!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γαβριελλα-ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Re: Γαβριελλα-ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Σε 90" ακολουθεί ανακοίνωση επιθετική και γεμάτη οργή για το πόσο στανχωρμένος ειναι ο χοντρός (οχι αυτος που έφαγε την κόκκινη, ο άλλος) για το πόσο άμπαλοι και άσχετοι με το υγιές ποδόσφαιρο ειναι οι Διαιτητές σε όλη Σλοβακία.

89", 88", 87"...
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

nemo έγραψε: 07 Ιαν 2024, 22:57 οκ ειδαμε τις χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος

τον λογο εχει ο τεριμ
Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Παοκ
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Δηλώσεις Κούγια τώρα λολ
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Κουγιας: τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας.

Είστε σίγουρα υπάλληλος του ΓΑΒ? :smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Prince Imrahil

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prince Imrahil »

Lugozzi έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:11 Κουγιας: τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας.

ρε συ βλεπω σπορ24 και μετεφερε τη δηλωση ο Βλαχοπουλος ως "τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας του Μητροπουλου"

το ειπε λετζιτ; γιατι αν το ειπε ειναι τοπ5 στιγμες του ποδοσφαιρου μας διαχρονικα :lol:
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

O Ολυμπιακός με μπροστάρη τον Κούγια θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Είναι η 1η φορά που ο Αλμέιδα μου φάνηκε από ταραγμένος έως ανήμπορος να αντιδράσει.
Μπορούμε να μνημονεύσουμε αρκετές περιπτώσεις όπου έκανε κινήσεις με ρίσκο (ποιος θα ξεχάσει την 11άδα που κατέβασε πέρσι στο κύπελλο εναντίον του πρεζεμποριακού στη Νέα Φιλαδέλφεια;) ή τέλος πάντων πήρε αποφάσεις που δεν θα τολμούσαν άλλοι προπονητές.
Πάντοτε ωστόσο φαινόταν να γίνεται βάσει σχεδίου. «Αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη, άρα θα κάνω αυτό και αυτό και αυτό» (π.χ. δεν θα προσαρμόσω την ομάδα μου στον αντίπαλο όσο ισχυρός και αν είναι)
Σήμερα δεν μου έδειξε αυτό. Νομίζω πως αμφισβήτησε τον εαυτό του. Σαν να βλέπω ένα Γκατσίνοβιτς στον πάγκο!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Gordian Knot έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:19 Είναι η 1η φορά που ο Αλμέιδα μου φάνηκε από ταραγμένος έως ανήμπορος να αντιδράσει.
Μπορούμε να μνημονεύσουμε αρκετές περιπτώσεις όπου έκανε κινήσεις με ρίσκο (ποιος θα ξεχάσει την 11άδα που κατέβασε πέρσι στο κύπελλο εναντίον του πρεζεμποριακού στη Νέα Φιλαδέλφεια;) ή τέλος πάντων πήρε αποφάσεις που δεν θα τολμούσαν άλλοι προπονητές.
Πάντοτε ωστόσο φαινόταν να γίνεται βάσει σχεδίου. «Αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη, άρα θα κάνω αυτό και αυτό και αυτό» (π.χ. δεν θα προσαρμόσω την ομάδα μου στον αντίπαλο όσο ισχυρός και αν είναι)
Σήμερα δεν μου έδειξε αυτό. Νομίζω πως αμφισβήτησε τον εαυτό του. Σαν να βλέπω ένα Γκατσίνοβιτς στον πάγκο!
Ευτυχως κρατηθηκε και δεν εκανε 3 αλλαγες στο 60'.Μια χαρα το πηγε με τις αλχημειες στο 2ο.Μοναδικη παραφωνια η εισοδος του νανου του Φερναντες στα τελευταια λεπτα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Η ΑΕΚ θα το παρει
Οποιο ματς χρειαστει θα το καθαρισει ο νιαου
Το οτι χρειαστηκε τη διαιτησια για να κερδισει αυτο το ψοφιμι που ειναι ο φετινος Ολυμπιακος δεν ειναι για πανηγυρια
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μικρη σημασια εχει βεβαια το αγωνιστικο αφου μιλαμε για επικη μπακ του μπακ σφαγη.Ο τιγρης ειναι ο εγγυητης των πετρινων χρονων του γαυρου,να μου κοβει ο θεος δευτερολεπτα να του δινει χρονια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Gordian Knot έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:19 Είναι η 1η φορά που ο Αλμέιδα μου φάνηκε από ταραγμένος έως ανήμπορος να αντιδράσει.
Φετος φαινεται η απουσια του βοηθου του Αλμειδα που εφυγε. Ο Πελαδο ειναι καλος στην προετοιμασια του ματς, αλλά δυσκολευεται στη διαχειριση.
Δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε πεταξει βαθμους με Κηφισια, Σερρες, Παναιτωλικο και σημερα παραλιγο και με Ολυμπιακο.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:22 Μικρη σημασια εχει βεβαια το αγωνιστικο αφου μιλαμε για επικη μπακ του μπακ σφαγη.Ο τιγρης ειναι ο εγγυητης των πετρινων χρονων του γαυρου,να μου κοβει ο θεος δευτερολεπτα να του δινει χρονια
Δεν ειδα το ματς, ακουω για αμφισβητουμενες φασεις, αλλά μιας και λες για σφαγη μπακ του μπακ, μεσολαβησε το ματς του πρωτου γυρου οπου δεν εδωσε κοκκινη στον Φορτουνη και πεναλτι πανω στον Ελιασον.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Prince Imrahil έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:15
Lugozzi έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:11 Κουγιας: τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας.

ρε συ βλεπω σπορ24 και μετεφερε τη δηλωση ο Βλαχοπουλος ως "τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας του Μητροπουλου"

το ειπε λετζιτ; γιατι αν το ειπε ειναι τοπ5 στιγμες του ποδοσφαιρου μας διαχρονικα :lol:
:g030:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Lestat έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:29
GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:22 Μικρη σημασια εχει βεβαια το αγωνιστικο αφου μιλαμε για επικη μπακ του μπακ σφαγη.Ο τιγρης ειναι ο εγγυητης των πετρινων χρονων του γαυρου,να μου κοβει ο θεος δευτερολεπτα να του δινει χρονια
Δεν ειδα το ματς, ακουω για αμφισβητουμενες φασεις, αλλά μιας και λες για σφαγη μπακ του μπακ, μεσολαβησε το ματς του πρωτου γυρου οπου δεν εδωσε κοκκινη στον Φορτουνη και πεναλτι πανω στον Ελιασον.
Mπακ του μπακ στο καραισκακη εννοω,το περσινο.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Lestat έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:27
Φετος φαινεται η απουσια του βοηθου του Αλμειδα που εφυγε. Ο Πελαδο ειναι καλος στην προετοιμασια του ματς, αλλά δυσκολευεται στη διαχειριση.
Δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε πεταξει βαθμους με Κηφισια, Σερρες, Παναιτωλικο και σημερα παραλιγο και με Ολυμπιακο.
Νταξ καφενειακες μαλακιες ειναι αυτα,ουτε ξερουμε τι δουλειες εκανε ο συγκεκριμενος βοηθος.Φετος απλα τρως οσα γκολ δεν εφαγες περσι απο τυχη,γιατι αφηνεις πολλους χωρους και εχεις κακιστους τερματοφυλακες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”