.
Αυτός είναι ο Κλασσικός Ελλην ο γνήοιος ο λεβέντης ο πρόβειος ο ΘΡΑΣΥΠΟΥΣΤΑΣ.....
.
Σιχαινόμουν να τον δαγκώσω.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:13Και γιατί δεν δάγκωνες κι εσύ τον μαλάκα τον ιδιοκτήτη; Το σκυλί δεν έφταιγε σε κάθε περίπτωση.Εκτωρ έγραψε: 06 Σεπ 2022, 04:03 Λόγω της πρόσφατης επιδημίας σκυλοεπιθέσεων, θα σας πω μια ιστορία που θυμήθηκα, όχι επειδή έχω τίποτα εναντίον των σκύλων, αλλά για να δείτε πόσο στον κόσμο τους είναι οι ιδιοκτήτες τους.
Ένα βράδυ πριν μερικά χρόνια, περπατούσα τη νύχτα σ'ένα πάρκο και, από καμιά 50ρια μέτρα μακριά, ένας σκύλος άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου -- μάλλον ροντβάιλερ.
Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, όταν όμως μ'έφτασε, προς έκπληξή μου, μου δάγκωσε το πόδι. Αρχίσαμε να παλεύουμε, και η έκφρασή του έδειχνε ότι με ήθελε νεκρό. Εν τω μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του, από την ίδια απόσταση -- 50 μέτρα -- ερχόταν αμέριμνος, σα να πήγαινε εκδρομή.
Όταν τελικά δέησε να φτάσει και να το πάρει μακριά μου, κι'ενώ εγώ έτριβα το ματωμένο πόδι μου, μου λέει μ'ένα ηλίθιο χαμόγελο, "Μη φοβάσαι. Να παίξει θέλει."
Τι να του πεις τώρα αυτουνού; Έφυγα. Φανταστείτε στη θέση μου να είχε βρεθεί κανένα 12χρονο τι τραγωδία θα είχε γίνει.
Να πω, "Είμαι ο Έκτωρας, ο διάδοχος του θρόνου;"
υπαρχει κ πολυ καλυτερο δεντρο που δινει τελειο μπαστουνι περιπατου - αφθονει στην Ελληνικη φυση - το χρησιμοποιουν παραδοσιακα οι Ιρλανδοι για κοκκαλοσπαστεςGreen Dragon έγραψε: 06 Σεπ 2022, 16:41Κρανιά = Είδος δέντρου
Όχι 'κρανία'![]()
Ισχύει.ksk έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:34Συνήθως αυτά που συχνάζουν σε μέρη που σιτίζονται από ανθρώπους έστω και έμμεσα δεν πειράζουν τους διερχόμενους εκτός κι αν τα ενοχλήσεις.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:16Τα αδέσποτα που ζουν πέριξ του Νοσοκομείου και της Πανεπιστημιούπολης, είναι όντως πολλά. Τα σιτίζουν απ'τα μαγειρία με ό,τι περισσεύει.Hunkar Begendi έγραψε: 06 Σεπ 2022, 09:29 Μέσα στην φοιτητική λέσχη της Πάτρας πέρυσι. Μια αγέλη αδέσποτων ταΐζεται από τους φοιτητές, κυκλοφορεί ελεύθερα στις εστίες και δαγκώνει όποιον θεωρεί ότι εισβάλει στο χώρο. Το τζην που φορούσα με προστάτευσε. Ευτυχώς πήραμε μεταγραφή γιατί απ'ότι διαβάζω το σκηνικό συνεχίζεται.
Είναι χρόνιο το πρόβλημα. Κυρίως διότι οι ''καλοί'' ιδιοκτήτες όταν τα βαριούνται, πάνε και τα παρατάνε εκεί.
Τα ατίθασα αρσενικά άλογα έτσι τα ηρεμούσαν.vantono έγραψε: 06 Σεπ 2022, 16:26 Γύρευε τι είδους πειραματισμούς θα έχουν κάνει με τα κωλοδαχτυλα οι πρόγονοι μας, για να έχει επικρατήσει μια τέτοια αποψη μέχρι τις επόμενες γενιές.
Υγ. Το έχω ακούσει κι εγώ, αλλά για γουρούνι.
Πως αν το κωλοδαχτυλιασεις, το οδηγείς προς τα κει που θέλεις.
Μου είχε πει ένας μπάρμπας από το χωριό ότι έτσι έκλεβαν γουρούνια παλιά.
Παλιούρι;Αγις έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:18υπαρχει κ πολυ καλυτερο δεντρο που δινει τελειο μπαστουνι περιπατου - αφθονει στην Ελληνικη φυση - το χρησιμοποιουν παραδοσιακα οι Ιρλανδοι για κοκκαλοσπαστες
ετοιμαζω μερικα - ετσι για να υπαρχουν![]()
αγριο δαμασκηνοΖενίθεδρος έγραψε: 01 Οκτ 2022, 23:08Παλιούρι;Αγις έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:18υπαρχει κ πολυ καλυτερο δεντρο που δινει τελειο μπαστουνι περιπατου - αφθονει στην Ελληνικη φυση - το χρησιμοποιουν παραδοσιακα οι Ιρλανδοι για κοκκαλοσπαστες
υπαρχει σε αφθονια στην Ελληνικη φυση - ηταν το ξυλο για τα καμινια των σιδηρουργων - καιγεται δινοντας σταθερη κ πολυ υψηλη θερμοκρασια - τελειο για ψησιματα κρεατικων - κ για κατασκευη σφηνας για εξοντωση βρυκολακωνΖενίθεδρος έγραψε: 01 Οκτ 2022, 23:08Παλιούρι;Αγις έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:18υπαρχει κ πολυ καλυτερο δεντρο που δινει τελειο μπαστουνι περιπατου - αφθονει στην Ελληνικη φυση - το χρησιμοποιουν παραδοσιακα οι Ιρλανδοι για κοκκαλοσπαστες
Ε αφού ζήτησε συγγνώμη εντάξει τότεBelladonna έγραψε: 01 Οκτ 2022, 22:35
Την άλλη φορά, πηγαίνοντας προς τη δουλειά μου πεζή πέρασε δίπλα μου μια γυναίκα που είχε το σκυλάκι της με λουρί. Το σκυλάκι μικρόσωμο αλλά και μικρό σε ηλικία, γυρνάει στο άσχετο χωρίς γαύγισμα, τίποτα, και με δαγλώνει στο πόδι. Κανονικά αίμα κτλ όχι βέβαια πολύ γιατί το σκυλάκι ήταν μικρό. Η γυναικα μου ζήτησε συγνώμη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα