!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρώτες εντυπώσεις από το άνοιγμα της εστίασης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρώτες εντυπώσεις από το άνοιγμα της εστίασης
Έχω χρόνια να καθίσω σε καφέ και γενικά απεχθάνομαι την πολυκοσμία. Προς θεού ,δεν είμαι μισάνθρωπος,παλιότερα έβγαζα στα γενέθλια μερικούς καλούς φίλους για φαγητό ,τσίπουρα κλπ από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.Από πέρυσι γιοκ...
Εμβόλιο δεν θέλεις ρε δικέ μου, τον κορωνοϊό τον φοβάσαι... Τι προτείνεις δηλαδή; Να φυσήξουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα, να φύγει μακριά;Papa John έγραψε: 03 Μάιος 2021, 18:32 Σήμερα βγήκαμε για βόλτα στην πόλη,περίπου στις 12.
Όχι αυξημένη κίνηση στους δρόμους,το αντίθετο.Ο λόγος ; Πολύς κόσμος έχει πάει στα παράλια.
Μπαίνοντας όμως στους πεζόδρομους του κέντρου,αντικρύσαμε τα αναμενόμενα.
Στα λαϊκοκαφέ που αυτοπροβάλλονται ως μεταμοντέρνα,δεν τηρούνταν (και δεν τηρείται εννοείται) κανένα από τα μέτρα που έχουν προταθεί.
Ούτε απόσταση μεταξύ των τραπεζιών,ίσα ίσα που το ένα ήταν κολλητά στο άλλο,θαρρείς με οξυγονοκόλληση.
Ούτε έξι άτομα ανά τραπέζι.Στην πλατεία με τα πολλά καφέ,είδαμε δύο περιπτώσεις τραπεζιών,με πάνω από οχτώ άτομα έκαστο.
Ούτε σερβιτόροι/ες με μάσκες που να καλύπτουν και τα ρουθούνια (εντάξει,όχι όλοι,αλλά σίγουρα,πάρα πολλοί)
Οι καθήμενοι,περιττό να πω ότι είχαν βγάλει όλοι τις μάσκες τους και μιλούσαν λες και ο διπλανός τους είχε πρόβλημα βαρηκοΐας,ή, χαχάνιζαν σαν τα άλογα που χλιμιντρίζουν, όπως κάνουν πάντα δηλαδή (γμνοι λαΪκοί).Κατά τ'άλλα φταίει η δυνατή μουσική.
Αντισηπτικά είδαμε ελάχιστα επάνω σε τραπέζια (κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει από ένα σε κάθε τραπέζι)
Το τσιγαράκι πήγαινε "φέρτε",ένα νέφος καπνού σκέπαζε τα πρόσωπά τους.
Το μόνο σίγουρο : όλοι αυτοί έχουν κλείσει στάνταρ ραντεβού για εμβολιασμό.Στάνταρ.
Αύριο μπορεί να μου κουνήσουν και το δάχτυλο βασικά.
Εγώ που δεν θέλω να εμβολιαστώ,απέφευγα κάθε κοντινή επαφή με περαστικούς,κουβαλούσα μπουκαλάκι με αντισηπτικό στην τσέπη,πήρα καφέ στο χέρι και με τους άλλους δύο που ήμασταν μαζί,καθήσαμε στο πιο απόμερο παγκάκι,σε μία πλατεία πιο έξω από το κέντρο.
Αυτό,θα το συνεχίσω μέχρι το επόμενο λοκντάου,είτε θα είναι σε δεκαπέντε ημέρες (που δεν νομίζω,ανοίγει ο τουρισμός άλλωστε,κερδάμε),είτε στάνταρ στις αρχές Οκτωβρίου (που θα έχουμε και πέντε-έξι "νέες" μεταλλάξεις να κρέμονται πάνω από την κεφαλή μας).Με λίγα λόγια,μάλλον τέλος η εστίαση σε πολυσύχναστα μέρη για μένα και τους δικούς μου.
Εννοείται αν δεν φτάσουμε στο σημείο του υποχρεωτικού εμβολιασμού.Αν συμβεί αυτό,ήδη έχω κανονίσει που θα πάω,προκειμένου να προσαρμοστώ στη νέα πραγματικότητα (και όχι κανονικότητα),χωρίς να έχω από πίσω μου έναν ημίτρελλο να με κυνηγάει με μία σύριγγα.
