σωστα αμα δε σε βάζουν να γλείφεις πόμολα δεν είναι στρατόςJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:11Κορωνοιο ας πουμε. Αμα ζητας φαρμακα, θερμομετρηση, οξυμετρο η ακομα και να βγεις ελευθερος υπηρεσιας, εισαι τελειωμενος φλωρος.Αγχίαλος έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:06αυτοί που γκρινιάζουν για τις συνθήκες στον στρατό θα γκρίνιαζαν και σε οποιαδήποτε άλλη φάση όπου και να βρισκόντουσανAprilianos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:40 Αυτος που δεν τη παλευει στο στρατο, κουβαλα προβληματα απο το σπιτι του
καλά μην τρελαθούμε τελείως τώρα σιγά τι θα πάθεις στον στρατό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στέρηση εξόδου σε όλους επειδή κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδο
Re: Στέρηση εξόδου σε όλους επειδή κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδο
απλά οι δεξιοί για να δείξουν "'αντρες" δε γλείφουν μόνο πόμολα
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
και η υπηρεσία καλύπτει τα δικαστικά έξοδα του στρατιωτικούΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:13Εγώ όταν υπηρετούσα σαν αξιωματικός, ξεκαθαριζα στους στρατεύσιμους ότι έχω το δικαίωμα να κάνω μυνηση στους γονείς τους , εάν ενοχλήσουν ανώτερους μου για θέματα της δικής μου μονάδαςGeorge_V έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:08 Ξερεις τι θα γινε...
Θα ειπε κανας μπουλης στη μαμα του οτι το φαγητο ηταν κρυο σημερα και θα επαθε υστερια αυτη για τον τροπο που συμπεριφέρονται στον κανακαρη της και κατηγγειλε τις ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Δικαιούμαι με δικά μου προσωπικά έξοδα να κάνω μυνηση σε γονείς στρατεύσιμου ο οποίος θα απευθυνθεί σε ανώτερους μου δημιουργώντας μου υπηρεσιακό πρόβλημαΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:16και η υπηρεσία καλύπτει τα δικαστικά έξοδα του στρατιωτικούΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:13Εγώ όταν υπηρετούσα σαν αξιωματικός, ξεκαθαριζα στους στρατεύσιμους ότι έχω το δικαίωμα να κάνω μυνηση στους γονείς τους , εάν ενοχλήσουν ανώτερους μου για θέματα της δικής μου μονάδαςGeorge_V έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:08 Ξερεις τι θα γινε...
Θα ειπε κανας μπουλης στη μαμα του οτι το φαγητο ηταν κρυο σημερα και θα επαθε υστερια αυτη για τον τροπο που συμπεριφέρονται στον κανακαρη της και κατηγγειλε τις ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Δεν απαγορεύεται από κάποιον στρατιωτικό ποινικό κώδικα και δεν μπορούν οι ανώτεροι μου να μου το απαγορεύσουν
- John Brown Gun Club
τι το παραλογο ζητουν;
Να σεβαστούν επιτέλους τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
Τα στρατόπεδα πρέπει να έχουν Γιατρό,
Να αναλάβουν όλο το κόστος των Προληπτικών μέτρων και να μην Υποχρεώνουν τους συνφάνταρους να πληρώνουν τα ΤΕΣΤ.
Να κάνουν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ
Να κάνουν Απολύμανση και ΤΕΣΤ σε ασθενείς και στενές επαφές.
Η Καραντίνα των πέντε (5) ημερών είναι Αυθαιρεσία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνεται ΤΕΣΤ μετά την ολοκλήρωση της.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Στους στρατεύσιμους πάντως σαν απειλή περνούσε αυτό
Εάν πήγαινε κάποιος γονιός τους σε ανώτερους μου για θέματα της δικής μου μονάδας και αρμοδιότητας θα πήγαινα να κάνω μήνυση στον γονέα αυτόν για συκοφαντική δυσφήμιση
Εάν πήγαινε κάποιος γονιός τους σε ανώτερους μου για θέματα της δικής μου μονάδας και αρμοδιότητας θα πήγαινα να κάνω μήνυση στον γονέα αυτόν για συκοφαντική δυσφήμιση
Και κάτι άλλο
Ένας φαντάρος
Δεν πεινάει
Δεν διψαει
Δεν κρυώνει
Δεν κουράζεται
Δεν νυσταζει
Δεν διαμαρτύρεται
Δεν αρνείται ποτέ διαταγές
κλπ κλπ κλπ
Ένας φαντάρος
Δεν πεινάει
Δεν διψαει
Δεν κρυώνει
Δεν κουράζεται
Δεν νυσταζει
Δεν διαμαρτύρεται
Δεν αρνείται ποτέ διαταγές
κλπ κλπ κλπ
- Aprilianos
Εγω στις αρχες της δεκαετιας του 80 που πηγα αμεσως μετα το λυκειο, ειχαμε γιατρο στο κεντρο και στη μοναδα. Ο σπαρτακος ειναι ενα αντεθνικο στοιχειο που σαμποταρει το στρατευμα και στηριζει παρακμιακα στοιχεια οπως οι αντιρησιες συνειδησης.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:21τι το παραλογο ζητουν;Να σεβαστούν επιτέλους τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
Να αναλάβουν όλο το κόστος των Προληπτικών μέτρων και να μην Υποχρεώνουν τους συνφάνταρους να πληρώνουν τα ΤΕΣΤ.
Να κάνουν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ
Η Καραντίνα των πέντε (5) ημερών είναι Αυθαιρεσία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνεται ΤΕΣΤ μετά την ολοκλήρωση της.
λογικα αιτήματα. Για να ικανοι οι φαντάροι πρεπει να έχουν την υγεία τους.
και κυρίως να μην είναι κομούνιαFluffy έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:50 λογικα αιτήματα. Για να ικανοι οι φαντάροι πρεπει να έχουν την υγεία τους.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- John Brown Gun Club
Απο που κι ως που ειναι αντεθνικη δραση να ζητας το αυτονοητο εν μεσω μιας πανδημιας: γιατρο και φαρμακα και τηρηση των προβλεπομενων υγιειονομικων πρωτοκολλων;Aprilianos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:48Εγω στις αρχες της δεκαετιας του 80 που πηγα αμεσως μετα το λυκειο, ειχαμε γιατρο στο κεντρο και στη μοναδα. Ο σπαρτακος ειναι ενα αντεθνικο στοιχειο που σαμποταρει το στρατευμα και στηριζει παρακμιακα στοιχεια οπως οι αντιρησιες συνειδησης.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:21τι το παραλογο ζητουν;Να σεβαστούν επιτέλους τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
Να κάνουν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Σε έναν ιδεατό κόσμο δεν θα υπήρχε η ανάγκη να υπάρχουν στρατοί. Θα είχε επιτευχθεί ο παγκόσμιος αφοπλισμός.
Σε λίγα χρόνια πάντως δεν θα χρειαζόμαστε στρατιώτες. Ήδη υπάρχουν τα drones. Μετά θα στέλνουν στην μάχη τηλεκατευθυνόμενα οχήματα ,ανδροειδή κ.τ.λ.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Αθλιες συνθήκες, ασκήσεις μέσα στο λιοπύρι

pylothess έγραψε: 21 Ιαν 2022, 22:29 Σε λίγα χρόνια πάντως δεν θα χρειαζόμαστε στρατιώτες. Ήδη υπάρχουν τα drones. Μετά θα στέλνουν στην μάχη τηλεκατευθυνόμενα οχήματα ,ανδροειδή κ.τ.λ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 30 Απαντήσεις