Εσύ πρέπει να πας μαζί με τον ΓΓ στην ίδια τρύπα.Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2025, 11:14Πως κατάφερες να γράψεις ένα κείμενο που να λέει μόνο ψέματα;Niki έγραψε: 01 Απρ 2025, 08:23Δεν ξέρω ακόμα αν την γλύτωσες ή όχι από τους Ραδιο Αρβύλα.SeaHawk έγραψε: 01 Απρ 2025, 08:10 Αν δεν το παιξουν στο Ραδιο Αρβυλα εγω δεν πιστευω τιποτα
Ρε συ Νικη μηπως καποιοι το παιζουν φιλοι σου και απλα σε δουλευεουν ψιλο γαζι;
Αυτό θα το δούμε.
Αλλά γενικά πρέπει να είσαι πολύ θρασύς και αριβίστας δεν σε νοιάζει καθόλου η χώρα μόνο το προσωπικό σου συμφέρον σε νοιάζει.
Καιρός είναι να βρεις τρύπα να κρυφτείς .
Στήριξες ενα κόμμα που χρεοκόπησε την χώρα κορόιδεψε με μια συγνώμη για να πάρει ξανά την εξουσία.
Μέσα σε 6 χρόνια έπεσε με τα μούτρα στο πτώμα της Ελλάδος.
Κατάφερε να δημιουργήσει καρτέλ και μονοπώλια , να εξανεμιστούν οι καταθέσεις των Ελληνικών νοικοκυριων να αυξηθούν τα κέρδη των επιχειρήσεων να πουληθούν τα ακίνητα στο εξωτερικό ακόμα και σε Τουρκικές εταιρείες στα Εθνικά θέματα ούτε ένα καλώδιο σε δικά μας νερά δεν μπορούμε να βάλουμε έδωσε τον εξοπλισμό των νησιών στην Ουκρανία ,έκανε υπόκλιση στον Ερντογάν , ξεπούλησε την χώρα ,ξεφτίλισε τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας , χειραγώγησε την δικαιοσύνη και σκότωσε νέα παιδιά στο τρένο.
Θρασύτατε βρες τρύπα να κρυφτείς.
Προφανώς γιατί δεν είσαι στα καλά σου (αλλά όταν το λεω, κάποιοι τσαντίζονται)
Σε ο,τι αφορά τα νέα της ΝΔ μπορώ να επιβεβαιώσω στους συμφορουμίτες ότι γράφεις 100% μπούρδες.
Ούτε πληροφορίες έχεις, ούτε τιποτα.
Τα "νέα της ΝΔ" μας λεει και απο κάτω Documento και thefaq ως πηγές.
Ουστ.
Η Νίκη δεν λέει ψέματα ούτε την πρωταπριλιά το ψέμα το θεωρώ ίδιο με τον βιασμό.
Γράφω ψέματα 100 % ;
Για να δούμε ποιος είναι ο ψεύτης εδώ μέσα.
Να πάς για αρχή στον Κυριάκο για την συγνώμη του για την χρεοκοπία και να του πεις ότι αυτός είναι ψεύτης και η Νδ δεν συνέβαλε στην χρεοκοπία μετά να πας στον διοικητή της τράπεζας Ελλάδος που λέει για την μείωση των καταθέσεων των νοικοκυριών την αύξηση των κερδών και των αποθεματικών των επιχειρήσεων και το ευνοϊκό κλίμα των μονοπωλίων υπάρχει σχετικό νήμα με τις σελίδες και να τον βγάλεις ψεύτη , αν θέλεις να μάθεις για το καλώδιο να πας να διαψεύσεις Μανιάτη , Ροζάκη , Ευάγγελο Βενιζέλο , αν θέλεις για τα ακίνητα να πας να τα βάλεις με τους 11 βουλευτές της ΝΔ και τον Δένδια, αν θέλεις να διαψεύσεις την χειραγώγηση της δικαιοσύνης να πας να τα βάλεις με τον Τζαβάρα πρώην υπουργό ΝΔ και με τον Σαμαρά πρώην Πρωθυπουργό ΝΔ αν θέλεις να πεις ότι δεν ξεφτίλισε τον θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας για πρώτη φορά βγήκε πρόεδρος μη κοινής αποδοχής αν θέλεις να πεις ότι δεν πέθαναν 57 νέοι στα Τέμπη να πας στο κοιμητήριο.
Σου την χάρισα πολλές φορές λέγοντας δεν έχει νόημα.
Αυτήν την φορά όμως δεν άντεξα.
Λοιπόν μποτάκι νουδαίε βρες τρύπα να κρυφτείς πρέπει να ντρέπεσαι για όλα τα χρόνια για όσα έγραψες εδώ μέσα.
Βρες τρύπα αισχρέ που θα μου πεις εσύ εμένα ότι γράφω ψέματα και έχω πρόβλημα επειδή στην χαρίζομαι συνέχεια.
Άντε ούστ.