!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός
στο μεταξυ την σημερινη εποχη δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχουν playlist μιας και οι δισκογραφικες ειναι πλεον διαλυμενες - εκτος αν πιστευει κανεις οτι η panik θα τα σκαει σε σταθμους για να παιζουν πιτσινιαγκα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ο Γιανης Πετριδης δεν ειναι στη λιστα ???
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ορίστε, ο μετριορεμπελ πρωινιατικα ηλιόλουστης Παρασκευούλας εβαλε να μου παιξει την τιμή της διεστραμμένης αδερφής.
Ε τι να κάνεις, μπορείς να του θυμώσεις μετά? Δεμπορείς!
Ε τι να κάνεις, μπορείς να του θυμώσεις μετά? Δεμπορείς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 21 Οκτ 2022, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Θόδωρος Παρασίδης
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου
Ακόμα θυμάμαι τα 2000 τραγούδια που είχε επιλέξει για τη νέα, τότε, χιλιετία και δεν είχε κανένα των Cure μέσα
Αλλού γι αλλού ο τύπος
Εκανε τετοιο λαθος ; Τοτε οντως... γιατι οι CURE αλλαξαν τα πανταneon imposter έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:44Και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου
Ακόμα θυμάμαι τα 2000 τραγούδια που είχε επιλέξει για τη νέα, τότε, χιλιετία και δεν είχε κανένα των Cure μέσα
Αλλού γι αλλού ο τύπος
-
neon imposter
Μα και μόνο για την κόμμωση να το πάρεις...Passager έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:49Εκανε τετοιο λαθος ; Τοτε οντως... γιατι οι CURE αλλαξαν τα πανταneon imposter έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:44Και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου
Αλλού γι αλλού ο τύπος
άλλο που είναι σεβαστοί από τους πάντες, από μπλακμεταλλάδες μέχρι μπλιμπλίκάδες κλπ
- koenopoulos
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:30 επίσης μου αρεσε ο χαραλαμποπουλος όταν ήταν σοβαρός, όχι όταν έκανε τον καφροχαβαλε που προείπα. αν και τότε ήμουν Μεταλας και απολιτικ, κάπου με τα έντεχνα και τα αριστερά που έλεγε, ενδόμυχα με επηρέασε για την πορεία μου μετά το 2002,την τόσο περιλαμπρη. τώρα ανακαλύπτω κάτι ξημερώματα όταν γυρνάω στο σπίτι και τις εκπομπές που έκανε τις πολύ σοβαρες περι ξένης μουσικής, τζαζ, μπλουζ και τα λοιπά, όταν τις βάζουν επανάληψη στον σπορ φμ. τότε τις σνομπαρίζα ως Μεταλας και δικαιως. μπορώ να πω πως συγκινούμαι όταν ακούω τη φωνή του ξανα. από τους πιο σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους.
Μέγας φαν κι εγώ του μακαρίτη. Σε αντίθεση με τον Πανούτσο, είχε και στυλ και ουσία. Ο καράφλας τα έλεγε ωραία και ξεχώριζε το χιούμορ του, αλλά η προχειρότητά του ήταν εντυπωσιακή (γάβρος γαρ). Ο Χαραλαμπόπουλος (μετανοημένος γάβρος και οριστικά Πανιώνιος) περνούσε πολλές ώρες προετοιμασίας πριν μπει στο στούντιο. Νομίζω ότι σταμάτησα να ακούω σπορ φμ όταν σταμάτησε τις εκπομπές του / απολύθηκε το 12 ή το 13.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε, είχαν άλλο στυλ, και γενικά διαφορετικές εκπομπες. ο πανούτσος στα αθλητικα ποτέ δεν έκανε μόνος εκπομπες, ήταν της κουβέντας και ότι θυμάσαι χαίρεσαι. σε αυτό ήταν εξαιρετικός, έτσι να κάνει χιουμορ πάνω στη συζήτηση. παλιά μιλούσε και ελάχιστα σοβαρά για πολιτικά, πάλι καλά. αντιθέτως ο χαραλαμποπουλος ήταν καλός όταν έκανε μόνος εκπομπές, είτε είχε καλεσμένους, όπως άκουσα τώρα τελευταία μια τα ξημερώματα που έκανε με τον Θάνο μικρούτσικο. επειδή ακριβώς είχε ένα κάπως συγκροτημένο στυλ στις εκπομπες, το γύριζε στην καφρίλα όταν έκανε εκπομπες με τον Μπάμπη, γκαριζανε, δεν τους άντεχα καθόλου.koenopoulos έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:12Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:30 επίσης μου αρεσε ο χαραλαμποπουλος όταν ήταν σοβαρός, όχι όταν έκανε τον καφροχαβαλε που προείπα. αν και τότε ήμουν Μεταλας και απολιτικ, κάπου με τα έντεχνα και τα αριστερά που έλεγε, ενδόμυχα με επηρέασε για την πορεία μου μετά το 2002,την τόσο περιλαμπρη. τώρα ανακαλύπτω κάτι ξημερώματα όταν γυρνάω στο σπίτι και τις εκπομπές που έκανε τις πολύ σοβαρες περι ξένης μουσικής, τζαζ, μπλουζ και τα λοιπά, όταν τις βάζουν επανάληψη στον σπορ φμ. τότε τις σνομπαρίζα ως Μεταλας και δικαιως. μπορώ να πω πως συγκινούμαι όταν ακούω τη φωνή του ξανα. από τους πιο σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους.![]()
Μέγας φαν κι εγώ του μακαρίτη. Σε αντίθεση με τον Πανούτσο, είχε και στυλ και ουσία. Ο καράφλας τα έλεγε ωραία και ξεχώριζε το χιούμορ του, αλλά η προχειρότητά του ήταν εντυπωσιακή (γάβρος γαρ). Ο Χαραλαμπόπουλος (μετανοημένος γάβρος και οριστικά Πανιώνιος) περνούσε πολλές ώρες προετοιμασίας πριν μπει στο στούντιο. Νομίζω ότι σταμάτησα να ακούω σπορ φμ όταν σταμάτησε τις εκπομπές του / απολύθηκε το 12 ή το 13.
εγώ τοτε ήμουν και πολύ φαν του σπριντ φμ, άκουγα όλη μερα , πανούτσο Γεωργίου, Κολοκοτρώνη, μπαζινα, κάτι άλλους πιο νέους, ήταν Γαμω τους σταθμούς στον σπορ φμ λίγο έβαζα για χαραλαμποπουλο. μου την έσπαγε επειδή έβαζαν όλη μέρα διαφημίσεις. μόνο αυτός ο μαλακάς με εκνεύριζε, ο καριαγιαννιδης εντελώς αχώνευτος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πάντως ο Ρένος ο Χαραλαμπίδης τα πάει καλά για ρουκης. Μάλιστα πολύ καλά αν αναλογιστούμε ποιον καλέστηκε να αναπληρώσει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
neon imposter
Τον Τζούμα καλείται να αναπληρώσει είπαμε;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 10:16 Πάντως ο Ρένος ο Χαραλαμπίδης τα πάει καλά για ρουκης. Μάλιστα πολύ καλά αν αναλογιστούμε ποιον καλέστηκε να αναπληρώσει.
Η αλήθεια είναι ότι έχει μία λεπτή ειρωνεία που τον θυμίζει, άλλο που μπλέχτηκε με τα κομματικά κ μαγαρίστηκε
Δε με νοιάζουν τα κομματικά. Βγάλτε τις παρωπίδες.
ΚΑι η Αφροδιτούλα και οι ΛΑτερνατιβ ειναι καργα αριστεροί αλλά μια χαρά ειναι σστο ράδιο,
ΚΑι η Αφροδιτούλα και οι ΛΑτερνατιβ ειναι καργα αριστεροί αλλά μια χαρά ειναι σστο ράδιο,
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση