και δυο και μικροτεροι ? μπραβο!Naida έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 14:51 Μπορεί ο αντρας να είναι σε σχέση ή αλλού. Εγώ είχα και έχω φίλους άντρες. Με τους δυο συγκατοικούσα μέχρι πρόσφατα. Δε ξέρω αν δεν ήμουν του γούστου τους, ήταν και μικρότεροί μου αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι ύποπτο.
Εκτός από μια φορά που προέκυψε μια συμπεριφορά περίεργη από κάτι άσχετο που είπα εγώ. και κάτι λεκτικά σε ανύποπτο χρόνο. Αλλά δεν ήταν κάτι που να θεωρηθεί ερωτικό κτλ. Και εγώ τους αντιμετώπιζα όπως αντιμετώπιζα τις φίλες μου. Πραγματικά πέρασα υπέροχα θα το ξαναέκανα με χίλια.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαμε διαφορές
α) βαριόταν όταν τους μιλούσα για καλλυντικά, και δε μ' άφηνε ο ένας να βάζω κρέμα σώματος τον έπιανε πονοκέφαλοςθα το έκανε ποτέ γυναίκα αυτό; Ποτέ!
αλλά τον έπεισα και κάναμε πήλινγκ κτλ![]()
β) όταν συζητάγαμε τα ερωτικά μας ο ένας ήταν κρυψίνους, αμίλητος και ο αλλος υπεραναλυτικός σε σημείο να νιώθω ότι παρακολουθώ τσόντα. Αλλά όταν επιανα να μιλήσω εγώ τα βασανά μου με τη τότε σχέση μου μονίμως η κουβέντα του ήταν "μαλάκας είναι, παράτα τον" χωρίς συμβουλές, επεξηγήσεις τίποτα. Ασχετο που είχε δίκιο.
γ) ερχόμασταν πολύ συχνά σε αντιπαραθέσεις με αποτέλεσμα να μη μιλάμε για το υπόλοιπο της μέρας αλλά με ένα ματς το βράδυ στο pro βγάζαμε τα νεύρα μας.
Πέρασα πραγματικά 2 από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και τους νιώθω φιλους αληθινούς. Ειδικά τον έναν που ήρθαμε πολύ κοντά συναισθηματικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Γιατί μπράβο; και φίλες έχω μικρότερες μου . Κάνω με όλες τις ηλικίες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κακώς. Κάκιστα.
Υπερβαίνεις ασυστόλως τα εσκαμμένα ενός ανδρικού δικαιώματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιο δικαίωμά τους υπερβαίνω άθελά μου πάντα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nameless Ghoul
Καλά, μέχρι τότε, βάλε μόνος σου το ποστ στο νήμα με τις απίστευτες παπαριές γιατί εμείς έχουμε και δουλειές.lolek1 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 23:02Nameless Ghoul έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 20:34Εσύ πόσες φορές το έχεις κάνει αυτό; Πόσες φορές έχεις πλακώσει στους μπάτσους 10 γυναίκες συγχρόνως;lolek1 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 17:06 -ενας συνηθησμενος αντρας ανετα πλακωνει στους μπατσους και 10 γυναικες συγχρονως.........-ακομα δεν το εχω κανει αμα χρειαστει θα το κανω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλο ειναι να εχουμε και φιλες.Οσοι εχουν φιλες πολλες νομιζω οτι εχουν πιο ανεβασμενες μετοχες στο αλλο φυλλο με την ενοια οτι μπορουν να ξεχωρισουν το φιλικο απο το σεξουαλικο και οι επιδιωξεις τους ειναι συγκεκριμενες. 
Αλάθητο σημάδι οτι κάποιος ειναι φιλενάδος + ολίγον υποπτος+ ολίγον ελλιποβαρής + ολίγον γυναικογλύφτης το ερμηνεύουν οταν τον βλέπουν με πολλές φίλες .plouf έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 18:28 Καλο ειναι να εχουμε και φιλες.Οσοι εχουν φιλες πολλες νομιζω οτι εχουν πιο ανεβασμενες μετοχες στο αλλο φυλλο με την ενοια οτι μπορουν να ξεχωρισουν το φιλικο απο το σεξουαλικο και οι επιδιωξεις τους ειναι συγκεκριμενες.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ενταξει το πραγμα το πας αλλου σαν να μιλαμε για τους γκεϋ αλλα ας αφησουμε τις ιδιες τις γυναικες να μας πουνε θα εχει ενδιαφερον. 
εγω δεν εχω λογους να πλακωσω στους μπατσους γυναικες.Nameless Ghoul έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 18:00Καλά, μέχρι τότε, βάλε μόνος σου το ποστ στο νήμα με τις απίστευτες παπαριές γιατί εμείς έχουμε και δουλειές.lolek1 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 23:02Nameless Ghoul έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 20:34
Εσύ πόσες φορές το έχεις κάνει αυτό; Πόσες φορές έχεις πλακώσει στους μπάτσους 10 γυναίκες συγχρόνως;ακομα δεν το εχω κανει αμα χρειαστει θα το κανω.
οι γυναικες ειναι συνηθως καλες μαζι μου. κυριως η μαμα μου
Από τις 4 σκέψεις τους που ανέφερα , 1 περιέχει το γκευ - το ''ολίγον υποπτος '' .plouf έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 19:23 Ενταξει το πραγμα το πας αλλου σαν να μιλαμε για τους γκεϋ αλλα ας αφησουμε τις ιδιες τις γυναικες να μας πουνε θα εχει ενδιαφερον.![]()
Πως το πάω εκεί ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ε ναι αυτο το υποπτος δεν μου κολλαγε.Καλο ειναι παντως να εχουμε και καποιες φιλες παντως ειδικα αν καποια απο αυτες ειναι πρωην σχεση μας. 
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ίσως καταπιέζεις τις σεξουαλικές σου ορμές για να μπορείς να συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ομορφιά τους.Αγις έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 14:26Υπάρχουν ωραίες που είναι και φοβερές για παρέα αλλά για κάποιον λόγο δεν το σκεπτόμαστε ερωτικά .Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 14:18 Νομίζω ότι αρσενικοί θα θελήσουν φιλία με θηλυκό όταν και μόνο όταν θα θεωρηθεί το προαναφερθέν θηλυκό υποδεέστερο ή κοινώς μπάζο. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση άνδρας να θελήσει φιλία με γυναίκα που βρίσκει ελκυστική. Μπορεί να λέει ότι θέλει απλή φιλία αλλά αυτό το κάνει ξεπερνώντας τις παρορμήσεις του ή για να το πούμε σωστότερα βάζοντας τις παρορμήσεις του να λειτουργήσουν υπέρ του και υπηρετώντας την επιθυμία του για ερωτική συνεύρεση μέσω της γνωστικής διαδικασίας. Σαν τον υπομονετικό κυνηγό του μη τυπικού ελαφιού θα περιμένει την ώρα που θα χτυπήσει. Ίσως κάποια στιγμή που το αντικείμενο θα νιώθει ευάλωτο. Μετά από μια βραδιά με ποτά και σφηνάκια σε κάποια παραλία ή κάτι τέτοιο.
Τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και το μπάζο δοθείσας της ευκαιρίας θα θεωρηθεί επαρκές από ένα πεινασμένο αρσενικό.![]()
εξαιρετικο αρθρο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 2019 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay