!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νιώθω ανακατωσουρα στο στομάχι και τεντωμενα νεύρα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νιώθω ανακατωσουρα στο στομάχι και τεντωμενα νεύρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κι εγώ νοιώθω το κατιτίς στο στομάχι από όσους καταναλώνουν μισόκιλα από ρεντμπουλς χωρίς κατιτίς το στέρεον -έστω και βρώμικον- για την εξισορρόπηση συγχρονιζμού των αετίσιων :) φτερών τους με τη χύμα πεζή πλέμπα αλλά το ξεπερνώ πλέον χωρίς περαιτέρω εξάρσεις ή ανησυχία για την περαιτέρω εξέλιξη του είδους. Γιατί ακόμη και αν εξαντλούν τα δεδομένα της δικής τους επιλγογής όλο και κάποιες προσθήκες από φίλους, κοντινούς ή μακρινούς συγγενείς θα ενισχύουν την φιλανθρωπική ή επανασστατική -κατά βούληση- προσπάθεια τους στο υπέρ πάντων χαλιφικόν όραμα των εν λόγω.

Με λίγα λόγια, πόσο μαλάκας και πόσο αετήσισια κότα μπορεί να γίνει κάποιος εν γεννετής γουαναμπί εξουσιαστής;;

Πόσο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Ιούλ 2024, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:29 Κι εγώ νοιώθω το κατιτίς στο στομάχι από όσους καταναλώνουν μισόκιλα από ρεντμπουλς χωρίς κατιτίς το στέρεον -έστω και βρώμικον- για την εξισορρόπηση συγχρονζμού των αετίσιων φτερών τους αλλά το ξεπερνώ πλέον χωρίς περαιτέρω εξάρσεις ή ανησυχία για την περαιτέρω εξέλιξη του είδους. Γιατί ακόμη και αν εξαντλούν τα δεδομένα της δικής ους επιλγογής όλο και κάποιες προσθήκες από φίλους, κοντινούς ή μακρινούς συγγενείς θα ενισχύουν την φιλανθρωπική ή επανασστατική -κατά βούληση- προσπάθεια τους στο υπέρ πάντων χαλιφικόν όραμα των εν λόγω.

Με λίγα λόγια, πόσο μαλάκας μπορεί να γίνει κάποιος εν γεννετής γουαναμπί εξουσιαστής;;
Μαλακα να αποκαλείς τον εαυτό σου στο καθρέφτη. Τραβά σε κανένα ειδικό. Τσακωνεσαι με όλους. Ψώνιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 01 Ιούλ 2024, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
southern

Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:20
southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 15:47
Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:14 Πώς την πίνετε αυτή τη μαλακία; Έχει το ίδιο πεχά με το ξύδι και είναι τίγκα στην καφεΐνη, τη ζάχαρη και τα συντηρητικά. Δεν σού γαμάει μόνο το στομάχι, σού γαμάει επίσης το συκώτι, την καρδιά, τη χολή.
Νερά και κίνηση, περπάτα να δουλέψει ο μεταβολισμός. Και μην ξαναπιείς μαλακίες.
Ευχαριστώ φίλε Ναύτη για το ενδιαφέρον. Φραπέδες την επόμενη φορά
Φίλε, έχοντας φτάσει σε μια κάποια ηλικία, θα σου πω τούτο: σεβάσου το σώμα σου, για να σε σεβαστεί κι αυτό.
Ευχαριστώ Ναύτη
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
southern

Μπίστης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:21
southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:09
O φραπες είναι πιο ήπιος από το red bull
Ήπια φραπέ στην πρώτη κοπάνα του γυμνασίου, τάραξε τον οργανισμό μου και δεν ξαναδοκιμασα

Δοκίμασα ρεντμπου όταν πρωτοβγηκε, από τον θόρυβο που γινόταν νόμιζα πως θα ξεπερνούσα την βαρεμάρα μιας βραδιάς με κάποιου είδους φτιαξιμο ή ενταση, δεν είχε την παραμικρή επίδραση, τουλάχιστον η πορτοκαλάδα έχει γεύση ... :102:
Τι καφέδες πίνεις;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:29 Κι εγώ νοιώθω το κατιτίς στο στομάχι από όσους καταναλώνουν μισόκιλα από ρεντμπουλς χωρίς κατιτίς το στέρεον -έστω και βρώμικον- για την εξισορρόπηση συγχρονζμού των αετίσιων φτερών τους αλλά το ξεπερνώ πλέον χωρίς περαιτέρω εξάρσεις ή ανησυχία για την περαιτέρω εξέλιξη του είδους. Γιατί ακόμη και αν εξαντλούν τα δεδομένα της δικής ους επιλγογής όλο και κάποιες προσθήκες από φίλους, κοντινούς ή μακρινούς συγγενείς θα ενισχύουν την φιλανθρωπική ή επανασστατική -κατά βούληση- προσπάθεια τους στο υπέρ πάντων χαλιφικόν όραμα των εν λόγω.

Με λίγα λόγια, πόσο μαλάκας μπορεί να γίνει κάποιος εν γεννετής γουαναμπί εξουσιαστής;;
Μαλακα να αποκαλείς τον εαυτό σου στο καθρέφτη.
Καλό μου άντροπο, το ερώτημα είναι ποιοι έχουν δει εσένα και ποια είναι η γνώμη τους και όχι η δική σου άποψη για το είδωλο που βλέπεις εσύ στον δικό σου καθρέφτη. :e045:

Στοιχειώδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Ιούλ 2024, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Beria έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:06
Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:14 Πώς την πίνετε αυτή τη μαλακία; Έχει το ίδιο πεχά με το ξύδι και είναι τίγκα στην καφεΐνη, τη ζάχαρη και τα συντηρητικά. Δεν σού γαμάει μόνο το στομάχι, σού γαμάει επίσης το συκώτι, την καρδιά, τη χολή.
Νερά και κίνηση, περπάτα να δουλέψει ο μεταβολισμός. Και μην ξαναπιείς μαλακίες.
είσαι μεγάλο τρόλι ρε πστ
:smt005:
Έχω κοιμηθεί γλυκά ακόμα και μετά από ενισχυμένο φραπέ. :102:
Άβαταρ μέλους
southern

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:37
southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:32

Μαλακα να αποκαλείς τον εαυτό σου στο καθρέφτη.
Καλό μου άντροπο, το ερώτημα είναι ποιοι έχουν δει εσένα και ποια είναι η γνώμη τους και όχι η δική σου άποψη για το είδωλο που βλέπεις στον δικό σου καθρέφτη. :e045:

Στοιχειώδες.
Χρειάζεσαι βοήθεια. Ψώνιο.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

πιες τιλιο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Στύξ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:37
Εάν πιω φραπέ θα κοιμηθώ του χρόνου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Beria έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:43
Εγώ θα σκοτώσω άνθρωπο :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:33
Μπίστης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:21
southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:09
O φραπες είναι πιο ήπιος από το red bull
Ήπια φραπέ στην πρώτη κοπάνα του γυμνασίου, τάραξε τον οργανισμό μου και δεν ξαναδοκιμασα

Δοκίμασα ρεντμπου όταν πρωτοβγηκε, από τον θόρυβο που γινόταν νόμιζα πως θα ξεπερνούσα την βαρεμάρα μιας βραδιάς με κάποιου είδους φτιαξιμο ή ενταση, δεν είχε την παραμικρή επίδραση, τουλάχιστον η πορτοκαλάδα έχει γεύση ... :102:
Τι καφέδες πίνεις;
Μόνο ελληνικό

Στα μνημόσυνα :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

metoo

Ποτέ δεν θεώρησα τον καφέ διεγερτικό, ανεξαρτήτως ώρας. Πάντα ως κάτι χαλαρωτιλό τον αντιμετώπιζα.

Eπ'' ευκαιρία, μία φορά που είχα πάρει μισό λεξοτανίλ τον περασμένο αιώνα σε μάλλον χοντρή φάση , είχα πέσει ξερή. :lol:

Και κάποιες φίλες μου το έχουν ως βιολογικό σωτήριο γιαουρτάκι, ακόμη και σε γελοίες καθημερινές φάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Ιούλ 2024, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Άμα σηκωθώ την ώρα που κοιμούνται οι βρυκόλακες και πιω φραπέ, το μεσημέρι κοιμάμαι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Αν πιω φρεντο πρωι πρωι το μάτι γαρίδα όλη μέρα.

Στο ενδιάμεσο χτυπάω και έναν ελληνικό γιατί άμα το συνδυάσεις με κέικ και παγωτό κατεβαίνει καλύτερα στο στομάχι.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

πίνω δεν ξέρω πόσους τη μέρα.κανένα πρόβλημα
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Μπίστης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:44
Beria έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:43

Εγώ θα σκοτώσω άνθρωπο :102:
Μάλλον έχω φραποανοσία μετά από τόσα χρόνια ,έχουν νεκρωθεί νευρώνες και συνάψεις όσον αφορά νες και φραπέ. :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”