Ναι είναι παράνομο, όπως και αν οδηγείς και πιάσεις το μπούτι της δικιάς σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αν σκοτωθούν επιτόπου, οκ. Αλλά οι περισσότεροι θα τραυματιστούν ή και θα μείνουν ανάπηροι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:41Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, εδώ μπαίνει η "ασφάλεια των υπολοίπων."micmic έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:35 Εντωμεταξύ αν πας καλοκαίρι σε οποιοδήποτε νησί, τουλάχιστον οι μισοί μηχανάκηδες κυκλοφορούν χωρίς κράνος, αλλά αυτό στα παπάρια μας.
Βέβαια υπάρχουν κάποιοι αυτοκτονικοι που οδηγάμε στο μηχανάκι και γράφουν στο κινητό. Μην πω για τους ντελιβερο που το κοιτάνε όλη την ώρα για να βλέπουν που πάνε.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Να αλλάξεις ταχύτητα, να ξυθείς, να φτερνιστείς - χασμουριθείς, να κοιτάξεις τους καθρέφτες, κανένα ξέκωλο που περνάει τον δρόμο, κτλ.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:33
Με αυτήν την λογική δεν μπορείς να κατεβάσεις ή να ανεβάσεις το παράθυρο του αυτοκινήτου, να προσαρμόσεις τους καθρέφτες ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση δευτερολέπτων.
Θα πρέπει να έχεις καρφωμένο το βλέμμα στις ατελείωτες ευθείες του αυτοκινητόδρομου, χωρίς να γυρίσεις το κεφάλι σου. Οι ειδικοί του ΚΟΚ, θεωρούν πως μπορείς να οδηγείς έτσι επί ώρες, χωρίς να σε πιάσει ο ύπνος από την μονοτονία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να κατουρήσεις σε μπουκαλάκι νερού δεν απαγορεύεται
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αν δεν κάνω λάθος, σε Αμερική και Αγγλία δεν είναι παράνομο να πίνεις μη αλκοολούχα ποτά ενώ οδηγείς. Και νομίζω ότι στη Γερμανία μπορείς να πίνεις ακόμα και αλκοόλ ενώ οδηγείς, φτάνει φυσικά να μην βρεθείς πάνω από το όριο σε περίπτωση ελέγχου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος micmic την 01 Σεπ 2024, 10:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχω χρησιμοποιήσει πάπια για πολύωρη οδήγηση. Μάλλον θα πρέπει να βάζω καθετήρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Και το τσιγάρο επίσης εν κινήσει. Σε ακινησία δεν απαγορεύεται ούτε ο καφές, ούτε το νερό.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Βάλε ορό με καφέ.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 10:01Έχω χρησιμοποιήσει πάπια για πολύωρη οδήγηση. Μάλλον θα πρέπει να βάζω καθετήρα.
Τελικά ρε φίλε , το κακό στην Ελλάδα δεν είναι ότι ο Μητσοτάκης και η κουστωδία του είναι υποταγμένοι στην ΕΕ ,το ΔΝΤ κ.τ.λ. Μακάρι να ήταν μόνο αυτό. Το χειρότερο είναι πως ότι γίνεται στην Ελλάδα γίνεται με προχειρότητα και χωρίς νόημα πολλές φορές. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να ξεφύγουμε από τον εποχή των κοτζαμπάσηδων . Και φυσική αυτή την κουλτούρα το ΠΑΣΟΚ κυρίως αλλά όχι μόνο αυτό, την καλλιέργησαν ακόμη περισσότερο.Μπεκρής έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:26Αν ήθελε η κυβέρνηση να μαζέψει λεφτά από τον ΚΟΚ, θα έβαζε κάμερες παντού και έκοβε κώλους για παραβίαση ορίου ταχύτητα ή παράνομα παρκαρίσματα.pylothess έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:23Αφορμή για να μαζέψουν λεφτά.Unique έγραψε: 01 Σεπ 2024, 05:48
Πρόκειται για ηλίθιους, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Εδώ γίνεται της πουτάνας κάθε μέρα με τις παραβάσεις κόκκινων φαναριών, αλλά αυτοί θα πιάσουν αυτούς που πίνουν καφέ μέσα στο αμάξι.
Μαλάκες δεν πάμε καθόλου καλά...
Αλλά δεν θελει να μαζέψει λεφτά...
Το χασίς επιτρέπεται στην οδήγηση;

Σαν τους οδηγούς F1, θα μας βάλουν να φοράμε και κράνος.
Occasio facit furem
Κράνος η περικεφαλαία; Τι διαφορά έχει το κράνος από την περικεφαλαία; Θέλω να πάω να αγοράσω περικεφαλαία για το μηχανάκι μου.
Και κάτι ακόμη , ένας στρατιωτικός όταν τελειώσει την άσκηση και θέλει να επιστρέψει σπίτι του με μοτοσυκλέτα ,αν οδηγήσει την μηχανή του , με το κράνος του στρατού θα τον γράψει η τροχαία; Φανταστείτε και το αντίστροφο. Να πάμε σε μάχη ,στα χαρακώματα με κράνος οδήγησης.
Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να φοράνε και οι οδηγοί αυτοκινήτων κράνος οδήγησης.
-
talaipwros
τί απιστευτη ηλιθιότητα ειναι αυτή παλι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση