Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μου τα χαλάς αλλά δε πειράζει θα τ' αγνοήσω και συνεχίζω με καλή διάθεση μαζί σου
ασε τις γλυκες και τραβα μαζι του στο καστελοριζο στο επομενο μπαμ.
θα παρεις και παρασημο
Άμα έχω γνώσεις να πάω. Αν δεν έχω που να πάω;
αυτο ειναι ενα θεμα που αμα θελει μια κοινωνια μπορει να το φτιαξει.
αλλα εγω το σχολιασα για να δεις οτι ο αντρας εχει λιγοτερα δικαιωματα και πολυ περισσοτερες υποχρεωσεις απο οποιαδηποτε γυναικα και μαλιστα παντα ετσι γινοταν.
οι αντρες σε ολες τις κοινωνιες ειναι αποδεκτες πολυ περισσοτερης βιας απο τις γυναικες
ασε τις γλυκες και τραβα μαζι του στο καστελοριζο στο επομενο μπαμ.
θα παρεις και παρασημο
Άμα έχω γνώσεις να πάω. Αν δεν έχω που να πάω;
αλλα εγω το σχολιασα για να δεις οτι ο αντρας εχει λιγοτερα δικαιωματα και πολυ περισσοτερες υποχρεωσεις απο οποιαδηποτε γυναικα και μαλιστα παντα ετσι γινοταν.
οι αντρες σε ολες τις κοινωνιες ειναι αποδεκτες πολυ περισσοτερης βιας απο τις γυναικες
Φυσικά λύνεται με τη στράτευση και για τιςγυναικες. Τα υπόλοιπα που λες είναι λίγο της φαντασίας σου.
Φυσικά λύνεται με τη στράτευση και για τιςγυναικες. Τα υπόλοιπα που λες είναι λίγο της φαντασίας σου.
Δεν πηγαίνουν εθελοντικά. Μάλλον θα φταίνε οι ίδιες σκοτεινές δυνάμεις που τις κάνουν να σαμποτάρουν το κίνημα της ισότητας κάθε φορά που αποδέχονται τα κεράσματα ενός "μαλάκα".
TOR έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:28
Δεν πηγαίνουν εθελοντικά. Μάλλον θα φταίνε οι ίδιες σκοτεινές δυνάμεις που τις κάνουν να σαμποτάρουν το κίνημα της ισότητας κάθε φορά που αποδέχονται τα κεράσματα ενός "μαλάκα".
TOR έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:24
Αν θυμάμαι καλά, όποια γυναίκα το επιθυμεί μπορεί να καταταγεί εθελοντικά.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν πάνε... :smt005
Αν ήταν εθελοντικό να πας, θα πήγαινες;
Το θέμα δεν είναι μόνο να χειραφετηθεί η γυναίκα αλλά να μπει κι ο άντρας στη διαδικασία να αλλάξει νοοτροπία. Αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει.
ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αντρων πηγαινουν πολυ μεγαλυτερο απο το ποσοστο γυναικων.
για να στο εξηγησω αλλιως μονο μια μπουμπουλινα εχουμε. ασφαλως υπαρχουν και αρκετες που δεν γνωρισαμε ποτε μας αλλα και παλι λιγες ειναι
πριν απο λιγο καιρο νεαροι βαλαν την σημαια στο νησι και οχι νεαρες.
Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:30
Μπα γιατί εθελοντικά;
TOR έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:31
Προφανώς όχι. Αλλά δε θα το έπαιζα και ριγμένος από πάνω.....
Μα δεν το παίζουμε εμείς ριγμένες που δεν πάμε, εσείς το παίζετε "έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις απο σας" και τελικά εννοείται το στρατό.
Σημειωτέον είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών για πολλούς λόγους , κατά συνέπεια και της γενικότερης αναμόρφωσης του στρατού αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
TOR έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:24
Αν θυμάμαι καλά, όποια γυναίκα το επιθυμεί μπορεί να καταταγεί εθελοντικά.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν πάνε... :smt005
Αν ήταν εθελοντικό να πας, θα πήγαινες;
Το θέμα δεν είναι μόνο να χειραφετηθεί η γυναίκα αλλά να μπει κι ο άντρας στη διαδικασία να αλλάξει νοοτροπία. Αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει.
ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αντρων πηγαινουν πολυ μεγαλυτερο απο το ποσοστο γυναικων.
για να στο εξηγησω αλλιως μονο μια μπουμπουλινα εχουμε. ασφαλως υπαρχουν και αρκετες που δεν γνωρισαμε ποτε μας αλλα και παλι λιγες ειναι
Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει πορείες διαμαρτυρίας οι νεοφεμινίστριες για το ρατσιστικό νομικό καθεστώς που τις υποβιβάζει έναντι των αντρών σε σχέση με την ικανότητά τους να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη.
Βάζετε στοίχημα ότι αν ο νόμος αυτός αλλάξει, θα είναι οι πρώτες που θα βγουν να διαμαρτυρηθούν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TOR την 05 Οκτ 2018, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:30
Μπα γιατί εθελοντικά;
TOR έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:31
Προφανώς όχι. Αλλά δε θα το έπαιζα και ριγμένος από πάνω.....
Μα δεν το παίζουμε εμείς ριγμένες που δεν πάμε, εσείς το παίζετε "έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις απο σας" και τελικά εννοείται το στρατό.
Σημειωτέον είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών για πολλούς λόγους , κατά συνέπεια και της γενικότερης αναμόρφωσης του στρατού αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
Οι περισσότεροι δε θα έλεγαν τίποτα αν δεν υπήρχε η υποκρισία της άλλης πλευράς. Κατά τα άλλα συμφωνώ.