!!! DEVELOPMENT MODE !!!

12 Οκτωβρίου - Μαύρη Ημέρα

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: 12 Οκτωβρίου - Μαύρη Ημέρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2021, 19:03 Α, και παιδιά: μην βάζουμε στην ίδια πρόταση τον Crowley και τον LaVey.
Προσβολή για τον πρώτο είναι.
Ο La Vey έτσι κι αλλιώς δεν ήταν καν οπαδός της φιλοσοφίας του Crowley.
Αυτό που πραγματικά "έκλεψε" από αυτόν*,ήταν το τελετουργικό της Black Mass,δηλαδή της κοροϊδίας της Θείας Λειτουργίας.
Ο ίδιος είχε πει ότι θεωρούσε τον Crowley κάτι σαν τσαρλατάνο.
Βέβαια,το είπε αφού ο Crowley ήδη είχε περάσει στην άλλη πλευρά,το 1948.Αλλιώς δεν νομίζω να τολμούσε να πει κάτι τέτοιο, ενόσω ο άλλος ήταν ακόμη εν ζωή !

Για περισσότερες πληρφορίες σχετικά με τα πιστεύω του La Vey για τον Crowley και το Σατανισμό γενικότερα,σε παραπέμπω στο βιβλίο Lucifer Rising του Gavin Baddeley
Εικόνα

It’s only natural that rock and roll — “the devil’s music” — and Satanism should be intimately linked. Lucifer Rising explores this unique cultural confluence. Divided into three parts, the book first traces the history of Satanism, from the birth of the Black Mass through the fashionable sinners of the Hellfire Club. The second section examines Satanism in the 20th century, including Aleister Crowley, the formation of the Church of Satan, the Manson Family, and the rise of occult-influenced bands like Black Sabbath and Led Zeppelin. The book’s third part looks at the new waves of Thrash Metal, Death Metal, and the Scandinavian Black Metal scene; the murder case surrounding the band Burzum; the neo-Nazi element; and the religious right’s courtroom pursuit of heavy metal. Lavishly illustrated throughout with graphics, medieval woodcarvings, and stunning photographs, the book also contains entertainingly cynical commentary from Anton LaVey, in one of his last in-depth interviews, as well as the last interview with murdered Death Metal musician Euronymous.

*ουσιαστικά δεν το έκλεψε από αυτόν,διότι η Black Mass είναι το στάνταρ τελετουργικό των Σατανιστών από την αρχή της ύπαρξής τους.Ο Crowley απλά το καθιέρωσε ευρέως στις γενιές που τον διαδέχτηκαν.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Feindflug έγραψε: 12 Οκτ 2021, 21:43
Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2021, 19:03 Α, και παιδιά: μην βάζουμε στην ίδια πρόταση τον Crowley και τον LaVey.
Τύπε, χάρη σε τύπους σαν τον LaVey μπορείς να κάνεις αυτήν την κουβέντα εδώ και τώρα.

Απενεχοποίησε και έφερε στο προσκήνιο πολλά πράγματα τα οποία δεν θα μπορούσες να τα συζητήσεις ποτέ σου. Σε μια συντηρητική Αμερική έφερε την εικόνα του Διαβόλου φάτσα κάρτα στον τύπο και στην τηλεόραση, μίλησε ανοιχτά για τον Σατανά, για σεξουαλικότητα και αποκρυφιστικά θέματα, τον εκανε μόδα μέσω αστέρων του Χόλιγουντ. Βέβαια, κάθε τέτοια κίνηση έχει τα καλά και τα κακά της, αλλά θεωρώ ότι η ζυγαριά γέρνει άνετα προς το ώφελος. Μέσα από τα σπλάχνα του βγήκε και ο Ακουΐνο με το Temple of Set, ομάδα με πολύ βαθύτερες, φιλοσοφίες, έννοιες - xeper, come into being και δομές.

Κάθε προσωπικότητα έδωσε αυτό που μπορούσε, αναλόγως την εποχή στην οποία έζησε και τον σκοπό τον οποίο είχε.

