ούτε η νάιδα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Childfree Life
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: The Childfree Life
Ελαττώματα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ας κάνει ο καθένας ο, τι γσταρ'!
ήρθαν τα εξάρχεια 
Κι απ' αυτό έχω κι απ' τ' άλλο έχω. Απ' όλα έχω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φίλε, δεν ξέρω τι πίνεις αλλά στο νήμα σκίζειςenaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:37Naida έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:25Ισχύει.Otto Weininger έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:23 Αν και αμφιβάλλω αν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μια σωστή και δεμένη οικογένεια.για τους γονιούς ε, που ζούμε μέσα απο εκείνα γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να μας κρατάει το ενδιαφέρον, μην ξεχνιόμαστε. Τα παιδιά, όπως και εμείς όταν ήμασταν , με την πρώτη ευκαιρία, τα λέμε, μην τους είδατε. Εκτός αν βγούνε μαμμόθρεφτα, τότε, πάσο.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:33 Τέσπα η αλήθεια είναι ότι μεγαλύτερη ευτυχία από τα παιδιά δεν υπάρχει. Όντως δεν υπάρχει. Το ιδανικό είναι να γίνεται από επιλογή,ολοκληρωμένα και να απολαμβάνεις πραγματι την ιδιότητα του γονιού.![]()
![]()
~~¥~~
είναι τα κακά του να έχεις χιούμορ τέτοιου τύπου, το κοπιάρουν και τα παιδιά και εκείνα δεν φοβούνται το μπαν, σπάνε κόκαλα
πολλά, τόσα που πλέον το ευχαριστιέμαι μόνο 
είχα και ανίψια πριν, και πριν είχα σχέση με παιδικό σταθμό, και πιο πριν με κατασκηνώσεις, και πιο πριν ήμουν και εγώ, δεν έχασα επαφή ποτέ ουσιαστικά, το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι οτι τα παιδιά γενικά έχουν πλάκα, είναι χαρά.
είχα και ανίψια πριν, και πριν είχα σχέση με παιδικό σταθμό, και πιο πριν με κατασκηνώσεις, και πιο πριν ήμουν και εγώ, δεν έχασα επαφή ποτέ ουσιαστικά, το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι οτι τα παιδιά γενικά έχουν πλάκα, είναι χαρά.
δεν βλέπω να συμφωνούμε οτι τα παιδιά είναι χαρά, αλλά το προσπερνάω.
Είναι χαρά, τεράστια, όχι μόνο βέβαια
σωστά. 
κυρίως ρε παιδιά είναι η εποχή που τα πράγματα έχουν σημασία, όλα, για λίγο στην ουσία, αλλά όλα.
κυρίως ρε παιδιά είναι η εποχή που τα πράγματα έχουν σημασία, όλα, για λίγο στην ουσία, αλλά όλα.
Βασικά είναι μια ατελείωτη "θυσία" που τη κάνεις με χαρά και σου δίνει χαρά. Εν τω μεταξύ λες είναι μικρό μόλις μεγαλώσει θα έχω λιγότερη κούραση, άγχος κτλ.θα συνεννοούμαστε καλύτερα κτλ.Αμ δε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης