Eγω παλι γνωριζω οτι καποιος χαρακτηριζει ξεπλενηδες και πειναλες εκατονταδες εκατομμυρια ευρωπαιους
Και αυτος ξεκαθαρα εισαι εσυ
Mηπως εισαι φασιστας;
Eγω παλι γνωριζω οτι καποιος χαρακτηριζει ξεπλενηδες και πειναλες εκατονταδες εκατομμυρια ευρωπαιους
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:01
![]()
Εν τω μεταξυ αν βρω λαδι που να ειναι πικρο και να καιει το λαιμο
λεω πσσσ τι ελαιολαδαρα ειναι αυτη; Ετσι μου αρεσει![]()
elchav έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19 Για αρχή, ξέρεις τι πληθυσμό έχει η Ευρώπη;
Κατα δεύτερον, είναι φασισμός αν αποκαλέσω πεινάλα ή ξεπλένη κάποιον που πάει Lidl και Aldi να αγοράσει τρόφιμα;
Αντε ρεCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:11Δεν χρειάζεται πάντως να ψάχνεις πολύ. Κατεβαίνεις στην πιλωτή και διαλέγεις.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:01
![]()
![]()
Naida έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:01
![]()
Εγώ προσωπικά ωμό βάζω ελάχιστο γιατί με ενοχλεί. Άλλοι λένε ότι άμα πικρίζει το λάδι είναι καλό. Εγώ λέω άντε να βγει το φετινό.
Πάντως κάνει και κρασί που καμιά φορά του βγαίνει έτσι που το χρησιμοποιώ για ξύδι![]()
Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τη βασική αλυσίδα των Γερμανών;elchav έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19 Για αρχή, ξέρεις τι πληθυσμό έχει η Ευρώπη;
Κατα δεύτερον, είναι φασισμός αν αποκαλέσω πεινάλα ή ξεπλένη κάποιον που πάει Lidl και Aldi να αγοράσει τρόφιμα;
Μήπως είναι και φασισμός αν αποκαλέσω κάγκουρα κάποιον που οδηγεί σαξόραλλα;![]()
Οσο πιο πικρο τοσο πιοNaida έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19 Άλλοι λένε ότι άμα πικρίζει το λάδι είναι καλό. Εγώ λέω άντε να βγει το φετινό.
Φασισμός δεν είναι,αλλά Αντουανετισμός είναι σίγουρα.elchav έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19
Γιατί γελάς; όχι πες γιατί γελάς.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:26Οσο πιο πικρο τοσο πιοNaida έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19 Άλλοι λένε ότι άμα πικρίζει το λάδι είναι καλό. Εγώ λέω άντε να βγει το φετινό.καλο
Α μ' αυτά δεν ανακατεύεται ακόμα αλλά ούτε πουλάει και τίποτα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:23
Να του πεις να κανει και μελι ,και αυτο μου αρεσει να καιει τον λαιμο.
Θα εχει κερδισει εναν πελατη![]()
από elchav » 37 λεπτά πριν
Αυτά τα βραβευμένα ελληνικά ελαιολάδα πωλούνται σε γερμανική αλυσίδα σουπερμαρκετ όπου πωλούνται τρόφιμα για ξεπλένηδες ή πεινάλες
πηγαμε σε αυτοelchav έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:19 Κατα δεύτερον, είναι φασισμός αν αποκαλέσω πεινάλα ή ξεπλένη κάποιον που πάει Lidl και Aldi να αγοράσει τρόφιμα;
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:32 Και αργήσαμε. Με το καλό και το φετινό μουστακοφάγωμα.
Γιαννόπουλα, επειδή δεν θέλω ούτε να σε δω, ούτε να σε γνωρίσω, ούτε να σε ξέρω, ούτε να μου αποκαλύψεις κάτι σε προσωπικά δεδομένα , στείλε μήνυμα που να σου ταχυδρομήσω από το νέο λάδι και παραλαβή σε ουδέτερο έδαφος.![]()