!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ετοιμος να παραδοθει ο Ζελενσκυ και η Ουκρανια ;
Re: Ετοιμος να παραδοθει ο Ζελενσκυ και η Ουκρανια ;
Οι τύποι πιστεύουν ότι η Ουκρανία μπορεί να κρατήσει χωρίς την βοήθεια των ΗΠΑ. Εντάξει οΟργισμένος δικαιολογείται. Ακόμη είναι σε δίλλημα, να πρωτοβγαλει από τον πάτο του το μαύρο ντιλντο της Καμαλα η τις πορτοκαλί πουτσοτριχες του Τραμπ; Όταν έχεις τέτοιες έγνοιες που να σκεφτείς νηφάλια τα υπόλοιπα;
Μπα, νομίζω είναι πολύ πιο πειστικό το σενάριο εσύ και οι υπόλοιποι πάσχοντες από TDS να είστε ηλίθιοι.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:12 Καραψέκας, όχι απλώς ψέκας. Μιλάνε για νοημοσύνη αυτοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ και ο θίασος του θα σώσουν την ανθρωπότητα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το γελοίο του θέματος είναι άλλο. Ο Ελον έγινε υπουργός από ένα πρόεδρο που ψηφίστηκε από άτομα που δεν θελαν να έχουν παγκόσμιο δικτατορα ( βλέπε Σορος).
Και έχει αρχίσει να συμπεριφερετε σαν παγκόσμιος δικτάτορας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κρεμομαστε ολοι απ'τα χειλη σου για να ακουσουμε τι νομιζεις.Scouser έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:22Μπα, νομίζω είναι πολύ πιο πειστικό το σενάριο εσύ και οι υπόλοιποι πάσχοντες από TDS να είστε ηλίθιοι.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:12 Καραψέκας, όχι απλώς ψέκας. Μιλάνε για νοημοσύνη αυτοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ και ο θίασος του θα σώσουν την ανθρωπότητα.![]()
Δεν εχουν δει ακομα τιποτα.zteo έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:23 Το γελοίο του θέματος είναι άλλο. Ο Ελον έγινε υπουργός από ένα πρόεδρο που ψηφίστηκε από άτομα που δεν θελαν να έχουν παγκόσμιο δικτατορα ( βλέπε Σορος).
Τι τι νομίζω ρε μπαγλαμά; Τι νομίζω για το αν ο πλουσιότερος και ένας εκ των ισχυρότερων ανθρώπων στον πλανήτη, με άμεση πρόσβαση σε και δυνατότητα επηρεασμού όλων των κέντρων λήψης αποφάσεων στις ΗΠΑ (ασχέτως Τραμπ αυτό), πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας (έτσι δεν ορίζετε τον ψέκα;); Αρκεί απλά να μην έχεις οριακή νοημοσύνη για να αντιληφθείς ότι είναι εντελώς αντιφατικό και άτοπο κάτι τέτοιο, είναι σαν να λες ξέρω γω ότι είναι δυνατό ένας νομπελίστας αστροφυσικός να πιστεύει στη θεωρία της επίπεδης γης. Σας έχει κάψει εντελώς τα εγκεφαλικά κύτταρα το TDS, και δεν είναι να πεις ότι είχατε και πολύ to start with.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:24Κρεμομαστε ολοι απ'τα χειλη σου για να ακουσουμε τι νομιζεις.Scouser έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:22Μπα, νομίζω είναι πολύ πιο πειστικό το σενάριο εσύ και οι υπόλοιποι πάσχοντες από TDS να είστε ηλίθιοι.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:12 Καραψέκας, όχι απλώς ψέκας. Μιλάνε για νοημοσύνη αυτοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ και ο θίασος του θα σώσουν την ανθρωπότητα.![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ο Μασκ ειναι μια τριχα απ'τα αρχιδια ενος νομπελιστα αστροφυσικου. Να μαθεις να βαζεις τα πραγματα into prespective.. Ενας ψεκας επιχειρηματιας ειναι οπως ολοι αυτοι που εκανε υπουργους το σουργελο που υποστηριζεις.Scouser έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:30Τι τι νομίζω ρε μπαγλαμά; Τι νομίζω για το αν ο πλουσιότερος και ένας εκ των ισχυρότερων ανθρώπων στον πλανήτη, με άμεση πρόσβαση σε και δυνατότητα επηρεασμού όλων των κέντρων λήψης αποφάσεων στις ΗΠΑ (ασχέτως Τραμπ αυτό), πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας (έτσι δεν ορίζετε τον ψέκα;); Αρκεί απλά να μην έχεις οριακή νοημοσύνη για να αντιληφθείς ότι είναι εντελώς αντιφατικό και άτοπο κάτι τέτοιο, είναι σαν να λες ξέρω γω ότι είναι δυνατό ένας νομπελίστας αστροφυσικός να πιστεύει στη θεωρία της επίπεδης γης. Σας έχει κάψει εντελώς τα εγκεφαλικά κύτταρα το TDS, και δεν είναι να πεις ότι είχατε και πολύ to start with.
σωστο! αλλα δεν γινεται να μην τον δοκιμασουμεzteo έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:23 Το γελοίο του θέματος είναι άλλο. Ο Ελον έγινε υπουργός από ένα πρόεδρο που ψηφίστηκε από άτομα που δεν θελαν να έχουν παγκόσμιο δικτατορα ( βλέπε Σορος).
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Την Ευρώπη σίγουρα θα την σώσει ο τερματισμός του πολέμου στην ουκροναζιαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 20:12 Καραψέκας, όχι απλώς ψέκας. Μιλάνε για νοημοσύνη αυτοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ και ο θίασος του θα σώσουν την ανθρωπότητα.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Έκανε υπουργό τον παρανοϊκό; Θα μου παρανοϊκός είναι κι αυτός... 
Εδώ κάνετε υπουργό τον κικίλια, αλλά σας βρωμάει ο Ελον. 
Εκανα μια απλη ερωτηση στον νανο και μαζευτηκε ολη η MENSA στο νημα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
New York Times: Ο Μπάιντεν έδωσε το πράσινο φως στους Ουκρανούς να χτυπήσουν με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς τη Ρωσία
https://www.protothema.gr/world/article ... -rosous-t/
https://www.protothema.gr/world/article ... -rosous-t/
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 15 Απαντήσεις