Εμεις εφετος θα βγαλουμε Μεσογειτικο ελαιολαδο απο ελιες δικιες μας.Που να αγοραζεις τυποποιημενα που δεν ξερεις αν ειναι νοθευμενα.Οσο για την ποιοτητα χεστηκαμε τουλαχιστον ξερουμε τι τρωμε.Γιαννοπουλα πηξε.Naida έγραψε: 18 Σεπ 2018, 16:16 Σα του πατέρα μου δεν έχει.Βιολογικότατο.
Αν και πικρίζει και καίει στο λαιμό το περσινό και δε το χρησιμοποιώ ωμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
O εξειδικευμενοι εδωσαν το βραβειο Νομπελ στον δημιουργο του DDT και μετα ανακαλυψαν οτι τελικα ειναι καρκινογονο. Oποιος θελει μπορει να αγοραζει ελαιολαδο Καλιφορνιας (βραβευμενο)....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν μου αρέσει το λάδι. Με αηδιάζει, μου χαλάει το φαγητό. Υπάρχει κανείς άλλος που να με νιώθει; Παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ.
Ελιές τρώω.
Ελιές τρώω.
- YouOnlyLiveOnce
θα ηταν αμαρτια αν ελεγα οτι αυτο ειναι αμαρτια;
Καλε δωστε το πουθενα.Να μου πεις απο οτι βλεπω εσεις κατω απο Λαμια (οπως ειπε και καποιος παραπανω)
εχετε ολοι δικα σας.Ξερογω στειλτε το σε εμας τους βορειους
Παντως ειστε τυχεροι οσοι εχετε δικο σας λαδι.
Δυο απο αυτα που εβαλε ο ΓΓ τα εχω δοκιμασει και εγω.
Ενταξει ωραια ηταν.(τωρα αυτο δεν ξερω αν θα αρεσει στις εταιριες,συμφωνα με
αυτα που εγραφα παραπανω για τα γουστα μου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:53 Μπαινεις στο site της καθε εταιρειας και αγοραζεις
τυχαιο παραδειγμα
https://www.pjkabos.com/shop

Εκτός κι αν έκανα λάθος τους πολλαπλασιασμός βγαίνει 25 δολάρια το μισόλιτρο..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Το ότι είναι βασική αλυσίδα των Γερμανών είναι επιχείρημα υπέρ του Lidl;Cecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:24Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τη βασική αλυσίδα των Γερμανών;elchav έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19 Για αρχή, ξέρεις τι πληθυσμό έχει η Ευρώπη;
Κατα δεύτερον, είναι φασισμός αν αποκαλέσω πεινάλα ή ξεπλένη κάποιον που πάει Lidl και Aldi να αγοράσει τρόφιμα;
Μήπως είναι και φασισμός αν αποκαλέσω κάγκουρα κάποιον που οδηγεί σαξόραλλα;![]()
Τι σε χαλάει; Τα προϊόντα είναι στάνταρντ και αλλάζουν τα ελληνικά μόνο εδώ, όπως πχ στην ιταλία έχει τα ιταλικά και πάει λέγοντας. Εγώ τα ελληνικά private label δεν τα αγγίζω, φοβούμαι, αλλά τα αμερικάνικα πχ δεν τα βρίσκω αλλού. Όπως πχ την ιταλική εβδομάδα, την τιμάω. Αυτό το φυστικοβούτυρο περιμένω κάθε πότε θα ξαναβγει. Σήμερα είχε μετά από πόσο καιρό.
![]()
Μπορεί αλλά είναι σίγουρα η πικρή αλήθεια
Καλά,αφού το λες εσύ ότι είναι φασιστική,θα κλάψω το βράδυ στην μπανιέρα μου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:23elchav έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19 Για αρχή, ξέρεις τι πληθυσμό έχει η Ευρώπη;
Κατα δεύτερον, είναι φασισμός αν αποκαλέσω πεινάλα ή ξεπλένη κάποιον που πάει Lidl και Aldi να αγοράσει τρόφιμα;
Ναι ειναι φασιστικη αποψη τι να κανουμε τωρα αμα δεν σαρεσει
Η Ευρωπη εχει πληθυσμο κοντα στα 750-800 εκ
Κατι αλλο;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:34 Αρχισες τα κολπακια;
Απο αυτοBack to back posts χωρίς να απαντήσω; ηρέμησε βρε,μην με παίρνεις από φόβο,υπόσχομαι να μην είμαι τόσο σκληρός αυτή τη φορά...από elchav » 37 λεπτά πριν
Αυτά τα βραβευμένα ελληνικά ελαιολάδα πωλούνται σε γερμανική αλυσίδα σουπερμαρκετ όπου πωλούνται τρόφιμα για ξεπλένηδες ή πεινάλες
πηγαμε σε αυτοelchav έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19 Κατα δεύτερον, είναι φασισμός αν αποκαλέσω πεινάλα ή ξεπλένη κάποιον που πάει Lidl και Aldi να αγοράσει τρόφιμα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Ορέστης 35
Εχω δοκιμασει το gaia. Ειναι καλο αλλα ακριβοΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2018, 17:30 Εχουμε καποια πολυ καλα ελληνικα ελαιολαδα που κερδιζουν και βραβεια σε διεθνεις διαγωνισμους
Ποιοι στηριζετε τα ελαιολαδα αυτα ως καταναλωτες;
https://bestoliveoils.com/country/greece
Τι είναι το λάδι; Σαν το λάδι του αυτοκινήτου που έχει σταθερή σύνθεση αφού παράγεται βιομηχανικά;
Οι μεγάλες εταιρίες που τυποποιούν λάδια, κάθε χρονιά αγοράζουν λάδια από διαφορετικούς παραγωγούς, τα κατατάσσουν κατά την κρίση τους σε ποιότητες και φτιάχνουν ένα μείγμα που βάζουν σε δοχεία.
