!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιώθω ανακατωσουρα στο στομάχι και τεντωμενα νεύρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Νιώθω ανακατωσουρα στο στομάχι και τεντωμενα νεύρα
Πώς την πίνετε αυτή τη μαλακία; Έχει το ίδιο πεχά με το ξύδι και είναι τίγκα στην καφεΐνη, τη ζάχαρη και τα συντηρητικά. Δεν σού γαμάει μόνο το στομάχι, σού γαμάει επίσης το συκώτι, την καρδιά, τη χολή.
Νερά και κίνηση, περπάτα να δουλέψει ο μεταβολισμός. Και μην ξαναπιείς μαλακίες.
Νερά και κίνηση, περπάτα να δουλέψει ο μεταβολισμός. Και μην ξαναπιείς μαλακίες.
Από την στιγμή που στο προτείνει με (έντεχνη) διαφήμιση η τηλεόραση και από την ώρα που δεν έχεις αποκτήσει φίλτρα απόρριψης (διότι γεννήθηκες εν μέσω άνθισης των τηλεοπτικών διαφημίσεων), δεν έχεις ελπίδα.
Θα πιεις και χλωρίνη, αρκεί να στο προτείνει, εντέχνως πάντα, η τηλεόραση...

Θα πιεις και χλωρίνη, αρκεί να στο προτείνει, εντέχνως πάντα, η τηλεόραση...
viewtopic.php?f=33&t=4&p=2114629&hilit= ... l#p2114629
^ εγώ έπαθα κρίση πανικού με το red bull την επόμενη μέρα στο ξαφνικό.
Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ήπια κάτι τέτοιο.
^ εγώ έπαθα κρίση πανικού με το red bull την επόμενη μέρα στο ξαφνικό.
Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ήπια κάτι τέτοιο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Πάρε κανένα ξερό, τύπε, βρες μια καλή ράμπα και κάνε 360 backflip με superman μαζί.
Στείλε το βίντεο στην red bull και όλα
Στείλε το βίντεο στην red bull και όλα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κάνε τεστ εγκυμοσύνης!southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 11:08 Από χτες το βράδυ έχω πιει 5 ρεντ μπουλ.και νιώθω περίεργα. Με ενοχλεί πολύ το στομάχι και έχουν τσιτωσει τα νεύρα μου. Μηπως το παράκανα;
Τι να κάνω τώρα;;![]()
E νταξει δεν ειναι και τόσο επικίνδυνο.Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:14 Πώς την πίνετε αυτή τη μαλακία; Έχει το ίδιο πεχά με το ξύδι και είναι τίγκα στην καφεΐνη, τη ζάχαρη και τα συντηρητικά. Δεν σού γαμάει μόνο το στομάχι, σού γαμάει επίσης το συκώτι, την καρδιά, τη χολή.
Απλά έχει πολλή καφείνη την οποία δεν την καταλαβαίνεις γιατί δεν έχει γεύση (πίκρα) καφέ.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Νερό, μαγειρευτό μεσημεριανό (όχι αηδιες απέξω) και κοψ'τα μαχαίρι. Ξεκίνα να πίνεις καφέ ή σόδα ή χυμούς ή κυριολεκτικά ο,τιδήποτε άλλο. Τα ενεργειακά προσφέρουν ταχυκαρδία, που όταν είσαι νέος την μπερδεύεις με την εγρήγορση. Δεν σου προσφέρουν διαύγεια ούτε υποκαθιστούν τη γυμναστική.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 11:08 Από χτες το βράδυ έχω πιει 5 ρεντ μπουλ.και νιώθω περίεργα. Με ενοχλεί πολύ το στομάχι και έχουν τσιτωσει τα νεύρα μου. Μηπως το παράκανα;
Τι να κάνω τώρα;;![]()
Την έχω πατήσει κι εγώ, έπινα χρόνια πριν πάρω χαμπάρι.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Να ξέρεις ότι αυτό συνιστά παραπληροφόρηση και η decadent κρατάει σκρινσοτς.
Δεν θες να σου επισυναψω την προσφατη νομολογια...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
το θεωρείς παραπληροφόρηση επειδή δεν είσαι γιατρός.χωρίς εξετάσεις δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι
Μπολντ οφ γιου του ασουμ οτι δεν ειμαι. Φαινεται απο το γραπτο αν υπάρχει εγκυμοσυνη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τίποτα δεν θα πάθεις από τα redbull. Πάνω κάτω είναι σαν να ήπιες 5 καφέδες.
Ανακατεύτηκες επειδή ήπιες 5, και 5 χυμούς να έπινες πάλι θα ανακατευόσουν.
Ανακατεύτηκες επειδή ήπιες 5, και 5 χυμούς να έπινες πάλι θα ανακατευόσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 01 Ιούλ 2024, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σιγά μη φαίνεται και η τερηδόνα.εγώ προτείνω να το κάνειBazoomba έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:17 Μπολντ οφ γιου του ασουμ οτι δεν ειμαι. Φαινεται απο το γραπτο αν υπάρχει εγκυμοσυνη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα της στειλω ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κηρηθρα με το μέλιBazoomba έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:07Να ξέρεις ότι αυτό συνιστά παραπληροφόρηση και η decadent κρατάει σκρινσοτς.![]()
Δεν θες να σου επισυναψω την προσφατη νομολογια...
viewtopic.php?p=3566093#p3566093
Όταν λέμε πολύ, όσο έχει και ένας καφές.nyxtovios έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:05E νταξει δεν ειναι και τόσο επικίνδυνο.Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:14 Πώς την πίνετε αυτή τη μαλακία; Έχει το ίδιο πεχά με το ξύδι και είναι τίγκα στην καφεΐνη, τη ζάχαρη και τα συντηρητικά. Δεν σού γαμάει μόνο το στομάχι, σού γαμάει επίσης το συκώτι, την καρδιά, τη χολή.
Απλά έχει πολλή καφείνη την οποία δεν την καταλαβαίνεις γιατί δεν έχει γεύση (πίκρα) καφέ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δειρε δέκα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και άλλους πέντε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Και το βράδυ παιξ'τον δυο φορές, έτσι για να ηρεμήσεις.
Και το βράδυ παιξ'τον δυο φορές, έτσι για να ηρεμήσεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic