Τι εννοείς, "δεν υπήρχε ανάγκη"; Πως ακριβώς θα την χαρακτήριζες την κατάσταση του συμπατριώτη μας; Τι διαφορά έχει ας πούμε από έναν ανώνυμο βοσκό που έγινε σεξουαλικός σκλάβος ενός ανώνυμου οθωμανού πασά;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:30χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο διότι πριν από τους οθωμανούς δεν υπήρχε ανάγκη για να υπάρχει τέτοια έννοια, διότι δεν υπήρχαν φαινόμενα για να περιγραφούν από μια τέτοια έννοιαΣενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:24Τι να υπονοήσω θεία; Δεν υπονοώ τίποτα, ξεκάθαρο είναι: τον μάζεψε απο την εξοχή που έβοσκε πρόβατα και τον έκανε σεξουαλικό τους σκλάβο. Πως αλλιώς θα τον έλεγες; Αν δεν κάνω λάθος αυτό ακριβώς είναι ο ορισμό του γιουσουφακίουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:06
Το θέμα δεν είναι πως νοιώθει ο τζιτζι μας αλλά το τι προσπαθεί να υπονοήσει το σενεκουλίνι μας με τον όρο "γιουσουφάκι".![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίνοος:το διασημότερο γιουσουφάκι της ιστορίας ήτο ελληνικής καταγωγής
Re: Αντίνοος:το διασημότερο γιουσουφάκι της ιστορίας ήτο ελληνικής καταγωγής
Κάποιοι λειτουργούν ακόμη με το σκεπτικό πολιτικής αμοιβάδας που προσδιορίζει το παρελθόν με το σκεπτικό των νεώτερων χρόνων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:30χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο διότι πριν από τους οθωμανούς δεν υπήρχε ανάγκη για να υπάρχει τέτοια έννοια, διότι δεν υπήρχαν φαινόμενα για να περιγραφούν από μια τέτοια έννοιαΣενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:24Τι να υπονοήσω θεία; Δεν υπονοώ τίποτα, ξεκάθαρο είναι: τον μάζεψε απο την εξοχή που έβοσκε πρόβατα και τον έκανε σεξουαλικό τους σκλάβο. Πως αλλιώς θα τον έλεγες; Αν δεν κάνω λάθος αυτό ακριβώς είναι ο ορισμό του γιουσουφακίουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:06
Το θέμα δεν είναι πως νοιώθει ο τζιτζι μας αλλά το τι προσπαθεί να υπονοήσει το σενεκουλίνι μας με τον όρο "γιουσουφάκι".![]()
Οι Σπαρτιάτες ήταν ναζί, ο Αντίνοος ήταν γιουσουφάκι κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν πειράζει, αρκεί που τρίγκαρε η Γαλήhellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:30Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Ομολογώ πως δεν την γνώριζα (είναι ανάμεσα στα 3-4 πράγματα που δεν γνωρίζω), αλλά όσο κλικμπέιτικο τίτλο και να βάλεις, δεν πρόκειται να φτάσει τις 40 σελίδες.Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:20Spoiler
Κατάγονταν από την Κλαυδιόπολη (αρχαίο Βιθύνιο) της Βιθυνίας και ήταν ευνοούμενος έφηβος του αυτοκράτορα των Ρωμαίων Αδριανού. Οι πληροφορίες γι αυτόν τον νέο ο οποίος θεωρούνταν ο τύπος με το τέλειο κάλλος, είναι αντιφατικές και ανεξακρίβωτες, διότι οι μόνες γραπτές μαρτυρίες του έλληνα ιστορικού Διώνα του Κάσσιου είναι λίγες. Κατά μερικούς ο ανθηρός και ρεμβώδης νεανίας ήταν τα παιδικά του Ρωμαίου αυτοκράτορα «nimia voluptas Hadriani», κατά άλλους ο πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος του Αδριανού.
