οι ζαιοι καναν πορειες για τον αδικημενο απ το σύστημα ΚΟΥΦΟΠΕΙΝΑ τι μου λες τωρα ....Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:21
Ήταν μια διδακτική εποχή για τη στάση πολλών. Ακολουθούν και μερικά από τα συμπεράσματά μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
Re: Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
- Golden Age
Δεν υπάρχει κάτι που να εκφράζει αυτό τον καιρό (σκόπευα να ψηφίσω Λατινοπούλου, αλλά ευτυχώς κατάλαβα ότι δεν κάνει εγκαίρως). Αν δεν προκύψει κάτι που να με εκφράζει, θα ψηφίσω Εθνικό Μέτωπο. Δεν με εκφράζουν γιατί παραμένουν παλαιολιθικοί εθνικιστές, αλλά ξέρω ότι στα σίγουρα δεν θα προδωθεί η ψήφος μου.Kauldron έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:18Να σε ρωτήσω, τί θα ψηφίσεις?Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:59Οι μόνοι που έχουνε πάει να δείρουνε θεατές ήταν οι ΚΚΕδες στους θεατές της ταινίας "Ελένη".Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:12 Ελλάδα 2.0 η Κολομβία της Ευρώπης. Εκεί που στη χώρα κάνουν κουμάντο οι παπάδες και τα βύσματα... Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε να δείρουν και τους θεατές του ζαραλικου...
Κολομβία 2.0 μας έχει κάνει ο μαρξιστικός υλισμός. Έτσι είναι όταν η χώρα κουμαντάρεται απο κομμουνιστές.
Περαν της πλακας τον γκολντεν τον εκτιμουσα και απο οταν στηριζε χα .Kauldron έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:18Δε κάνω αγκαλίτσες με τη ΝΔ, φίλε πρώην πασόκε.Νon4me έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:52Έχει κόψει πέρα εδώ και καιρό ( μόνος το έχει δηλώσει )Kauldron έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:34
Mπά, κολλητιλίκια με τους Χρυσαυγίτες? Κι εγώ που νόμιζα οτι δε τους πάς.
Σύρε τώρα να κάνεις αγκαλίτσες και φιλάκια με τους ζαιους , τα κνιτομποτ και μη ξεχάσεις να ψηφίσεις πατριωτικό κόμμα![]()
Κι εγώ έχω κόψει, αλλά αυτό δε σε σταματάει εσένα και άλλους απ' το να με λέτε Χρυσαυγίτη κάθε φορά που σας επιβητορεύω.
περαν των πολιτικων διαφωνιων ο λογος του ειναι ξεκαθαρος δεν κανει αντ χομινιες δεν συμπεριφερεται σαν 12.5 χρονων κλπ κλπ κλπ .
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το μονο που εχεις επιβητορευσει
Μιλάς και 'συ τώρα, που αγκαλιάζεις και πρώην ΧΑτες, και νυν Εθνικομετωπίτες.Νon4me έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:34οι ζαιοι καναν πορειες για τον αδικημενο απ το σύστημα ΚΟΥΦΟΠΕΙΝΑ τι μου λες τωρα ....Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:21
Ήταν μια διδακτική εποχή για τη στάση πολλών. Ακολουθούν και μερικά από τα συμπεράσματά μου.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ολοι εχουμε κανει τα λαθη στη ζωη μας πτωχε κωλδρονε και χρειαζομαστε μια 2ρη ευκαιρια .
εκτος απο τους εμμονικα κολλημενους .
εκτος απο τους εμμονικα κολλημενους .
-
Εμπεδοκλής
Ναι τύπε μου. Από το 1825 και μετά οι κομμουνιστές κυβερνούν. Το βρήκες. Κομμουνιστές όλοι. Και οι εφοπλιστές και οι ολιγάρχες και οι χουνταίοι και οι παπάδες και οι δικαστές. Λίγη τσίπα. Πόσες φορές να στο γράψω;Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:59Οι μόνοι που έχουνε πάει να δείρουνε θεατές ήταν οι ΚΚΕδες στους θεατές της ταινίας "Ελένη".Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:12 Ελλάδα 2.0 η Κολομβία της Ευρώπης. Εκεί που στη χώρα κάνουν κουμάντο οι παπάδες και τα βύσματα... Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε να δείρουν και τους θεατές του ζαραλικου...
Κολομβία 2.0 μας έχει κάνει ο μαρξιστικός υλισμός. Έτσι είναι όταν η χώρα κουμαντάρεται απο κομμουνιστές.
- Golden Age
Οι χουνταίοι είναι εδώ και μισό αιώνα κάτι πολιτικά περιθωριοποιημένοι ταλαίπωροι, χωρίς καμία απολύτως εξουσία. Είναι πολιτικά ανίσχυροι και ως εξουσία τους παρουσίαζαν οι Τσοχατζόπουλοι και οι Παπαντωνίου, για να αποχαυνώνουν τον κόσμο και να φτιάχνουν περιουσίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:57Ναι τύπε μου. Από το 1825 και μετά οι κομμουνιστές κυβερνούν. Το βρήκες. Κομμουνιστές όλοι. Και οι εφοπλιστές και οι ολιγάρχες και οι χουνταίοι και οι παπάδες και οι δικαστές. Λίγη τσίπα. Πόσες φορές να στο γράψω;Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:59Οι μόνοι που έχουνε πάει να δείρουνε θεατές ήταν οι ΚΚΕδες στους θεατές της ταινίας "Ελένη".Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:12 Ελλάδα 2.0 η Κολομβία της Ευρώπης. Εκεί που στη χώρα κάνουν κουμάντο οι παπάδες και τα βύσματα... Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε να δείρουν και τους θεατές του ζαραλικου...
Τώρα όσον αφορά τους ολιγάρχες και τους παπάδες, ποιοι έχουν πιο καλές σχέσεις με τους ολιγάρχες; Οι παπάδες ή οι κομμουνιστές;
-
Εμπεδοκλής
Αλήθεια τώρα. Πιστεύεις ότι οι κομμουνιστές τα έχουν καλά με τους παπάδες; Είσαι ο μοναδικός.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 17:47Οι χουνταίοι είναι εδώ και μισό αιώνα κάτι πολιτικά περιθωριοποιημένοι ταλαίπωροι, χωρίς καμία απολύτως εξουσία. Είναι πολιτικά ανίσχυροι και ως εξουσία τους παρουσίαζαν οι Τσοχατζόπουλοι και οι Παπαντωνίου, για να αποχαυνώνουν τον κόσμο και να φτιάχνουν περιουσίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:57Ναι τύπε μου. Από το 1825 και μετά οι κομμουνιστές κυβερνούν. Το βρήκες. Κομμουνιστές όλοι. Και οι εφοπλιστές και οι ολιγάρχες και οι χουνταίοι και οι παπάδες και οι δικαστές. Λίγη τσίπα. Πόσες φορές να στο γράψω;Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:59
Οι μόνοι που έχουνε πάει να δείρουνε θεατές ήταν οι ΚΚΕδες στους θεατές της ταινίας "Ελένη".