Και διαθήκη έχω αρχίσει να φτιάχνω (Στύγιος)
Το πόιντ είναι πάντως ότι, για μία ακόμη φορά,ούτε μέτρα θα τηρηθούν,ούτε οδηγίες,ούτε τίποτα.
Για την Ελλάδα μιλάμε,όχι για το Χονγκ Κονγκ και την Αυστραλία.
Στα παπάρια τους όλοι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Λιτανείες .πολλές λιτανείες.Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 20:53Εμβόλιο δεν θέλεις ρε δικέ μου, τον κορωνοϊό τον φοβάσαι... Τι προτείνεις δηλαδή; Να φυσήξουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα, να φύγει μακριά;Papa John έγραψε: 03 Μάιος 2021, 18:32 Σήμερα βγήκαμε για βόλτα στην πόλη,περίπου στις 12.
Όχι αυξημένη κίνηση στους δρόμους,το αντίθετο.Ο λόγος ; Πολύς κόσμος έχει πάει στα παράλια.
Μπαίνοντας όμως στους πεζόδρομους του κέντρου,αντικρύσαμε τα αναμενόμενα.
Στα λαϊκοκαφέ που αυτοπροβάλλονται ως μεταμοντέρνα,δεν τηρούνταν (και δεν τηρείται εννοείται) κανένα από τα μέτρα που έχουν προταθεί.
Ούτε απόσταση μεταξύ των τραπεζιών,ίσα ίσα που το ένα ήταν κολλητά στο άλλο,θαρρείς με οξυγονοκόλληση.
Ούτε έξι άτομα ανά τραπέζι.Στην πλατεία με τα πολλά καφέ,είδαμε δύο περιπτώσεις τραπεζιών,με πάνω από οχτώ άτομα έκαστο.
Ούτε σερβιτόροι/ες με μάσκες που να καλύπτουν και τα ρουθούνια (εντάξει,όχι όλοι,αλλά σίγουρα,πάρα πολλοί)
Οι καθήμενοι,περιττό να πω ότι είχαν βγάλει όλοι τις μάσκες τους και μιλούσαν λες και ο διπλανός τους είχε πρόβλημα βαρηκοΐας,ή, χαχάνιζαν σαν τα άλογα που χλιμιντρίζουν, όπως κάνουν πάντα δηλαδή (γμνοι λαΪκοί).Κατά τ'άλλα φταίει η δυνατή μουσική.
Αντισηπτικά είδαμε ελάχιστα επάνω σε τραπέζια (κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει από ένα σε κάθε τραπέζι)
Το τσιγαράκι πήγαινε "φέρτε",ένα νέφος καπνού σκέπαζε τα πρόσωπά τους.
Το μόνο σίγουρο : όλοι αυτοί έχουν κλείσει στάνταρ ραντεβού για εμβολιασμό.Στάνταρ.
Αύριο μπορεί να μου κουνήσουν και το δάχτυλο βασικά.
Εγώ που δεν θέλω να εμβολιαστώ,απέφευγα κάθε κοντινή επαφή με περαστικούς,κουβαλούσα μπουκαλάκι με αντισηπτικό στην τσέπη,πήρα καφέ στο χέρι και με τους άλλους δύο που ήμασταν μαζί,καθήσαμε στο πιο απόμερο παγκάκι,σε μία πλατεία πιο έξω από το κέντρο.
Αυτό,θα το συνεχίσω μέχρι το επόμενο λοκντάου,είτε θα είναι σε δεκαπέντε ημέρες (που δεν νομίζω,ανοίγει ο τουρισμός άλλωστε,κερδάμε),είτε στάνταρ στις αρχές Οκτωβρίου (που θα έχουμε και πέντε-έξι "νέες" μεταλλάξεις να κρέμονται πάνω από την κεφαλή μας).Με λίγα λόγια,μάλλον τέλος η εστίαση σε πολυσύχναστα μέρη για μένα και τους δικούς μου.
Εννοείται αν δεν φτάσουμε στο σημείο του υποχρεωτικού εμβολιασμού.Αν συμβεί αυτό,ήδη έχω κανονίσει που θα πάω,προκειμένου να προσαρμοστώ στη νέα πραγματικότητα (και όχι κανονικότητα),χωρίς να έχω από πίσω μου έναν ημίτρελλο να με κυνηγάει με μία σύριγγα.
Και διαθήκη έχω αρχίσει να φτιάχνω (Στύγιος)
Το πόιντ είναι πάντως ότι, για μία ακόμη φορά,ούτε μέτρα θα τηρηθούν,ούτε οδηγίες,ούτε τίποτα.
Για την Ελλάδα μιλάμε,όχι για το Χονγκ Κονγκ και την Αυστραλία.
Στα παπάρια τους όλοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν δεν την είχαν κλείσει πάω στοίχημα ότι θα έλεγες το ανάποδο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
'Καθαρίζουν' τζάμια, κομβικής σημασίας δραστηριότητα.
Καλά κάνεις, τύπε. Καλύτερα να ξοδεύεις τα χρήματά σου στα τσιγάρα.Στύγιος έγραψε: 03 Μάιος 2021, 20:52 Έχω χρόνια να καθίσω σε καφέ και γενικά απεχθάνομαι την πολυκοσμία. Προς θεού ,δεν είμαι μισάνθρωπος,παλιότερα έβγαζα στα γενέθλια μερικούς καλούς φίλους για φαγητό ,τσίπουρα κλπ από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.Από πέρυσι γιοκ...
Dein Herz, meine Gier
Το έχω περιορίσει τύπε .Από 2 πακέτα> 8-10 τη μέρα. Σήμερα κάπνισα μετά από 3 ώρες.Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 21:48Καλά κάνεις, τύπε. Καλύτερα να ξοδεύεις τα χρήματά σου στα τσιγάρα.Στύγιος έγραψε: 03 Μάιος 2021, 20:52 Έχω χρόνια να καθίσω σε καφέ και γενικά απεχθάνομαι την πολυκοσμία. Προς θεού ,δεν είμαι μισάνθρωπος,παλιότερα έβγαζα στα γενέθλια μερικούς καλούς φίλους για φαγητό ,τσίπουρα κλπ από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.Από πέρυσι γιοκ...
Τον ιό τον γράφω στην υπερκαραπουτσακλάρα μου,αν δεν το έχεις καταλάβει.Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 20:53
Εμβόλιο δεν θέλεις ρε δικέ μου, τον κορωνοϊό τον φοβάσαι... Τι προτείνεις δηλαδή; Να φυσήξουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα, να φύγει μακριά;
Άλλα γράφω στο νήμα,ότι αυτοί που πάνε ο ένας πάνω στον άλλο και μας κουνάνε το δάχτυλο,θα τρέξουν πρώτοι και καλλίτεροι να τρυπηθούν.
Για τόσο γίδια λέμε.
Αυτό που προτείνω είναι να να τηρούν τα μέτρα,αφού το παίζουν τόσο τυπικοί και καλοί πολίτες (not)
Δηλαδή ρε τύπε, αν δεν τον έγραφες στην αυτή σου, τι θα έκανες; Θα μετανάστευες στο φεγγάρι;Papa John έγραψε: 03 Μάιος 2021, 22:09Τον ιό τον γράφω στην υπερκαραπουτσακλάρα μου,αν δεν το έχεις καταλάβει.Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 20:53
Εμβόλιο δεν θέλεις ρε δικέ μου, τον κορωνοϊό τον φοβάσαι... Τι προτείνεις δηλαδή; Να φυσήξουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα, να φύγει μακριά;
Άλλα γράφω στο νήμα,ότι αυτοί που πάνε ο ένας πάνω στον άλλο και μας κουνάνε το δάχτυλο,θα τρέξουν πρώτοι και καλλίτεροι να τρυπηθούν.
Για τόσο γίδια λέμε.
Αυτό που προτείνω είναι να να τηρούν τα μέτρα,αφού το παίζουν τόσο τυπικοί και καλοί πολίτες (not)
Dein Herz, meine Gier
Στην υπερκαραπουτσακλάρα μου εννοείς ; Θα έκανα εμβόλιο.Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 22:10
Δηλαδή ρε τύπε, αν δεν τον έγραφες στην αυτή σου, τι θα έκανες; Θα μετανάστευες στο φεγγάρι;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Άμα έχεις κοινωνήσει στην Στοά , δεν κολλάει 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Λάθος target group για την διαφήμισή σου, τύπε. Δεν την βρίσκω με μεσήλικες καραφλούς.
Dein Herz, meine Gier
Έχουν μεταλαβιά με mRna εκεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις