Σοβαρά όμως αν δεν γίνει κάτι με το ΚΙΝΑΛ ή δεν εμφανιστεί κάποιο νέο κόμμα ας πούμε, ας αλλάξουμε και το πολίτευμα από τώρα μην κουραζόμαστε αφού οι εκλογές τσάμπα θα γίνονται. Ποκοπικος δεν ξαναβγαίνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία χειρότερη κυβέρνηση?
Re: Έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία χειρότερη κυβέρνηση?
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πασόκος detectedKolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:53Σοβαρά όμως αν δεν γίνει κάτι με το ΚΙΝΑΛ ή δεν εμφανιστεί κάποιο νέο κόμμα ας πούμε, ας αλλάξουμε και το πολίτευμα από τώρα μην κουραζόμαστε αφού οι εκλογές τσάμπα θα γίνονται. Ποκοπικος δεν ξαναβγαίνει.
- Green Dragon
Απάντηση: ΝΑΙ, η προηγούμενη.
- Green Dragon
Για τις πυρκαγιές να μας εξηγήσει γιατί δεν ανανέωσε την σύμβαση 5000 δασοπυροσβεστών. Δεν θα το ρίξουμε στην τρελή.AlienWay έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:23 Χειρότερη κυβέρνηση είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, διότι τα δεινά που έπραττε, τα έπραττε από μόνη της και δεν οφείλονταν σε εξωγενείς παράγοντες.
Ο Μητσοτάκης έχει τη βούληση, αλλά τον πρόλαβαν οι ιοί, οι πυρκαγιές κλπ.
Το έγραψα και στο άλλο νήμα με τις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ. Προσεύχομαι να επιστρέψει η πασοκαρα ενωμένη και δυνατή. Οτιδήποτε αρκεί να απαλλαγεί η χώρα από την πανούκλα του σρζ.Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:56Πασόκος detectedKolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:53Σοβαρά όμως αν δεν γίνει κάτι με το ΚΙΝΑΛ ή δεν εμφανιστεί κάποιο νέο κόμμα ας πούμε, ας αλλάξουμε και το πολίτευμα από τώρα μην κουραζόμαστε αφού οι εκλογές τσάμπα θα γίνονται. Ποκοπικος δεν ξαναβγαίνει.![]()
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Green Dragon
Παπαντωνίου-Σημίτης-Τσοχατζόπουλος, πάμε δυνατά για μια νέα εκστρατεία ρεμούλας!Kolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:59Το έγραψα και στο άλλο νήμα με τις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ. Προσεύχομαι να επιστρέψει η πασοκαρα ενωμένη και δυνατή. Οτιδήποτε αρκεί να απαλλαγεί η χώρα από την πανούκλα του σρζ.Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:56Πασόκος detectedKolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:53
Σοβαρά όμως αν δεν γίνει κάτι με το ΚΙΝΑΛ ή δεν εμφανιστεί κάποιο νέο κόμμα ας πούμε, ας αλλάξουμε και το πολίτευμα από τώρα μην κουραζόμαστε αφού οι εκλογές τσάμπα θα γίνονται. Ποκοπικος δεν ξαναβγαίνει.![]()
Οχι μόνο αυτών, αλλά και πολλών άλλων συμβασιούχων που είναι πολύ χρήσιμοι, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για να συντηρηθούν.Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:58Για τις πυρκαγιές να μας εξηγήσει γιατί δεν ανανέωσε την σύμβαση 5000 δασοπυροσβεστών. Δεν θα το ρίξουμε στην τρελή.AlienWay έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:23 Χειρότερη κυβέρνηση είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, διότι τα δεινά που έπραττε, τα έπραττε από μόνη της και δεν οφείλονταν σε εξωγενείς παράγοντες.
Ας μη χρεοκοπούσαμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να σου κάτι, στην αρχή και εγώ γέλασα όταν βγήκε ο Τσίπρας. Και ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν και εγώ σε αυτούς που είπαν "καλά και πόσο χειρότερος μπορεί να είναι;". Πλέον όμως όχι, ίσως να είναι και από τις τύψεις, αλλά τώρα ανήκω σε αυτούς που περιέγραψε και ο Φίλης πρόσφατα σε συνέντευξή του: το ακραίο κέντρο που η βασική του ιδεολογία είναι ο αντιζαιισμος. Οπότε ναι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, οποίος πολεμάει την πανούκλα είναι φίλος μου.Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:05Παπαντωνίου-Σημίτης-Τσοχατζόπουλος, πάμε δυνατά για μια νέα εκστρατεία ρεμούλας!Kolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:59Το έγραψα και στο άλλο νήμα με τις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ. Προσεύχομαι να επιστρέψει η πασοκαρα ενωμένη και δυνατή. Οτιδήποτε αρκεί να απαλλαγεί η χώρα από την πανούκλα του σρζ.
Δεν είμαι καν οργανωμένος ΝΔτης όπως μπορεί να νομίζεις, απλώς η μόνη ελπίδα αυτή την στιγμή είναι ο Μητσοτάκης πως να το κάνουμε; Μετά ακολουθεί ο βούρκος με τα σφυροδρέπανα και τις κεραλοιφες.
Μα βούρκος είναι και ο Μητσοτάκης
Η ελπίδα πέθανε.
Με Τσίπρα τα ΜΜΕ έκαναν την δουλειά τουσ.
