Πονεμένος Μακεδονομαχος εμφανίστηκε.independent_44 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:18Σκόπια και πολύ τους είναιKostis έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:04Βόρεια Μακεδονία ονομάζεται, όχι Σκόπιαindependent_44 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:03 Ο αλάνθαστος πρωθυπουργός που δεν έφταιξε ποτέ.
Για την διαπραγμάτευση έφταιγε ο Βαρουφάκης.
Για το Μάτι ο Τόσκας
Για το Σκοπιανό ο Κοτζιάς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Oλοι οι καπιταληστες στηρίζουν Τσίπρα
Re: Oλοι οι καπιταληστες στηρίζουν Τσίπρα
- Highlander
Δυστυχώς για εσένα η χώρα σου αναγνώρισε τον βόρειο γείτονα της ως "βόρεια μακεδονία".independent_44 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:18Σκόπια και πολύ τους είναιKostis έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:04Βόρεια Μακεδονία ονομάζεται, όχι Σκόπιαindependent_44 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:03 Ο αλάνθαστος πρωθυπουργός που δεν έφταιξε ποτέ.
Για το Μάτι ο Τόσκας
Ολα αυτά είναι άσχετα. ή τα καταφέρνεις στην οικονομία, στην άμυνα, τη διπλωματία κ.α ή αποτυγχάνεις. Be the best or die like the rest...Manolis έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:15Ο καλός ηγέτης είναι αυτός που σε προδίδει, κάνει άλλα από αυτά που είχε υποσχεθεί και εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών ακριβώς που είχε δεσμευθεί ότι θα πολεμήσει;
Σοβαρά τώρα;
Και ο κακός ηγέτης δηλαδή ποιος είναι;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ισχύει αυτόΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:29 Θα φλιπάρουν τελείως οι Νεοδημοκράτες!
ΔΝΤ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Βρυξέλλες, Γερμανοί, Γάλλοι, Ισραηλινοί, Τράπεζες, funds, πλουτοκράτες -όλοι στηρίζουν Τσίπρα.
Δεν υπάρχει χειρότερο αίσθημα, οι αγάπες σου να λατρεύουν τον εχθρό σου.
Για τον ίδιο λόγο όμως, φλιπάρουν και οι ΣΥΡΙΖΑίοι!!!
όλοι αυτοί δεν πρόκειται βρουν πιο βολικό άτομο να υπηρετεί τα συμφέροντά τους
η ΝΔ προφανώς και θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους αυτούς, σε μια όμως ισορροπία με τα συμφέροντα της χώρας, πράγμα που δεν νοιάζει καθόλου τους ζαίους
τα συμφέροντα της χώρας βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην καρέκλα τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ποια σιγανοπαπαδιά; Το 2015 πριν τις εκλογές πήγε στο Τέξας και πήρε το χρίσμα. Ξέραμε αλλά ελπίζαμε σε λιγότερα μέτρα. Μετά το δημοψήφισμα απογοητεύτικα και πήδηξα από το καράβι.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:01 Ρε τον Αλέξη. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάσαι τελικά. Εγώ πάντως στηρίζω.
the end
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Όλοι, εκτός των Ελλήνων πολιτών. 3ο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
-_-
- Eθνικοκοινωνιστης
ε ναι με την αριστερα περνανε πιο ευκολα τα μετρα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το πήρε από αυτούς που δεν πληρώνανε, βρε κορόϊδοΠάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:46Ποια σιγανοπαπαδιά; Το 2015 πριν τις εκλογές πήγε στο Τέξας και πήρε το χρίσμα. Ξέραμε αλλά ελπίζαμε σε λιγότερα μέτρα. Μετά το δημοψήφισμα απογοητεύτικα και πήδηξα από το καράβι.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:01 Ρε τον Αλέξη. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάσαι τελικά. Εγώ πάντως στηρίζω.
Οι Συριζαίοι είναι πιο ευαίσθητοι, κλαίνε κάθε 5 Ιουλίου.Πάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:46Ποια σιγανοπαπαδιά; Το 2015 πριν τις εκλογές πήγε στο Τέξας και πήρε το χρίσμα. Ξέραμε αλλά ελπίζαμε σε λιγότερα μέτρα. Μετά το δημοψήφισμα απογοητεύτικα και πήδηξα από το καράβι.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:01 Ρε τον Αλέξη. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάσαι τελικά. Εγώ πάντως στηρίζω.
- ΜπλεΜπουμπυς

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
εγώ βλέπω τι παρέλαβε και πως έδρασε. Αν δεν είχαν αντιληφθεί όλοι τον κίνδυνο απ τον οποίο μας γλίτωσε, ουσιαστικά ο Σύριζα που ήταν στο τιμόνι δεν φταίω εγώ. Αλλά το μεγάλο μέρος του λαού είναι χαζό φυσικά και κρίνει απο το αν του πήρε παραπάνω λεφτά στη δόση του ρεύματος ή μέσω φορολόγησης. Εγώ πάντως στη θέση του Τσίπρα θα ένιωθα ικανοποιημένος.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:59 Όλοι, εκτός των Ελλήνων πολιτών. 3ο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
- hellegennes
FYROM ονομάζεται.Kostis έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:04Βόρεια Μακεδονία ονομάζεται, όχι Σκόπιαindependent_44 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:03 Ο αλάνθαστος πρωθυπουργός που δεν έφταιξε ποτέ.
Για το Μάτι ο Τόσκας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε θέλω να σε ξυπνήσω από τα όνειρα σουhellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2018, 08:51FYROM ονομάζεται.Kostis έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:04Βόρεια Μακεδονία ονομάζεται, όχι Σκόπιαindependent_44 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:03 Ο αλάνθαστος πρωθυπουργός που δεν έφταιξε ποτέ.
Για το Μάτι ο Τόσκας
https://www.aftodioikisi.gr/politiki/ka ... makedonia/
- hellegennes
Προς το παρόν εσύ ονειρεύεσαι. Δεν έχει αλλάξει το όνομα της χώρας. Ο ΟΗΕ την αναγνωρίζει σαν FYROM, όλα τα άλλα είναι μαλακίες.
Φυσικά η λουλού που σε πληρώνει δεν τόλμησε να κάνει δημοψήφισμα. Όχι ότι το έχει σε τίποτα φυσικά να κάνει το Όχι του δημοψηφίσματος Ναι. Έχει προϋπηρεσία.
Φυσικά η λουλού που σε πληρώνει δεν τόλμησε να κάνει δημοψήφισμα. Όχι ότι το έχει σε τίποτα φυσικά να κάνει το Όχι του δημοψηφίσματος Ναι. Έχει προϋπηρεσία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί να κάνουμε δημοψήφισμα για την ονομασία άλλου κράτους;hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2018, 09:18 Προς το παρόν εσύ ονειρεύεσαι. Δεν έχει αλλάξει το όνομα της χώρας. Ο ΟΗΕ την αναγνωρίζει σαν FYROM, όλα τα άλλα είναι μαλακίες.
Έχουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-