Ορθό όμως είναι, να μην κρίνουμε αυστηρά μεγάλες προσωπικότητες, ιδίως όταν δεν έχουμε να επιδείξουμε ατομικά τίποτε το ανάλογο σε οποιοδήποτε επίπεδο από αυτά για τα οποία τις κρίνουμε.
Για να καταλάβω,τι είναι αυτό το φοβερό και τρομερό,που χαρακτηρίζει και τους δύο,ώστε να λέμε ότι χάρη σε αυτούς μπορούμε και μιλάμε για αυτά τα πράγματα ;!
Δεν αντιλέγω σε καμμία περίπτωση ότι και οι δύο ήταν όντως προσωπικότητες,έντονες και με ισχυρό αποτύπωμα στο σύνολο της κοινωνίας,αλλά μην ξεχνάμε ποτέ ότι και οι δύο χαρακτηρίζονταν από εγωισμό και βδελυρότητα.Δεν μπορώ να προσάψω τίποτα θετικό σε αυτούς,πέραν του γεγονότος ότι,με την παρουσία τους και τα αποτρόπαια έργα τους,ισχυροποίησαν ακόμη περισσότερο την πραγματική Αλήθεια,που είναι ο Ιησούς Χριστός.
Το ότι η Black Mass,που ανάφερα και στο προηγούμενο ποστ προς τον Otto,είναι μία ύβρις προς τη Χριστιανική λατρεία και όχι προς την Μωαμεθανική,την Βουδιστική ή δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλη,δεν σου λέει τίποτα ; Το ότι,αντίθετα,υιοθέτησαν κιόλας στοιχεία από τις θρησκείες αυτές,πάλι δεν σου λέει τίποτα ;
Πρόσεξε,όσοι ασχολούνται συνειδητά με τις Μαύρες Τέχνες,κάνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα έκανε ένας πραγματικός Χριστιανός.Πραγματικός όμως,ατόφιος.
Εκεί που ο Ιησούς Χριστός,διδάσκει εγκράτεια,αυτοί κηρύσσουν σεξουαλική ασυδοσία.
Εκεί που ο Ιησούς Χριστός διδάσκει καθαρότητα καρδιάς,συνείδησης και πνεύματος,αυτοί προμοτάρουν αλόγιστη χρήση ναρκωτικών ουσιών (και δεν μιλάω απλώς για ένα χασισάκι),διότι σύμφωνα με τα πιστεύω τους,τα ναρκωτικά ανοίγουν άγνωστες πύλες της συνείδησης σε δαιμονικές οντότητες,με τις οποίες αυτοί πράγματι θέλουν να έρθουν σε επαφή.
Επίσης,τι θετικό βρίσκεις στη σεξουαλική εκμετάλλευση (και ίσως,ίσως λέω,στις θυσίες) μικρών παιδιών ή αδύναμων γυναικών ;
Τι θετικό βρίσκεις στο σοδομισμό (τον οποίο,τουλάχιστον ο Crowley προμόταρε ξεδιάντροπα),όταν αυτός γίνεται με μοναδικό σκοπό τη σαρκική απόλαυση μέσω της οποίας θα επιτύχουν την επαφή με αυτές τις οντότητες ;
Αν με ρωτάς,εγώ είμαι εντελώς αντίθετος με το σοδομισμό σαν σεξουαλική πρακτική,ακόμη και όταν γίνεται με γυναίκες (πόσο μάλλον με άντρες).Τη βρίσκω τέρμα ταπεινωτική πράξη,που προδίδει άτομα με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.Αλλά αυτή είναι απλά η γνώμη μου.

Για να επιστρέψω σε αυτά που έγραψα πριν,να συμπληρώσω μόνο ότι αυτά που γράφω,δεν είναι φαντασιώσεις ή μπαρούφες.Όσα βιβλία και να διαβάσεις σχετικά με το ζήτημα,ή,όσες συζητήσεις κι αν έχεις κάνει με άτομα που όντως γνωρίζουν για αυτά ή έχουν ίσως συμμετάσχει σε αυτά,τα ίδια θα σου πουν.
Ο Σατανισμός,μπορεί να φαίνεται σαν ένα υπέροχο φιλοσοφικό κίνημα της νεώτερης εποχής,απο-ενοχοποιημένο όπως το χαρακτήρισες,"ψαγμένο" και πρωτοποριακό,αλλά στην πραγματικότητα,και επειδή ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλλίτερες προθέσεις,δεν είναι τίποτε άλλο από την εφαρμογή στην πράξη των κατώτερων επιθυμιών και ενστίκτων μας.Ουσιαστικά,δεν υπάρχει καλλιέργεια ανώτερων συνειδησιακών επιπέδων.
Και σε πραγματική επαφή με δαίμονα να έρθεις,που λέει ο λόγος,αν δεν έχεις δει το πραγματικό Φως,δεν έχεις δει τίποτα.
Για το λόγο αυτό,όλοι αυτοί,μισούν τον Ιησού Χριστό.Γιατί στην πραγματικότητα,δεν μπορούν να τον φτάσουν και θα ήθελαν πολύ να έχουν παρόμοια δύναμη.Είναι ζήλεια και η ζήλεια,είναι εντελώς αρνητικό συναίσθημα και κίνητρο.

Όσο για το τελευταίο που έγραψες κλείνοντας το μήνυμά σου,αλίμονο ρε φίλε,δεν θα μιλήσουμε για "μεγάλες" προσωπικότητες,επειδή δεν έχουμε να επιδείξουμε κάτι ανάλογο με αυτούς ; Ε,γίνε κατάσκοπος αν το επιθυμείς,ή,ζωγράφισε μία πεντάλφα στο πάτωμα και άρχισε να ξεστομίζεις αλλόκοτες φράσεις.Τέτοιες τελετές κάνουν,να κάνουμε κι εμείς το ίδιο,για να μπορέσουμε να μιλήσουμε μετά.Το βρίσκεις λογικό ;

Μπορείς τώρα να διαφωνήσεις ελεύθερα :003:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2021, 22:16
Τύπε, χάρη σε τύπους σαν τον LaVey μπορείς να κάνεις αυτήν την κουβέντα εδώ και τώρα.
Excuse me, what ?
Χάρη στο LaVey μπορούμε να κάνουμε κουβέντα περί αποκρυφισμού; Ε όχι. Σε καμία περίπτωση, υπό καμία συνθήκη.

Από κει και πέρα δεν έκρινα ατομικά τον LaVey αλλά ως προς την σύγκριση με τον Crowley.
Προσωπικότητα μεγάλη, ok ας το δεχτούμε, πρωτοποριακή και ανατρεπτική σίγουρα, αλλά πλήρως επιφανειακή και επί της ουσίας μηδενική σχέση με τον αποκρυφισμό και φυσικά με μηδενική αποκρυφιστικη παρακαταθήκη.
Χάρη στο LaVey, τύπε, όχι τόσο από άποψη προσφοράς, αλλά από την οπτική του ανοίγματος, της ελευθερίας να συζητάς για αυτά θέματα και της δυνατότητος να βρεις γνώση και πληροφορίες και όχι να πρέπει να αφιερώσεις μια ζωή για να βρεις 5 βιβλία και 20 ανθρώπους, με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό.

Ακόμα και ως μεγέθη όμως, είναι ασύγκριτα, όχι όμως ως προς την πνευματικότητά τους.

Σαν να συγκρίνεις ένα τανκ με ένα roadster. Οχήματα και τα δύο, αλλά διαφορετικού σκοπού και χρήσεως το καθένα. Αμφότερα όμως χρήσιμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Οκτ 2021, 22:48

Απενεχοποίησε και έφερε στο προσκήνιο πολλά πράγματα τα οποία δεν θα μπορούσες να τα συζητήσεις ποτέ σου. Σε μια συντηρητική Αμερική έφερε την εικόνα του Διαβόλου φάτσα κάρτα στον τύπο και στην τηλεόραση, μίλησε ανοιχτά για τον Σατανά, για σεξουαλικότητα και αποκρυφιστικά θέματα, τον εκανε μόδα μέσω αστέρων του Χόλιγουντ. Βέβαια, κάθε τέτοια κίνηση έχει τα καλά και τα κακά της, αλλά θεωρώ ότι η ζυγαριά γέρνει άνετα προς το ώφελος. Μέσα από τα σπλάχνα του βγήκε και ο Ακουΐνο με το Temple of Set, ομάδα με πολύ βαθύτερες, φιλοσοφίες, έννοιες - xeper, come into being και δομές.

Κάθε προσωπικότητα έδωσε αυτό που μπορούσε, αναλόγως την εποχή στην οποία έζησε και τον σκοπό τον οποίο είχε.

Ορθό όμως είναι, να μην κρίνουμε αυστηρά μεγάλες προσωπικότητες, ιδίως όταν δεν έχουμε να επιδείξουμε ατομικά τίποτε το ανάλογο σε οποιοδήποτε επίπεδο από αυτά για τα οποία τις κρίνουμε.
Για να καταλάβω,τι είναι αυτό το φοβερό και τρομερό,που χαρακτηρίζει και τους δύο,ώστε να λέμε ότι χάρη σε αυτούς μπορούμε και μιλάμε για αυτά τα πράγματα ;!
Δεν αντιλέγω σε καμμία περίπτωση ότι και οι δύο ήταν όντως προσωπικότητες,έντονες και με ισχυρό αποτύπωμα στο σύνολο της κοινωνίας,αλλά μην ξεχνάμε ποτέ ότι και οι δύο χαρακτηρίζονταν από εγωισμό και βδελυρότητα.Δεν μπορώ να προσάψω τίποτα θετικό σε αυτούς,πέραν του γεγονότος ότι,με την παρουσία τους και τα αποτρόπαια έργα τους,ισχυροποίησαν ακόμη περισσότερο την πραγματική Αλήθεια,που είναι ο Ιησούς Χριστός.
Το ότι η Black Mass,που ανάφερα και στο προηγούμενο ποστ προς τον Otto,είναι μία ύβρις προς τη Χριστιανική λατρεία και όχι προς την Μωαμεθανική,την Βουδιστική ή δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλη,δεν σου λέει τίποτα ; Το ότι,αντίθετα,υιοθέτησαν κιόλας στοιχεία από τις θρησκείες αυτές,πάλι δεν σου λέει τίποτα ;
Πρόσεξε,όσοι ασχολούνται συνειδητά με τις Μαύρες Τέχνες,κάνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα έκανε ένας πραγματικός Χριστιανός.Πραγματικός όμως,ατόφιος.
Εκεί που ο Ιησούς Χριστός,διδάσκει εγκράτεια,αυτοί κηρύσσουν σεξουαλική ασυδοσία.
Εκεί που ο Ιησούς Χριστός διδάσκει καθαρότητα καρδιάς,συνείδησης και πνεύματος,αυτοί προμοτάρουν αλόγιστη χρήση ναρκωτικών ουσιών (και δεν μιλάω απλώς για ένα χασισάκι),διότι σύμφωνα με τα πιστεύω τους,τα ναρκωτικά ανοίγουν άγνωστες πύλες της συνείδησης σε δαιμονικές οντότητες,με τις οποίες αυτοί πράγματι θέλουν να έρθουν σε επαφή.
Επίσης,τι θετικό βρίσκεις στη σεξουαλική εκμετάλλευση (και ίσως,ίσως λέω,στις θυσίες) μικρών παιδιών ή αδύναμων γυναικών ;
Τι θετικό βρίσκεις στο σοδομισμό (τον οποίο,τουλάχιστον ο Crowley προμόταρε ξεδιάντροπα),όταν αυτός γίνεται με μοναδικό σκοπό τη σαρκική απόλαυση μέσω της οποίας θα επιτύχουν την επαφή με αυτές τις οντότητες ;
Αν με ρωτάς,εγώ είμαι εντελώς αντίθετος με το σοδομισμό σαν σεξουαλική πρακτική,ακόμη και όταν γίνεται με γυναίκες (πόσο μάλλον με άντρες).Τη βρίσκω τέρμα ταπεινωτική πράξη,που προδίδει άτομα με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.Αλλά αυτή είναι απλά η γνώμη μου.

Για να επιστρέψω σε αυτά που έγραψα πριν,να συμπληρώσω μόνο ότι αυτά που γράφω,δεν είναι φαντασιώσεις ή μπαρούφες.Όσα βιβλία και να διαβάσεις σχετικά με το ζήτημα,ή,όσες συζητήσεις κι αν έχεις κάνει με άτομα που όντως γνωρίζουν για αυτά ή έχουν ίσως συμμετάσχει σε αυτά,τα ίδια θα σου πουν.
Ο Σατανισμός,μπορεί να φαίνεται σαν ένα υπέροχο φιλοσοφικό κίνημα της νεώτερης εποχής,απο-ενοχοποιημένο όπως το χαρακτήρισες,"ψαγμένο" και πρωτοποριακό,αλλά στην πραγματικότητα,και επειδή ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλλίτερες προθέσεις,δεν είναι τίποτε άλλο από την εφαρμογή στην πράξη των κατώτερων επιθυμιών και ενστίκτων μας.Ουσιαστικά,δεν υπάρχει καλλιέργεια ανώτερων συνειδησιακών επιπέδων.
Και σε πραγματική επαφή με δαίμονα να έρθεις,που λέει ο λόγος,αν δεν έχεις δει το πραγματικό Φως,δεν έχεις δει τίποτα.
Για το λόγο αυτό,όλοι αυτοί,μισούν τον Ιησού Χριστό.Γιατί στην πραγματικότητα,δεν μπορούν να τον φτάσουν και θα ήθελαν πολύ να έχουν παρόμοια δύναμη.Είναι ζήλεια και η ζήλεια,είναι εντελώς αρνητικό συναίσθημα και κίνητρο.

Όσο για το τελευταίο που έγραψες κλείνοντας το μήνυμά σου,αλίμονο ρε φίλε,δεν θα μιλήσουμε για "μεγάλες" προσωπικότητες,επειδή δεν έχουμε να επιδείξουμε κάτι ανάλογο με αυτούς ; Ε,γίνε κατάσκοπος αν το επιθυμείς,ή,ζωγράφισε μία πεντάλφα στο πάτωμα και άρχισε να ξεστομίζεις αλλόκοτες φράσεις.Τέτοιες τελετές κάνουν,να κάνουμε κι εμείς το ίδιο,για να μπορέσουμε να μιλήσουμε μετά.Το βρίσκεις λογικό ;

Φυσικά και θα διαφωνήσω ελεύθερα, τύπε. Ότι θέλω θα κάνω, αυτός είναι ο Νόμος! :003:

Επειδή δεν έχω πολύ όρεξη και διάθεση να σου δώσω μιαν πιο αναλυτική απάντηση, θα σου αναφέρω απλά την διαφορά αριστερής και δεξιάς ατραπού. Στην πρώτη έχουμε την θεοποίηση ατομικά, μέσω της γνώσεως και της δύναμης και στην δεύτερη το χάσιμο και την απορρόφηση μέσα στον όλον, μέσα από την χάρη του θεού. Ο χριστιανισμός ανήκει στην δεξιά ατραπό, ο σατανισμός στην αριστερή.

Παρερμήνευσες μάλλον το σχόλιό μου για την κριτική μεγάλων προσωπικοτήτων. Θεώρησα το σχόλιο του Otto ως σχόλιο οπαδού-προπονητή εξέδρας και μου φάνηκε άδικο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε μια τρίπλα του Μέσι με τόση αυστηρότητα και ελιτισμό, όταν δεν μπορούμε να σηκωθούμε από την καρέκλα μας.
Dein Herz, meine Gier
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Ο Crowley με το "Do what thou wilt shall be the whole of the Law" ανατρεπει τα χριστιανικα ιδεωδη βαζοντας την ατομικη θεληση ως κυριαρχη και οχι την υποταγη στο θελημα του θεου, η οποια ισχυε στις αβρααμικες θρησκειες.

Spoiler
Ο σοδομισμος ειναι παιχνιδι εξουσιας
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Feindflug έγραψε: 12 Οκτ 2021, 23:05
Φυσικά και θα διαφωνήσω ελεύθερα, τύπε. Ότι θέλω θα κάνω, αυτός είναι ο Νόμος! :003:

Επειδή δεν έχω πολύ όρεξη και διάθεση να σου δώσω μιαν πιο αναλυτική απάντηση, θα σου αναφέρω απλά την διαφορά αριστερής και δεξιάς ατραπού. Στην πρώτη έχουμε την θεοποίηση ατομικά, μέσω της γνώσεως και της δύναμης και στην δεύτερη το χάσιμο και την απορρόφηση μέσα στον όλον, μέσα από την χάρη του θεού. Ο χριστιανισμός ανήκει στην δεξιά ατραπό, ο σατανισμός στην αριστερή.

