!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαβριελλα-ΑΕΚ
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Γαβριελλα-ΑΕΚ
Σε 90" ακολουθεί ανακοίνωση επιθετική και γεμάτη οργή για το πόσο στανχωρμένος ειναι ο χοντρός (οχι αυτος που έφαγε την κόκκινη, ο άλλος) για το πόσο άμπαλοι και άσχετοι με το υγιές ποδόσφαιρο ειναι οι Διαιτητές σε όλη Σλοβακία.
89", 88", 87"...
89", 88", 87"...
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Παοκnemo έγραψε: 07 Ιαν 2024, 22:57 οκ ειδαμε τις χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος
τον λογο εχει ο τεριμ
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Δηλώσεις Κούγια τώρα λολ
Κουγιας: τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας.
Είστε σίγουρα υπάλληλος του ΓΑΒ?
Είστε σίγουρα υπάλληλος του ΓΑΒ?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Prince Imrahil
ρε συ βλεπω σπορ24 και μετεφερε τη δηλωση ο Βλαχοπουλος ως "τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας του Μητροπουλου"Lugozzi έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:11 Κουγιας: τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας.
Είστε σίγουρα υπάλληλος του ΓΑΒ?![]()
το ειπε λετζιτ; γιατι αν το ειπε ειναι τοπ5 στιγμες του ποδοσφαιρου μας διαχρονικα
O Ολυμπιακός με μπροστάρη τον Κούγια θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Είναι η 1η φορά που ο Αλμέιδα μου φάνηκε από ταραγμένος έως ανήμπορος να αντιδράσει.
Μπορούμε να μνημονεύσουμε αρκετές περιπτώσεις όπου έκανε κινήσεις με ρίσκο (ποιος θα ξεχάσει την 11άδα που κατέβασε πέρσι στο κύπελλο εναντίον του πρεζεμποριακού στη Νέα Φιλαδέλφεια;) ή τέλος πάντων πήρε αποφάσεις που δεν θα τολμούσαν άλλοι προπονητές.
Πάντοτε ωστόσο φαινόταν να γίνεται βάσει σχεδίου. «Αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη, άρα θα κάνω αυτό και αυτό και αυτό» (π.χ. δεν θα προσαρμόσω την ομάδα μου στον αντίπαλο όσο ισχυρός και αν είναι)
Σήμερα δεν μου έδειξε αυτό. Νομίζω πως αμφισβήτησε τον εαυτό του. Σαν να βλέπω ένα Γκατσίνοβιτς στον πάγκο!
Μπορούμε να μνημονεύσουμε αρκετές περιπτώσεις όπου έκανε κινήσεις με ρίσκο (ποιος θα ξεχάσει την 11άδα που κατέβασε πέρσι στο κύπελλο εναντίον του πρεζεμποριακού στη Νέα Φιλαδέλφεια;) ή τέλος πάντων πήρε αποφάσεις που δεν θα τολμούσαν άλλοι προπονητές.
Πάντοτε ωστόσο φαινόταν να γίνεται βάσει σχεδίου. «Αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη, άρα θα κάνω αυτό και αυτό και αυτό» (π.χ. δεν θα προσαρμόσω την ομάδα μου στον αντίπαλο όσο ισχυρός και αν είναι)
Σήμερα δεν μου έδειξε αυτό. Νομίζω πως αμφισβήτησε τον εαυτό του. Σαν να βλέπω ένα Γκατσίνοβιτς στον πάγκο!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ευτυχως κρατηθηκε και δεν εκανε 3 αλλαγες στο 60'.Μια χαρα το πηγε με τις αλχημειες στο 2ο.Μοναδικη παραφωνια η εισοδος του νανου του Φερναντες στα τελευταια λεπτα.Gordian Knot έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:19 Είναι η 1η φορά που ο Αλμέιδα μου φάνηκε από ταραγμένος έως ανήμπορος να αντιδράσει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η ΑΕΚ θα το παρει
Οποιο ματς χρειαστει θα το καθαρισει ο νιαου
Το οτι χρειαστηκε τη διαιτησια για να κερδισει αυτο το ψοφιμι που ειναι ο φετινος Ολυμπιακος δεν ειναι για πανηγυρια
Οποιο ματς χρειαστει θα το καθαρισει ο νιαου
Το οτι χρειαστηκε τη διαιτησια για να κερδισει αυτο το ψοφιμι που ειναι ο φετινος Ολυμπιακος δεν ειναι για πανηγυρια
Μικρη σημασια εχει βεβαια το αγωνιστικο αφου μιλαμε για επικη μπακ του μπακ σφαγη.Ο τιγρης ειναι ο εγγυητης των πετρινων χρονων του γαυρου,να μου κοβει ο θεος δευτερολεπτα να του δινει χρονια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Φετος φαινεται η απουσια του βοηθου του Αλμειδα που εφυγε. Ο Πελαδο ειναι καλος στην προετοιμασια του ματς, αλλά δυσκολευεται στη διαχειριση.Gordian Knot έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:19 Είναι η 1η φορά που ο Αλμέιδα μου φάνηκε από ταραγμένος έως ανήμπορος να αντιδράσει.
Δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε πεταξει βαθμους με Κηφισια, Σερρες, Παναιτωλικο και σημερα παραλιγο και με Ολυμπιακο.
Winter is coming
Δεν ειδα το ματς, ακουω για αμφισβητουμενες φασεις, αλλά μιας και λες για σφαγη μπακ του μπακ, μεσολαβησε το ματς του πρωτου γυρου οπου δεν εδωσε κοκκινη στον Φορτουνη και πεναλτι πανω στον Ελιασον.GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:22 Μικρη σημασια εχει βεβαια το αγωνιστικο αφου μιλαμε για επικη μπακ του μπακ σφαγη.Ο τιγρης ειναι ο εγγυητης των πετρινων χρονων του γαυρου,να μου κοβει ο θεος δευτερολεπτα να του δινει χρονια
Winter is coming
Prince Imrahil έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:15ρε συ βλεπω σπορ24 και μετεφερε τη δηλωση ο Βλαχοπουλος ως "τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας του Μητροπουλου"Lugozzi έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:11 Κουγιας: τέτοια έχουν να γίνουν από την εποχή της παράγκας.
Είστε σίγουρα υπάλληλος του ΓΑΒ?![]()
το ειπε λετζιτ; γιατι αν το ειπε ειναι τοπ5 στιγμες του ποδοσφαιρου μας διαχρονικα![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Mπακ του μπακ στο καραισκακη εννοω,το περσινο.Lestat έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:29Δεν ειδα το ματς, ακουω για αμφισβητουμενες φασεις, αλλά μιας και λες για σφαγη μπακ του μπακ, μεσολαβησε το ματς του πρωτου γυρου οπου δεν εδωσε κοκκινη στον Φορτουνη και πεναλτι πανω στον Ελιασον.GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:22 Μικρη σημασια εχει βεβαια το αγωνιστικο αφου μιλαμε για επικη μπακ του μπακ σφαγη.Ο τιγρης ειναι ο εγγυητης των πετρινων χρονων του γαυρου,να μου κοβει ο θεος δευτερολεπτα να του δινει χρονια
Νταξ καφενειακες μαλακιες ειναι αυτα,ουτε ξερουμε τι δουλειες εκανε ο συγκεκριμενος βοηθος.Φετος απλα τρως οσα γκολ δεν εφαγες περσι απο τυχη,γιατι αφηνεις πολλους χωρους και εχεις κακιστους τερματοφυλακες.Lestat έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:27Φετος φαινεται η απουσια του βοηθου του Αλμειδα που εφυγε. Ο Πελαδο ειναι καλος στην προετοιμασια του ματς, αλλά δυσκολευεται στη διαχειριση.Gordian Knot έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:19 Είναι η 1η φορά που ο Αλμέιδα μου φάνηκε από ταραγμένος έως ανήμπορος να αντιδράσει.
Δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε πεταξει βαθμους με Κηφισια, Σερρες, Παναιτωλικο και σημερα παραλιγο και με Ολυμπιακο.