Τώρα όσον αφορά τους ολιγάρχες και τους παπάδες, ποιοι έχουν πιο καλές σχέσεις με τους ολιγάρχες; Οι παπάδες ή οι κομμουνιστές;
- Golden Age
Για ολιγάρχες γράφω για παπάδες απαντάςΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:17Αλήθεια τώρα. Πιστεύεις ότι οι κομμουνιστές τα έχουν καλά με τους παπάδες; Είσαι ο μοναδικός.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 17:47Οι χουνταίοι είναι εδώ και μισό αιώνα κάτι πολιτικά περιθωριοποιημένοι ταλαίπωροι, χωρίς καμία απολύτως εξουσία. Είναι πολιτικά ανίσχυροι και ως εξουσία τους παρουσίαζαν οι Τσοχατζόπουλοι και οι Παπαντωνίου, για να αποχαυνώνουν τον κόσμο και να φτιάχνουν περιουσίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:57
Ναι τύπε μου. Από το 1825 και μετά οι κομμουνιστές κυβερνούν. Το βρήκες. Κομμουνιστές όλοι. Και οι εφοπλιστές και οι ολιγάρχες και οι χουνταίοι και οι παπάδες και οι δικαστές. Λίγη τσίπα. Πόσες φορές να στο γράψω;
-
Εμπεδοκλής
Για διάβασε τί έγραψες ρε τύπε. Αλλά ας είναι. Πες μου έναν ολιγάρχη που δεν τα έχει καλά με τους παπάδες; Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Λάτσης, Πατέρας, Αγγελόπουλος, κ.α.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:26Για ολιγάρχες γράφω για παπάδες απαντάςΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:17Αλήθεια τώρα. Πιστεύεις ότι οι κομμουνιστές τα έχουν καλά με τους παπάδες; Είσαι ο μοναδικός.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 17:47
Οι χουνταίοι είναι εδώ και μισό αιώνα κάτι πολιτικά περιθωριοποιημένοι ταλαίπωροι, χωρίς καμία απολύτως εξουσία. Είναι πολιτικά ανίσχυροι και ως εξουσία τους παρουσίαζαν οι Τσοχατζόπουλοι και οι Παπαντωνίου, για να αποχαυνώνουν τον κόσμο και να φτιάχνουν περιουσίες.
Γιατί τελευταία το έχεις χάσει...
- Golden Age
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:36Για διάβασε τί έγραψες ρε τύπε. Αλλά ας είναι. Πες μου έναν ολιγάρχη που δεν τα έχει καλά με τους παπάδες; Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Λάτσης, Πατέρας, Αγγελόπουλος, κ.α.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:26Για ολιγάρχες γράφω για παπάδες απαντάςΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:17
Αλήθεια τώρα. Πιστεύεις ότι οι κομμουνιστές τα έχουν καλά με τους παπάδες; Είσαι ο μοναδικός.
Γιατί τελευταία το έχεις χάσει...![]()
Απο αυτό εσύ κατάλαβες ότι έγραψα για..."σχέσεις κομμουνιστών - παπάδων".Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:26
Κατα τα άλλα, σου παρέθεσα δημόσια δήλωση στελέχους των κομμουνιστών για άριστες φιλικές προσωπικές σχέσεις με κορυφαίο ολιγάρχη.
-
Εμπεδοκλής
Αγαπητό μου πρώην μέλος νεοναζιστικής οργάνωσης έχεις χάσει την μπάλα. Φιλικά πάντα.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:39Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:36Για διάβασε τί έγραψες ρε τύπε. Αλλά ας είναι. Πες μου έναν ολιγάρχη που δεν τα έχει καλά με τους παπάδες; Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Λάτσης, Πατέρας, Αγγελόπουλος, κ.α.
Απο αυτό εσύ κατάλαβες ότι έγραψα για..."σχέσεις κομμουνιστών - παπάδων".Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:26
Κατα τα άλλα, σου παρέθεσα δημόσια δήλωση στελέχους των κομμουνιστών για άριστες φιλικές προσωπικές σχέσεις με κορυφαίο ολιγάρχη.
Αφού '50 χρόνια κυβερνούν οι κομμουνισταί' τότε οι ολιγαρχες παλεύουν να τα έχουν καλά με το ΚΚΕ, όχι αντίστροφα.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:39Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 21:36Για διάβασε τί έγραψες ρε τύπε. Αλλά ας είναι. Πες μου έναν ολιγάρχη που δεν τα έχει καλά με τους παπάδες; Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Λάτσης, Πατέρας, Αγγελόπουλος, κ.α.
Διότι αλλεως θα βρεθούν κι αυτοί στα Γκουλάγκ της Μυκόνου. Στα κομμουνιστικά κάτεργα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 12 Απαντήσεις