!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιο πατερα
Re: Αντιο πατερα
Τα θερμά μου συλλυπητήρια.
συλλυπητήρια, δύσκολο πράγμα, να είσαι γερός να τον αγαπάς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
vantono έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:15 Δεν γινόταν να "προετοιμαστείς". Για τίποτα στη ζωή δεν είσαι πραγματικά προετοιμασμένος/έτοιμος.
Δεν είσαι πραγματικά έτοιμος για να χάσεις άνθρωπο σου, δεν είσαι πραγματικά έτοιμος για να κάνεις οικογένεια, δεν είσαι πραγματικά έτοιμος να κάνεις καριέρα, να ξεπαρθενευτείς κτλ.
Σε κάνουν οι συνθήκες αυτομάτως έτοιμο την κατάλληλη στιγμή όμως.
F
.
Αν τον είχες κατάκοιτο οπως και ο Παππούς μου και ο Πατέρας για κανά 2χρονο θα ήσουν προετοιμασμένος.....
Ειδικά αν είχες δει και στο πρόσωπό του την Αρχαία Μάσκα του Πόνου των Τραγωδιών.....
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ζωή σε σας Πάνο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Communio Sancta
Φίλε μου, να τιμάς τη μνήμη του και να ζήσεις να τον μνημονεύεις. Συλληπητήρια, πριν έναν χρόνο και κάτι λίγους μήνες έφυγε και ο δικός μου. Θα τον έχεις πάντα μέσα σου, γιατί είσαι το αίμα του.panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:35 Αγαπουσαμε ο ενας τον αλλο εστω και αν δεν το ειπαμε ποτε.
Εδω και αρκετα χρονια ειχα αναλαβει και παντα με στηριξες , εστω και χωρις να κανεις κατι. Η αποδοχη σου μου εφτανε, δεν ζητησα τιποτα αλλο. Ησουνα περηφανος ανθρωπος σε σημείο να μην ακους και να μας σπας τα νευρα, ομως τίποτα απο αυτα δεν εχει πια σημασια. Τον τελευταίο καιρο εβλεπα που παει το πραγμα ομως ελπιζα σε ενα θαυμα εστω κι αν ηξερα ακριβως τι θα συμβει και πιστευα οτι ειχα προετοιμαστει, ομως τελικα δεν ειχα.
Η μανα μου μας ζητησε να ειμαστε ολοι αξιοπρεπεις εχθες στην κηδεια σου και ειμαι σιγουρος οτι και εσυ θα ηθελες το ιδιο. Ηταν το πιο δυσκολο πραγμα που μου εχει ζητησει ποτε κανεις, ομως σφιξαμε τα δοντια και τα καταφέραμε.
Δεν δειξαμε αδυναμια σε κανεναν. Οταν τελειωσε αυτο ομως,το βραδυ δεν αντεξα. Εφυγα με το αμαξι και πηγα μονος μου χωρις να το πω σε κανεναν στις 12 η ωρα το βραδυ πανω στον ταφο σου, εκλαψα και σου ειπα ολα που ηθελα να σου πω.
Ελπίζω να υπάρχει μεταθανατια ζωη για να τα ξαναπουμε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- tanipteros
καλή ουρανοδρομία στον πατέρα σου Πάνο !!!panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:35 Αγαπουσαμε ο ενας τον αλλο εστω και αν δεν το ειπαμε ποτε.
Εδω και αρκετα χρονια ειχα αναλαβει και παντα με στηριξες , εστω και χωρις να κανεις κατι. Η αποδοχη σου μου εφτανε, δεν ζητησα τιποτα αλλο. Ησουνα περηφανος ανθρωπος σε σημείο να μην ακους και να μας σπας τα νευρα, ομως τίποτα απο αυτα δεν εχει πια σημασια. Τον τελευταίο καιρο εβλεπα που παει το πραγμα ομως ελπιζα σε ενα θαυμα εστω κι αν ηξερα ακριβως τι θα συμβει και πιστευα οτι ειχα προετοιμαστει, ομως τελικα δεν ειχα.
Η μανα μου μας ζητησε να ειμαστε ολοι αξιοπρεπεις εχθες στην κηδεια σου και ειμαι σιγουρος οτι και εσυ θα ηθελες το ιδιο. Ηταν το πιο δυσκολο πραγμα που μου εχει ζητησει ποτε κανεις, ομως σφιξαμε τα δοντια και τα καταφέραμε.
Δεν δειξαμε αδυναμια σε κανεναν. Οταν τελειωσε αυτο ομως,το βραδυ δεν αντεξα. Εφυγα με το αμαξι και πηγα μονος μου χωρις να το πω σε κανεναν στις 12 η ωρα το βραδυ πανω στον ταφο σου, εκλαψα και σου ειπα ολα που ηθελα να σου πω.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
να εισαι καλα να τον θυμασαι . ( καπου ειχα διαβασει πως ενηλικιωνομαστε πραγματικα με το που χασουμε τον εναν . )
Συλληπητήρια Πάνο. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες αυτή την τόσο προσωπική στιγμή τόσο όμορφα μαζί μας. Εύχομαι καλή δύναμη και να ζήσετε να θυμάστε τον πατέρα σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Communio Sancta
Αυτό με τον Τάφο του θα δεις, θα είναι η δική σου στιγμή. Θα πηγαίνεις και θα του μιλάς, θα κλάψεις και θα του λες ό,τι θέλεις. Η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου -ή μία εκ των πιο δυνατών- ήταν φέτος στον Τάφο του πατρός μου, που του είπα, ήρθαμε, μπαμπά, και ξέσπασα σε κλάμματα, κι έτρεξε ο γιος μου και μου έκανε την πιο μεγάλη και καλή αγκαλιά του κόσμου. Με συγκίνησες, φίλε. Ο πατέρας σου αξίζει κάθε τιμή από σένα, να τον θρηνείς με αντρίκια περηφάνια και τον κλαις με θάρρος. Μακάρι τα παιδιά μας μια μέρα να μας τιμήσουν με τα δάκρυά τους, δεν είναι αδυναμία. Είναι σχέση και έκφραση σχέσης αίματος.panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:35 Αγαπουσαμε ο ενας τον αλλο εστω και αν δεν το ειπαμε ποτε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Συλλυπητήρια. Όσο τον θυμάστε, θα συνεχίσει να ζει μαζί σας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτό πήγα να γράψω ρε Βέζυρα τρισμέγιστε.Communio Sancta έγραψε: 13 Δεκ 2024, 22:53Αυτό με τον Τάφο του θα δεις, θα είναι η δική σου στιγμή. Θα πηγαίνεις και θα του μιλάς, θα κλάψεις και θα του λες ό,τι θέλεις. Η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου -ή μία εκ των πιο δυνατών- ήταν φέτος στον Τάφο του πατρός μου, που του είπα, ήρθαμε, μπαμπά, και ξέσπασα σε κλάμματα, κι έτρεξε ο γιος μου και μου έκανε την πιο μεγάλη και καλή αγκαλιά του κόσμου. Με συγκίνησες, φίλε. Ο πατέρας σου αξίζει κάθε τιμή από σένα, να τον θρηνείς με αντρίκια περηφάνια και τον κλαις με θάρρος. Μακάρι τα παιδιά μας μια μέρα να μας τιμήσουν με τα δάκρυά τους, δεν είναι αδυναμία. Είναι σχέση και έκφραση σχέσης αίματος.panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:35 Αγαπουσαμε ο ενας τον αλλο εστω και αν δεν το ειπαμε ποτε.
Ο θρήνος και τσ δάκρυα είναι το "νόμισμα" που καταβάλουμε όταν χάνουμε κάποιον πολύ κοντινό μας:
Όσο πιο πολύς/πολλά τόσο μεγαλύτερη αξία είχε για μας ο άνθρωπος αυτός, και τόσο πιο πολύ πόνεσε το φευγιό του.
Και δεν είναι καθόλου ντροπή να το "πληρώνουμε" αυτό το αντίτιμο, ίσα ίσα:Το οφείλουμε και το χρωστάμε στον άνθρωπο μας...
εχω χασει μανουλα και νταντυ απο καρκινους
τους περιμεναμε αλλα οταν τους αντικρυζεις με ΑΥΤΟ το βλεμμα σπαζεις σε χιλια κομματια
ποτε δεν πηγα στον ταφο τους, γιατι ξερω οτι θα παθω πτι στην κηδεια
τους ''βλεπω'' καθε μερα
γενικα οι ανθρωποι ζουν για παντα αν τους εχουμε μεσα μας
τους περιμεναμε αλλα οταν τους αντικρυζεις με ΑΥΤΟ το βλεμμα σπαζεις σε χιλια κομματια
ποτε δεν πηγα στον ταφο τους, γιατι ξερω οτι θα παθω πτι στην κηδεια
τους ''βλεπω'' καθε μερα
γενικα οι ανθρωποι ζουν για παντα αν τους εχουμε μεσα μας
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Γω γενικά δεν ξεσπάω, δεν έκλαψα ούτε για τη μάνα μου που έχασα πέρυσι. Δεν ξέρω αν είμαι άφιλος ή τα κρατάω μέσα μου και θα βγουν όλα κάποια στιγμή. Μπορεί και να είμαι ιδιάζουσα ψυχοπαθολογική περίπτωση.
Εισαι. Αλλά ας μην μολύνουμε το συγκεκριμένο νημαΣτύξ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:56 Γω γενικά δεν ξεσπάω, δεν έκλαψα ούτε για τη μάνα μου που έχασα πέρυσι. Δεν ξέρω αν είμαι άφιλος ή τα κρατάω μέσα μου και θα βγουν όλα κάποια στιγμή. Μπορεί και να είμαι ιδιάζουσα ψυχοπαθολογική περίπτωση.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 17 Απαντήσεις