Τώρα έμαθες...Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:32Paris έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:19 Μια αναμενόμενη αντιπαλότητα .
Τις ιδιες τεχνικές χρησιμοποιουν μηπως τους κάτσει καμιά λυπησιάρα , λογική η καταληξη.
Τιποτα που να αξίζει να ασχοληθείτε .
Διαλυθείτε ησύχως,
Ρε να μην το ξέρω τόσα χρόνια ότι μπορώ να γαμήσω έτσι!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την κάνω
Re: Την κάνω
Εν τω μεταξυ, μολις τωρα παρατηρησα οτι υπαρχει ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ και ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ!
Οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος θα μπορουσε κανεις να πει.
Η αγαμια ειναι αμαρτια ή η αμαρτια προδιδει αγαμια?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
τι σχέση έχει ο γενιάς με τον μένιο, επειδή έτυχε να πέσουμε στην εποχή που έχει παρόμοιο όνομα;stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:32 Ο Γενιάς είναι το αλάτι του φόρουμ. Χωρίς τέτοιες περσόνες το φόρουμ μένει ανάλατο.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν το ξέρω το άτομο καθόλου! Είναι εντελώς τυχαίος! Μη με παρεξηγείτε!Daje έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:35 Εν τω μεταξυ, μολις τωρα παρατηρησα οτι υπαρχει ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ και ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ!![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δεν υπάρχει αγγελικός συνομιλητής. όλοι έχουμε και κακία και μουνοπανιά. Το θέμα είναι το ταίριασμα χνώτων.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:30ναι εχω παναρχαια ποστ που εκανα τελειως χαβαλε και γελουσε και ο ιδιος, και ενδιαμεσα παιζει να ανεφερα κατι (ειλικρινα δεν θυμαμαι) στα πλασια πειραγματος του πακυ αλλα δεν θυμαμαι να τον σιχαινομαι και να περιμενω να του την μπωνύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:26 μένιο έχει καιρό που του τη λες για το αλκοόλ, δεν ξεκίνησε τώρα
να είσαι δίκαιος
αν δεν θυμαμαι καλα, και εχεις παραδειγματα, ζητω συγγνωμη για την ασυνειδητη μη δικαιοσυνη
παντως αυτος οταν αφηνε αιχμες για μανα, σιγουρα δεν ηξερε ποιος ειμαι και εβγαζε τον σκατοεαυτο του
τον εβγαλα και γω; καμια αντιρρηση, αλλα ποτε δεν τον εχω βγαλει σε αγγελικο συνομιλητη
Εγώ ξέρω ότι δεν λες κακίες. Μπορείς να σπάνε τα νεύρα κάποιων αλλά αυτό είναι αδυναμία της στιγμής και ο συντονισμός διαθέσεων που δεν ταίριαξε σε κάποιους.
Αυτό που οφείλεις είναι να κατανοήσεις την αδυναμία του άλλου εκείνη τη στιγμή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο τσίγκλισμα και μόνο κακό του κάνει. Θέλει μια ηρεμία εκείνη τη στιγμή.
