!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:12 Δύο φορές παρενέβη η αστυνομία σε ένα σούπερ μάρκετ που ετυχε να κάνει ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Και παρενέβη γιατί πλακωθηκαν στην ουρά.

Και πλακωθηκαν στην ουρά γιατί σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.

Υπάνθρωποι, πραγματικά.
Δε θέλω να μου απογοητεύεσαι, οι αντικειμενικές συνθήκες είναι ώριμες για το σοσιαλισμό :003:
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:15
Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:12 Δύο φορές παρενέβη η αστυνομία σε ένα σούπερ μάρκετ που ετυχε να κάνει ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Και παρενέβη γιατί πλακωθηκαν στην ουρά.

Και πλακωθηκαν στην ουρά γιατί σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.

Υπάνθρωποι, πραγματικά.
Δε θέλω να μου απογοητεύεσαι, οι αντικειμενικές συνθήκες είναι ώριμες για το σοσιαλισμό :003:
Μια χαρά ώριμες είναι. Απλά χρειάζονται κάπου στα 20 Γκουλάγκ ανά την επικράτεια. Θέλουν δε θέλουν θα γίνουν άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:23
vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:15

Υπάνθρωποι, πραγματικά.
Μια χαρά ώριμες είναι. Απλά χρειάζονται κάπου στα 20 Γκουλάγκ ανά την επικράτεια. Θέλουν δε θέλουν θα γίνουν άνθρωποι.
Γι αυτό τόνισα το "αντικειμενικές", βλέπεις, δε φτάνουν από μόνες τους οι ρημάδες.

Οφ τοπικ, εντ.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:11
Gewponos90 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:51 Τα κωλοχαρτα έχει καταλάβει κανείς τι τα κάνουν; Καταντάει γελοίο.
Έχει καταστρέψει κόσμο η Βούλτεψη :e040:
Δεν ξέρω ποια είναι η Βούλτεψη αλλά τα χαρτιά (υγείας ή κουζίνας) παίζουν μεγάλο ρόλο στις "απομονώσεις".
Καταρχήν δεν κάνει να σκουπιζόμαστε με πετσέτες που χρησιμοποιούν και άλλοι.
Και εν συνεχεία, φανταστείτε μια πραγματικότητα χωρίς "κωλόχαρτα".
Αλήθεια...φανταστείτε τη...
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:23

πάλι καλά ο Μπελογιάννης πέθανε πριν πάρετε την εξουσία τύπε μου :102:
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Gewponos90 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:51 Τα κωλοχαρτα έχει καταλάβει κανείς τι τα κάνουν; Καταντάει γελοίο.

Aληθεια που χαθηκε αυτή η ψυχή?
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:30
Δεν ξέρω ποια είναι η Βούλτεψη αλλά τα χαρτιά (υγείας ή κουζίνας) παίζουν μεγάλο ρόλο στις "απομονώσεις".
Δεν την φαντάζομαι, την ζω εδώ και 25 χρονια, από τη στιγμή που έβγαλα πολλές τρίχες και στον κωλο. Ένα διάστημα, που ήμουν εργένης, δεν αγόραζα καθόλου. Μου ήταν τόσο χρήσιμο όσο και οι σερβιέτες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Gewponos90 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:47

Aληθεια που χαθηκε αυτή η ψυχή?
Κλειδωμένη στην τουαλέτα με κάτι στοίβες κωλόχαρτα και δεν ανοίγει σε κανέναν\

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
covid19

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από covid19 »

Καθόλου γελοίο, ένας βήχει 10 χέζονται
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:30 Δεν ξέρω ποια είναι η Βούλτεψη αλλά τα χαρτιά (υγείας ή κουζίνας) παίζουν μεγάλο ρόλο στις "απομονώσεις".
Μπιντες και υγρά μαντιλάκια.

Δοκίμασε το και δεν θα αισθανθείς ποτέ ξανά καθαρός με κωλόχαρτο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:07 Την εβδομάδα που μας πέρασε είχες γενικά αυξημενη κίνηση ή μόνο σήμερα;
Είχα πάει πριν τέσσερις μέρες να δω τον πατέρα μου και επισκέφτηκα το 24ωρο μινι μαρκετ δίπλα, τους
ρώτησα από περιέργεια αν έχουν δει διαφορά στην πελατεία, μου είπαν καμία, εκτός του ότι όλοι αγόραζαν
και από μία-δύο λοσιόν οινοπνεύματος.
Σε σχέση με πέρυσι είχα αρκετά αυξημένη κίνηση αυτήν την εβδομάδα, την προηγούμενη είχα ελάχιστη αύξηση. Και χθες είχα πάρα πολύ δουλειά και προχθές, αλλά σήμερα το τερμάτισαν.

Φταίει βέβαια και το γεγονός ότι έκλεισαν όλα τα μαγαζιά του δρόμου και δεν είχαν πού να πάνε για καφέ και μάσα και ήρθαν να πάρουν αναψυκτικά, γλυκά, σνακ και λοιπά συμπράγκαλα. Αυτά κυρίως το απόγευμα. Μέχρι το μεσημέρι ήταν «οικογένειες σε απόγνωση».

Έχω ήδη υποσχεθεί καμμιά 50αριά αντισηπτικά σε διάφορους, όπου όλοι ήθελαν και να τα προπληρώσουν (αλλά δεν το δέχομαι). Περιμένω από την Δευτέρα, τώρα. Στο τέλος αναγκάστηκα να δίνω και το οινόπνευμα με το «δελτίο» γιατί όλοι ήθελαν από 5-6.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Αν έχεις νερό, ρεύμα, playstation και μακαρόνια δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο για 1 μήνα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:25
Γι αυτό τόνισα το "αντικειμενικές", βλέπεις, δε φτάνουν από μόνες τους οι ρημάδες.

Οφ τοπικ, εντ.
Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου τελευταία, αλλά δεν τα καταφέρνω ρε φίλε με όλα όσα γίνονται.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπόδειγμα πειθαρχίας αλλά σε κάθε περίπτωση ξέρω που να τραβήξω τη γραμμη ανάμεσα σε αυτό που πρέπει να γίνει και στην ασυδοσία. Και έτσι παρά τις ασχημες συνθήκες στα οικονομικά (εχω περισσότερα έξοδα παρά έσοδα και δεν μπορώ να διεκπεραιωσω ούτε τελειωμενες εργασίες διότι το δημόσιο υπολειτουργεί ), δεν πτοουμαι. Κάνω αυτό που υποδεικνύουν οι αρμόδιες αρχές και υπηρετώ το γενικό πλάνο .

Αλλα βλέπω δίπλα μου τόσο σταρχιδισμο που δεν αντέχω.

Βλέπω καριολια μπουμερς που πηγαίνουν στα καφενεία παρά την απαγόρευση και τολμάν να δηλώνουν στις κάμερες ότι "δεν γίνεται να κλειστουμε σπίτι".

Βλέπω ολόκληρες οικογενειες, άντρα γυναίκα και παιδιά όπως και πλήθος από μπουμερς να πηγαίνουν στα σούπερ επαυξανοντας το συνωστισμό και τρελαίνομαι.

Βλέπω αμολυμενα πιτσιρίκια να τριγυρνούν σε μεγάλες παρέες στους δρόμους νομίζοντας ότι βρίσκονται σε διακοπές και τα παίρνω.

Βλέπω ακόμη διαπιστωμένα κρούσματα να διακόπτουν την υποχρεωτική καραντίνα και να πηγαινουν βόλτες.

Βλέπω γαμημενα ανθρώπινα σκουπίδια να συνωστίζονται σε μπαρ παρά την απαγόρευση ή να μαζεύονται σε παραλίες και τα παιρνω στο.κρανιο.

Και λέω, νισαφι πια ρε μουνοπανα. Νισαφι πια ρε σκουπίδια.

Γιατί εσείς πρέπει να έχετε ελευθερία να αποφασίζετε τι θα κάνετε; Γιατί εσείς ρε άθλια υποκείμενα να μπορείτε να παίρνετε έστω και μισή απόφαση ουσίας;

Εσείς πρέπει να είστε πιόνια που θα ακολουθείτε εντολές μέχρι να γινετε άνθρωποι, ακόμα και για το πότε θα κατουρησετε.

Διότι αλλιώς αποτελείτε κίνδυνο και για τον εαυτό σας και για ολους.

Τεσπα, απλά είμαι οργισμένος και γράφω σε αυτό το στυλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 15 Μαρ 2020, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Κάθε ειδηση που προκύπτει από τη συμπεριφορά των πολιτών με κάνει όλο και πιο απαισιόδοξο.

Ακούω για ασθενείς που έπρεπε να είναι σε καραντίνα και βγαίνουν βόλτα σαν να μη τρέχει τίποτα. Βλέπω παρέες παιδιών στο δρόμο που νιώθουν ότι βρίσκονται σε διακοπές και αναρωτιέμαι για τους ανάπηρους γονείς τους.

Βλέπω εικόνες γεμάτων μπαρ μια μέρα πριν την απαγόρευση. Ακούω για συλλήψεις καταστηματαρχών σήμερα, επειδή δεν πειθαρχησαν με την απαγόρευση.

Υπάρχουν εικόνες γεμάτων παραλιών από ανθρώπους σκουπίδια που θεωρούν ότι η καύλα τους είναι πιο πάνω από τη δημόσια υγεία. Ακούω για οικογένειες που πήγαν μαζί στο σούπερ μάρκετ (πατέρας, μητέρα, παιδιά) αυξάνοντας αναίτια το συνωστισμο χωρίς να τους καίγεται καρφί.

Μας αξίζει να έχουμε λίγους θανατους; Μας αξίζει να περάσουμε σχετικά ανώδυνα αυτή την ιστορία; Ε στα σίγουρα όχι.
Ενώ για τα μνημόνια, έφταιγε ο καπιταλισμός, έφταιγε η Ευρώπη, έφταιγε η ολιγαρχία, και άλλα κουραφέξαλα. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”