!!! DEVELOPMENT MODE !!!

αποσύρεται απο την ενεργό δράση ο χριστιανός Αμβρόσιος

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: αποσύρεται απο την ενεργό δράση ο χριστιανός Αμβρόσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 15:42
Πασιφάη έγραψε: 05 Ιαν 2021, 15:30
Nandros έγραψε: 02 Ιαν 2021, 20:00
Ρε απάντα: Ποιος γύρισε από τον θάνατο και στα είπε;
.
Απαντάς στον Lonelyrider..το πήρα λοιπόν και κράτησα το ζουμί της δικής σου παράθεσης.
Θα ήθελα να μας πει κάποιος, με το χέρι στην καρδιά, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι,( :smt005: :smt005: ), ότι ξέρει το μετά θάνατον από ιδίαν πείρα..
Εν τω μεταξύ κλαίω γοερα.
Διότι θα σκάσουνε μύτη με αναφορές και εδάφια να μου πρήξουν τις ωοθήκες πως ισχύει η ζωή μετά.. :romance-hearteyes:
Τί να απαντήσουν ρε Πασιφάη; Θα σου πουν μακακίες!
Ρώτησα ξεκάθαρα (δις) κάποια, που έσκουζε εδώ μέσα, ποια μέτρα πήρε για να προφυλάξει τους πλησίον της και έπαθε επιλεκτική στραβομάρα!
Το άλλο νήμα στην Θρησκειολογία διαγράφτηκε με εντολή του ταλιμπάνου στον υφιστάμενο του συντονιστή. Ήταν λέει προβοκατόρικο.
Έχουμε κάθε μέρα 50αριές νεκρούς, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ρε, αλλά για τα πρόβατα όλα παν καλά!
.
Κατανοώ τι λες ρε Νάνδρε, αλλά δεν θα σπασω τα σκώτια μου, αν καποιοι ή κάποιες έχουν τέτοια δογματική οπτική που παραμερίζουν τα αυτονόητα που άπτονται λογικής. Η νοοτροπία τόσων ετών μας έχει πάει ακόμη πιο πίσω, έστω κι αν το παίζουμε προοδευτικοί.
Γενική κουβέντα, αν οι αρχαιοι ημών πρόγονοι γνώριζαν τι απογόνους θα είχαν, θα έκοβαν τ'αρχίδια τους από ρίζα.
Εγώ πάλι χέστηκα που θα ασχοληθώ επιμελώς.Λέω την άποψή μου και προσπαθώ όσο μπορώ ατομικά να κάμω ότι πρέπει. Ξεκάθαρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Re: αποσύρεται απο την ενεργό δράση ο χριστιανός Αμβρόσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Μιας και αποσύρεται, να ευχηθούμε στον Αμβρόσιο τα στερνά του χρόνια εκτός δράσης να είναι μακάρια, ως επιβράβευση για τα όσα προσέφερε όλες αυτές τις δεκαετίες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”