ότι έγραψες μια μαλακία δεν σημαίνει κάτι. Η ΕΕ εισάγει πολύ περισσότερο από την Κίνα. Κυριολεκτικά ότι ο μεγαλύτερος καταναλωτής είναι η ΗΠΑ το έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου.
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 2#p3950002η παραγωγη της Κινας πλεον δεν μπορει να φτασει στις ΗΠΑ δηλαδη τον μεγαλυτερο καταναλωτη του πλανητη
αυτο εγραψα ... μαλλον δεν το διαβασες σωστα
Καμία από τις πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες δεν έχουν παραγωγή στην Κίνα, απλά οι Κινέζοι είναι άριστοι στις αντιγραφεςΚαραμελίτσα έγραψε: 16 Απρ 2025, 22:59 Αυτό σημαίνει ότι οι μάρκες που δεν έχουν παραγωγή στην Κίνα θα γίνουν ακόμα πιο ακριβές. Εκτός αν κοροϊδεύουν τον καταναλωτή, οι τοπ μάρκες (Λουίς Βυτόν, Πράντα, Ερμές, Μιου Μιου) δεν έχουν παραγωγή στην Κίνα, με πολύ λίγα προϊόντα στις εξαιρέσεις.
Btw η μίου μίου είναι στην ουσία η πιο οικονομική σειρά της πραντα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 24 Απαντήσεις