!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απολυμένος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα και άνοιξε πυρ..! Ένας νεκρός..!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Re: Απολυμένος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα και άνοιξε πυρ..! Ένας νεκρός..!
Σκότωσε την εφοπλίστρια Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής και έναν υπάλληλο ο Αιγύπτιος δράστης
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-glufada/
- hellegennes
Re: Απολυμένος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα και άνοιξε πυρ..! Ένας νεκρός..!
Πάντως στην Θεσσαλονίκη οι ανθρωποκτονίες έχουν πολλαπλασιαστεί επί ΝΔ. Ξεκινάω με Σαμαρά, για σύγκριση, και συνεχίζω με ΣΥΡΙΖΑ:Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:36μπα, οχι, απλως αισθανομαστε μια μικρη ευχαριστηση επειδη πηζεις.Μαδουραίος έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:29 Αισθάνεστε ασφαλείς μετά απο 5 χρόνια?
[img]https://i.postimg.cc/xT74sqdp/GGIT ... .jpg[/img]![]()
Σαμαράς:
2012: 17
2013: 14
2014: 14
Τσίπρας:
2015: 7
2016: 6
2017: 4
2018: 3
2019: 0
Μητσοτάκης:
2020: 10
2021: 8
2022: 13
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να λέμε πάλι καλά που αυτοκτόνησε γιατί αν το πήγαινε ομηρία φάση οι ΕΚΑΜίτες θα παίρναν και άλλους στον λαιμό τους.
- hellegennes
Ω, μαλάκα!vantono έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:49Αυτοί εχουν τα γραφεια στον 4-5ο όροφο, ωσπου να φτάσει εκει πάνω φέξε μου και γλίστρησα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:45 Μακάρι να σκοτωσε κάνα 90χρονο εφοπλιστή και μην την πλήρωσε κάνας άσχετος.
Parrot έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:52
Σκότωσε την εφοπλίστρια Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής και έναν υπάλληλο ο Αιγύπτιος δράστης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προφανώς αν βλέπεις τον άλλο να κρατάει καραμπίνα, τρεχεις να σωθείς, δε κοιτάς να τον αποτρέψεις.
Το θέμα ειναι άλλο, ολόκληρη εφοπλιστική οικογένεια, δεν ειχε ασφάλεια;
Δεν ειδοποίησε κανείς την ασφάλεια να τον περιμένουν να ανέβει και να τον κάνουν σουρωτήρι;
Το θέμα ειναι άλλο, ολόκληρη εφοπλιστική οικογένεια, δεν ειχε ασφάλεια;
Δεν ειδοποίησε κανείς την ασφάλεια να τον περιμένουν να ανέβει και να τον κάνουν σουρωτήρι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μαδουραίος
Φθηνά εργατικά χέρια από μη Ευρωπαϊκές χώρες δεν θέλετε Κουλικοί και επιχειρηματίες?
Σενέκας έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:50εννοείς ας πούμε ότι μπορεί να έχει καλό λόγο που μπούκαρε σε ένα γραφείο και άρχισε να πυροβολάει κόσμο και να μην τον αδικήσουμε λέγοντας κουβέντες πριν τα μάθουμε όλα;OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:23 Να μάθουμε πρώτα το γιατί απολύθηκε και γιατί τα έβαλε με κάποιους άλλους στην εταιρεία, πριν αρχίσετε να γράφετε μαλακίες;
.
Ξέρεις πόσες φορές θέλησα να το κάνω εγώ αυτό στις προηγούμενες δουλειές μου;
Αλλά... Επειδή δεν θα ήταν μόνο ένας, το να περάσω 17 χρόνια στην ψειρού μου φαίνονται κάπως πολλά και μέχρι στιγμής έδινα τόπο στην οργή...
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 12 Φεβ 2024, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει.
'Ηταν ειλικρινής πάντως
Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει.
'Ηταν ειλικρινής πάντως
Ο συριζα δεν θέλει κάτι διαφορετικό;Μαδουραίος έγραψε: 12 Φεβ 2024, 13:02 Φθηνά εργατικά χέρια από μη Ευρωπαϊκές χώρες δεν θέλετε Κουλικοί και επιχειρηματίες?
