Σε χωρα μελος της ΕΕ, που δεσμευεται απο την Ευρωπαικη Συμβαση των Δικαιωματων του Ανθρωπου και συγκεκριμενα το αρ.3ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:20Στις ΗΠΑ;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:18Κανεις λαθος φιλε μου: εχουν επιδικαστει και αποζημιωθει υποθεσεις οπου ο εναγων ειχε καταδικαστει. Εδω αθωωθηκε. Αποζημιωσαρα λεμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη μου"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Otto Weininger
Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη
Ένα περίεργο πράγμα. Στο 99.99% των βίντεο αυτών, όλοι αντιστέκονται και κοπανιουνται.
Άμα δούμε έναν να ακολουθεί οδηγίες και να τρώει και ξύλο, συζητάμε καλά.
Σε μένα γιατί δεν έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο; Και έλεγχοι μου έχουν γίνει αρκετες φορες και ασφαλίτες μια φορά μας σταμάτησαν στο πάρκο του ΣΕΦ.
Πότε δεν βρέθηκα να με δέρνουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μωρέ θα φάει πρόστιμο που θα πήξουν όλα τα άπλυτα κωλαράκια τους.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Otto Weininger
Εχουμε την πιο πασιφιστικη αστυνομία σε όλη την ΕΕ. Μόνο κάτι Σκανδιναβοι είναι πιο ήρεμοι.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:23Σε χωρα μελος της ΕΕ, που δεσμευεται απο την Ευρωπαικη Συμβαση των Δικαιωματων του Ανθρωπου και συγκεκριμενα το αρ.3ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:20Στις ΗΠΑ;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:18
Κανεις λαθος φιλε μου: εχουν επιδικαστει και αποζημιωθει υποθεσεις οπου ο εναγων ειχε καταδικαστει. Εδω αθωωθηκε. Αποζημιωσαρα λεμε.
Σε βλέπουν και σε λυπούνται.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- John Brown Gun Club
ΓΙΔΟΤΑΓΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Με την απόφασή του το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας επιδίκασε αποζημίωση υπέρ του ενάγοντος, ο οποίος ενώ ήταν ακόμη ανήλικος, υπέστη απάνθρωπη μεταχείριση κατά τη διάρκεια της κράτησής του στο αστυνομικό τμήμα Πατρών. Ειδικότερα, μετά από επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ο ενάγων συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατήθηκε σε ιδιαίτερο δωμάτιο –απομόνωση- και χτυπήθηκε με τη χρήση ράβδου (γκλομπ).
Η συμπεριφορά αυτή εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων είναι ευθέως αντίθετη στο αρ.3 της ΕΣΔΑ, το οποίο και ορίζει ότι «Ουδείς επιτρέπεται να υποβληθή εις βασάνους ούτε εις ποινάς ή μεταχείρισιν απανθρώπους ή εξευτελιστικάς». Η λακωνική αυτή διατύπωση δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ουσιαστικές διατάξεις της ΕΣΔΑ, το άρθρο 3 δεν προβλέπει εξαιρέσεις και καμιά παρέκκλιση δεν επιτρέπεται από αυτό, ακόμα και στις ακραίες συνθήκες, όπως είναι η περίπτωση πολέμου ή «κινδύνου απειλούντος τη ζωή του έθνους», η τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα. Ακόμα και στις δύσκολες αυτές περιστάσεις η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου απαγορεύει ρητά τα βασανιστήρια και την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση με όρους απόλυτους, αναδεικνύοντας την πρωταρχική σπουδαιότητα της απαγόρευσης και την αναγκαιότητα απαρέγκλιτης εφαρμογής της διάταξης. Η απόλυτη απαγόρευση των βασανιστηρίων και κάθε άλλης μορφής κακομεταχείρισης σημαίνει ότι τα κράτη είναι υποχρεωμένα να εξασφαλίζουν ότι οι εκπρόσωποί τους δεν συμμετέχουν σε βασανιστήρια ή άλλες μορφές κακομεταχείρισης, ανεξαρτήτως των συνθηκών.
Με την απόφασή του το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας επιδίκασε αποζημίωση υπέρ του ενάγοντος, ο οποίος ενώ ήταν ακόμη ανήλικος, υπέστη απάνθρωπη μεταχείριση κατά τη διάρκεια της κράτησής του στο αστυνομικό τμήμα Πατρών. Ειδικότερα, μετά από επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ο ενάγων συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατήθηκε σε ιδιαίτερο δωμάτιο –απομόνωση- και χτυπήθηκε με τη χρήση ράβδου (γκλομπ).
Η συμπεριφορά αυτή εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων είναι ευθέως αντίθετη στο αρ.3 της ΕΣΔΑ, το οποίο και ορίζει ότι «Ουδείς επιτρέπεται να υποβληθή εις βασάνους ούτε εις ποινάς ή μεταχείρισιν απανθρώπους ή εξευτελιστικάς». Η λακωνική αυτή διατύπωση δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ουσιαστικές διατάξεις της ΕΣΔΑ, το άρθρο 3 δεν προβλέπει εξαιρέσεις και καμιά παρέκκλιση δεν επιτρέπεται από αυτό, ακόμα και στις ακραίες συνθήκες, όπως είναι η περίπτωση πολέμου ή «κινδύνου απειλούντος τη ζωή του έθνους», η τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα. Ακόμα και στις δύσκολες αυτές περιστάσεις η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου απαγορεύει ρητά τα βασανιστήρια και την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση με όρους απόλυτους, αναδεικνύοντας την πρωταρχική σπουδαιότητα της απαγόρευσης και την αναγκαιότητα απαρέγκλιτης εφαρμογής της διάταξης. Η απόλυτη απαγόρευση των βασανιστηρίων και κάθε άλλης μορφής κακομεταχείρισης σημαίνει ότι τα κράτη είναι υποχρεωμένα να εξασφαλίζουν ότι οι εκπρόσωποί τους δεν συμμετέχουν σε βασανιστήρια ή άλλες μορφές κακομεταχείρισης, ανεξαρτήτως των συνθηκών.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μάλλον θα έπεσε σε καμία ζαρντινιέρα ο νεαρός.
- John Brown Gun Club
Ναι, καλα, αλλα αμα το πουν αυτο στο δικαστηριο δε θα πανε μακρια.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:24Εχουμε την πιο πασιφιστικη αστυνομία σε όλη την ΕΕ. Μόνο κάτι Σκανδιναβοι είναι πιο ήρεμοι.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:23Σε χωρα μελος της ΕΕ, που δεσμευεται απο την Ευρωπαικη Συμβαση των Δικαιωματων του Ανθρωπου και συγκεκριμενα το αρ.3
- Otto Weininger
Μπορεί και αυτό. Αν και εμφανισιακά δεν βγάζω λύπηση.
Η σωματική βλάβη δεν είναι αστική υπόθεση. Βασικό.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:20Ηθικη και σωματικη βλαβη απο απανθρωπη και εξευτελιστικη μεταχειριση. Τα γραφω ακριβως απο πανω.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:15Με ποια κατηγορία;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:10
Σε ποινικο σκελος το πιθανοτερο. Στο αστικο δικαστηριο ομως ...![]()
Η ηθική, πρέπει να τεκμηριωθεί.
Κι επειδή θα υπάρξει και αντίλογος, θα πρέπει ο ενάγων να μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπέπεσε σε κάποιο ποινικό αδίκημα ή ότι δεν υποστήριξε δυναμικά κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Α έφτασες στο δικαστήριο εσύ. Ζεις το όνειρο.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:27Ναι, καλα, αλλα αμα το πουν αυτο στο δικαστηριο δε θα πανε μακρια.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:24Εχουμε την πιο πασιφιστικη αστυνομία σε όλη την ΕΕ. Μόνο κάτι Σκανδιναβοι είναι πιο ήρεμοι.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:23
Σε χωρα μελος της ΕΕ, που δεσμευεται απο την Ευρωπαικη Συμβαση των Δικαιωματων του Ανθρωπου και συγκεκριμενα το αρ.3
By the way,τα συντρόφια σου στις ΗΠΑ που πήγαν για τσαμπουκά και βρέθηκαν να τους θάβουν (κυριολεκτικά) σε μια αυλή, τα είδες ;
Βασικά, από τις χειρότερες και βίαιες έχουμε όσο και αν κάποιοι δεξιοί-ακροδεξιοί αστυνομολάγνοι προσπαθούν μάταια να πείσουν τον κόσμο για το αντίθετο.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:24 Εχουμε την πιο πασιφιστικη αστυνομία σε όλη την ΕΕ. Μόνο κάτι Σκανδιναβοι είναι πιο ήρεμοι.
- John Brown Gun Club
Η αποζημιωση για τη σωματικη βλαβη ειναι αστικη υποθεση. Η ηθικη βλαβη τεκμαιρεται απο την βιαια και εξευτελιστικη μεταχειριση. Υπαρχει βιδεο. Υπαρχει ΑΘΩΩΣΗ.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:28Η σωματική βλάβη δεν είναι αστική υπόθεση. Βασικό.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:20Ηθικη και σωματικη βλαβη απο απανθρωπη και εξευτελιστικη μεταχειριση. Τα γραφω ακριβως απο πανω.
Η ηθική, πρέπει να τεκμηριωθεί.
Κι επειδή θα υπάρξει και αντίλογος, θα πρέπει ο ενάγων να μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπέπεσε σε κάποιο ποινικό αδίκημα ή ότι δεν υποστήριξε δυναμικά κάτι τέτοιο.
Πηξε.
- John Brown Gun Club
Πας καλα ρε ; Ταμαμ ειναι αυτη η υποθεση ακομα και για τον πιο ασχετο δικηγορο. Υπαρχουν απειρα δεδικασμενα.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:29Α έφτασες στο δικαστήριο εσύ. Ζεις το όνειρο.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:27Ναι, καλα, αλλα αμα το πουν αυτο στο δικαστηριο δε θα πανε μακρια.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:24
Εχουμε την πιο πασιφιστικη αστυνομία σε όλη την ΕΕ. Μόνο κάτι Σκανδιναβοι είναι πιο ήρεμοι.
By the way,τα συντρόφια σου στις ΗΠΑ που πήγαν για τσαμπουκά και βρέθηκαν να τους θάβουν (κυριολεκτικά) σε μια αυλή, τα είδες ;![]()
Γιδοτάγαρο είναι όποιος δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ των συνθηκών κράτησης και σύλληψης και όχι μόνον.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:26 ΓΙΔΟΤΑΓΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Γράφετε ό,τι να 'ναι, με αποσπασματικές αναφορές σε τελείως διαφορετικές περιστάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-