Με το Κυριάκο, προσοχή, διατάξτε, τι ομορφο αγόρι.
Εμ έτσι δεν παμε πουθενα.
Γενικά δεν παμσ πουθενα.
Η ελπίδα πέθανε.
Γενικά δεν παμσ πουθενα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Δημοκράτης
τα ΜΜΕ έφαγαν την αριστεράΓαληνός έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:28 Μα βούρκος είναι και ο Μητσοτάκης
Η ελπίδα πέθανε.
Γενικά δεν παμσ πουθενα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι είναι η πυρόσβεση, συλλαλητήριο; Όσους περισσότερους μαζέψεις, τόσο καλύτερα; Λείπει βασικός εξοπλισμός, και έχει βάλει και ο Σύριζα το χεράκι του στο να σου υπαγορεύουν μέχρι και πόσο θα χεσεις.πήζον bot έγραψε: 07 Αύγ 2021, 02:27στις μισες φωτιες δεν υπηρχε ανθρωπος λεμε. απο κατι χαζοεστιες χωρις αερα εχουν καει δεκαδες χιλαδες στρεμματα. απ τον αρη ηρθες?Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Αύγ 2021, 02:16Ρε κόψε τις μαλακιες. Και 5 εκατομμύρια πυροσβέστες να τάιζε ως δυ ο Σύριζα, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
Ας έκοβε από αλλού για να κρατήσει τους δασοπυροσβέστες. Δεν είναι δικαιολογία αυτή.AlienWay έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:17Οχι μόνο αυτών, αλλά και πολλών άλλων συμβασιούχων που είναι πολύ χρήσιμοι, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για να συντηρηθούν.Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:58Για τις πυρκαγιές να μας εξηγήσει γιατί δεν ανανέωσε την σύμβαση 5000 δασοπυροσβεστών. Δεν θα το ρίξουμε στην τρελή.AlienWay έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:23 Χειρότερη κυβέρνηση είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, διότι τα δεινά που έπραττε, τα έπραττε από μόνη της και δεν οφείλονταν σε εξωγενείς παράγοντες.
Ας μη χρεοκοπούσαμε.
- Green Dragon
Δεν σε θεωρώ νεοδημοκράτη, συριζαίος μοιάζεις. Δεν κάνω πλάκα.Kolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:23 Να σου κάτι, στην αρχή και εγώ γέλασα όταν βγήκε ο Τσίπρας. Και ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν και εγώ σε αυτούς που είπαν "καλά και πόσο χειρότερος μπορεί να είναι;". Πλέον όμως όχι, ίσως να είναι και από τις τύψεις, αλλά τώρα ανήκω σε αυτούς που περιέγραψε και ο Φίλης πρόσφατα σε συνέντευξή του: το ακραίο κέντρο που η βασική του ιδεολογία είναι ο αντιζαιισμος. Οπότε ναι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, οποίος πολεμάει την πανούκλα είναι φίλος μου.
Δεν είμαι καν οργανωμένος ΝΔτης όπως μπορεί να νομίζεις, απλώς η μόνη ελπίδα αυτή την στιγμή είναι ο Μητσοτάκης πως να το κάνουμε; Μετά ακολουθεί ο βούρκος με τα σφυροδρέπανα και τις κεραλοιφες.
Εγώ δεν σε έβρισα όμωςGreen Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 16:21Δεν σε θεωρώ νεοδημοκράτη, συριζαίος μοιάζεις. Δεν κάνω πλάκα.Kolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:23 Να σου κάτι, στην αρχή και εγώ γέλασα όταν βγήκε ο Τσίπρας. Και ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν και εγώ σε αυτούς που είπαν "καλά και πόσο χειρότερος μπορεί να είναι;". Πλέον όμως όχι, ίσως να είναι και από τις τύψεις, αλλά τώρα ανήκω σε αυτούς που περιέγραψε και ο Φίλης πρόσφατα σε συνέντευξή του: το ακραίο κέντρο που η βασική του ιδεολογία είναι ο αντιζαιισμος. Οπότε ναι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, οποίος πολεμάει την πανούκλα είναι φίλος μου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
που, σε ποια συνέντευξη περιέγραψε τόσο εύστοχα ο μέγιστος Φίλης αυτή τη χολέρα της ελληνικής κοινωνίας?Kolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:23Να σου κάτι, στην αρχή και εγώ γέλασα όταν βγήκε ο Τσίπρας. Και ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν και εγώ σε αυτούς που είπαν "καλά και πόσο χειρότερος μπορεί να είναι;". Πλέον όμως όχι, ίσως να είναι και από τις τύψεις, αλλά τώρα ανήκω σε αυτούς που περιέγραψε και ο Φίλης πρόσφατα σε συνέντευξή του: το ακραίο κέντρο που η βασική του ιδεολογία είναι ο αντιζαιισμος. Οπότε ναι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, οποίος πολεμάει την πανούκλα είναι φίλος μου.Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:05Παπαντωνίου-Σημίτης-Τσοχατζόπουλος, πάμε δυνατά για μια νέα εκστρατεία ρεμούλας!Kolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:59
Το έγραψα και στο άλλο νήμα με τις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ. Προσεύχομαι να επιστρέψει η πασοκαρα ενωμένη και δυνατή. Οτιδήποτε αρκεί να απαλλαγεί η χώρα από την πανούκλα του σρζ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 319 Απαντήσεις
- 7009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 33 Απαντήσεις