Παρερμήνευσες μάλλον το σχόλιό μου για την κριτική μεγάλων προσωπικοτήτων. Θεώρησα το σχόλιο του Otto ως σχόλιο οπαδού-προπονητή εξέδρας και μου φάνηκε άδικο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε μια τρίπλα του Μέσι με τόση αυστηρότητα και ελιτισμό, όταν δεν μπορούμε να σηκωθούμε από την καρέκλα μας.
Όταν θα έχεις όρεξη και χρόνο,αύριο-μεθαύριο,θα με ενδιέφερε να διαβάσω μία πιο αναλυτική απάντηση,ακριβώς επάνω σε αυτό που έγραψες τώρα.Γιατί,προσωπικά,διαφωνώ ότι στην αριστερή ατραπό,μπορούμε να κατορθώσουμε κάτι θετικό.
αριστερά=sinistra=sinister (πολύ κακός)

Θα περιμένω !
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Blackdog έγραψε: 12 Οκτ 2021, 23:10

Ο Crowley με το "Do what thou wilt shall be the whole of the Law" ανατρεπει τα χριστιανικα ιδεωδη βαζοντας την ατομικη θεληση ως κυριαρχη και οχι την υποταγη στο θελημα του θεου, η οποια ισχυε στις αβρααμικες θρησκειες.

Spoiler
Ο σοδομισμος ειναι παιχνιδι εξουσιας
Και εκεί ακριβώς βρίσκεται και το μέγα λάθος,το οποίο,αν δεν το κατανοήσει κανείς από την αρχή,αλλά οδηγημένος από το υπερ-Εγώ του,αφήνεται στο έλεός του,μπορεί να φέρει καταστροφικά αποτελέσματα.
θυμάμαι ότι η τελευταία φράση του Crowley,προτού ξεψυχήσει,ήταν κάτι σαν "είμαι εντελώς μπερδεμένος (πνευματικά)".Και πέθανε σε απόλυτη δυστυχία,ένα ξεχασμένο πρεζάκι (κυριολεκτικά).Αυτό,θα έπρεπε να σου λέει πολλά.

Όσο για το spoiler,i absolutely agree.Και πάλι,πρόκειται για μεγάλη αμαρτία,μία ισχυρότατη εκδήλωση του πιο βδελυρού Εγώ.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Απόσπασμα από το κόμικ Aleister Crowley - Wandering the waste

Εικόνα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Οκτ 2021, 17:34 SILENCE IS GOLDEN !!

Aleister Crowley
Εικόνα

Αυτή τη χειρονομία θα δείτε να την φλασάρουν άπειροι σταρς της μουσικής,του κινηματογράφου και της showbiz γενικότερα.
Η πηγή της είναι η αναπαράσταση του θεού Αρποκράτη,που ήταν ο θεός της Σιωπής και των Μυστικών,στην Αλεξάνδρεια των ελληνιστικών χρόνων.
Για όσους θυμούνται τους αδερφούς Μαρξ,ο ένας από αυτούς είχε το ψευδώνυμο Harpo,κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι το απέκτησε επειδή έπαιζε (όντως) πολύ καλά την άρπα.'Οχι,είναι απλά σύντμηση του Harpocrates.

Εικόνα
Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Οι Μάγοι του Φόρουμ συνεδριάζουν..... :8)

Παρακαλώ όπως εισέρχεσθαι σιωπηλά στό νήμα..... :a108:

.

Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:06
Ο μοναδικός ίσως άνθρωπος που τρόμαξε the shit out από τον ίδιο τον Αδόλφο, δια της φυσικής του παρουσίας,κατά τη μυστική τους συνάντηση.
Ε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Οκτ 2021, 23:36
Και εκεί ακριβώς βρίσκεται και το μέγα λάθος,το οποίο,αν δεν το κατανοήσει κανείς από την αρχή,αλλά οδηγημένος από το υπερ-Εγώ του,αφήνεται στο έλεός του,μπορεί να φέρει καταστροφικά αποτελέσματα.
θυμάμαι ότι η τελευταία φράση του Crowley,προτού ξεψυχήσει,ήταν κάτι σαν "είμαι εντελώς μπερδεμένος (πνευματικά)".Και πέθανε σε απόλυτη δυστυχία,ένα ξεχασμένο πρεζάκι (κυριολεκτικά).Αυτό,θα έπρεπε να σου λέει πολλά.

