Spoiler
Spoiler
Spoiler

Όπως γουστάρω θα τον χρησιμοποιήσω. Μ' αυτό το μπαλάκι έπαιξε, αυτό του γυρίζω.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15 Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;
καλώ τον Dwarven Blacksmith ως ειδικευμένο Γαλολόγο να σε αποκρυπτογραφήσει και να μας πει τι ακριβώς θέλει να μας πει αυτή τη φορά η Πυθεία. Εγώ παραιτούμαι, δεν έχω αντοχέςΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:27Όπως γουστάρω θα τον χρησιμοποιήσω. Μ' αυτό το μπαλάκι έπαιξε, αυτό του γυρίζω.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15 Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;![]()
Μπα, είναι πολύ πιο απλό το πράγμα. Επειδή την Γαλή την ξέρω φορουμικά από το μακρινό 2006, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι ξέρει πολύ καλά τι είδους λαθροχειρία διαπράττει, απλά βολεύει την αποπροσανατολιστική ρητορική της.Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:19Η αλήθεια είναι ότι με τη Γαλή, έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνουν 2 πράγματα: είτε θα γράφει "communists= bad" αλλά τόσο περίπλοκα που πρέπει να την ξέρεις για να το καταλάβεις, είτε κάνει έναν ισχυρισμό τόσο περίπλοκο που είναι αδύνατο για τον οποιονδήποτε να τον αποκρυπτογραφήσει. Πολλές φορές δεν ξέρω αν είναι και η ίδια σίγουρη τι ακριβώς προσπαθεί να πει. Το ότι εν προκειμένω χρειάζεται να τι ρωτήσεις τι ακριβώς προπαθεί να κάνει, είναι πολύ τυπικό με τη συγκεκριμένη πχορουμιτισσαhellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:59
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει γιουσουφάκι και ο όρος γκέι εραστές πρώτα χρησιμοποιήθηκε από τον Σενέκα.
πράγμτα
![]()
Εσκεμμένα το παίζει bluerose δηλαδή; Δε θα με εξέπληττεhellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:41Μπα, είναι πολύ πιο απλό το πράγμα. Επειδή την Γαλή την ξέρω φορουμικά από το μακρινό 2006, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι ξέρει πολύ καλά τι είδους λαθροχειρία διαπράττει, απλά βολεύει την αποπροσανατολιστική ρητορική της.Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:19Η αλήθεια είναι ότι με τη Γαλή, έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνουν 2 πράγματα: είτε θα γράφει "communists= bad" αλλά τόσο περίπλοκα που πρέπει να την ξέρεις για να το καταλάβεις, είτε κάνει έναν ισχυρισμό τόσο περίπλοκο που είναι αδύνατο για τον οποιονδήποτε να τον αποκρυπτογραφήσει. Πολλές φορές δεν ξέρω αν είναι και η ίδια σίγουρη τι ακριβώς προσπαθεί να πει. Το ότι εν προκειμένω χρειάζεται να τι ρωτήσεις τι ακριβώς προπαθεί να κάνει, είναι πολύ τυπικό με τη συγκεκριμένη πχορουμιτισσαhellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15
Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;
Μην σε παρασέρνει το χρηστώνυμό σου, δεν είναι απαραίτητο να συμπεριφέρεσαι σαν γατί. Εκτός αν θες να μας πεις ότι είσαι έρμαιο των επιχειρημάτων των άλλων και προσπαθείς να τα αντιστρέψεις αλελόγιστα και ανενόητα.
Αστειεύεσαι, αν με κουωτάρει συνήθως κάνω μια προσπάθεια αλλά σε υποθέσεις άλλων παίρνω δέκα βαθιές αναπνοές και λέω το μάντρα μου "Μην ανακατεύεσαι. Δεν σε αφορά. Τι θα έκανε ο Τζο Μπάιντεν; Σωστά, τίποτα.".Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:30καλώ τον Dwarven Blacksmith ως ειδικευμένο Γαλολόγο να σε αποκρυπτογραφήσει και να μας πει τι ακριβώς θέλει να μας πει αυτή τη φορά η Πυθεία. Εγώ παραιτούμαι, δεν έχω αντοχέςΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:27Όπως γουστάρω θα τον χρησιμοποιήσω. Μ' αυτό το μπαλάκι έπαιξε, αυτό του γυρίζω.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15 Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:46 Ούτε κι εμένα με εκπλήττει η αντίδραση σας.
Λείπει ο νάνος και ο σταβ για να ολοκληρωθεί η ντριμτημ του στρέιτ λόγου.![]()
Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:19Η αλήθεια είναι ότι με τη Γαλή, έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνουν 2 πράγματα: είτε θα γράφει "communists= bad" αλλά τόσο περίπλοκα που πρέπει να την ξέρεις για να το καταλάβεις, είτε κάνει έναν ισχυρισμό τόσο περίπλοκο που είναι αδύνατο για τον οποιονδήποτε να τον αποκρυπτογραφήσει. Πολλές φορές δεν ξέρω αν είναι και η ίδια σίγουρη τι ακριβώς προσπαθεί να πει. Το ότι εν προκειμένω χρειάζεται να τι ρωτήσεις τι ακριβώς προπαθεί να κάνει, είναι πολύ τυπικό με τη συγκεκριμένη πχορουμιτισσαhellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:59
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει γιουσουφάκι και ο όρος γκέι εραστές πρώτα χρησιμοποιήθηκε από τον Σενέκα.
πράγμτα
![]()
Η αντίδρασή μας συνοψίζεται στα εξής σημεία:ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:46 Ούτε κι εμένα με εκπλήττει η αντίδραση σας.
Λείπει ο νάνος και ο σταβ για να ολοκληρωθεί η ντριμτημ του στρέιτ λόγου.![]()
Να προσέχεις, ένας πρώην πχορουμίτης έτσι άρχισε και πλέον ζει σε ένα χαρτόκουτο από τυπωμένα μηνύματα του Γούντι τα οποία συνδέει με κλωστές και γελάει.vantono έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:56Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:19Η αλήθεια είναι ότι με τη Γαλή, έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνουν 2 πράγματα: είτε θα γράφει "communists= bad" αλλά τόσο περίπλοκα που πρέπει να την ξέρεις για να το καταλάβεις, είτε κάνει έναν ισχυρισμό τόσο περίπλοκο που είναι αδύνατο για τον οποιονδήποτε να τον αποκρυπτογραφήσει. Πολλές φορές δεν ξέρω αν είναι και η ίδια σίγουρη τι ακριβώς προσπαθεί να πει. Το ότι εν προκειμένω χρειάζεται να τι ρωτήσεις τι ακριβώς προπαθεί να κάνει, είναι πολύ τυπικό με τη συγκεκριμένη πχορουμιτισσαhellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15
Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;![]()
Ακριβώς αυτο. Τη λατρεύω αυτή τη στροφορμική υπερδιέγερση γύρω από τον άξονα της Αρχιμήδειας σπείρας του συμπαντικού ετεροχρονισμού, που φαυλεπιφαύλως ανάγει η Γαλή μέσα από ενα αέναο, ατέρμονο και ιδεατό ταξίδι στις δύσβατες ατραπούς της αρετής σε συνδυασμό με μια στωικώς λόγια υπεροντότητα που ιδεαλιστικώς μπορει να εξαχνώσει και αστέρες νετρονίων.
υγ. προσπάθησα να τη μιμηθώ λίγο παραπάνω, αλλά μάταια![]()
![]()
υγ2. κανονιστε να μου την ξαναδιώξετε, με αυτά που της λέτε. Μου ειχε λείψει. Τωρα που την ξαναβρηκα δεν αντέχω δίχως τη Γαλεία δόση μου, μια φορα τη μερα εστω.
vantono έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:56Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:19Η αλήθεια είναι ότι με τη Γαλή, έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνουν 2 πράγματα: είτε θα γράφει "communists= bad" αλλά τόσο περίπλοκα που πρέπει να την ξέρεις για να το καταλάβεις, είτε κάνει έναν ισχυρισμό τόσο περίπλοκο που είναι αδύνατο για τον οποιονδήποτε να τον αποκρυπτογραφήσει. Πολλές φορές δεν ξέρω αν είναι και η ίδια σίγουρη τι ακριβώς προσπαθεί να πει. Το ότι εν προκειμένω χρειάζεται να τι ρωτήσεις τι ακριβώς προπαθεί να κάνει, είναι πολύ τυπικό με τη συγκεκριμένη πχορουμιτισσαhellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15
Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;![]()
Ακριβώς αυτο. Τη λατρεύω αυτή τη στροφορμική υπερδιέγερση γύρω από τον άξονα της Αρχιμήδειας σπείρας του συμπαντικού ετεροχρονισμού, που φαυλεπιφαύλως ανάγει η Γαλή μέσα από ενα αέναο, ατέρμονο και ιδεατό ταξίδι στις δύσβατες ατραπούς της αρετής σε συνδυασμό με μια στωικώς λόγια υπεροντότητα που ιδεαλιστικώς μπορει να εξαχνώσει και αστέρες νετρονίων.
υγ. προσπάθησα να τη μιμηθώ λίγο παραπάνω, αλλά μάταια![]()
![]()
Αναφορικά δε με τη συγκεκριμένη έκκληση, καλό είναι να αφήσεις τις χαριτωμενιές βαντονουλίνι μου.vantono έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:56 υγ2. κανονιστε να μου την ξαναδιώξετε, με αυτά που της λέτε. Μου ειχε λείψει. Τωρα που την ξαναβρηκα δεν αντέχω δίχως τη Γαλεία δόση μου, μια φορα τη μερα εστω.
Αυτά είναι υπερβολές, είστε αρκετά καλύτεροι βρε.