Γεννήθηκε το 110 π.Χ. από γονείς ποιμένες και ήταν περίπου 18 χρονών όταν ο Αδριανός τον είδε για πρώτη φορά στην περιήγησή του στην Βιθυνία. Τον ρομαντικό χαρακτήρα του αυτοκράτορα λέγεται ότι συνεπήρε το θεσπέσιο κάλλος, η ευαισθησία της ψυχής και η σαγηνευτική ρεμβώδης φύση του νεανία γι’ αυτό διέταξε να προσληφθεί γρήγορα στην υπηρεσία του και να τύχει της ανάλογης παιδεύσεως. Ο φιλότιμος νέο ευγνώμων για την πατρική προστασία και την εξαιρετική εύνοια του Αδριανού κατέστη ο έμπιστος φίλος και ο αφοσιωμένος του ακόλουθος. Τον δεσμό της αμοιβαίας αγάπης και αφοσιώσεως Αδριανού και Αντίνοου τόνωσε η ψυχική μεταξύ τους συγγένεια.
ΘΕΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
Ο νεανίας αυτός όμως δεν είχε την τύχη να απολαύσει επί μακρόν την εύνοια , τις τιμές και την λαμπρότητα του βίου την οποία του παρείχε η αυτοκρατορική εύνοια. Κατά το 130 μ.Χ. πνίγηκε στον Νείλο, θυσιάζοντας εκούσια την ζωή του για χάρη του Αδριανού, διότι οι θεοί είχαν δηλώσει στους μάγους που παρακολουθούσαν τον Αδριανό ότι η αυτοθυσία (ανθρωποθυσία) μόνο ενός από τους αφοσιωμένους του φίλους μπορούσε να τον σώσει από τον θάνατο. Ο θάνατος κατέστησε τον ωραίο νεανία αθάνατο. Ο Αδριανός αφού θρήνησε τον Αντίνοο σαν μια γυναίκα που να την λάτρευε, διέταξε να αποδοθούν σε αυτόν θείες τιμές σε κάθε επαρχία της ανατολικής αυτοκρατορίας. Ναοί και βωμοί ανεγέρθησαν σε αυτόν σε κάθε σημείο της αυτοκρατορίας και ιδρύθηκαν εορτές και αγώνες στις μεγαλύτερες πόλεις της Ανατολής. Γλύπτες και ζωγράφοι αποθανάτισαν το κάλλος του περίφημου νεανία σε κάθε πολύτιμη ύλη, μάρμαρο, χαλκό, πολύτιμους λίθους, νομίσματα, μετάλλια. Δόθηκε το όνομά του σε ένα από τα αστέρια, το οποίο πίστευαν ότι πρώτη φορά εμφανίσθηκε στον ουρανό. Ο νέος θεός είχε τους ιερείς του και έδιδε χρησμούς, Οι Αφοσιωμένοι στην λατρεία του άνθρωποι αποκλήθηκαν Φιλαντίνοοι. Επί των βάθρων των εικόνων του εγγράφονταν «Αντίνοω συνθρόνω των εν Αιγύπτω θεώ». Κολέγιο στο δίπλα στη Ρώμη Lanuvium έφερε το όνομα «Collegium salutare Dianae et Antinoi». Για τους Γαλάτες ήταν ότι ο θεός τους Belenus, ο Γαλατικός Απόλλων, «Antinoo et Beleno par aetas formaque par est» λέει μια μετρική επιγραφή. Η λατρεία του εξακολουθήθηκε μέχρι τον Ε’ αιώνα μ.Χ. οπότε έσβησε από τις ορμητικές πνοές του Χριστιανισμού. Οι Χριστιανοί ίσως παρεξήγησαν την υπερβολική για τον θάνατό του θλίψη του αυτοκράτορα και υπήρξαν δύσπιστοι στην αγνότητα του δεσμού τους, θεωρώντας την λατρεία του ως ανήθικη και γι αυτό της επιτέθηκαν με σφοδρότητα. Γεγονός είναι ότι πολλοί υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλική σχέση τους η οποία σαφώς δεν μπορούσε να ήταν κάποιου τύπου θρησκευτικής.
