ΓειαΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:27 ότι επιτίθεμαι λυσσαλέα γενικώς δεν θα το αρνηθώ, όπως και ότι αν αξίζει να φύγει ένας από τους δυο μας, είμαι εγώ, για διαφορους λογους
αλλα στους χρηστες που νομιζουν οτι ψαχνω αρνητικα να χτυπαω σε κοσμο και οτι ειχα ανταγωνισμο στις γυναικες (που λεει ο μαλακας ο αγις), τους λοιδωρω
καλη συνεχεια σε ολους, δεν εχω αυτομπαναριστει μονο γιατι περιμενω απαντηση του βληματος στα πμ μου. Αντίο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την κάνω
Re: Την κάνω
-
Γενιά της Αγαμίας
ναι εχω παναρχαια ποστ που εκανα τελειως χαβαλε και γελουσε και ο ιδιος, και ενδιαμεσα παιζει να ανεφερα κατι (ειλικρινα δεν θυμαμαι) στα πλασια πειραγματος του πακυ αλλα δεν θυμαμαι να τον σιχαινομαι και να περιμενω να του την μπωνύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:26 μένιο έχει καιρό που του τη λες για το αλκοόλ, δεν ξεκίνησε τώρα
να είσαι δίκαιος
αν δεν θυμαμαι καλα, και εχεις παραδειγματα, ζητω συγγνωμη για την ασυνειδητη μη δικαιοσυνη
παντως αυτος οταν αφηνε αιχμες για μανα, σιγουρα δεν ηξερε ποιος ειμαι και εβγαζε τον σκατοεαυτο του
τον εβγαλα και γω; καμια αντιρρηση, αλλα ποτε δεν τον εχω βγαλει σε αγγελικο συνομιλητη
Σενέκας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:03Ιγκνορ ή όχι, είναι μεγάλη πουστιά να χρησιμοποιεί ο άλλος ένα προσωπικό σου πρόβλημα που έτυχε να αναφέρεις στο πχορουμ για να σε τσιγκλίσει, και μάλιστα να το κάνει επανειλημμένα μέσω 100 προφιλ που αλλάζει κάθε βδομάδα. Θα μου πεις είναι ένα θέμα το γιατί κάποιος πάει και αναφέρει ένα τέτοιο ευαίσθητο πρόβλημα σε ένα πχορουμ που όλοι ξέρουμε ότι είναι γεμάτο μεσήλικες που βγάζουν γούστα και ξαναβρίσκουν τον 12χρονο εαυτό τους πίσω απο την ανωνυμία, εκεί πάω πάσο, αλλά καλό θα ήταν και η διαχείριση να μην παίζει το πουλάκι της σε τέτοιες περιπτώσειςvantono έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:58 Κατι που λέγεται "ιγκνορ-λιστα εχθρων"καπωςετσι παίδες, δεν το 'χετε ακουστα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
δεν υπαινίχθηκα πως λέει ψέμματα, αλλά πολλές φορές κάνουμεΣενέκας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:28
Και βέβαια λέει ψέματα, και είναι πολύ εύκολα αποδείξιμο, αλλά πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς, ούτε καν για αυτό το ελάχιστο
μαλακίες χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε 100%, και ο μένιος πολλές
φορές παρασύρεται από τη στιγμιαία παρόρμησήτου να τα κάνει
όλα μουνί στα καλά καθούμενα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Θες κάτι ρε παπάρα;Papa John έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:25Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:18Ου ρε μπάζο.xioni έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:14
Όχι δεν ξέρω και βασικά δεν έχω ιδέα ποιος είναι ποιος και δεν με νοιάζει κι όλας. Απλά στηρίζω βλήμα κι εσένα σε γράφω στ αρχίδια μου. Οκ;![]()
Ο Γενιάς είναι το αλάτι του φόρουμ. Χωρίς τέτοιες περσόνες το φόρουμ μένει ανάλατο.
Paris έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:19 Μια αναμενόμενη αντιπαλότητα .
Τις ιδιες τεχνικές χρησιμοποιουν μηπως τους κάτσει καμιά λυπησιάρα , λογική η καταληξη.
Τιποτα που να αξίζει να ασχοληθείτε .
Διαλυθείτε ησύχως,
Ρε να μην το ξέρω τόσα χρόνια ότι μπορώ να γαμήσω έτσι!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Ερυξίμαχος
γιαννοπουλιζεις.επιτελους.νύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:17 ο συντονισμός τον παίζει κανονικότατα ώρες-ώρες
είναι δυνατόν να έχουν γραφτεί τέτοιες χοντράδες και να πρέπει
χρήστες να κάνουν αναφορά για να τα δείτε;
Για τον Γενιά και τον Βλήμα έγραψα , εσυ γιατί μυγιάστηκες ;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:27 ότι επιτίθεμαι λυσσαλέα γενικώς δεν θα το αρνηθώ, όπως και ότι αν αξίζει να φύγει ένας από τους δυο μας, είμαι εγώ, για διαφορους λογους
αλλα στους χρηστες που νομιζουν οτι ψαχνω αρνητικα να χτυπαω σε κοσμο και οτι ειχα ανταγωνισμο στις γυναικες (που λεει ο μαλακας ο αγις), τους λοιδωρω
καλη συνεχεια σε ολους, δεν εχω αυτομπαναριστει μονο γιατι περιμενω απαντηση του βληματος στα πμ μου. Αντίο
-
Γενιά της Αγαμίας
περιμενω τα λινκ
το οτι εβρισε μανα προφανως δεν σε πειραξε ε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις