80 σοφοί ψήφισαν υπέρ, τα υπόλοιπα είναι για να μηρυκάζουν οι κατσίκες και να χαίρονται τα πγοοδευτικά ζωντοβολα.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Οκτ 2018, 09:55Ωχ, παιδες, καλεστε ασθενοφορο για τον ελβετό ξεφτύλα, επαθε εγκεφαλικό....Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Οκτ 2018, 09:5180 κομιτατζήδες του είπαν "Ντα".μίστερ μαξ έγραψε: 21 Οκτ 2018, 09:48
Για να περάσει η συμφωνία. Αντίστοιχα γιατι η αντιπολίτευση ελεγε οτι τους πηραν και τα σώβρακα; Γιατι χρειαζότανε να χρηματισθουν οι μακεδονες για να περάσει η συμφωνία; Αν ηταν καλή για την χωρα τους, θα την ψήφιζαν χωρις να χρηματισθουν.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Oλοι οι καπιταληστες στηρίζουν Τσίπρα
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Oλοι οι καπιταληστες στηρίζουν Τσίπρα
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
100 χρνια...αγωνα του κκε, αριστερας τωρα ...δικαιώνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:1580 σοφοί ψήφισαν υπέρ, τα υπόλοιπα είναι για να μηρυκάζουν οι κατσίκες και να χαίρονται τα πγοοδευτικά ζωντοβολα.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Οκτ 2018, 09:55Ωχ, παιδες, καλεστε ασθενοφορο για τον ελβετό ξεφτύλα, επαθε εγκεφαλικό....![]()

- Ελβετός Τραπεζίτης
Για να σου λύσω την απορία, απευθύνομαι στους βλάκες που νομίζουν ότι δεν είναι φασίστες.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:11δε ξερω σε ποιον απευθυνεσαι (εχω ξεπερασει εδω και χρονια αυτο το αφορολογητο οριοΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:08Πρώτα να σου δωσουν τα 751 κατώτατο μισθό που σου υποσχεθηκαν, και να σου αυξήσουν το αφορολογητο στα €12.000 και μετά όταν ξυπνήσεις να δώσεις χαστουκακια - Ναι καλό μου παιδί;) αλλα νομιζω το χορτο εδρασε και λες ο,τι να'ναι.
θα το συνηθισεις το βορεια μακεδονια. παρε μερικες τζουρες ακομα και θα το αποδεχτεις.
ολα καλα θα πανε, σε 1-2 μηνες θα βρειτε κατι αλλο να κλαψομουνιαζεστε.
Και σε 1-2 μήνες η μόνη ασχολια του τσιπρα μπορεί να ειναι το πλυσιμο των πιατων το μεσημέρ και κατεβάζει τις σακούλες σκουπιδιών στον καδο.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Να στο πω διαφορετικά για να το καταλάβεις καλό μου παιδί;Kostis έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:17Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:1580 σοφοί ψήφισαν υπέρ, τα υπόλοιπα είναι για να μηρυκάζουν οι κατσίκες και να χαίρονται τα πγοοδευτικά ζωντοβολα.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Οκτ 2018, 09:55
Ωχ, παιδες, καλεστε ασθενοφορο για τον ελβετό ξεφτύλα, επαθε εγκεφαλικό....![]()
![]()
![]()
![]()
είσαι ο ινδιάνος που χαίρεσαι για τα φύκια και τις χάντρες που σου έδωσαν για αυτά που σου πηραν.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
απευθυνεσαι στην μοντερνα δεξια λοιπον; ωραια, να ξερεις οτι το χορτο θα αρχισει να νομιμοποιειται σε ΕΕ και Αμερικη τα επομενα χρονια. μην αγχωνεστεΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:21Για να σου λύσω την απορία, απευθύνομαι στους βλάκες που νομίζουν ότι δεν είναι φασίστες.
Και σε 1-2 μήνες η μόνη ασχολια του τσιπρα μπορεί να ειναι το πλυσιμο των πιατων το μεσημέρ και κατεβάζει τις σακούλες σκουπιδιών στον καδο.
επισης να σου υπενθυμισω πριν 4-5 χρονια τι λεγατε εδω στο πχορουμ ολοι οι νοικυρεμενοι πατριωτες (
τωρα ομως οι ιδιοι αριστεροι σας κυβερνανε και σας καθοριζουν το ονομα
οσο υποτιματε τους αντιπαλους σας και οσο υπερτιματε τον εαυτο σας, τοτε θα τρωτε σφαλιαρες απο την πραγματικοτητα
περαστικα
Κι εγώ Σκόπια θα το λέω για να πήζεις.Kostis έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:04Βόρεια Μακεδονία ονομάζεται, όχι Σκόπιαindependent_44 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:03 Ο αλάνθαστος πρωθυπουργός που δεν έφταιξε ποτέ.
Για την διαπραγμάτευση έφταιγε ο Βαρουφάκης.
Για το Μάτι ο Τόσκας
Για το Σκοπιανό ο Κοτζιάς.
Σκόπια μέχρι να φωνάζεις Φρουρά ! Φρουρά !
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Καλός ειν ο χάρτης.
Τσάμπα χαίρεσαι, δεν τον κατάλαβες κακομοίρη.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Ελβετός Τραπεζίτης
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:28απευθυνεσαι στην μοντερνα δεξια λοιπον; ωραια, να ξερεις οτι το χορτο θα αρχισει να νομιμοποιειται σε ΕΕ και Αμερικη τα επομενα χρονια. μην αγχωνεστεΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:21Για να σου λύσω την απορία, απευθύνομαι στους βλάκες που νομίζουν ότι δεν είναι φασίστες.
επισης να σου υπενθυμισω πριν 4-5 χρονια τι λεγατε εδω στο πχορουμ ολοι οι νοικυρεμενοι πατριωτες () για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αριστερους; οχι δε χρειαζεται, τα θυμασαι μια χαρα. εγραφες και εσυ διαφορα (με αλλο νικνέιμ φυσικα)
τωρα ομως οι ιδιοι αριστεροι σας κυβερνανε και σας καθοριζουν το ονομα
οσο υποτιματε τους αντιπαλους σας και οσο υπερτιματε τον εαυτο σας, τοτε θα τρωτε σφαλιαρες απο την πραγματικοτητα
περαστικα![]()
Με έκανες και διασκέδασε.
Πριν λίγα μηνύματα έγραψες ότι είσαι πολύ πάνω από το όριο του €12.000 και τώρα καταφέρεσαι εναντίον των (ταξικών εχθρων) νοικοκυραίων.
Ειτεψλες μπούρδες ότι ξεπερασες το όριο των €12.000 είτε λες μπούρδες γενικότερα. Το ίδιο κανει.
Σε διαβεβαιώ ότι δεν έγραφα με άλλο όνομα.
Επίσης σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι από τους καλοπροαιρετους που λένε φούμαρα για τους δήθεν "αγώνες της αριστερας" και τέτοιες χαζομαρες.
Σε διαβεβαιώ ότι σε λίγο που θα χάσετε τις εκλογές, θα πάρετε πουλο και οα κλαιτε ξανά.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
ο όρος "νοικοκυραιος" δεν εχει να κανει με ταξεις. πρεπει να ξεκολλησεις λιγο το μυαλο σου απο τον μαρξισμο που σε ταϊζουν στα social mediaΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:42Με έκανες και διασκέδασε.
Πριν λίγα μηνύματα έγραψες ότι είσαι πολύ πάνω από το όριο του €12.000 και τώρα καταφέρεσαι εναντίον των (ταξικών εχθρων) νοικοκυραίων.
Ειτεψλες μπούρδες ότι ξεπερασες το όριο των €12.000 είτε λες μπούρδες γενικότερα. Το ίδιο κανει.
Επίσης σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι από τους καλοπροαιρετους που λένε φούμαρα για τους δήθεν "αγώνες της αριστερας" και τέτοιες χαζομαρες.
Σε διαβεβαιώ ότι σε λίγο που θα χάσετε τις εκλογές, θα πάρετε πουλο και οα κλαιτε ξανά.
ο ορος νοικοκυραιος εχει να κανει με την ξεφτιλα των νεοελληνων πατριωτων που το παίζαν "νομοταγείς, δημοκράτες και πολιτισμένοι" πολίτες και τώρα που τον ήπιαν την είδαν αναρχικοί
αυτα για να ξεκαθαριζουμε βασικες εννοιες
σου επαναλαμβανω, στα αρχιδια μου για το αφορολογητο, δε με αγγίζει. και αν δε πιστευεις οτι καποιος βγαζει πανω απο 12,000 θα σου προτεινα να διευρυνεις λιγο τον κοινωνικο σου κυκλο
και ακομα και αν σε πιστεψω οτι δεν εγραφες με αλλο ονομα (που δε παιζει) τοτε δες το σαν προειδοποιηση. τα ιδια ελεγαν καποιοι αλλοι για τον ΣΥΡΙΖΑ και τωρα τους κυβερναει
τελος στα αρχιδια μου και για τις επομενες εκλογες, κατα πασα πιθανοτητα θα το ριξω ΝΔ διότι ειναι υπερ της Ε.Ε. χαίρομαι που η σκατενια ιδεολογια σας εχει προκαλεσει ρηξη εντος της δεξιας, με μια μειοψηφία πολιτισμένων στελεχών και τις ορδές των τριτοκοσμικών ορκ απο κάτω
εν τέλει δεν εχεις να μου πεις τιποτε, για αυτο και σου λεω οτι σου λεω για το χορτο. είναι το μονο που μπορεί να σε βοηθήσει τώρα. έχει πολύ καλές αντιπηκτικές ικανοτητες και φερθει τους ανθρωπους κοντα
- Ελβετός Τραπεζίτης
Διασκεδαστικό ότι όταν προσπαθείς να "εξηγησεις" δείχνεις πιο οργισμένος και μπουρδουκλομένος.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:48ο όρος "νοικοκυραιος" δεν εχει να κανει με ταξεις. πρεπει να ξεκολλησεις λιγο το μυαλο σου απο τον μαρξισμο που σε ταϊζουν στα social mediaΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Οκτ 2018, 10:42Με έκανες και διασκέδασε.
ο ορος νοικοκυραιος εχει να κανει με την ξεφτιλα των νεοελληνων πατριωτων που το παίζαν "νομοταγείς, δημοκράτες και πολιτισμένοι" πολίτες και τώρα που τον ήπιαν την είδαν αναρχικοί
αυτα για να ξεκαθαριζουμε βασικες εννοιες
σου επαναλαμβανω, στα αρχιδια μου για το αφορολογητο, δε με αγγίζει. και αν δε πιστευεις οτι καποιος βγαζει πανω απο 12,000 θα σου προτεινα να διευρυνεις λιγο τον κοινωνικο σου κυκλο
και ακομα και αν σε πιστεψω οτι δεν εγραφες με αλλο ονομα (που δε παιζει) τοτε δες το σαν προειδοποιηση. τα ιδια ελεγαν καποιοι αλλοι για τον ΣΥΡΙΖΑ και τωρα τους κυβερναει![]()
τελος στα αρχιδια μου και για τις επομενες εκλογες, κατα πασα πιθανοτητα θα το ριξω ΝΔ διότι ειναι υπερ της Ε.Ε. χαίρομαι που η σκατενια ιδεολογια σας εχει προκαλεσει ρηξη εντος της δεξιας, με μια μειοψηφία πολιτισμένων στελεχών και τις ορδές των τριτοκοσμικών ορκ απο κάτω
εν τέλει δεν εχεις να μου πεις τιποτε, για αυτο και σου λεω οτι σου λεω για το χορτο. είναι το μονο που μπορεί να σε βοηθήσει τώρα. έχει πολύ καλές αντιπηκτικές ικανοτητες και φερθει τους ανθρωπους κοντα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μη χαθείς μετά τις εκλογές.Highlander έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:37 Θα έρθει τους επόμενους μήνες χοντρό χρήμα από το εξωτερικό για ανακούφιση της κοινωνίας, γιατί όλοι οι διεθνείς παράγοντες επιθυμούν να παραμείνει στην εξουσία ο αριστερός προοδευτικός ΣΥΡΙΖΑ και όχι η αρτηριοσκληρωτική εθνολαϊκιστική, οπισθοδρομική ΝΔ.
Ως εκ τούτου θα ψηφίσουν και οι πέτρες Τσίπρα στις εκλογές, αφού θα είναι ο μόνος που με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να βελτιώσει τα οικονομικά των πολιτών.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Το χαζο είναι το τμήμα που τον ψηφίζει. Ο χαζός κάφρος που κυβερνάει μας γλίτωσε στο τσακ από καταστροφή που ο ιδιος πήγε να προκαλέσει, και τωρα πάει να την προκαλέσει πάλι έτσι και πειράξει το μαξιλάρι δεδομένου ότι βγήκε από το πρόγραμμα με απαγορευτικό επιτόκιο δανεισμού. Όσο για το τι παρέλαβε και το τι θα παραδωσει, αστο καλύτερα, που αναγκάστηκε να ξεπουλήσει τις μετοχές των τραπεζών για ψίχουλα μετά τους γελοίους χειρισμούς του, που στην παιδεία ξήλωσε το νόμο Διαμαντοπούλου και τους εξαιρετικούς επιστήμονες που ήρθαν να βοηθήσουν να βγουν τα πανεπιστήμιά μας από το βάλτο, που παρέδωσε την Αθήνα ολοκληρωτικά στα εξαρχειακά μπάχαλα, και που ικανοποιεί το κάθε απόβρασμα με την κατάργηση των φυλακων τύπου Γ, το νόμο Παρασκευόπουλου και τα ρουσφέτια στον Κουφοντίνα. Μη μιλήσω για το παραδικαστικό κύκλωμα που στήνουν και τον τριτοκοσμικό υπουργό Πολάκη. Μόλις φυγουν θα πρέπει να χτίσουμε σε συντρίμια.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 08:40εγώ βλέπω τι παρέλαβε και πως έδρασε. Αν δεν είχαν αντιληφθεί όλοι τον κίνδυνο απ τον οποίο μας γλίτωσε, ουσιαστικά ο Σύριζα που ήταν στο τιμόνι δεν φταίω εγώ. Αλλά το μεγάλο μέρος του λαού είναι χαζό φυσικά και κρίνει απο το αν του πήρε παραπάνω λεφτά στη δόση του ρεύματος ή μέσω φορολόγησης. Εγώ πάντως στη θέση του Τσίπρα θα ένιωθα ικανοποιημένος.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:59 Όλοι, εκτός των Ελλήνων πολιτών. 3ο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
-_-
Ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις, πιστεύω ότι ο Τσίπρας έκανε τεράστιο έργο.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Οκτ 2018, 12:02Το χαζο είναι το τμήμα που τον ψηφίζει. Ο χαζός κάφρος που κυβερνάει μας γλίτωσε στο τσακ από καταστροφή που ο ιδιος πήγε να προκαλέσει, και τωρα πάει να την προκαλέσει πάλι έτσι και πειράξει το μαξιλάρι δεδομένου ότι βγήκε από το πρόγραμμα με απαγορευτικό επιτόκιο δανεισμού. Όσο για το τι παρέλαβε και το τι θα παραδωσει, αστο καλύτερα, που αναγκάστηκε να ξεπουλήσει τις μετοχές των τραπεζών για ψίχουλα μετά τους γελοίους χειρισμούς του, που στην παιδεία ξήλωσε το νόμο Διαμαντοπούλου και τους εξαιρετικούς επιστήμονες που ήρθαν να βοηθήσουν να βγουν τα πανεπιστήμιά μας από το βάλτο, που παρέδωσε την Αθήνα ολοκληρωτικά στα εξαρχειακά μπάχαλα, και που ικανοποιεί το κάθε απόβρασμα με την κατάργηση των φυλακων τύπου Γ, το νόμο Παρασκευόπουλου και τα ρουσφέτια στον Κουφοντίνα. Μη μιλήσω για το παραδικαστικό κύκλωμα που στήνουν και τον τριτοκοσμικό υπουργό Πολάκη. Μόλις φυγουν θα πρέπει να χτίσουμε σε συντρίμια.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 08:40
εγώ βλέπω τι παρέλαβε και πως έδρασε. Αν δεν είχαν αντιληφθεί όλοι τον κίνδυνο απ τον οποίο μας γλίτωσε, ουσιαστικά ο Σύριζα που ήταν στο τιμόνι δεν φταίω εγώ. Αλλά το μεγάλο μέρος του λαού είναι χαζό φυσικά και κρίνει απο το αν του πήρε παραπάνω λεφτά στη δόση του ρεύματος ή μέσω φορολόγησης. Εγώ πάντως στη θέση του Τσίπρα θα ένιωθα ικανοποιημένος.
Ουσιαστικώς, τελείωσε όλες τις βρώμικες δουλειές που έπρεπε να κάνει η τρισκατάρατη δεκσά και έδωσε το τελειωτικό πλήγμα στις αριστερίστικες παπαριές της μεταπολίτευσης.
Αν το δούμε μακροπρόθεσμα, του αξίζει πίνακας τύπου "η Ελλάς ευγνωμονούσα".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-