Όσο για το spoiler,i absolutely agree.Και πάλι,πρόκειται για μεγάλη αμαρτία,μία ισχυρότατη εκδήλωση του πιο βδελυρού Εγώ.
Hταν απλη αναφορα δεν πηρα θεση...Προσωπικα δεν νομιζω οτι ισχυε οτιδηποτε μεταφυσικο ειχε ισχυριστει ο Κροουλυ, ειχε το κοινο του οπως θα ειχε και σημερα. Και θεωρω ολη αυτη την τοτε αποκρυφιστικη σκηνη σημειο των καιρων, που απαρτιζονταν απο μια ευρεια γκαμα ανθρωπων ξεκινωντας απο αγνους ρομαντικους μεχρι κομπλεξικους ψυχακηδες οι οποιοι απαντες ψωλοβρονταγαν. Απο εκει και περα, το να θεοποιεις τις επιθυμιες σου, ε, ειναι σχιζοφρενεια.

Για το τελευταιο, ας μην γινομαστε τοσο δραματικοι :003:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:54
BigChiefWahoo έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:49
Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:47 Aiwass
Για σένα γράφω στο αμέσως επόμενο μήνυμα από το δικό σου :003:

O Aiwass είναι η οντότητα που τον "επισκέφτηκε" στο Κάιρo, αν δεν κάνω λάθος ;
Ναι, την είχε ονομάσει έτσι.

Όσο για τον Dennis Wheatley, είμαι μεγάλος φαν. Ξεκίνησα με το The Devil rides out, επειδή ήταν και το μόνο που έχει μεταφραστεί στα ελληνικά.

Θα έπρεπε να έχουμε όλα τα Duc de Richleau stories, γύρω στα 11 σύνολο.
Είναι οι ιστορίες του Δούκα και της παρέας του.

[img]https://i.postimg.cc/qv5vK4pP/2021 ... .jpg[/img]
Ενδιαφέρον χαρακτήρας, αλλά ξενέρωσα που πολέμησε μαζί με Κεμάλ κλπ.

Ο αγαπημένος μου reactionary χαρακτήρας είναι ο Nicholai Hel.

Τσέκαρε.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shibumi_(novel)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Οκτ 2021, 16:39
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Οκτ 2021, 16:18 Όλες οι θρησκείες σαχλαμάρες είναι, αλλά αν ήταν έμπνευση να γραφτεί καλή ροκ μουσική, μπράβο στον άνθρωπο. Για οποίους δε γουστάρουν, υπάρχει κοινουσης και παπαροκαδες.
Δεν έχεις ακούσει ούτε το 1% από τη ροκ μουσική (όπως την αποκαλείς,διότι γράφτηκε και φανταστική ποπ,indy και άλλα είδη μουσικής στο όνομά του),από αυτά που έχω ακούσει εγώ.
Γιατί είστε τόσο ανόητοι και μπερδεύετε την έρευνα με την τυφλή πίστη ; :102:
Ο δε Κοινούσης,ευαγγελιστής ήταν (είναι ; δεν ξέρω αν ζει),δηλαδή αιρετικός.

Με λίγα λόγια έγραψες μια μαλακία και μισή,σαν αυτές που γράφεις για το εμβόλιο και την υποχρεωτικότητά του.
Τα σοσιαλομπάχαλα σε μάραναν και σένα,μικροαστέ :D
:lol:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Πάμε λοιπόν, τύπε

1) Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι χαρακτηρίζονταν από εγωισμό. Η βδελυρότητα είναι ένας δικός σου χαρακτηρισμός, γιατί κρίνεις υποκειμενικά αυτήν την έννοια. Π.χ. για κάποιον είναι βδελυρός ο Μπακογιάννης, άλλος θεωρεί νέκταρ την διάρροιά του. Είναι βασικό χαρακτηριστικό του αριστερού μονοπατιού ο εγωισμός, στον βαθμό που τον θεωρεί ο καθένας σωστό και χρήσιμο για τον σκοπό του.

2) Πραγματική αλήθεια είναι για σένα και κάποιους άλλους ο Ιησούς Χριστός. Για αρκετούς άλλους όμως, δεν είναι. Οπότε μιλάς πάλι υποκειμενικά, εκτός αν νομίζεις ότι στην συζήτηση συμμετέχουν αποκλειστικά τα παιδιά του τοπικού κατηχητικού. :P

3) Η αντιστροφή της Θείας Λειτουργίας έγκειται στην αντίθεση της επικρατούσης τάσεως του Χριστιανισμού. Σε κάθε θρησκεία, σύγχρονη και παλαιότερη, υπήρχαν οι καλές θεότητες και οι κακές, όχι ερμηνευμένες πάντα δυϊστικά, όμως. Οι αντίστοιχοι μαύροι μάγοι της Ινδίας π.χ. επικαλούνται τις ινδικές σκοτεινές θεότητες. Αυτή η αντιστροφή λοιπόν, βασίζεται στην έννοια που χαρακτηρίζει την αριστερή ατραπό, αυτήν της αντινομίας, του να πράττεις αντίθετα προς την καθεστηκυία ηθική, νόμους και κανόνες, αλλά και ως προς τον επαναπρογραμματισμό του νου ώστε να ξεφύγει από την χρόνια, χριστιανική κατήχηση από την οποία έχει εμποτιστεί εκούσια και ακούσια. Μην ξεχνάμε ότι και ο Σωκράτης καταδικάστηκε γιατί έφερε καινά δαιμόνια στην θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων. Να ένα παράδειγμα προχριστιανικό.

4) Σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών, ανδρών και παιδιών απαγορεύεται χαρακτηριστικά στον LaVeyan σατανισμό. Αν κάποιοι την εξασκούν και διακηρύσσουν ότι είναι σατανιστές, είναι ένα άλλο θέμα. Δεν μπορούμε πάντως να καταδικάσουμε όλους τους πιλότους ελικοπτέρων, επειδή ένας σκότωσε την γυναίκα του. Οι νόμιμες σεξουαλικές πράξεις και πρακτικές είναι επίσης ένα άλλο θέμα. Η άποψή σου για τον σοδομισμό δεν με ενδιαφέρει, ούτε την ρωτάω.

5) Υπήρχε από πάντοτε αυτή η τάση στον σατανισμό, του αντιθέτου στην εκάστοτε άρχουσα τάξη και στα πρέπει κάθε εποχής, αρνούμενη πολλές φορές την όποια μεταφυσική του φύση και αγκαλιάζοντας την φιλοσοφική, πολιτική και κοινωνική υπόσταση του Αιώνια Αντιθέτου και Επαναστάτη που φέρνει την αλήθεια και το φως στον κόσμο. Ένας αέναος Προμηθέας δηλαδή, που κλέβει την φωτιά - γνώση από τους θεούς και την δίδει στους ανθρώπους, ένας εκπεσών άγγελος που συντάσσεται με τους αδυνάτους. Αυτή είναι φυσικά μια νεωτερίστικη φιλοσοφία, διότι η αριστερή ατραπός υπάρχει από πάντοτε, όσο υπάρχει υποκειμενικό και αντικειμενικό σύμπαν.

6) Η ικανοποίηση των μικροεγώ είναι ένα αρχικό βήμα για να αντιληφθεί κάποιος πώς λειτουργεί το υποκειμενικό και το αντικειμενικό σύμπαν. Το να μπορείς να επεμβαίνεις και να τα τροποποιείς με την θέλησή σου, σου δείχνει τον δρόμο για ανώτερες συνειδησιακές καταστάσεις, καταλαβαίνοντας τις δυνάμεις και τις ενέργειες που υπάρχουν μέσα σου και στον κόσμο. Απώτερος δε σκοπός του μάγου δεν είναι η αλλαγή του περιβάλλοντός του, αλλά η αλλαγή του ιδίου και η θεοποίηση του Πραγματικού του Εαυτού, που διαχωρίζεται σαφώς από τα εγώ του, περνάει όμως μέσα από αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 13 Οκτ 2021, 22:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”