!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.

Αγαπημένος Ραδιοφωνικός Παραγωγός.

Γιώργος Πολυχρονίου
1
4%
Νίκος Γκαραβέλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντίνος Τζουμας
2
8%
Μιχάλης Τσαουσόπουλος
1
4%
Γιώργος Μουχταρίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αλέξανδρος Βραχωρίτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γρηγόρης Ψαριανός
1
4%
Ρενος Χαραλαμπίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χρήστος Παπαδάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παναγιώτης Μένεγος - Σταύρος Διοσκουρίδης (Laternative)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννης Νένες - Ματούλα Κουστένη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αλέξαδρος Τσουβέλας
4
15%
Τζίμης Πανούσης
4
15%
Μαρία Παπιδάκη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αφροδίτη Σημίτη
1
4%
Κλεοπάτρα Φυντανίδου
1
4%
Claudia Matola
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινος Λαβιθης
1
4%
Γιώργος Τράγκας
1
4%
Γιώργος Γεωργίου
4
15%
Ηρακλής Αντύπας - Διονύσης Δεσύλλας - Κώστας Κετσετζόγλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άλλος, πείτε ποιος
5
19%

Σύνολο ψήφων: 26

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

στο μεταξυ την σημερινη εποχη δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχουν playlist μιας και οι δισκογραφικες ειναι πλεον διαλυμενες - εκτος αν πιστευει κανεις οτι η panik θα τα σκαει σε σταθμους για να παιζουν πιτσινιαγκα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

Ο Γιανης Πετριδης δεν ειναι στη λιστα ???
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ορίστε, ο μετριορεμπελ πρωινιατικα ηλιόλουστης Παρασκευούλας εβαλε να μου παιξει την τιμή της διεστραμμένης αδερφής.
Ε τι να κάνεις, μπορείς να του θυμώσεις μετά? Δεμπορείς! :g094:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 21 Οκτ 2022, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Θόδωρος Παρασίδης
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

Passager έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:32 Ο Γιανης Πετριδης δεν ειναι στη λιστα ???
Και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου

Ακόμα θυμάμαι τα 2000 τραγούδια που είχε επιλέξει για τη νέα, τότε, χιλιετία και δεν είχε κανένα των Cure μέσα

Αλλού γι αλλού ο τύπος
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

neon imposter έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:44

Ακόμα θυμάμαι τα 2000 τραγούδια που είχε επιλέξει για τη νέα, τότε, χιλιετία και δεν είχε κανένα των Cure μέσα

Αλλού γι αλλού ο τύπος
Εκανε τετοιο λαθος ; Τοτε οντως... γιατι οι CURE αλλαξαν τα παντα
neon imposter

Passager έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:49
neon imposter έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:44

Αλλού γι αλλού ο τύπος
Εκανε τετοιο λαθος ; Τοτε οντως... γιατι οι CURE αλλαξαν τα παντα
Μα και μόνο για την κόμμωση να το πάρεις...

άλλο που είναι σεβαστοί από τους πάντες, από μπλακμεταλλάδες μέχρι μπλιμπλίκάδες κλπ
Άβαταρ μέλους
koenopoulos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koenopoulos »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:30 επίσης μου αρεσε ο χαραλαμποπουλος όταν ήταν σοβαρός, όχι όταν έκανε τον καφροχαβαλε που προείπα. αν και τότε ήμουν Μεταλας και απολιτικ, κάπου με τα έντεχνα και τα αριστερά που έλεγε, ενδόμυχα με επηρέασε για την πορεία μου μετά το 2002,την τόσο περιλαμπρη. τώρα ανακαλύπτω κάτι ξημερώματα όταν γυρνάω στο σπίτι και τις εκπομπές που έκανε τις πολύ σοβαρες περι ξένης μουσικής, τζαζ, μπλουζ και τα λοιπά, όταν τις βάζουν επανάληψη στον σπορ φμ. τότε τις σνομπαρίζα ως Μεταλας και δικαιως. μπορώ να πω πως συγκινούμαι όταν ακούω τη φωνή του ξανα. από τους πιο σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους.
:+1:

Μέγας φαν κι εγώ του μακαρίτη. Σε αντίθεση με τον Πανούτσο, είχε και στυλ και ουσία. Ο καράφλας τα έλεγε ωραία και ξεχώριζε το χιούμορ του, αλλά η προχειρότητά του ήταν εντυπωσιακή (γάβρος γαρ). Ο Χαραλαμπόπουλος (μετανοημένος γάβρος και οριστικά Πανιώνιος) περνούσε πολλές ώρες προετοιμασίας πριν μπει στο στούντιο. Νομίζω ότι σταμάτησα να ακούω σπορ φμ όταν σταμάτησε τις εκπομπές του / απολύθηκε το 12 ή το 13.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

koenopoulos έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:12
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:30 επίσης μου αρεσε ο χαραλαμποπουλος όταν ήταν σοβαρός, όχι όταν έκανε τον καφροχαβαλε που προείπα. αν και τότε ήμουν Μεταλας και απολιτικ, κάπου με τα έντεχνα και τα αριστερά που έλεγε, ενδόμυχα με επηρέασε για την πορεία μου μετά το 2002,την τόσο περιλαμπρη. τώρα ανακαλύπτω κάτι ξημερώματα όταν γυρνάω στο σπίτι και τις εκπομπές που έκανε τις πολύ σοβαρες περι ξένης μουσικής, τζαζ, μπλουζ και τα λοιπά, όταν τις βάζουν επανάληψη στον σπορ φμ. τότε τις σνομπαρίζα ως Μεταλας και δικαιως. μπορώ να πω πως συγκινούμαι όταν ακούω τη φωνή του ξανα. από τους πιο σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους.
:+1:

Μέγας φαν κι εγώ του μακαρίτη. Σε αντίθεση με τον Πανούτσο, είχε και στυλ και ουσία. Ο καράφλας τα έλεγε ωραία και ξεχώριζε το χιούμορ του, αλλά η προχειρότητά του ήταν εντυπωσιακή (γάβρος γαρ). Ο Χαραλαμπόπουλος (μετανοημένος γάβρος και οριστικά Πανιώνιος) περνούσε πολλές ώρες προετοιμασίας πριν μπει στο στούντιο. Νομίζω ότι σταμάτησα να ακούω σπορ φμ όταν σταμάτησε τις εκπομπές του / απολύθηκε το 12 ή το 13.
Ε, είχαν άλλο στυλ, και γενικά διαφορετικές εκπομπες. ο πανούτσος στα αθλητικα ποτέ δεν έκανε μόνος εκπομπες, ήταν της κουβέντας και ότι θυμάσαι χαίρεσαι. σε αυτό ήταν εξαιρετικός, έτσι να κάνει χιουμορ πάνω στη συζήτηση. παλιά μιλούσε και ελάχιστα σοβαρά για πολιτικά, πάλι καλά. αντιθέτως ο χαραλαμποπουλος ήταν καλός όταν έκανε μόνος εκπομπές, είτε είχε καλεσμένους, όπως άκουσα τώρα τελευταία μια τα ξημερώματα που έκανε με τον Θάνο μικρούτσικο. επειδή ακριβώς είχε ένα κάπως συγκροτημένο στυλ στις εκπομπες, το γύριζε στην καφρίλα όταν έκανε εκπομπες με τον Μπάμπη, γκαριζανε, δεν τους άντεχα καθόλου.
εγώ τοτε ήμουν και πολύ φαν του σπριντ φμ, άκουγα όλη μερα , πανούτσο Γεωργίου, Κολοκοτρώνη, μπαζινα, κάτι άλλους πιο νέους, ήταν Γαμω τους σταθμούς στον σπορ φμ λίγο έβαζα για χαραλαμποπουλο. μου την έσπαγε επειδή έβαζαν όλη μέρα διαφημίσεις. μόνο αυτός ο μαλακάς με εκνεύριζε, ο καριαγιαννιδης εντελώς αχώνευτος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πάντως ο Ρένος ο Χαραλαμπίδης τα πάει καλά για ρουκης. Μάλιστα πολύ καλά αν αναλογιστούμε ποιον καλέστηκε να αναπληρώσει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
neon imposter

Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 10:16 Πάντως ο Ρένος ο Χαραλαμπίδης τα πάει καλά για ρουκης. Μάλιστα πολύ καλά αν αναλογιστούμε ποιον καλέστηκε να αναπληρώσει.
Τον Τζούμα καλείται να αναπληρώσει είπαμε;

Η αλήθεια είναι ότι έχει μία λεπτή ειρωνεία που τον θυμίζει, άλλο που μπλέχτηκε με τα κομματικά κ μαγαρίστηκε
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δε με νοιάζουν τα κομματικά. Βγάλτε τις παρωπίδες.
ΚΑι η Αφροδιτούλα και οι ΛΑτερνατιβ ειναι καργα αριστεροί αλλά μια χαρά ειναι σστο ράδιο,
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”