Όχι καμία σχέση όμως ότι βγάζεις σκατοψυχιά όπως φτηνά θέλουν να αποφανθούν κάποιοι απέξω απέξω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κι εγώ βρίζω μάνες, πίνω ένα μπαν, και επιστρέφω ξανά.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:34περιμενω τα λινκ
το οτι εβρισε μανα προφανως δεν σε πειραξε ε;![]()
-
Γενιά της Αγαμίας
τέλος πάντων, για να ανοιξε νημα, τον πνιγει το δικιο (γιατι μαλακας ειναι αλλα ατενσιον γουορ δεν ειναι -οποτε αγη και για μενα να μην ελεγες, παλι εξω πεφτεις)
αν ειμαι σε μπαν και δεν μπορει να δει τα πμ μου, πειτε του συγγνωμη απο μενα ειλικρινως
παω να πιω κατι στην υγεια σας
αν ειμαι σε μπαν και δεν μπορει να δει τα πμ μου, πειτε του συγγνωμη απο μενα ειλικρινως
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αυτο δεν λέγεται τσιγκλισμα...Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:39Δεν υπάρχει αγγελικός συνομιλητής. όλοι έχουμε και κακία και μουνοπανιά. Το θέμα είναι το ταίριασμα χνώτων.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:30ναι εχω παναρχαια ποστ που εκανα τελειως χαβαλε και γελουσε και ο ιδιος, και ενδιαμεσα παιζει να ανεφερα κατι (ειλικρινα δεν θυμαμαι) στα πλασια πειραγματος του πακυ αλλα δεν θυμαμαι να τον σιχαινομαι και να περιμενω να του την μπωνύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:26 μένιο έχει καιρό που του τη λες για το αλκοόλ, δεν ξεκίνησε τώρα
να είσαι δίκαιος
αν δεν θυμαμαι καλα, και εχεις παραδειγματα, ζητω συγγνωμη για την ασυνειδητη μη δικαιοσυνη
παντως αυτος οταν αφηνε αιχμες για μανα, σιγουρα δεν ηξερε ποιος ειμαι και εβγαζε τον σκατοεαυτο του
τον εβγαλα και γω; καμια αντιρρηση, αλλα ποτε δεν τον εχω βγαλει σε αγγελικο συνομιλητη
Εγώ ξέρω ότι δεν λες κακίες. Μπορείς να σπάνε τα νεύρα κάποιων αλλά αυτό είναι αδυναμία της στιγμής και ο συντονισμός διαθέσεων που δεν ταίριαξε σε κάποιους.
Αυτό που οφείλεις είναι να κατανοήσεις την αδυναμία του άλλου εκείνη τη στιγμή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο τσίγκλισμα και μόνο κακό του κάνει. Θέλει μια ηρεμία εκείνη τη στιγμή.
Όχι καμία σχέση όμως ότι βγάζεις σκατοψυχιά όπως φτηνά θέλουν να αποφανθούν κάποιοι απέξω απέξω.
Παρατηρητής...
- ksk
Το συνεχίζεις...ντροπηΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:41 τέλος πάντων, για να ανοιξε νημα, τον πνιγει το δικιο (γιατι μαλακας ειναι αλλα ατενσιον γουορ δεν ειναι -οποτε αγη και για μενα να μην ελεγες, παλι εξω πεφτεις)
Παρατηρητής...
Ο adidas και ποσα ακόμη Νικ απ το παλιο είναι απλώς ένα ατελείωτο πειραχτηρι
Αν και είναι άλλο το θέμα βρίσκω ευκαιρία να σχολιάσω γι αυτό τι θέμα που βάζεις.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:34περιμενω τα λινκ
το οτι εβρισε μανα προφανως δεν σε πειραξε ε;![]()
Εμένα προσωπικά όχι
Τελευταία φορά που είπαν για τη δική μου ήταν κάτι ξενέρωτα. Λειτούργησε ο κόφτης μέσα του και χρησιμοποίησε κυριλέ εκφράσεις
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ksk
Άλλο θελει να πει...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:38Δεν το ξέρω το άτομο καθόλου! Είναι εντελώς τυχαίος! Μη με παρεξηγείτε!Daje έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:35 Εν τω μεταξυ, μολις τωρα παρατηρησα οτι υπαρχει ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ και ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ!![]()
Παρατηρητής...
- Γενιά της Αμαρτίας
Κι εγώ λέγω ότι ο βλήμας δεν είναι ατένσιον χορ, μιλάω σαν αυθεντία, απλά είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και φαίνεται.
-
Γενιά της Αγαμίας
καθολουksk έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:43Το συνεχίζεις...ντροπηΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:41 τέλος πάντων, για να ανοιξε νημα, τον πνιγει το δικιο (γιατι μαλακας ειναι αλλα ατενσιον γουορ δεν ειναι -οποτε αγη και για μενα να μην ελεγες, παλι εξω πεφτεις)
υπονοω ότι ολα ειναι αλληλενδετα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah