!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη μου"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ρε 1.000.000 πλήρωσε ο άλλος για τον πιτσιρικά λέμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:34
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:26 ΓΙΔΟΤΑΓΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Με την απόφασή του το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας επιδίκασε αποζημίωση υπέρ του ενάγοντος, ο οποίος ενώ ήταν ακόμη ανήλικος, υπέστη απάνθρωπη μεταχείριση κατά τη διάρκεια της κράτησής του στο αστυνομικό τμήμα Πατρών. Ειδικότερα, μετά από επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ο ενάγων συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατήθηκε σε ιδιαίτερο δωμάτιο –απομόνωση- και χτυπήθηκε με τη χρήση ράβδου (γκλομπ).
Γιδοτάγαρο είναι όποιος δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ των συνθηκών κράτησης και σύλληψης και όχι μόνον.

Γράφετε ό,τι να 'ναι, με αποσπασματικές αναφορές σε τελείως διαφορετικές περιστάσεις.
καμια διαφορα, και να σκεφτεις πως ο αλλος δεν ειχε καν βιντεο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:09
Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05

καλα θα κανουν αυτοι οι σκατομπατσοι να βρουνε δικηγορο τωρα. Μηνυσαρα λεμε.
Θα τους κλάσουν.
Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρει
Ναι, κάνα τετρακοσάρι χιλιάδες ευρώ.

Καλά του κάνανε. Όταν είσαι σε χώρο δημόσιο ή ιδιωτικό που έχει ιδ. ασφάλεια και σου κάνει σύσταση για κάτι ο σεκιουριτας, πρέπει να πειθαρχεις. Διότι προφανώς αυτός που τον πληρώνει του έχει δώσει τέτοιες εντολές. Σε όποιον δεν αρέσει να μην επισκέπτεται τέτοιους χώρους, τόσο απλά.
Την έχετε δει όλοι σας αντιστασιακοι του κωλου.

40 χρόνια Πινοσέτ θέλει αυτό το κράτος να στρώσετε χαρακτήρα και να γίνετε άνθρωποι από αυτούς που σέβονται τους άλλους ανθρώπους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σε κάθε περίπτωση, το οποιοδήποτε κωλοπαίδι αντιδρά με μαγκιές σε μια σύσταση που αφορά συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και μετά αρχίζει την κλάψα, επειδή δεν έπιασαν οι μαγκιές του, είναι ένα παπαράκι και τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Πτολεμαίος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:37
40 χρόνια Πινοσέτ θέλει αυτό το κράτος να στρώσετε χαρακτήρα και να γίνετε άνθρωποι από αυτούς που σέβονται τους άλλους ανθρώπους.
και συ θες να περασει απο πανω σου καμια αναρχικη πορεια μπας και στρωσεις χαρακτηρα και σταματας να πετας πινοτσετικες μαλακιες
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:36 Ρε 1.000.000 πλήρωσε ο άλλος για τον πιτσιρικά λέμε.
Επειδή τον κούρεψε. Καμμία σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πτολεμαίος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:37
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:09
Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05

Θα τους κλάσουν.
Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρει
Ναι, κάνα τετρακοσάρι χιλιάδες ευρώ.

Καλά του κάνανε. Όταν είσαι σε χώρο δημόσιο ή ιδιωτικό που έχει ιδ. ασφάλεια και σου κάνει σύσταση για κάτι ο σεκιουριτας, πρέπει να πειθαρχεις. Διότι προφανώς αυτός που τον πληρώνει του έχει δώσει τέτοιες εντολές. Σε όποιον δεν αρέσει να μην επισκέπτεται τέτοιους χώρους, τόσο απλά.
Την έχετε δει όλοι σας αντιστασιακοι του κωλου.

Μια χαρά την έχουμε δει. Εσείς είστε ζώα που δεν κσταλαβαίνετε.

και σου κάνει σύσταση για κάτι ο σεκιουριτας, πρέπει να πειθαρχεις. Διότι προφανώς αυτός που τον πληρώνει του έχει δώσει τέτοιες εντολές.
Τι ραδίκια που είστε ρε; :smt005:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:38 Σε κάθε περίπτωση, το οποιοδήποτε κωλοπαίδι αντιδρά με μαγκιές σε μια σύσταση που αφορά συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και μετά αρχίζει την κλάψα, επειδή δεν έπιασαν οι μαγκιές του, είναι ένα παπαράκι και τίποτα περισσότερο.
καλα, τωρα θα πλερωση η ΕΛΑΣ αποζημιωση θα παρουν οι κωλομπατσοι μεταθεση στην ανω κωλοπετεινιτσα και θα τους κοπουν οι μαγκιες
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:40
Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:36 Ρε 1.000.000 πλήρωσε ο άλλος για τον πιτσιρικά λέμε.
Επειδή τον κούρεψε. Καμμία σχέση.
μ αυτο το πλευρο να κοιμασαι
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

"Aναρχικη πορεια" λεει ο αλλος σαν εκεινη με την τιτικα που εφαγε 2φαπες και εβαλε μανες αδερφες να κλαιγονται στα καναλια? :smt005:
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:24
Γιάννης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:11
Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν είσαι κάτω και σε χτυπάνε, .
Ένα περίεργο πράγμα. Στο 99.99% των βίντεο αυτών, όλοι αντιστέκονται και κοπανιουνται.

Άμα δούμε έναν να ακολουθεί οδηγίες και να τρώει και ξύλο, συζητάμε καλά.
Αυτό ακριβώς έγινε. Ακολούθησε τις οδηγίες, κατέβασε τα ξερά του από το κάθισμα, αλλά ο κακογαμημένος ένστολος με την παρέα του επέστρεψαν εκ των υστέρων και του επιτέθηκαν.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έκρινε το δικαστήριο όπως έκρινε. Για να θεωρηθεί ότι τελέστηκε το αδίκημα της αντίστασης κατά της αρχής, πρέπει η ενέργεια της εν λόγω αρχής να είναι νόμιμη. Δεν το λέω εγώ αυτό, ο Ποινικός Κώδικας το λέει - άρθρο 167 παράγραφος 1.1. Το σκεπτικό του δικαστηρίου ήταν ορθότατο επομένως, οι αστυνομικοί ήταν αυτοί που παρανόμησαν, στο δρόμο που χάραξε ο Κορκονέας. Ευτυχώς που δεν έβγαλαν και κανένα πιστόλι, γιατί αυτά της ΕΛ.ΑΣ. είναι και ελαττωματικά ως γνωστόν, "εκπυρσοκροτούν" στα καλά καθούμενα, και πάντα τυχαίνει οι σφαίρες να "εξοστρακίζονται" και να βρίσκουν άοπλους εφήβους στο δοξαπατρι...
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:38 Σε κάθε περίπτωση, το οποιοδήποτε κωλοπαίδι αντιδρά με μαγκιές σε μια σύσταση που αφορά συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και μετά αρχίζει την κλάψα, επειδή δεν έπιασαν οι μαγκιές του, είναι ένα παπαράκι και τίποτα περισσότερο.
:smt023 :smt023 :smt023

Θέλουν και κρατική αποζημίωση, οι εχθροί του κράτους, αχαχαχά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:28
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:20
Ηθικη και σωματικη βλαβη απο απανθρωπη και εξευτελιστικη μεταχειριση. Τα γραφω ακριβως απο πανω.
Η σωματική βλάβη δεν είναι αστική υπόθεση. Βασικό.

Η ηθική, πρέπει να τεκμηριωθεί.

Κι επειδή θα υπάρξει και αντίλογος, θα πρέπει ο ενάγων να μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπέπεσε σε κάποιο ποινικό αδίκημα ή ότι δεν υποστήριξε δυναμικά κάτι τέτοιο.
Η αποζημιωση για τη σωματικη βλαβη ειναι αστικη υποθεση. Η ηθικη βλαβη τεκμαιρεται απο την βιαια και εξευτελιστικη μεταχειριση. Υπαρχει βιδεο. Υπαρχει ΑΘΩΩΣΗ.

Πηξε.
Υπάρχει αθώωση λόγω αμφιβολιών. Και είναι μια από τις συνήθεις περιπτώσεις "στραβών ματιών" στις ατασθαλίες των "παιδιών".

Αν πέσει μήνυση για αποζημίωση, θα αλλάξει τελείως το πράγμα.

Ας την κάνει λοιπόν και όταν θα εκδικασθεί η υπόθεση, θα δούμε ποιος θα πήξει. :lol:

Από μηνύσεις των δημητράδων, άλλο τίποτα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Σε κάθε περίπτωση, δεν έγινε έτσι. Λες ψέματα και το γνωρίζεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”