wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:05 Το extramarital sex είναι πασοκοσυνήθεια.
Το sex επ' αμοιβή είναι τουλάχιστον μία σεβαστή δραστηριότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
"Άχρι καιρού..."
Δεν είναι πολύ αν θες να γνωρίσεις έναν άνθρωπο για να μην ταλαιπωρηθείς. 6 ραντεβού τον μήνα να βγεις είναι 18 ραντεβού το τρίμηνο. Ενα 3ωρο αν κρατάει το ραντεβού είναι 54 ώρες. 54 ώρες είναι 2.5 μέρες περίπου. Ε αν οι 2.5 μέρες του φαίνονται πολλές για να γνωρίσει εναν άνθρωπο που θα συσχετιστεί μαζί του να περάσει τις μέρες και στιγμές από την ζωή του,μάλλον δεν ξέρει να ζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
1 ωρα γνωριμια καλα ειναι.
Είναι ωραίο όμως να πας και μ έναν άγνωστο, δεν ξέρω, εμένα μου αρέσει.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:16Δεν είναι πολύ αν θες να γνωρίσεις έναν άνθρωπο για να μην ταλαιπωρηθείς. 6 ραντεβού τον μήνα να βγεις είναι 18 ραντεβού το τρίμηνο. Ενα 3ωρο αν κρατάει το ραντεβού είναι 54 ώρες. 54 ώρες είναι 2.5 μέρες περίπου. Ε αν οι 2.5 μέρες του φαίνονται πολλές για να γνωρίσει εναν άνθρωπο που θα συσχετιστεί μαζί του να περάσει τις μέρες και στιγμές από την ζωή του,μάλλον δεν ξέρει να ζει.
"Άχρι καιρού..."
Ε, ναι, σαν να πας σε μπουρδέλο (που θά 'ρθει και φτηνότερα)Green Dragon έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:16 Αν είναι για μια βραδιά βαριέμαι ν' ασχοληθώ και δεν κάνω τίποτα. Π.χ. σε περιπτώσεις που μου έχουν τύχει κοπέλες που θα έφευγαν σε 2-3 μέρες γιατί σπούδαζαν ή ζούσαν επαρχία.
Σκέτο σεξ δεν μου λέει κάτι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με ενδιαφέρει ντε και καλά αποκλειστική σχέση. Με ενδιαφέρει η άλλη σαν σύνολο, όχι μόνο ένα κομμάτι της.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Gloryhole;Νατάσα έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:19Είναι ωραίο όμως να πας και μ έναν άγνωστο, δεν ξέρω, εμένα μου αρέσει.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:16Δεν είναι πολύ αν θες να γνωρίσεις έναν άνθρωπο για να μην ταλαιπωρηθείς. 6 ραντεβού τον μήνα να βγεις είναι 18 ραντεβού το τρίμηνο. Ενα 3ωρο αν κρατάει το ραντεβού είναι 54 ώρες. 54 ώρες είναι 2.5 μέρες περίπου. Ε αν οι 2.5 μέρες του φαίνονται πολλές για να γνωρίσει εναν άνθρωπο που θα συσχετιστεί μαζί του να περάσει τις μέρες και στιγμές από την ζωή του,μάλλον δεν ξέρει να ζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 26 Μαρ 2022, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θα μπουκωσουν τα πμ "της" Νατασσας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πως μπορεί να σε ελκύει ένας άγνωστος; Σαφώς γούστα είναι αυτά αλλά μου φαίνεται πολύ άκυρο.Νατάσα έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:19Είναι ωραίο όμως να πας και μ έναν άγνωστο, δεν ξέρω, εμένα μου αρέσει.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:16Δεν είναι πολύ αν θες να γνωρίσεις έναν άνθρωπο για να μην ταλαιπωρηθείς. 6 ραντεβού τον μήνα να βγεις είναι 18 ραντεβού το τρίμηνο. Ενα 3ωρο αν κρατάει το ραντεβού είναι 54 ώρες. 54 ώρες είναι 2.5 μέρες περίπου. Ε αν οι 2.5 μέρες του φαίνονται πολλές για να γνωρίσει εναν άνθρωπο που θα συσχετιστεί μαζί του να περάσει τις μέρες και στιγμές από την ζωή του,μάλλον δεν ξέρει να ζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γυναίκα είναι. απλά είναι σαββατόβραδο και πλήττει.
Τπτ ο κορεκτορας φταίει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Sid Vicious
Σεξ μονο μετα απο 24 μηνες γνωριμιας και μονο σε ετος με μονο αριθμο στον ληγοντα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις