Eσυ δεν εισαι ο κομμουνιστης που την ωρα που ο Ομπαμα ηταν στην Αθηνα αντι να τρεχεις σε κινητοποιησεις κατα των φονιαδων των λαων εκανες πιεσεις στηθους σε επικληνη παγκο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:34 To εβδομαδιαιο μου προγραμμα περιλαμβανει.
3 προπονησεις TKD απο 1,5 ωρα
2 προπονησεις βαρη γυρω στην 1 ωρα
και παιζει οποτε με κυνηγανε δεξιοι απο 1 -3 φορες πρωινο τρεξιμο 10+ χλμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι πατε γυμναστηριο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ποιοι πατε γυμναστηριο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 09 Μαρ 2020, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- omg kai 3 lol
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:38Eσυ δεν εισαι ο κομμουνιστης που την ωρα που ο Ομπαμα ηταν στην Αθηνα αντι να τρεχεις σε κινητοποιησεις κατα των φονιαδων των λαων εκανες πιεσεις στηθους σε επικληνη παγκο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:34 To εβδομαδιαιο μου προγραμμα περιλαμβανει.
και παιζει απο 1 -3 φορες πρωινο τρεξιμο 10+ χλμ.
"πουλογιαννος excel mode on"
- ΜπλεΜπουμπυς
OXIΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:38Eσυ δεν εισαι ο κομμουνιστης που την ωρα που ο Ομπαμα ηταν στην Αθηνα αντι να τρεχεις σε κινητοποιησεις κατα των φονιαδων των λαων εκανες πιεσεις στηθους σε επικληνη παγκο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:34 To εβδομαδιαιο μου προγραμμα περιλαμβανει.
και παιζει οποτε με κυνηγανε δεξιοι απο 1 -3 φορες πρωινο τρεξιμο 10+ χλμ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω που περπαταω καθε μερα 4-5 χλμ μινιμουμ λογω δουλειας χρειαζομαι γυμναστηριο η οχι? 
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Φέτος κλείνω 43 χρόνια ενασχόλησης :bodybuilding και δρόμους ημιαντοχής (2-3 εβδομαδιαίως)
Μιλάμε ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό: όταν έμεινα 13 μήνες εκτός, για λόγους ανωτέρας βίας, κατανόησα πλήρως τους πρεζάκηδες...
Μιλάμε ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό: όταν έμεινα 13 μήνες εκτός, για λόγους ανωτέρας βίας, κατανόησα πλήρως τους πρεζάκηδες...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
stergiosbik
Απαντησε η Gherschaagk.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:50Ενώ να πατάς μέσα στις κοινόχρηστες μπανιέρες είναι σούπερ.stergiosbik έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:17Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:11
Και εγώ στα ίδια περίπου.
Όσους έχω δει να κάνουν ντους ή είναι κάτι φουκαράδες ή από αυτούς που πάνε παρεούλα γυμναστήριο και κάνουν και παρεούλα μπάνιο. Όταν τους δω να κατηφοριζουν στα αποδυτήρια φεύγω τρέχοντας ακόμη και με τη ζακέτα ανάποδα.
Οχι εχεις αδικο εδω.
Ειναι τρομερα αβολο και ασχημο να μην κανεις μπανιο μετα.
Βρωμοκοπας και εισαι γεματος ιδρωτα και πρεπει να βαλεις καποια ρουχα,να μπεις στο αμαξι και μεχρι να φτασεις σπιτι σιχαινεσαι τον εαυτο σου.
Μακρια.Τουλαχιστον αυτο ισχυε για μενα.
Βεβαια πηγαινα παντα σε ωρες που ειχε οσο το δυνατον λιγοτερο κοσμο και σε γυμναστηριο που δεν ηταν in.
Δεν μαζευε δηλαδη τζιτζιφιογκους και λολιτες.
Σου έλλειψε ο στρατός;
Βαζεις παντοφλιτσα και τελος.
α μπα. Δε ξαναπάω στρατό. Προτιμώ να περπατήσω 10 λεπτάκια αλλάζοντας μόνο μια μπλούζα, παρά να μπω σε κοινόχρηστο ντους.stergiosbik έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:55Απαντησε η Gherschaagk.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:50Ενώ να πατάς μέσα στις κοινόχρηστες μπανιέρες είναι σούπερ.stergiosbik έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:17
Οχι εχεις αδικο εδω.
Ειναι τρομερα αβολο και ασχημο να μην κανεις μπανιο μετα.
Βρωμοκοπας και εισαι γεματος ιδρωτα και πρεπει να βαλεις καποια ρουχα,να μπεις στο αμαξι και μεχρι να φτασεις σπιτι σιχαινεσαι τον εαυτο σου.
Μακρια.Τουλαχιστον αυτο ισχυε για μενα.
Βεβαια πηγαινα παντα σε ωρες που ειχε οσο το δυνατον λιγοτερο κοσμο και σε γυμναστηριο που δεν ηταν in.
Δεν μαζευε δηλαδη τζιτζιφιογκους και λολιτες.
Σου έλλειψε ο στρατός;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Ωπα.Αλλο να περπαταω και σε 5-10 λεπτα ειμαι σπιτι και αλλο να πρεπει να μπω στο αμαξι.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2020, 11:11α μπα. Δε ξαναπάω στρατό. Προτιμώ να περπατήσω 10 λεπτάκια αλλάζοντας μόνο μια μπλούζα, παρά να μπω σε κοινόχρηστο ντους.stergiosbik έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:55Απαντησε η Gherschaagk.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:50
Ενώ να πατάς μέσα στις κοινόχρηστες μπανιέρες είναι σούπερ.
Σου έλλειψε ο στρατός;
Εγω μιλησα για την δευτερη περιπτωση.
Και για τη δεύτερη πάλι δε θα το επέλεγα. Θα άλλαζα ρούχα και θα έμπαινα στο αμάξι. Μετά και οι δύο αλλαξιές στο πλυντήριο.stergiosbik έγραψε: 09 Μαρ 2020, 11:24Ωπα.Αλλο να περπαταω και σε 5-10 λεπτα ειμαι σπιτι και αλλο να πρεπει να μπω στο αμαξι.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2020, 11:11α μπα. Δε ξαναπάω στρατό. Προτιμώ να περπατήσω 10 λεπτάκια αλλάζοντας μόνο μια μπλούζα, παρά να μπω σε κοινόχρηστο ντους.
Εγω μιλησα για την δευτερη περιπτωση.
Ε πες μας ότι είσαι απαλοκώλης κι ευαισθητούλης ρε τύπε και άσε τις μαλακίες ότι είμαστε κακομοίρηδες και αδερφές.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2020, 11:11α μπα. Δε ξαναπάω στρατό. Προτιμώ να περπατήσω 10 λεπτάκια αλλάζοντας μόνο μια μπλούζα, παρά να μπω σε κοινόχρηστο ντους.stergiosbik έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:55Απαντησε η Gherschaagk.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:50
Ενώ να πατάς μέσα στις κοινόχρηστες μπανιέρες είναι σούπερ.
Σου έλλειψε ο στρατός;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εσυ πες μου το λόγο να μπω σε κοινόχρηστο ντους αντι να πάω σε 10 λεπτά σπίτι μου στο δικό μου.Feindflug έγραψε: 09 Μαρ 2020, 13:27Ε πες μας ότι είσαι απαλοκώλης κι ευαισθητούλης ρε τύπε και άσε τις μαλακίες ότι είμαστε κακομοίρηδες και αδερφές.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2020, 11:11α μπα. Δε ξαναπάω στρατό. Προτιμώ να περπατήσω 10 λεπτάκια αλλάζοντας μόνο μια μπλούζα, παρά να μπω σε κοινόχρηστο ντους.
- EKPLIKTIKOS
Αν ο 65αρης πεσει επειδη γλίστρησε στη βροχη μπορεί να κάνει θεραπεια για μήνες και να μην επανέλθει ποτε. Ο 35αρης το πολυ πολυ να γίνει ρεζιλι στους φιλους του τυπεomg kai 3 lol έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:23
με διατροφη και αθληση ενας 65αρης μπορει να εχει καλυτερη κατασταση υγειας απο 30αρη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν υπάρχει κανένας γαμημένος λόγος να μπεις σε κοινόχρηστο ντουζ. Μπορείς να κολλήσεις από μύκητες των νυχιών, μέχρι hpv πατούσας, εκεινη την μαλακία σαν μυρμηγκιά ποδιού,πωςλέγεται. Ξέρω άπειρα άτομα που εχουν κολλήσει και τα δύο αυτά, απο ντουζ γυμναστηρίων/αποδυτηρίων και τράβηξαν τρελά ζόρια. Αν νομίζετε ότι χλωριώνεται η ντουζιέρα μετά απο καθε χρήση, ειστε γελασμένοι. Και η πλάκα ειναι ότι αυτά μετά, τα μεταδίδεις και στη δική σου ντουζιέρα, στο σπίτι, με κίνδυνο να μεταδοθεί και σε άλλο μέλος της οικογένειάς σου που χρησιμοποιεί τη ντουζιερα.
Εγώ 4 φορες τη βδομάδα πάω τζιμ, και σε ντουζ δεν εχω μπει ποτέ. Με δεύτερη αλλαξιά την έπαιζα ανέκαθεν τη φάση.
Εγώ 4 φορες τη βδομάδα πάω τζιμ, και σε ντουζ δεν εχω μπει ποτέ. Με δεύτερη αλλαξιά την έπαιζα ανέκαθεν τη φάση.
Πρώτον, το αρχικό ερώτημα ρε δικέ μου, ήταν χωρίς την παράμετρο ότι μένεις κοντά στο γυμναστήριο.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2020, 13:38Εσυ πες μου το λόγο να μπω σε κοινόχρηστο ντους αντι να πάω σε 10 λεπτά σπίτι μου στο δικό μου.Feindflug έγραψε: 09 Μαρ 2020, 13:27Ε πες μας ότι είσαι απαλοκώλης κι ευαισθητούλης ρε τύπε και άσε τις μαλακίες ότι είμαστε κακομοίρηδες και αδερφές.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2020, 11:11
α μπα. Δε ξαναπάω στρατό. Προτιμώ να περπατήσω 10 λεπτάκια αλλάζοντας μόνο μια μπλούζα, παρά να μπω σε κοινόχρηστο ντους.
Δεύτερον, μπορεί μετά να θέλεις να πας κάπου αλλού, (σούπερ μάρκετ, καφέ, δουλειά, κ.α.), χωρίς να πρέπει να επιστρέψεις στο σπίτι σου για μπάνιο, είτε μένεις κοντά, είτε όχι.
Τρίτον, για την φράση που έβαλα σε bold, εσύ δεν είσαι υπερπατριώτης σε κάτι άλλα νήματα; Τι θα κάνεις σε περίπτωση επιστρατεύσεως;
Εγώ τόσα χρόνια, τύπε, δεν έχω κολλήσει κάτι στα πόδια. Χρησιμοποιώ πάντα σαγιονάρες και δεν πατάω ποτέ γυμνό το πόδι μου στο πάτωμα.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2020, 13:43 Δεν υπάρχει κανένας γαμημένος λόγος να μπεις σε κοινόχρηστο ντουζ. Μπορείς να κολλήσεις από μύκητες των νυχιών, μέχρι hpv πατούσας, εκεινη την μαλακία σαν μυρμηγκιά ποδιού,πωςλέγεται. Ξέρω άπειρα άτομα που εχουν κολλήσει και τα δύο αυτά, απο ντουζ γυμναστηρίων/αποδυτηρίων και τράβηξαν τρελά ζόρια. Αν νομίζετε ότι χλωριώνεται η ντουζιέρα μετά απο καθε χρήση, ειστε γελασμένοι. Και η πλάκα ειναι ότι αυτά μετά, τα μεταδίδεις και στη δική σου ντουζιέρα, στο σπίτι, με κίνδυνο να μεταδοθεί και σε άλλο μέλος της οικογένειάς σου που χρησιμοποιεί τη ντουζιερα.
Ίσως είμαι τυχερός, ίσως είναι καθαρά τα γυμναστήρια που πήγαινα, ίσως κάτι άλλο.
Dein Herz, meine Gier
- omg kai 3 lol
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2020, 13:40Αν ο 65αρης πεσει επειδη γλίστρησε στη βροχη μπορεί να κάνει θεραπεια για μήνες και να μην επανέλθει ποτε. Ο 35αρης το πολυ πολυ να γίνει ρεζιλι στους φιλους του τυπεomg kai 3 lol έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:23
με διατροφη και αθληση ενας 65αρης μπορει να εχει καλυτερη κατασταση υγειας απο 30αρη
αν είναι να μιλάμε για υποπεριπτωσεις των υποπεριπτωσεων, ο Σταλόνε και ο Αρνολντ στα 73 τους βάζουν κάτω το 99% των 35αρηδων..
αλλά μιλάμε για τον κανόνα και την εν γενει ποιότητα ζωής που προκύπτει από την άθληση και τη διατροφή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση