Περιμένω με αγωνία να μου την πέσουν με την σειρά , Ασέβαστος , νο ναμε , Εσπερος , Λινο βεντούρα και καμιά δεκαριά από παράξενα ψευδώνυμα της ιδίας ομάδας που έχουν όλοι απο καμιά 30 αρια δημοσιέυσεις με τελευταία φορά ξανά λίγο πρίν τις Εθνικές εορτές που πάλι έπρεπε να κινητοποιήσεις πολλά ψευδώνυμα.
Με τις υγείες σου.
Καλοχώνευτο.
Α, σε παρακαλώ, ο Ασέβραστος είναι αμερόληπτος.
Πάντως, ναι, αυτό το πράγμα με το παρεάκι κάπου έχει παραγίνει. Ο Όττο είναι καλό παιδί, το έχω ξαναπεί, αλλά λειτουργεί σαν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας.
Ερμής έγραψε: 01 Απρ 2025, 12:49
Πρόσεχε μόνο γιατι ο Οττο είναι μανιατάκι, το Σφακιανή δε λέει τίποτα λοιπόν
Κι ένας άλλος Μανιάτης κυκλοφορούσε που έλεγε οτι ο τελευταίος νεοδημοκράτης πρέπει να κρεμαστεί απ' τ' άντερα του τελευταίου πασόκου, αλλά τελικά έγινε αυτός νεοδημοκράτης. Να δεις πώς τον λέγανε, πώς τον λέγανε...
Ναι για πες ποιος ειναι αυτός που έγινε νεοδημοκράτης, δε μου λέει κάτι.
Κι ένας άλλος Μανιάτης κυκλοφορούσε που έλεγε οτι ο τελευταίος νεοδημοκράτης πρέπει να κρεμαστεί απ' τ' άντερα του τελευταίου πασόκου, αλλά τελικά έγινε αυτός νεοδημοκράτης. Να δεις πώς τον λέγανε, πώς τον λέγανε...
Ναι για πες ποιος ειναι αυτός που έγινε νεοδημοκράτης, δε μου λέει κάτι.
Τώρα μας δουλεύεις? Μητσοτάκη δε ψηφίζεις?
Το οτι ψήφισα μητσοτάκη με κάνει νεοδημοκράτη;
Με αυτή τη λογική εσυ πόσα -ατης έχεις γίνει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Περιμένω με αγωνία να μου την πέσουν με την σειρά , Ασέβαστος , νο ναμε , Εσπερος , Λινο βεντούρα και καμιά δεκαριά από παράξενα ψευδώνυμα της ιδίας ομάδας που έχουν όλοι απο καμιά 30 αρια δημοσιέυσεις με τελευταία φορά ξανά λίγο πρίν τις Εθνικές εορτές που πάλι έπρεπε να κινητοποιήσεις πολλά ψευδώνυμα.
Με τις υγείες σου.
Καλοχώνευτο.
Α, σε παρακαλώ, ο Ασέβραστος είναι αμερόληπτος.
Πάντως, ναι, αυτό το πράγμα με το παρεάκι κάπου έχει παραγίνει. Ο Όττο είναι καλό παιδί, το έχω ξαναπεί, αλλά λειτουργεί σαν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας.
Παραξενεύομαι στο τσάκ είμαι να σε αρχίσω εσένα.
Τέλος πάντων ναι ο Otto είναι καλό παιδί απλά ακόμα και διαδικτυακά του αρέσει να τραμπουκίζει να το παίζει τσαμπουκάς να λέει ψέματα να κάνει το μαύρο γκρίζο να την πέφτει ακόμα και διαδικτυακά με άλλους πεντέξι κάνει λάθος επιλογές που στοιχίζουν στην χώρα εν γνώσει του τώρα γιατί τις κάνει μόνο αυτός το ξέρει και προσπαθεί με μπούλινγκ και τσαμπουκά να νουθετήσει και άλλους σε αυτές τις λάθος επιλογές.
Κατά τα άλλα όπως λες είναι καλό παιδί.
Τι έμεινε να μου πεις;
Άστο αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.