Πολυάριθμα είναι τα μνημεία που διασώζουν την μορφή του και σε 150 υπολογίζονται τα γλυπτά (70 αυθεντικά). Σε 140 υπολογίζονται τα δαχτυλίδια με λίθο και οι πολύτιμες πέτρες. Οι εικόνες του είναι τα καλύτερα έργα του Β’ μ.Χ. αιώνα. Ο M. Reinach αναφέρει ότι αυτά είναι η τελευταία ιδεώδης δημιουργία της αρχαίας τέχνης, η οποία βρήκε μέσα της νέες δυνάμεις για να εξυμνήσει τον ευνοούμενο του Αδριανού και να μετάσχει της λύπης του κυρίαρχού του κόσμου. Περισσότερο από όλους τους κλάδους της αρχαίας τέχνης εμπνεύσθηκε από τον Αντίνοο ως ήρωα και θεό η νομισματική. Άπειρα είναι τα νομίσματα με την μορφή του Αντίνοου που καλούνται ως ελληνικά αυτοκρατορικά. Την μορφή του πιστεύεται ότι αποδίδει περισσότερο από κάθε άλλο μνημείο ένα μετάλλιο από την Αίγυπτο της Αντιόχειας. Στην τέχνη ο Αντίνοος απεικονίσθηκε ως Ερμής, Βάκχος, Απόλλωνας, Αγαθοδαίμονας, Ηρακλής, Αρισταίος, Γανυμήδης
Η λατρεία του Αντίνοου ήταν διαδεδομένη σε κάθε περιοχή της Ανατολικής αυτοκρατορίας αλλά ιδίως εμφανίζονταν στην Αίγυπτο, Βιθυνία, Φρυγία, Αρκαδία και Αχαΐα, στην Αλεξάνδρεια, Αδριανούπολη, Νικόπολη της Ηπείρου, Κύμη, Σμύρνη, Άγκυρα, Άργος, Αθήνα και στο θρησκευτικό κέντρο των Ελλήνων στους Δελφούς. Στην Μαντινεία της Αρκαδίας, η οποία πιστεύονταν ότι ήταν η μητρόπολη της ιδιαίτερής του πατρίδας του Αντίνοου, είχε αναγερθεί προς τιμή του ναός και ιδιαίτερος οίκος στο γυμναστήριο της πόλης, ο οποίος είχε κοσμηθεί με πολλά αγάλματα και τοιχογραφίες και τελούνταν ανά 5ετία αγώνες (Αντινόεια) στο στάδιο που βρίσκονταν δίπλα στα τείχη. Αντινόεια τελούνταν και στην Αθήνα (εν άστει και στην Ελευσίνα), στα οποία λάμβαναν μέρος οι έφηβοι, στο Άργος και στην Αντινούπολη, όπως μετονομάσθηκε η αρχαία Αιγυπτιακή πόλη Βήσα, της οποίας ο Αντίνοος είχε καταστεί ο πολιούχος θεός.
Ο Αντίνοος θεωρήθηκε ως η προσωποποίηση του απόλυτου κάλλους και το όνομά του, η λέξη Αντίνοος, έγινε ταυτόσημη με την λέξη ωραίος, γι’ αυτό στην αρχαιότητα λέγονταν οι φράσεις «ωραίος ως ο Αντίνοος» και «ο νέος ούτος Αντίνοος».
http://www.apologitis.com/gr/ancient/Antinoos.htmSpoiler
hellegennes: observe
- hellegennes
Δεν βλέπω πώς σχετίζονται αυτά τα δυο και τα βάζεις κάτω από την ίδια ομπρέλα λογικής. Θέλεις να πεις ότι σύγχρονοι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παλιότερες εποχές; Γιατί το δεύτερο σ' αυτήν την κατηγορία εμπίπτει. Το πρώτο σου παράδειγμα είναι κλασικός αναχρονισμός, βάζεις μια ταμπέλα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε κάτι που δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:35 Κάποιοι λειτουργούν ακόμη με το σκεπτικό πολιτικής αμοιβάδας που προσδιορίζει το παρελθόν με το σκεπτικό των νεώτερων χρόνων.
Οι Σπαρτιάτες ήταν ναζί, ο Αντίνοος ήταν γιουσουφάκι κλπ![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι, βρε κουτό.Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:31Ποια κουστομπόλα μαρή ; θα μας τρελάνεις τελείως; Τι προσπαθείς, να αμφισβητήσεις ότι ήταν γκέι εραστές; Ότι τι, "συμβολικά" τον έπαιρνε κι αυτός; Πες το μας κι αυτό, δοκίμασε.....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:28Παπαριές σενέκαμ.Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:24
Τι να υπονοήσω θεία; Δεν υπονοώ τίποτα, ξεκάθαρο είναι: τον μάζεψε απο την εξοχή που έβοσκε πρόβατα και τον έκανε σεξουαλικό τους σκλάβο. Πως αλλιώς θα τον έλεγες; Αν δεν κάνω λάθος αυτό ακριβώς είναι ο ορισμό του γιουσουφακίου
Θα γράψεις κάτι πιο σοβαρό, που να ξεφεύγει από τη λογική κουτσομπόλας της γειτονιάς;
Αυτό που αμφισβητώ είναι ότι δεν θα τολμούσες καν να αναφερθείς σε κάποιον γκέι εραστή σήμερα, αποδίδοντας του τον χαρακτηρισμό "γιουσουφάκι".
Αν θέλεις να χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο για τους γκέι εραστές σήμερα, απλώς δοκίμασε...
Προχωκαγκούρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γνωρίζεις πολλούς σημερινούς αυτοκράτορες με αρσενικές παλλακίδες; Αν γνωρίζεις, ευχαρίστως να μιλήσουμε για σύγχρονα γιουσουφάκια, δεν έχω κανέναν πρόβλημα. Απ'ότι κατάλαβα προσπαθείς με κλασικές γαληστικες κουτοπονηριές να γενικεύσεις το θέμα σε όλες τις ομοφυλοφυλικές σχέσεις, ενώ το να κρατάει ένας αυτοκράτορας αρσενικούς και θηλυκούς σκλάβους, είναι εντελώς άλλο πράγμα. Προφανώς δεν μιλάμε για σχέση μεταξύ ίσων.....προφανώς για όποιον δεν είναι η ΓαλήΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:44Όχι, βρε κουτό.Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:31Ποια κουστομπόλα μαρή ; θα μας τρελάνεις τελείως; Τι προσπαθείς, να αμφισβητήσεις ότι ήταν γκέι εραστές; Ότι τι, "συμβολικά" τον έπαιρνε κι αυτός; Πες το μας κι αυτό, δοκίμασε.....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:28
Παπαριές σενέκαμ.
Θα γράψεις κάτι πιο σοβαρό, που να ξεφεύγει από τη λογική κουτσομπόλας της γειτονιάς;
Αυτό που αμφισβητώ είναι ότι δεν θα τολμούσες καν να αναφερθείς σε κάποιον γκέι εραστή σήμερα, αποδίδοντας του τον χαρακτηρισμό "γιουσουφάκι".
Αν θέλεις να χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο για τους γκέι εραστές σήμερα, απλώς δοκίμασε...![]()
Προχωκαγκούρια.
Σαφώς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύγχρονοι χαρακτηρισμοί για παλιότερες εποχές.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:44Δεν βλέπω πώς σχετίζονται αυτά τα δυο και τα βάζεις κάτω από την ίδια ομπρέλα λογικής. Θέλεις να πεις ότι σύγχρονοι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παλιότερες εποχές; Γιατί το δεύτερο σ' αυτήν την κατηγορία εμπίπτει. Το πρώτο σου παράδειγμα είναι κλασικός αναχρονισμός, βάζεις μια ταμπέλα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε κάτι που δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:35 Κάποιοι λειτουργούν ακόμη με το σκεπτικό πολιτικής αμοιβάδας που προσδιορίζει το παρελθόν με το σκεπτικό των νεώτερων χρόνων.
Οι Σπαρτιάτες ήταν ναζί, ο Αντίνοος ήταν γιουσουφάκι κλπ![]()
Όπως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κλασσικοί* προσδιορισμοί για τη σύγχρονη εποχή.
*Σε ό,τι αφορά κάποια θεμελιώδη στοιχεία αναφοράς που ισχύουν και σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Έχω την υποψία ότι δεν γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη γιουσουφάκι. Κάνε τον κόπο να ανοίξεις ένα λεξικό. Δεν σημαίνει γκέι εραστής, πάντως.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:44 Αυτό που αμφισβητώ είναι ότι δεν θα τολμούσες καν να αναφερθείς σε κάποιον γκέι εραστή σήμερα, αποδίδοντας του τον χαρακτηρισμό "γιουσουφάκι".
Αν θέλεις να χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο για τους γκέι εραστές σήμερα, απλώς δοκίμασε...![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μη με αναγκάζεις σε επαναλήψεις και σταμάτα τις κουτοπόνηρες επαγωγές.Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:48Γνωρίζεις πολλούς σημερινούς αυτοκράτορες με αρσενικές παλλακίδες; Αν γνωρίζεις, ευχαρίστως να μιλήσουμε για σύγχρονα γιουσουφάκια, δεν έχω κανέναν πρόβλημα. Απ'ότι κατάλαβα προσπαθείς με κλασικές γαληστικες κουτοπονηριές να γενικεύσεις το θέμα σε όλες τις ομοφυλοφυλικές σχέσεις, ενώ το να κρατάει ένας αυτοκράτορας αρσενικούς και θηλυκούς σκλάβους, είναι εντελώς άλλο πράγμα. Προφανώς δεν μιλάμε για σχέση μεταξύ ίσων.....προφανώς για όποιον δεν είναι η ΓαλήΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:44Όχι, βρε κουτό.Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:31
Ποια κουστομπόλα μαρή ; θα μας τρελάνεις τελείως; Τι προσπαθείς, να αμφισβητήσεις ότι ήταν γκέι εραστές; Ότι τι, "συμβολικά" τον έπαιρνε κι αυτός; Πες το μας κι αυτό, δοκίμασε.....
Προχωκαγκούρια.
Την ανισότητα που αναφέρεις τη στήριζε ο δικός σου και όχι εγώ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:33Περισσότερα εδώΟ Σενέκας, για παράδειγμα, αναφέρει το περιστατικό ενός αχάριστου απελεύθερου που εγκατέλειψε τον πρώην αφέντη-ευεργέτη του (που τον είχε εξαγοράσει), όπου τονίζει ότι «η προσφορά σεξουαλικής υπηρεσίας είναι έγκλημα για τον ελεύθερο άντρα, ανάγκη για τον σκλάβο και υποχρέωση για τον απελεύθερο» (ως ένδειξη ευγνωμοσύνης). Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν προκαλεί εντύπωση ότι ο διάσημος ρήτορας Κικέρων ήταν ερωτευμένος με τον σκλάβο Τούλιο Τίτο ακόμη και μετά την απελευθέρωσή του.
https://www.10percent.gr/old/issues/200606/16.html
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει γιουσουφάκι και ο όρος γκέι εραστές πρώτα χρησιμοποιήθηκε από τον Σενέκα.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:53Έχω την υποψία ότι δεν γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη γιουσουφάκι. Κάνε τον κόπο να ανοίξεις ένα λεξικό. Δεν σημαίνει γκέι εραστής, πάντως.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:44 Αυτό που αμφισβητώ είναι ότι δεν θα τολμούσες καν να αναφερθείς σε κάποιον γκέι εραστή σήμερα, αποδίδοντας του τον χαρακτηρισμό "γιουσουφάκι".
Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:31 Ποια κουστομπόλα μαρή ; θα μας τρελάνεις τελείως; Τι προσπαθείς, να αμφισβητήσεις ότι ήταν γκέι εραστές; Ότι τι, "συμβολικά" τον έπαιρνε κι αυτός; Πες το μας κι αυτό, δοκίμασε.....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διάσημες πουστης στο σώμα αλλά την πουστια του Τσίπρα στην ψυχή δεν τη φτάνει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:37Γιατί το λες; Επειδή ήταν πολυσχιδής, καλλιεργημένος, φιλέλληνας, ρωμαλέος και sugar daddy?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:59Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει γιουσουφάκι και ο όρος γκέι εραστές πρώτα χρησιμοποιήθηκε από τον Σενέκα.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:53Έχω την υποψία ότι δεν γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη γιουσουφάκι. Κάνε τον κόπο να ανοίξεις ένα λεξικό. Δεν σημαίνει γκέι εραστής, πάντως.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:44 Αυτό που αμφισβητώ είναι ότι δεν θα τολμούσες καν να αναφερθείς σε κάποιον γκέι εραστή σήμερα, αποδίδοντας του τον χαρακτηρισμό "γιουσουφάκι".
Σενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:31 Ποια κουστομπόλα μαρή ; θα μας τρελάνεις τελείως; Τι προσπαθείς, να αμφισβητήσεις ότι ήταν γκέι εραστές; Ότι τι, "συμβολικά" τον έπαιρνε κι αυτός; Πες το μας κι αυτό, δοκίμασε.....![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η αλήθεια είναι ότι με τη Γαλή, έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνουν 2 πράγματα: είτε θα γράφει "communists= bad" αλλά τόσο περίπλοκα που πρέπει να την ξέρεις για να το καταλάβεις, είτε κάνει έναν ισχυρισμό τόσο περίπλοκο που είναι αδύνατο για τον οποιονδήποτε να τον αποκρυπτογραφήσει. Πολλές φορές δεν ξέρω αν είναι και η ίδια σίγουρη τι ακριβώς προσπαθεί να πει. Το ότι εν προκειμένω χρειάζεται να τι ρωτήσεις τι ακριβώς προπαθεί να κάνει, είναι πολύ τυπικό με τη συγκεκριμένη πχορουμιτισσαhellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:15Κι επειδή χρησιμοποίησε παραπλεύρως τον όρο, είπες να τον χρησιμοποιήσεις εσύ σε κάτι ευρύτερο; Σαν να λέμε οι φάλαινες είναι θηλαστικά άρα τα θηλαστικά είναι φάλαινες;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:59Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει γιουσουφάκι και ο όρος γκέι εραστές πρώτα χρησιμοποιήθηκε από τον Σενέκα.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:53
Έχω την υποψία ότι δεν γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη γιουσουφάκι. Κάνε τον κόπο να ανοίξεις ένα λεξικό. Δεν σημαίνει γκέι εραστής, πάντως.
πράγμταΣενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:31 Ποια κουστομπόλα μαρή ; θα μας τρελάνεις τελείως; Τι προσπαθείς, να αμφισβητήσεις ότι ήταν γκέι εραστές; Ότι τι, "συμβολικά" τον έπαιρνε κι αυτός; Πες το μας κι αυτό, δοκίμασε.....
![]()
Πάμε πάλι.
Βρε γιοχανοτζιτζισενεκοχότζιρες θα αποφασίσετε τελικώς αν κάποιον που έχει αρσενικούς και θηλυκούς σκλάβους -και όχι δεν εννοώ αυτούς που βγάζουν βόλτα τα ζωντανά τους σε παρέλαση του γκέι πράιντΣενέκας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:48 Γνωρίζεις πολλούς σημερινούς αυτοκράτορες με αρσενικές παλλακίδες; Αν γνωρίζεις, ευχαρίστως να μιλήσουμε για σύγχρονα γιουσουφάκια, δεν έχω κανέναν πρόβλημα. Απ'ότι κατάλαβα προσπαθείς με κλασικές γαληστικες κουτοπονηριές να γενικεύσεις το θέμα σε όλες τις ομοφυλοφυλικές σχέσεις, ενώ το να κρατάει ένας αυτοκράτορας αρσενικούς και θηλυκούς σκλάβους, είναι εντελώς άλλο πράγμα.Προφανώς δεν μιλάμε για σχέση μεταξύ ίσων..... προφανώς για όποιον δεν είναι η Γαλή
Ειδικώς σήμερα, θα ήταν το τέλειο επιχείρημα για τους συνήγορους των κατηγορούμενων.
Mα είναι δυνατόν να κατηγορείται για βιασμό, ένας πολυσχιδής, καλλιεργημένος, φιλέλληνας, ρωμαλέος και sugar daddy;
Κατά τα άλλα, κρατάτε καλά τα ταμπελάκια μιτου, μη σας φύγουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Φεβ 2021, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 685 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-