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Otto Weininger
Και στην γειτονιά μου, επί Σαμαρά ήταν μηδέν, επί Τσίπρα μια και επί Μητσοτάκη πάλι 0.hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:55Πάντως στην Θεσσαλονίκη οι ανθρωποκτονίες έχουν πολλαπλασιαστεί επί ΝΔ. Ξεκινάω με Σαμαρά, για σύγκριση, και συνεχίζω με ΣΥΡΙΖΑ:Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:36μπα, οχι, απλως αισθανομαστε μια μικρη ευχαριστηση επειδη πηζεις.Μαδουραίος έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:29 Αισθάνεστε ασφαλείς μετά απο 5 χρόνια?
[img]https://i.postimg.cc/xT74sqdp/GGIT ... .jpg[/img]![]()
Σαμαράς:
2012: 17
2013: 14
2014: 14
Τσίπρας:
2015: 7
2016: 6
2017: 4
2018: 3
2019: 0
Μητσοτάκης:
2020: 10
2021: 8
2022: 13
Ρε σεις, θέλετε και τα γράφετε;

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Απάνθρωπα κτήνη είναι.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:15ο 90χρονος εφοπλιστης, λες δεν ειναι ασχετος;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:45Μακάρι να σκοτωσε κάνα 90χρονο εφοπλιστή και μην την πλήρωσε κάνας άσχετος.micmic έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:32 Είμαι περίεργος αν σκότωσε/πυροβόλησε τους υπεύθυνους για την απόλυσή του ή απλά άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στοχευμένα και εν ψυχρώ πηγε δηλαδη. Δεν θα ειχε και κανενα ελαφρυντικό λογικά, αν ζούσε και πηγαινε σε δίκη.hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:58Ω, μαλάκα!vantono έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:49Αυτοί εχουν τα γραφεια στον 4-5ο όροφο, ωσπου να φτάσει εκει πάνω φέξε μου και γλίστρησα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:45 Μακάρι να σκοτωσε κάνα 90χρονο εφοπλιστή και μην την πλήρωσε κάνας άσχετος.
Parrot έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:52
- Otto Weininger
Ντρέπεσαι να πεις 2.000.000 ; Μην είσαι πονόψυχοςnyxtovios έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:24Άρα από τα στοιχεία που μας λένε ότι το 80% στις φυλακές είναι λαθρομετανάστες και λοιποί επενδυτές, φέρει ευθύνη που θέλει να μας κουβαλήσει άλλες 500.000 τουλάχιστον;vantono έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:31Αν μιλαμε για περιπτωσεις συστηματικων mass shootings οπως στις ΗΠΑ πχ, ναι εκει μπορεις να πεις οτι φερει ευθυνη η εκαστοτε κυβερνηση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:27
Ο Μητσοτάκης έχει την εξουσία. Οι μετανάστες τίποτα. Μην τον ρίχνεις στον ακροδεξιό λαϊκισμό.
Η νοοτροπία του γκαν κάλτσουρ ειναι ηθικος αυτουργός στην περιπτωση των ΗΠΑ βεβαια, η εκαστοτε κυβερνηση φταιει δευτερευόντως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Α εντάξει τότε. Να φέρουμε αν είναι λιγότεροι.Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2024, 13:13Ντρέπεσαι να πεις 2.000.000 ; Μην είσαι πονόψυχοςnyxtovios έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:24Άρα από τα στοιχεία που μας λένε ότι το 80% στις φυλακές είναι λαθρομετανάστες και λοιποί επενδυτές, φέρει ευθύνη που θέλει να μας κουβαλήσει άλλες 500.000 τουλάχιστον;vantono έγραψε: 12 Φεβ 2024, 11:31
Αν μιλαμε για περιπτωσεις συστηματικων mass shootings οπως στις ΗΠΑ πχ, ναι εκει μπορεις να πεις οτι φερει ευθυνη η εκαστοτε κυβερνηση.
Η νοοτροπία του γκαν κάλτσουρ ειναι ηθικος αυτουργός στην περιπτωση των ΗΠΑ βεβαια, η εκαστοτε κυβερνηση φταιει δευτερευόντως.
Εσύ θα παρεις στο μαγαζί σου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 764 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-