ωπα, μισο, εχουμε θεματακι εδω.
οταν μιλαμε για το περιφημο τριμηνο, δεν υπολογιζουμε πιπες κια γλυφομουνια; αυτα παιζουν κανονικα;
Δεν είναι σεξ
Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 17:46ωπα, μισο, εχουμε θεματακι εδω.
οταν μιλαμε για το περιφημο τριμηνο, δεν υπολογιζουμε πιπες κια γλυφομουνια; αυτα παιζουν κανονικα;
Αν δεν είχε γκόμενα τι θα τα έκανε; ε το ίδιο θα τα κάνει και τώρα.vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:41![]()
Και προς στιγμήν χάρηκα ότι θα απαντούσες θετικά στο ερώτημα του ασεβαστου. 3μηνο-3μηνο αλλά οκ, τουλάχιστον τα χοντράδια θα τα αδειάζαμε που και που. Αλλα τελικά όχι, επιβεβαιώνεις ότι πρόκειται για πραγματικό μαρτύριο!![]()
δεν ειναι σεξ, αφου
πιθανον μεγαλη σε σκληροτητα, αλλα σιγουρα οχι σε διαρκεια.Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:46Αν δεν είχε γκόμενα τι θα τα έκανε; ε το ίδιο θα τα κάνει και τώρα.vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:41![]()
Και προς στιγμήν χάρηκα ότι θα απαντούσες θετικά στο ερώτημα του ασεβαστου. 3μηνο-3μηνο αλλά οκ, τουλάχιστον τα χοντράδια θα τα αδειάζαμε που και που. Αλλα τελικά όχι, επιβεβαιώνεις ότι πρόκειται για πραγματικό μαρτύριο!![]()
Ας είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Να μην θεοποιούμε το σεξ, η υπομονή είναι αρετή και η ανταμοιβή μας θα είναι μεγάλη![]()
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να φτάνουμε στην πηγή και νερό να μην πίνουμεΑσέβαστος έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 19:36δεν ειναι σεξ, αφουNaida έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:27Δεν είναι σεξΑσέβαστος έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 17:42
φυσικα. υπαρχουν και αλλα μελη του σωματος που μπορουν να κανουν δουλιτσα.
Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 17:46
οταν μιλαμε για το περιφημο τριμηνο, δεν υπολογιζουμε πιπες κια γλυφομουνια; αυτα παιζουν κανονικα;![]()
Ούτε δαχτυλάκι![]()
![]()
Γενικά είναι μια ωραία εμπειρία με σκληρότητα, συχνότητα κτλ να το δοκιμάσεις καμιά φορά, μην είσαι κολλημένος.Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 19:38πιθανον μεγαλη σε σκληροτητα, αλλα σιγουρα οχι σε διαρκεια.Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:46Αν δεν είχε γκόμενα τι θα τα έκανε; ε το ίδιο θα τα κάνει και τώρα.vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:41
![]()
Ας είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Να μην θεοποιούμε το σεξ, η υπομονή είναι αρετή και η ανταμοιβή μας θα είναι μεγάλη![]()
αν δεν ειχε γκομενα, θα εβρισκε, η αν δεν εβρισκε μπορει να πηγαινε στις πουτανες.
ναι, δεν διαφωνω, το ιδιο μαλλον θα κανει και τωρα.![]()
..σε αυτή την περίπτωση το σεξ μεταξύ δύο γυναικών ΔΕΝ θεωρείται ως σεξ ;
Μπορεί να ήταν για τον παππού του ρε τύπε.vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 09:52 Πέρασα απο ενα φαρμακείο χτες,και ακριβως μπροστα μου ήταν ένας τυπάκος ωραίος, ίσιος, φαινοταν τουλάχιστον μια 5ετία μικρότερός μου (25-26αρης) και ζητουσε βιάγκραΕγώ αρχικά απόρησα γιατί είχα μείνει στο ότι αυτά δίνονται με συνταγή γιατρού. Μετά το έμαθα ότι ελευθερώθηκαν. Σκέφτηκα οτι ειναι μαλακία τόσο νέα παιδια να μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι από τώρα, και μου ήρθε στο μυαλό αυτο το νήμα του πχορουμ,αμεσως εκεινη τη στιγμή
![]()
Φυσικά και είναι σεξ. Λεσβιακο σεξ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 09:55..σε αυτή την περίπτωση το σεξ μεταξύ δύο γυναικών ΔΕΝ θεωρείται ως σεξ ;Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:27Δεν είναι σεξΑσέβαστος έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 17:42
φυσικα. υπαρχουν και αλλα μελη του σωματος που μπορουν να κανουν δουλιτσα.
Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 17:46
οταν μιλαμε για το περιφημο τριμηνο, δεν υπολογιζουμε πιπες κια γλυφομουνια; αυτα παιζουν κανονικα;![]()
Ούτε δαχτυλάκι![]()
Αφού όμως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ανέφερες προηγουμένως.
Θα πω μια θεωρίαvantono έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 09:52 Πέρασα απο ενα φαρμακείο χτες,και ακριβως μπροστα μου ήταν ένας τυπάκος ωραίος, ίσιος, φαινοταν τουλάχιστον μια 5ετία μικρότερός μου (25-26αρης) και ζητουσε βιάγκραΕγώ αρχικά απόρησα γιατί είχα μείνει στο ότι αυτά δίνονται με συνταγή γιατρού. Μετά το έμαθα ότι ελευθερώθηκαν. Σκέφτηκα οτι ειναι μαλακία τόσο νέα παιδια να μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι από τώρα, και μου ήρθε στο μυαλό αυτο το νήμα του πχορουμ,αμεσως εκεινη τη στιγμή
![]()