!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- omg kai 3 lol
Re: ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
καφες οπως οι δρομεις πλεον.. για ευκολια περνας κι ενα δευτερο σωληνακι στο ντεποζιτο των υαλοκαθαριστηρων για νερο, για τους μερακληδες κι ενα τριτο στο ντεποζιτο της βενζινης/λαδιων αναλογως τα κεφια

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ την περισσότερη ώρα με το ένα χέρι οδηγω χωρίς να σημαίνει ότι κρατάω καφέ με το άλλο. Η έννοια της απαγόρευσης καταλαβαίνω ότι αφορά τον χρόνο αντίδρασης σε περίπτωση που κάτι συμβεί γιατί όταν έχεις ένα ελεύθερο χέρι που δεν κάνει τίποτα εύκολα και γρήγορα σε ώρα ανάγκης μπορεί να τοποθετηθεί στο τιμόνι. Όταν όμως κρατάς καφέ ή κινητό είναι κομματάκι δύσκολο.Otto Weininger έγραψε: 01 Σεπ 2024, 11:00Τότε να γράφουν και όποιον δεν έχει και τα δυο χέρια στο τιμόνι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:12
Nai. Βασικά ό,τι έχεις και πίνεις εν κινήσει κι απασχολεί το ένα χέρι.
Αλλιώς τι απασχολεί;
Εγώ πχ έχω αυτόματο. Για να βάλω και τα 2 χέρια στο τιμόνι πρέπει να ξεπεράσω σε ταχύτητα τα 60-65χλμ δηλαδή στο 1% των περίπτωσεων οδηγάω.
Αν δεν πίνω καφέ όταν οδηγώ, θα προκληθεί δυστύχημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
στα χναρια του ζαβου με το κασκολ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Δεν αφιβάλλω ότι όλο και κάποιος θα το κάνει αυτό, αλλά αφενός θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνιο, αφετέρου δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διάταξη. Είναι επικίνδυνη οδήγηση.Otto Weininger έγραψε: 01 Σεπ 2024, 11:06 Από την άλλη, όταν βλέπω να κρατάνε τον καφέ με το δεξί χέρι, να αφήνουν εντελώς το τιμόνι ώστε να αλλάξουν ταχύτητα με το αριστερό χέρι, λες ώπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Machine ghost
Με καθετήρα βρέomg kai 3 lol έγραψε: 01 Σεπ 2024, 11:40 καφες οπως οι δρομεις πλεον.. για ευκολια περνας κι ενα δευτερο σωληνακι στο ντεποζιτο των υαλοκαθαριστηρων για νερο, για τους μερακληδες κι ενα τριτο στο ντεποζιτο της βενζινης/λαδιων αναλογως τα κεφια
![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
ωπ εξετσούπωσες εσυ τώρα με την βροχή. καλα έκανες να ξεπιάσω τα δάκτυλα κρακ κρικ κρρραακhellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2024, 18:36Δεν αφιβάλλω ότι όλο και κάποιος θα το κάνει αυτό, αλλά αφενός θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνιο, αφετέρου δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διάταξη. Είναι επικίνδυνη οδήγηση.Otto Weininger έγραψε: 01 Σεπ 2024, 11:06 Από την άλλη, όταν βλέπω να κρατάνε τον καφέ με το δεξί χέρι, να αφήνουν εντελώς το τιμόνι ώστε να αλλάξουν ταχύτητα με το αριστερό χέρι, λες ώπα.
καθόλου σπάνια βέβαια , οι έλληνες οδηγοι είναι οι ανθρωποι ορχήστρα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Wait! Ας μου λυσει καποιος την απορια.
Το νερο επιτρεπεται;
Γιατι αν επιτρεπεται να πινεις νερο αλλα οχι καφε, το μετρο ειναι πιο μαλακια πεθαινεις, επειδη αναιρει και την μοναδικη λογικη εξηγηση οτι το απαγορευουν για να εχεις τα χερια συνεχως στο τιμονι.
Το νερο επιτρεπεται;
Γιατι αν επιτρεπεται να πινεις νερο αλλα οχι καφε, το μετρο ειναι πιο μαλακια πεθαινεις, επειδη αναιρει και την μοναδικη λογικη εξηγηση οτι το απαγορευουν για να εχεις τα χερια συνεχως στο τιμονι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Σου ελειψε ο Μενιος, ε;Casp έγραψε: 01 Σεπ 2024, 18:46 Wait! Ας μου λυσει καποιος την απορια.
Το νερο επιτρεπεται;
Κι εμενα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Machine ghost
όλο μέτρα παιρνουν ,όλοι τους γράφουνε, όλα καλά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Bazoomba έγραψε: 01 Σεπ 2024, 18:49Σου ελειψε ο Μενιος, ε;Casp έγραψε: 01 Σεπ 2024, 18:46 Wait! Ας μου λυσει καποιος την απορια.
Το νερο επιτρεπεται;
Κι εμενα.
ΚΟΚ και Κασπερ στο νημα. Ποσο φαινεται η απουσια του, οντως
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Παντως περα απο την πλακα τωρα.
Αν ενδιαφερονταν πραγματικα για τα ατυχηματα και για τον συνανθρωπο, ξερετε τι επρεπε να κανουν; Να απαγορευουν την οδηγηση σε ανθρωπους που δουλευουν νυχτερινες βαρδιες ή γενικα πολλες ωρες. Ξερετε ποσο πιο επικινδυνο ειναι να οδηγει καποιος μετα απο ωρες αυπνιας και σκοτωμενος απο την δουλεια; Και εκτος απο την κουραση μιλαμε να σχολας και να κλεινουν τα ματια και να σε στραβωνει και ο ηλιος μεχρι να πας σπιτι. Μου ετυχε 4 φορες ηδη να μου πουνε συναδελφοι (και κοπελες και αντρες) οτι μετα απο νυχτερινη βαρδια μεχρι να πανε σπιτι (και καποιοι οδηγησαν και αυτοκινητοδρομο) οτι κοντεψαν να αποκοιμηθουν στο τιμονι ή γενικα να σκεφτονται αφοτου σχολασουν αν θα επιστρεψουν σπιτι ζωντανοι, απο την κουραση.
Αλλα επειδη δεν ειναι εφικτο σε μια χωρα που κακολειτουργουν τα ΜΜΕ (το αναφερω για Κυπρο αυτο αλλα μπορει να ισχυει και ευρυτερα αναλογως της χωρας), να αναγκαζεσαι να τα χρησιμοποιεις για να πας δουλεια ή σε να πηγαινοφερνουν μονιμα, και επειδη και οι βαρδιες των αστυνομικων ειναι 12ωρες και συμπεριλαμβανονται και οι νυχτερινες βαρδιες, σφυριζουν κλεφτικα. Σκασιλα τους για το καλο του συνολου λοιπον.
Αν ενδιαφερονταν πραγματικα για τα ατυχηματα και για τον συνανθρωπο, ξερετε τι επρεπε να κανουν; Να απαγορευουν την οδηγηση σε ανθρωπους που δουλευουν νυχτερινες βαρδιες ή γενικα πολλες ωρες. Ξερετε ποσο πιο επικινδυνο ειναι να οδηγει καποιος μετα απο ωρες αυπνιας και σκοτωμενος απο την δουλεια; Και εκτος απο την κουραση μιλαμε να σχολας και να κλεινουν τα ματια και να σε στραβωνει και ο ηλιος μεχρι να πας σπιτι. Μου ετυχε 4 φορες ηδη να μου πουνε συναδελφοι (και κοπελες και αντρες) οτι μετα απο νυχτερινη βαρδια μεχρι να πανε σπιτι (και καποιοι οδηγησαν και αυτοκινητοδρομο) οτι κοντεψαν να αποκοιμηθουν στο τιμονι ή γενικα να σκεφτονται αφοτου σχολασουν αν θα επιστρεψουν σπιτι ζωντανοι, απο την κουραση.
Αλλα επειδη δεν ειναι εφικτο σε μια χωρα που κακολειτουργουν τα ΜΜΕ (το αναφερω για Κυπρο αυτο αλλα μπορει να ισχυει και ευρυτερα αναλογως της χωρας), να αναγκαζεσαι να τα χρησιμοποιεις για να πας δουλεια ή σε να πηγαινοφερνουν μονιμα, και επειδη και οι βαρδιες των αστυνομικων ειναι 12ωρες και συμπεριλαμβανονται και οι νυχτερινες βαρδιες, σφυριζουν κλεφτικα. Σκασιλα τους για το καλο του συνολου λοιπον.
Μα ΠΡΟΦΑΝΩΣ.Maspoli έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:20Ο καφές (για αρκετούς) και το νερό (για όλους) βοηθάνε στο να είναι σε καλή κατάσταση ο οδηγός. Δεν θεωρώ σωστό το μέτρο και θεωρώ ισχυρή την πιθανοτητα να μη μπορεί να εφαρμοστεί και να συντελέσει ετσι στην περαιτέρω χαλαρότητα.Beria έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:14
Ο ΚΟΚ λέει ότι κατά τη διάρκεια της οδήγησης ο οδηγός υποχρεούται να έχει πλήρη ελευθερία των κινήσεων του, για να ενεργεί ελεύθερα τους αναγκαίους χειρισμούς
Άρα ούτε φαι, ούτε καφέ, ούτε νερό
Μετα απο 2η συνεχομενη νυχτερινη βαρδια και ενω ημουν αυπνη σχεδον 48 ωρες (μπορει και περισσοτερες, δεν θυμαμαι γιατι πανε χρονια), ενω ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ να οδηγησω, αυτο που με εσωσε ηταν Ο ΚΑΦΕΣ.
Και ενω οδηγουσα παλι μετα απο νυχτερινη βαρδια σερι για να παω νοσοκομειο το μεσημερι να δω την γιαγια μου. Αλλα οοοοχι, ειναι προτιμοτερο να οδηγεις σκοτωμενος απο την κουραση αλλα να εχεις ελευθερια κινησεων. Λολ.
Ούτε καν να χαμηλώσεις την ένταση της μουσικής στο ράδιο. Γιατί δεν απαγορεύουν και το ράδιο; Να αρχίσουν να κόβουν πρόστιμα σε όσα αμάξια βλέπουν ότι έχουν ράδιο στο αυτοκίνητο.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:33Αυτή είναι μια εξαιρετικά ελεύθερη ανάγνωση του ΚΟΚ. Είναι φύσει αδύνατον να είναι ελεύθερα και τα δυο σου χέρια κατά το 100% της διάρκειας της οδήγησης. Είναι αυτονόητο ότι μικροκινήσεις δευτερολέπτων δεν μετράνε. Μόνο κρετίνος -όπως τα μέλη της κυβέρνησης- θα πρότεινε ότι μια ρουφηξιά καφέ ή νερό σε απασχολεί ουσιωδώς από την οδήγηση.Beria έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:14Ο ΚΟΚ λέει ότι κατά τη διάρκεια της οδήγησης ο οδηγός υποχρεούται να έχει πλήρη ελευθερία των κινήσεων του, για να ενεργεί ελεύθερα τους αναγκαίους χειρισμούςMaspoli έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:10
Να έχεις μπουκαλάκι με νερό και να σε πιάσουν να πίνεις από αυτό ενώ οδηγάς, θα συνιστά κι αυτό παράβαση;
Άρα ούτε φαι, ούτε καφέ, ούτε νερό
Με αυτήν την λογική δεν μπορείς να κατεβάσεις ή να ανεβάσεις το παράθυρο του αυτοκινήτου, να προσαρμόσεις τους καθρέφτες ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση δευτερολέπτων.
- Οργισμένος
ολη αυτη η βρωμερη μακα θελει να μας αναγκασει να ψηφισουμε Μητσοτακη.
Υποψιαζομαι οτι ο μαδουραιος ειναι τελικα μποτ της νδ.
Υποψιαζομαι οτι ο μαδουραιος ειναι τελικα μποτ της νδ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση