Aprilianos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:27
Σε ενα ιδεατο κοσμο θα ειχε φιμωθει η φωνη του καθε σπαρτακου
Μεμονωμένα άτομα στρατιωτικοί έχουν την δυνατότητα να κάνουν μηνύσεις εάν θίγονται προσωπικά από καταγγελίες τύπου Σπαρτακου
Το ίδιο και σε πολίτες που απευθύνονται σε ανώτερους τους δημιουργώντας τους υπηρεσιακό πρόβλημα
George_V έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:08
Ξερεις τι θα γινε...
Θα ειπε κανας μπουλης στη μαμα του οτι το φαγητο ηταν κρυο σημερα και θα επαθε υστερια αυτη για τον τροπο που συμπεριφέρονται στον κανακαρη της και κατηγγειλε τις ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Σωστά γιατί κατα τα άλλα ο ελληνικός στρατός είναι το μιλιταριστικό ισοδύναμο 5αστερου ξενοδοχείου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Να γίνει πλήρως επαγγελματικός ο στρατός.
Δεν θα είναι οι κληρωτοί υπηρέτες των ΟΒΑ και των ΕΠΟΠ.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Εγώ όταν υπηρετούσα σαν αξιωματικός, ξεκαθαριζα στους στρατεύσιμους ότι έχω το δικαίωμα να κάνω μυνηση στους γονείς τους , εάν ενοχλήσουν ανώτερους μου για θέματα της δικής μου μονάδας
Τσιμπαγαν τα γίδια;
Ναι
Και οι γονείς τους
Εάν γονιός ενοχλούσε ανώτερους μου για θέματα της δικής μου υπηρεσίας εγώ θα πήγαινα να κάνω μήνυση
Και θα γελούσε ο κάθε πικραμενος. Ήθελα να δω την αντίδραση των ανωτέρων σου όταν θα έκανες την μήνυση
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Ναι
Και οι γονείς τους
Εάν γονιός ενοχλούσε ανώτερους μου για θέματα της δικής μου υπηρεσίας εγώ θα πήγαινα να κάνω μήνυση
Και θα γελούσε ο κάθε πικραμενος. Ήθελα να δω την αντίδραση των ανωτέρων σου όταν θα έκανες την μήνυση
Εχω όλο το δικαίωμα να κάνω μυνηση στην μάνα ενός στρατεύσιμου εάν αυτή μου δημιουργούσε πρόβλημα στην υπηρεσία μου
Πέρα από τυχόν πειθαρχικές κυρώσεις στον στρατεύσιμο είχα και το δικαίωμα να κάνω και σε αυτόν μήνυση σε πολιτικό δικαστήριο
Крaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:43
Εγώ προσωπικά όταν έφτασα στο ΚΕΝ και μετά στον Έβρο πετούσα αναρχικές προκηρύξεις κατά της στράτευσης και χάραζα παντού το αστέρι της 17Ν.
Α πεστα για να ξερουμε τι πρεσβευεις. Εσυ μονο τον ρωσικο στρατο στηριζεις
Επίσης κάτι φασιστικά συνθήματα περί κεριών και αδελφής δεν τα τραγουδούσα παρόλο τις απειλές.
Γλίτωσα και παρέλαση 25η Μαρτίου άλλαξα με άλλον και πήγα σε Φυλάκιο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ναι
Και οι γονείς τους
Εχω όλο το δικαίωμα να κάνω μυνηση στην μάνα ενός στρατεύσιμου εάν αυτή μου δημιουργούσε πρόβλημα στην υπηρεσία μου
Πέρα από τυχόν πειθαρχικές κυρώσεις στον στρατεύσιμο είχα και το δικαίωμα να κάνω και σε αυτόν μήνυση σε πολιτικό δικαστήριο
Βρε με τους ανώτερους σου ήθελα να ξέρω πως θα τα εβρισκες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Επίσης στο ΚΕΝ επειδή είχα ζητήσει πολιτική ορκομωσία και δεν δέχτηκαν το αίτημα μου, κατά την τελετή ήμουν γυρισμένος ανάποδα και δεν μου είπαν κουβέντα.
Крaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:43
Εγώ προσωπικά όταν έφτασα στο ΚΕΝ και μετά στον Έβρο πετούσα αναρχικές προκηρύξεις κατά της στράτευσης και χάραζα παντού το αστέρι της 17Ν.
Το πρόβλημα μου ως αξιωματικός δεν ήταν εάν εκδηλώσεις τις πολιτικές σου απόψεις αλλά το εάν μου δημιουργείς σε προσωπικό επίπεδο προβλήματα στην υπηρεσία μου και σε εμένα
Κάνε τις αγγαρείες και τις σκοπιες που σου αναλογούν και μην μου δημιουργείς πρόβλημα με την συμπεριφορά σου και μετά ..έλα να διαβάσουμε Μπακουνιν και τις προκηρύξεις της 17 Νοεμβρη..μαζί !!!