Επομένως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παίρνετε συνέχεια το ίδιο λάδι επειδή αγοράζεται το λάδι μιας εταιρίας.
Ακόμη και το λάδι του ίδιου παραγωγού μπορεί να διαφέρει από χρονιά σε χρονιά.
Οι μεγάλες εταιρίες που τυποποιούν λάδια, κάθε χρονιά αγοράζουν λάδια από διαφορετικούς παραγωγούς, τα κατατάσσουν κατά την κρίση τους σε ποιότητες και φτιάχνουν ένα μείγμα που βάζουν σε δοχεία.
Επομένως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παίρνετε συνέχεια το ίδιο λάδι επειδή αγοράζεται το λάδι μιας εταιρίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 18 Σεπ 2018, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Με την ποσοτητα λαδιου που καταναλωνουμε θα πρεπει να δουλευουμε μονο για να βγαζουμε τα εξοδα του λαδιου της χρονιας αν προτιμησουμε τα Γιαννοπουλαίικα λαδια!
Να μας λειπει το βυσσινο.
Βρισκουμε εξισου καλα ή και καλυτερα απο φιλους και συγγενεις και δε χρειαζεται να πουλησουμε κανενα νεφρο.
Να μας λειπει το βυσσινο.
Βρισκουμε εξισου καλα ή και καλυτερα απο φιλους και συγγενεις και δε χρειαζεται να πουλησουμε κανενα νεφρο.
-
stergiosbik
Αφου εχει πιστοποιησεις λεμε!!!Μηχανικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 21:09 Τι είναι το λάδι; Σαν το λάδι τουβ αυτοκινήτου που έχει σταθερή σύνθεση αφού παράγεται βιομηχανικά;
Αυτα ειναι λεπτομερειες αγαπητε.
Εμεις κοιταμε μονο την ετικετα.
- Dwarven Blacksmith
Στην πραγματική ζωή δεν ξέρω κανέναν που μπορεί να ξεχωρίσει δύο ελαιόλαδα μεταξύ τους.
Δεν ειναι ετσι, εχουν τεράστιες διαφορες. Αν φας τσουνατολαδο 2+ βαθμων ή κορονεικο γραμμων, ειναι η μερα με τη νυχτα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Σεπ 2018, 21:15 Στην πραγματική ζωή δεν ξέρω κανέναν που μπορεί να ξεχωρίσει δύο ελαιόλαδα μεταξύ τους.
Και δεν μπορεις να φανταστεις τι κυκλοφορεί στο εξωτερικό σαν ελληνικό λαδι..
- hellegennes
Όταν λες βραβεία σε διαγωνισμούς, εννοείς αυτούς τους διαγωνισμούς που συμμετέχουν 150 άτομα και δίνονται 100 βραβεία;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2018, 17:30 Εχουμε καποια πολυ καλα ελληνικα ελαιολαδα που κερδιζουν και βραβεια σε διεθνεις διαγωνισμους
Ποιοι στηριζετε τα ελαιολαδα αυτα ως καταναλωτες;
https://bestoliveoils.com/country/greece
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η γευσιγνωσία δεν είναι επιστήμη, μπορώ όμως να σου πω εγώ ότι τα χημικά χαρακτηριστικά του συντριπτικού όγκου της ελληνικής ελαιοπαραγωγής είναι ανώτερης ποιότητας, πράγμα που πιστοποιείται από διάφορα πράγματα, που δεν έχουν να κάνουν με απατηλούς διαγωνισμούς και μάρκετινγκ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 16:28 Δηλαδη εκτος του οπτι δοκιμασες ολα τα βραβευμενα ελαιολαδα εχεις δει και τις χημικες τους αναλυσεις και παραλληλα εισαι και γευσιγνωστης του ελαιολαδου
Αλλως δεν εχουν βαση τα συμπερασματα σου
Η γευσιγνωσία δεν είναι επιστήμη. Ας το ξαναπώ. Είναι μια εμπειρική παπαριά, ένα κλικ αξιοπρέπειας πιο πάνω από την αστρολογία, πράγμα που λέω γιατί αποφάσισα να είμαι λίγο πιο επιεικής στις κρίσεις μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
BAN!!!!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:58 Δεν μου αρέσει το λάδι. Με αηδιάζει, μου χαλάει το φαγητό. Υπάρχει κανείς άλλος που να με νιώθει; Παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ.
Ελιές τρώω.
Πολλες φορες αμα ειμαι μονος και βαριεμαι να φτιαξω κατι να φαω γεμιζω ενα πιατο λαδι (απο το χωριο φυσικα οχι τα ορυκτελαια του εμποριου) ριχνω αλατι ριγανη και μπαχαρικα παιρνω και μιση φραντζολα ψωμι και αρχιζω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 0 Απαντήσεις