!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πώς να προστατευτειτε από ψευδη κατηγορια βιασμου.
Προφανως και πιστευει οτι για τους αντρες ηταν χειροτερα αλλα τωρα συμφωνειτε και δειχνει και αυτος την καλη του διαθεση γρρρρρρ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το εννοώ και με συμφέρει η ισότητα ( χωρις διακρισεις - εξαιρέσεις - προνόμια) - οπως και ολους -ολες με ελάχιστη λογική.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:52Κάτι μου λέει πως δε το εννοείς αλλά ας δείξω καλή διάθεση μιαου.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:47
Την ισότητα την θεωρώ απελευθέρωση και του Αντρα.
Το συστημα αιωνων (πες το και πατριαρχία η οπως θες δεν εχει σημασία ) ηταν για τον μπουτζο και εξ ισου βασανιστικό για γυναίκες κ αντρες .
Δεν συμφέρει τις κότες και τους κυριους που περιέγραψες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις, μήπως εννοείς χρρρ;GoBack έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:53 Προφανως και πιστευει οτι για τους αντρες ηταν χειροτερα αλλα τωρα συμφωνειτε και δειχνει και αυτος την καλη του διαθεση γρρρρρρ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι αυτο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δεν παντρευονται αν πρωτα δεν προικισουν ολες τις αδελφες τουςhellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:27 Τι πρακτικές συντηρούν οι σύγχρονοι άντρες; Πες μου μερικά παραδείγματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μια φωνούλα μου λέει μέσα μου " μη τον πιστεύεις, σας θεωρεί κατώτερα όντα που επειδή σήκωσαν κεφάλι μια τιμωρία από την οργή των κυρίαρχων σας περιμένει" είναι η ίδια φωνούλα που μου λέει " μη το φας το σοκοφρετάκι που ξέχασε να φάει ο συνάδελφος, δε σου ανήκει είναι ντροπή"Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:59
Το εννοώ και με συμφέρει η ισότητα ( χωρις διακρισεις - εξαιρέσεις - προνόμια) - οπως και ολους -ολες με ελάχιστη λογική.
Θα την αγνοήσω και θα σε πιστέψω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα έχω γράψει εκατοντάδες φορές επι χρονια .Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:21Μια φωνούλα μου λέει μέσα μου " μη τον πιστεύεις, σας θεωρεί κατώτερα όντα που επειδή σήκωσαν κεφάλι μια τιμωρία από την οργή των κυρίαρχων σας περιμένει" είναι η ίδια φωνούλα που μου λέει " μη το φας το σοκοφρετάκι που ξέχασε να φάει ο συνάδελφος, δε σου ανήκει είναι ντροπή"Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:59
Το εννοώ και με συμφέρει η ισότητα ( χωρις διακρισεις - εξαιρέσεις - προνόμια) - οπως και ολους -ολες με ελάχιστη λογική.
Θα την αγνοήσω και θα σε πιστέψω.
Η ισότητα με συμφέρει - μου πρόσφερε πλεονεκτήματα και μου αφαίρεσε υποχρεώσεις.Οταν ολοκληρωθεί και διορθωθούν στρεβλώσεις θα είναι πολυ καλύτερα για τις νέες γενιές και την ζωη τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Φαντάζομαι ότι εννοείς και εσύ ότι οι αδικημένοι της μη ισότητας και της πατριαρχικής κοινωνίας είναι οι γυναίκες.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:30
Τα έχω γράψει εκατοντάδες φορές επι χρονια .
Η ισότητα με συμφέρει - μου πρόσφερε πλεονεκτήματα και μου αφαίρεσε υποχρεώσεις.Οταν ολοκληρωθεί και διορθωθούν στρεβλώσεις θα είναι πολυ καλύτερα για τις νέες γενιές και την ζωη τους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγραψα οτι συστημα που ονομάζεις πατριαρχική κοινωνία , επί αιώνες ηταν εξ ισου βασανιστικό για αντρες κ γυναίκες.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:32Φαντάζομαι ότι εννοείς και εσύ ότι οι αδικημένοι της μη ισότητας και της πατριαρχικής κοινωνίας είναι οι γυναίκες.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:30
Σαν αντρας λέω οτι οι τελευταίες δεκαετίες ηταν οι μόνες στην ιστορία της ανθρωπότητας που το φυλο μου απελευθερώθηκε και του δόθηκε η δυνατότητα να απολαύσει ζωάρα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μου τα χαλάς αλλά δε πειράζει θα τ' αγνοήσω και συνεχίζω με καλή διάθεση μαζί σουΑγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:39Εγραψα οτι συστημα που ονομάζεις πατριαρχική κοινωνία , επί αιώνες ηταν εξ ισου βασανιστικό για αντρες κ γυναίκες.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:32Φαντάζομαι ότι εννοείς και εσύ ότι οι αδικημένοι της μη ισότητας και της πατριαρχικής κοινωνίας είναι οι γυναίκες.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:30
Σαν αντρας λέω οτι οι τελευταίες δεκαετίες ηταν οι μόνες στην ιστορία της ανθρωπότητας που το φυλο μου απελευθερώθηκε και του δόθηκε η δυνατότητα να απολαύσει ζωάρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σημασία εχει οτι ανεξάρτητα απο κίνητρα η υποθέσεις για κίνητρα είμαστε μαζί δυνατά και αταλάντευτα στην πάλη για το στέριωμα της πλέριας ισότητας χωρίς πισωγυρίσματα κ εκπτώσεις .Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:46Μου τα χαλάς αλλά δε πειράζει θα τ' αγνοήσω και συνεχίζω με καλή διάθεση μαζί σουΑγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:39Εγραψα οτι συστημα που ονομάζεις πατριαρχική κοινωνία , επί αιώνες ηταν εξ ισου βασανιστικό για αντρες κ γυναίκες.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:32
Φαντάζομαι ότι εννοείς και εσύ ότι οι αδικημένοι της μη ισότητας και της πατριαρχικής κοινωνίας είναι οι γυναίκες.
Σαν αντρας λέω οτι οι τελευταίες δεκαετίες ηταν οι μόνες στην ιστορία της ανθρωπότητας που το φυλο μου απελευθερώθηκε και του δόθηκε η δυνατότητα να απολαύσει ζωάρα.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πάμε γατάκιΑγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:52Σημασία εχει οτι ανεξάρτητα απο κίνητρα η υποθέσεις για κίνητρα είμαστε μαζί δυνατά και αταλάντευτα στην πάλη για το στέριωμα της πλέριας ισότητας χωρίς πισωγυρίσματα κ εκπτώσεις .Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:46Μου τα χαλάς αλλά δε πειράζει θα τ' αγνοήσω και συνεχίζω με καλή διάθεση μαζί σουΑγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:39
Εγραψα οτι συστημα που ονομάζεις πατριαρχική κοινωνία , επί αιώνες ηταν εξ ισου βασανιστικό για αντρες κ γυναίκες.
Σαν αντρας λέω οτι οι τελευταίες δεκαετίες ηταν οι μόνες στην ιστορία της ανθρωπότητας που το φυλο μου απελευθερώθηκε και του δόθηκε η δυνατότητα να απολαύσει ζωάρα.![]()

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ασε τις γλυκες και τραβα μαζι του στο καστελοριζο στο επομενο μπαμ.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:46Μου τα χαλάς αλλά δε πειράζει θα τ' αγνοήσω και συνεχίζω με καλή διάθεση μαζί σουΑγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:39Εγραψα οτι συστημα που ονομάζεις πατριαρχική κοινωνία , επί αιώνες ηταν εξ ισου βασανιστικό για αντρες κ γυναίκες.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:32
Φαντάζομαι ότι εννοείς και εσύ ότι οι αδικημένοι της μη ισότητας και της πατριαρχικής κοινωνίας είναι οι γυναίκες.
θα παρεις και παρασημο
- Cecily Anne
Re: Mάχη των φύλων
Έχει γίνει διαχωρισμός νήματος από το νήμα του Μπλακπειντ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Mάχη των φύλων
Άμα έχω γνώσεις να πάω. Αν δεν έχω που να πάω;lolek1 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:48ασε τις γλυκες και τραβα μαζι του στο καστελοριζο στο επομενο μπαμ.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:46Μου τα χαλάς αλλά δε πειράζει θα τ' αγνοήσω και συνεχίζω με καλή διάθεση μαζί σουΑγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:39
Εγραψα οτι συστημα που ονομάζεις πατριαρχική κοινωνία , επί αιώνες ηταν εξ ισου βασανιστικό για αντρες κ γυναίκες.
θα παρεις και παρασημο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση