!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Trump's Second Cabinet

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Trump's Second Cabinet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Orion22 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 01:42
enaon έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 23:10
Orion22 έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 22:48 στο 25.28 (δεν μπορώ να βάλω λινκ σε timestamp)
εχουν βάση αυτα που λεει, ξερεις; Δηλαδή ασχετα αν θελει να τα κανει ο τραμπ, εχει επιλογή αλήθεια;
Βαση ως προς τι;

Για μένα εχει, το ίδιο πιστεύουν και αλλα μέλη της ομάδας του (μασκ,πωλ κ.α). Θα μου προκαλέσει έκπληξη αν δεν τα κάνει με την σειρά που λεει ο βίβεκ.
Αυτο που θα παρατήρησες είναι οτι οι συγκεκριμένες αλλαγές βασίζονται είτε στην ερμηνεία (τους) των υπαρχουσών αποφάσεων του ανωτάτου δικαστηρίου(SC), είτε στην σκεψη οτι η πλειοψηφία του SC θα είναι φιλική προς το συγκεκριμένο. Αυτό είναι για μένα το μόνο εμπόδιο. Αν δεν βρει αντίδραση από εκεί, imo θα το προχωρήσει.
Ειναι κυριολεκτικά η επανίδρυση του αμερικανικού κρατους.
Αν τα καταφέρει θα μιλάμε για ισως τον καλλίτερο πρόεδρο των τελευταίων 200 χρόνων. (τουλάχιστον μετα τον Α.Τζάκσον)
αν τα καταλαβα καλα λεει οτι οι δικαστές ειπαν πως το outsourcing της νομοθεσίας δεν προβλέπεται, 80-90% λεει νομων ή τι αλλο εννοει δεν ειναι εγκυροι, θα στηριχθεί εκει για να πει οτι αντίστοιχα ενα 80-90 εκεινων που τους βγάζουν δεν χρειάζονται, και θα τους παει Σιβηρία να σπανε παγους για να κανουν κατι χρήσιμο.

Ακογεται εντελώς χολυγουντ ταινια, ωραια θα ειναι να την δουμε εστω λιγο, γιαυτο ρωτάω, εχει βαση ή λεει κουλαμάρες;
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

student έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 01:33
Spoiler
Orion22 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 21:41
Orion22 έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 15:10 μπραβο george αυτό το νήμα έψαχνα

Τα πιο ενδιαφέρονται υπουργεία imo είναι 3

Υπεξ - Μαρκο Ρουμπιο
Υπαμ - ισως πομπεο
υπουργείο κυβερνητικής αποδοτικότητας** - υπερτρόλαρχος μασκ με ρον πωλ.

**Department Of Government Efficiency ή αλλιώς D.O.G.E :smt005: :smt005: :smt005:
"ίσως" intensifies :smt047
https://twitter.com/JackPosobiec/status ... 9173650593
Προσωπικά θα εκπλαγώ αν δω σε τόσο καίριες θέσεις τόσο συστημικά ονόματα. Αν έπρεπε να παίξω θα πόνταρα στο ...από έκπληξη σε έκπληξη σε wtf :o .

Θα είναι καθοριστικός δείκτης πάντως το cabinet...
αν θα πάμε απλά σε βελτιωμένο 2016 ή σε drain the swamp maga on steroids project 2025.

ΥΓ. Είναι σοβαρό εργαλείο πολιτικής το Χ πλέον...ειδικά αν έχεις και το απόλυτο τεχνολογικό τζίνι/ιδιοκτήτη του αλγόριθμου για δεξί χέρι...
υπό την αιγίδα και εν ονόματι της... ελευθερίας του λόγου

Ε ρε τι ζούμε...και τι θα ζήσουμε
[/quote]

Ενα σχετικά εύκολο συμπέρασμα κοιτώντας τις αντιδράσεις των υπολοίπων προς τον πορτοκαλή, από την παρουσίαση ως χίτλερ2.0 μέχρι και ως αντίχριστος (ψαξτο και κλαψε :smt005: )
Ο φόβος τους ειναι ακριβώς αυτός.
Το P2025 δεν το έχω ακούσει. Μαλλον εχω ακουσει για αυτό αλλα δεν έχω διαβάσει τι παίζει, περισσότερο σαν επιτυχημένη προπαγάνδα για να χεστουν στο χρημα οι ψυχολόγοι μου μοιάζει- και φαίνεται να αποδίδει απόλυτα με τοσες καμαλήθιες να ξυρίζουν κεφάλια συν ότι αλλο μελτνταουν :lol:
Αν δεις την συνέντευξη του βιβεκ πιο πάνω, θα καταλάβεις τον θανάσιμο κίνδυνο για το τερας γραφειοκρατίας που δικαιολογεί τετοιο μίσος.

Το Χ, αυτήν την στιγμή λειτουργεί σαν το παιδάκι στο παραμύθι που πρωτοφώναξε οτι ο βασιλιας είναι γυμνός.
Η ερμηνευτική κυριαρχία που είχαν επιβάλει στον δημόσιο διάλογο οι dems&friends έσπασε.
Για αυτό και η λύσσα που βλέπεις από αντίστοιχους οργανισμούς (Ίου) για regulation. Ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν αντέχουν την πολυφωνία.
Ειναι αυτό που είπε ο βανς προσφατα, σε ένα βιντεακι που έχει ανέβει κι εδω μεσα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 01:52
Orion22 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 01:42
enaon έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 23:10

εχουν βάση αυτα που λεει, ξερεις; Δηλαδή ασχετα αν θελει να τα κανει ο τραμπ, εχει επιλογή αλήθεια;
Βαση ως προς τι;

Για μένα εχει, το ίδιο πιστεύουν και αλλα μέλη της ομάδας του (μασκ,πωλ κ.α). Θα μου προκαλέσει έκπληξη αν δεν τα κάνει με την σειρά που λεει ο βίβεκ.
Αυτο που θα παρατήρησες είναι οτι οι συγκεκριμένες αλλαγές βασίζονται είτε στην ερμηνεία (τους) των υπαρχουσών αποφάσεων του ανωτάτου δικαστηρίου(SC), είτε στην σκεψη οτι η πλειοψηφία του SC θα είναι φιλική προς το συγκεκριμένο. Αυτό είναι για μένα το μόνο εμπόδιο. Αν δεν βρει αντίδραση από εκεί, imo θα το προχωρήσει.
Ειναι κυριολεκτικά η επανίδρυση του αμερικανικού κρατους.
Αν τα καταφέρει θα μιλάμε για ισως τον καλλίτερο πρόεδρο των τελευταίων 200 χρόνων. (τουλάχιστον μετα τον Α.Τζάκσον)
αν τα καταλαβα καλα λεει οτι οι δικαστές ειπαν πως το outsourcing της νομοθεσίας δεν προβλέπεται, 80-90% λεει νομων ή τι αλλο εννοει δεν ειναι εγκυροι, θα στηριχθεί εκει για να πει οτι αντίστοιχα ενα 80-90 εκεινων που τους βγάζουν δεν χρειάζονται, και θα τους παει Σιβηρία να σπανε παγους για να κανουν κατι χρήσιμο.

Ακογεται εντελώς χολυγουντ ταινια, ωραια θα ειναι να την δουμε εστω λιγο, γιαυτο ρωτάω, εχει βαση ή λεει κουλαμάρες;
δεν μπορώ να σου πω ρε συ. Δεν είμαι νομικος και δεν έχω παρακολουθήσει τις υποθέσεις που λεει ο τύπος. Αυτός ομως είναι νομικός, όχι νομικός τύπου πίθηκα, οπότε taking his word for it

ποια σιβηρία ; :lol: θα τους πει να πηγαινουν στο γραφείο είπε οποτε θα φυγουν το ενα τεταρτο
ο μασκ είπε θα τους κόψει μια επιταγή για δυο χρόνια κανονικές διακοπές και μετα στο καλό :lol: :lol:
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το να καταλάβεις τους αρμούς της εξουσίας ακόμα και στα χαμηλότερα επίπεδα είναι μέσο για να κάνεις κάτι άλλο, όχι σκοπός. Εγώ πιστεύω πάει όντως για να τους καταλάβει. Αλλά τι θα κάνει μ' αυτό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Orion22 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 02:07 δεν μπορώ να σου πω ρε συ. Δεν είμαι νομικος και δεν έχω παρακολουθήσει τις υποθέσεις που λεει ο τύπος. Αυτός ομως είναι νομικός, όχι νομικός τύπου πίθηκα, οπότε taking his word for it
οκ δεν ρωταω αν αληθεια ξερεις τα νομικα, αν το εχεις ξανα ακουσει το σεναριο ρωταω, σαν να εβαλε ενα τραιλερ απο μια τρομερή ταινια δράσης και δεν ξερω αν θα ειναι καλή παραγωγή. Ωραια, θα δουμε :)
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Orion22 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 02:05
Spoiler
student έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 01:33
Spoiler
Orion22 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 21:41

"ίσως" intensifies :smt047
https://twitter.com/JackPosobiec/status ... 9173650593
Προσωπικά θα εκπλαγώ αν δω σε τόσο καίριες θέσεις τόσο συστημικά ονόματα. Αν έπρεπε να παίξω θα πόνταρα στο ...από έκπληξη σε έκπληξη σε wtf :o .

Θα είναι καθοριστικός δείκτης πάντως το cabinet...
αν θα πάμε απλά σε βελτιωμένο 2016 ή σε drain the swamp maga on steroids project 2025.

ΥΓ. Είναι σοβαρό εργαλείο πολιτικής το Χ πλέον...ειδικά αν έχεις και το απόλυτο τεχνολογικό τζίνι/ιδιοκτήτη του αλγόριθμου για δεξί χέρι...
υπό την αιγίδα και εν ονόματι της... ελευθερίας του λόγου

Ε ρε τι ζούμε...και τι θα ζήσουμε
Ενα σχετικά εύκολο συμπέρασμα κοιτώντας τις αντιδράσεις των υπολοίπων προς τον πορτοκαλή, από την παρουσίαση ως χίτλερ2.0 μέχρι και ως αντίχριστος (ψαξτο και κλαψε :smt005: )
Ο φόβος τους ειναι ακριβώς αυτός. [/spoiler]
Το P2025 δεν το έχω ακούσει. Μαλλον εχω ακουσει για αυτό αλλα δεν έχω διαβάσει τι παίζει, περισσότερο σαν επιτυχημένη προπαγάνδα για να χεστουν στο χρημα οι ψυχολόγοι μου μοιάζει- και φαίνεται να αποδίδει απόλυτα με τοσες καμαλήθιες να ξυρίζουν κεφάλια συν ότι αλλο μελτνταουν :lol:
Αν δεις την συνέντευξη του βιβεκ πιο πάνω, θα καταλάβεις τον θανάσιμο κίνδυνο για το τερας γραφειοκρατίας που δικαιολογεί τετοιο μίσος.
Spoiler

Το Χ, αυτήν την στιγμή λειτουργεί σαν το παιδάκι στο παραμύθι που πρωτοφώναξε οτι ο βασιλιας είναι γυμνός.
Η ερμηνευτική κυριαρχία που είχαν επιβάλει στον δημόσιο διάλογο οι dems&friends έσπασε.
Για αυτό και η λύσσα που βλέπεις από αντίστοιχους οργανισμούς (Ίου) για regulation. Ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν αντέχουν την πολυφωνία.
Ειναι αυτό που είπε ο βανς προσφατα, σε ένα βιντεακι που έχει ανέβει κι εδω μεσα.
[/quote]

Ω, μα η συνέντευξη του βιβεκ ΕΙΝΑΙ σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον τα πρώτα δύο κομβικά συμπεράσματα του the Heritage Foundation στο project 2025. Ξεκαθάρισε το μεταναστευτικό και ξεκαθάρισε το δημόσιο.

Philosophical outlook

Project 2025 outlines four main aims in Mandate for Leadership: restoring the family as the centerpiece of American life; dismantling the administrative state; defending the nation's sovereignty and borders; and securing God-given individual rights to live freely.[116] Heritage Foundation president Kevin Roberts writes in the Mandate foreword: "The long march of cultural Marxism through our institutions has come to pass. The federal government is a behemoth, weaponized against American citizens and conservative values, with freedom and liberty under siege as never before."[117]

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_2025#

Κάποια από όλα τα υπόλοιπα που θεωρητικά προτείνει το project μπορεί να είναι συζητήσιμα αλλά σε γενικές γραμμές ...τα ίδια πράγματα λένε...take america back the hard way.

ΥΓ. Τι είναι τελικά ο trump, ο χρόνος μόνο μπορεί να το δείξει....
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ταπεινη μου αποψη ειναι πως αν δεν τον δολοφονησουν οι ΗΠΑ θα σαρωθουν απο τον τυφωνα Τραμπ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Εικόνα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Orion22

student έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 02:19 Ω, μα η συνέντευξη του βιβεκ ΕΙΝΑΙ σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον τα πρώτα δύο κομβικά συμπεράσματα του the Heritage Foundation στο project 2025. Ξεκαθάρισε το μεταναστευτικό και ξεκαθάρισε το δημόσιο.

Philosophical outlook

Project 2025 outlines four main aims in Mandate for Leadership: restoring the family as the centerpiece of American life; dismantling the administrative state; defending the nation's sovereignty and borders; and securing God-given individual rights to live freely.[116] Heritage Foundation president Kevin Roberts writes in the Mandate foreword: "The long march of cultural Marxism through our institutions has come to pass. The federal government is a behemoth, weaponized against American citizens and conservative values, with freedom and liberty under siege as never before."[117]

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_2025#

Κάποια από όλα τα υπόλοιπα που θεωρητικά προτείνει το project μπορεί να είναι συζητήσιμα αλλά σε γενικές γραμμές ...τα ίδια πράγματα λένε...take america back the hard way.

ΥΓ. Τι είναι τελικά ο trump, ο χρόνος μόνο μπορεί να το δείξει....
θα το κοιτάξω, thx :smt023
Άβαταρ μέλους
student

nostromos έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 02:26 ταπεινη μου αποψη ειναι πως αν δεν τον δολοφονησουν οι ΗΠΑ θα σαρωθουν απο τον τυφωνα Τραμπ ...
Συμφωνώ αρχικά, αλλά κάνω raise στο "ΗΠΑ" και βάζω "ο πλανήτης".

Δεν έχω όμως ακόμα καμία ιδέα για το τι θα προκύπτει πίσω από το κάθε πέρασμα του
Άβαταρ μέλους
Orion22

Scouser έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 02:28 Εικόνα
:smt047
Άβαταρ μέλους
student

Ε ναι,

όπως είπε και ο orion... ήταν σαν να κλέβουμε εκκλησία
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Good stuff, CIA raus.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
student

Orion22 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 02:30
:smt047
Και τώρα?
τι συμπέρασμα βγάζουμε από τη συνάντηση του πολυχρονεμένου μας θεόσταλτου μεσσία με τον πομπέο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 10 Νοέμ 2024, 02:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 16:53 Υπουργειο Αμυνης: Μαικ Πομπεο πρωην Διευθυντης CIA και πρωην Υπουργος Εξωτερικων (παιζει να εχει ηδη κλειδωσει η καρεκλα του).
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”