Κατανοώ τι λες ρε Νάνδρε, αλλά δεν θα σπασω τα σκώτια μου, αν καποιοι ή κάποιες έχουν τέτοια δογματική οπτική που παραμερίζουν τα αυτονόητα που άπτονται λογικής. Η νοοτροπία τόσων ετών μας έχει πάει ακόμη πιο πίσω, έστω κι αν το παίζουμε προοδευτικοί.Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 15:42Τί να απαντήσουν ρε Πασιφάη; Θα σου πουν μακακίες!Πασιφάη έγραψε: 05 Ιαν 2021, 15:30Απαντάς στον Lonelyrider..το πήρα λοιπόν και κράτησα το ζουμί της δικής σου παράθεσης.
Θα ήθελα να μας πει κάποιος, με το χέρι στην καρδιά, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι,(![]()
), ότι ξέρει το μετά θάνατον από ιδίαν πείρα..
Εν τω μεταξύ κλαίω γοερα.
Διότι θα σκάσουνε μύτη με αναφορές και εδάφια να μου πρήξουν τις ωοθήκες πως ισχύει η ζωή μετά..![]()
Ρώτησα ξεκάθαρα (δις) κάποια, που έσκουζε εδώ μέσα, ποια μέτρα πήρε για να προφυλάξει τους πλησίον της και έπαθε επιλεκτική στραβομάρα!
Το άλλο νήμα στην Θρησκειολογία διαγράφτηκε με εντολή του ταλιμπάνου στον υφιστάμενο του συντονιστή. Ήταν λέει προβοκατόρικο.
Έχουμε κάθε μέρα 50αριές νεκρούς, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ρε, αλλά για τα πρόβατα όλα παν καλά!
.
Γενική κουβέντα, αν οι αρχαιοι ημών πρόγονοι γνώριζαν τι απογόνους θα είχαν, θα έκοβαν τ'αρχίδια τους από ρίζα.
Εγώ πάλι χέστηκα που θα ασχοληθώ επιμελώς.Λέω την άποψή μου και προσπαθώ όσο μπορώ ατομικά να κάμω ότι πρέπει. Ξεκάθαρα.