!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Childfree Life
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: The Childfree Life
όχι δεν νομίζω, εκτός αν κοροϊδεύεις και εσύNaida έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:09Θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο. Να θεωρεί τον εαυτό του τόσο τέλειο που να θέλει να τον αναπαράγει για τη συνέχειά του.enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:43εγωισμός είναι, νιώθει τόσο τέλειος που δεν θέλει να υπάρξει δεύτερος.Lugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:40 είναι στίγμα για κάποιον να μην έχει παιδιά από επιλογή?
είναι εγωισμός?
οι υπόλοιποι απο έλλειψη εγωισμού κάνουμε τα παιδιά μας ολόιδια, όσο μπορούμε βέβαια.
- Eθνικοκοινωνιστης
η γυναικεια καλομαθεια και ο νεοφιλελε κοσμος σε ενα εξωφυλλο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε μια μικροταμπελίτσα τη κολλάνε όσο να ' ναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ποιο είναι το χειρότερο τελικά (για τους άλλους)
να είσαι παντρεμένος και να μην έχεις παιδιά
ή να είσαι εργένης/εργένισσα?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
οκ είναι μια άποψη
Το ότι δειχνει καυκάσιο ζευγάρι, τυχαίο; Σε 'ολα τα αλλα εχουμε πολυπολιτισμό, εδω όχι;
Το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι αφού οι μαγκάου δε θέλουν παιδιά;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:34 απλα ο κομφορμιστικος γυναικοκεντρικος καπιταλιστικος κοσμος που προβαλλεται απο το σαπιο νεοφιλελε κατεστημενο
οι φατσες επισης χαρακτηριστικοτατες
μετροσεξουαλ μλκας και ψωνισμενη ναρκισσος
Α! ότι εχει και γυναίκα στη φωτό. οκ
όχι και όχιLugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:40 είναι στίγμα για κάποιον να μην έχει παιδιά από επιλογή?
είναι εγωισμός?
Προσωπικά θέλω απλώς να γίνει καλύτερος απο εμάς, όχι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.
Δεν ειναι απο αλαζονια, για το δικο του καλο θελω να ειναι καλύτερος, δεν εχει σχεση με εμάς

Τα βλέπω ΟΛΑenaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:54
ο γονιός είναι τυφλός στα αληθινά ελαττώματα του παιδιού του, μαλάκας είναι;
και τα δυο κακά είναι, το κάθε ένα για τον λόγο του, αλλά ο εργένης χειρότερος.Lugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:18 ποιο είναι το χειρότερο τελικά (για τους άλλους)
ή να είσαι εργένης/εργένισσα?![]()
Τα πράματα είναι απλά .
Με τους γονείς εχουμε 50% συγγένεια.
Με τα αδέλφια 100 %
Με τα παιδιά μας και με τα ανίψια μας
50%
Με τους γονείς εχουμε 50% συγγένεια.
Με τα αδέλφια 100 %
Με τα παιδιά μας και με τα ανίψια μας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
fagano3
Σε μια νορμαλ κοινωνια επιβαλλεται να ειναι στιγμα.
Σε αυτοκτονικες και παρακμιακες κοινωνιες οπως οι σημερινες δυτικες οχι.
καλό αυτό, δεν θα σου μοιάζει μάλλον.
Άν σου μοιάζει, να βάλεις γυαλιά, τα προτερήματα κοιτάς
Στα μούτρα και χρώματα, πέρα απ τα ματιά του, είμαστε ολόιδιοι. Το κορμί ειναι του πατέρα του
Πέφτει πολύ δούλεμα απο σόι και φίλους
Ποιά προτερήματα καλέ, για τα ελαττώματα μιλάμε. Όπως ήμουν κι εγώ στην ηλικία του. Η μάνα μου τρίβει τα χέρια της, μου πινει ο μικρός το αίμα κι αυτή γουστάρει, παίρνει το δικό της αίμα πίσω
Πέφτει πολύ δούλεμα απο σόι και φίλους
Ποιά προτερήματα καλέ, για τα ελαττώματα μιλάμε. Όπως ήμουν κι εγώ στην ηλικία του. Η μάνα μου τρίβει τα χέρια της, μου πινει ο μικρός το αίμα κι αυτή γουστάρει, παίρνει το δικό της αίμα πίσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 26 Μάιος 2018, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Όχι ντε φάκτο τουλάχιστον. Τα σκεπτικά διαφέρουν και έχουν την σημασία. Αν και αμφιβάλλω αν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μια σωστή και δεμένη οικογένεια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Να είσαι εργένης/ εργένισσα γιατί γίνεται από επιλογή. Ενώ το παντρεμένο ζευγάρι έχει κάνει κατά μια έννοια το χρέος του, απομένουν οι απόγονοι.Lugozzi έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:18![]()
ποιο είναι το χειρότερο τελικά (για τους άλλους)
ή να είσαι εργένης/εργένισσα?![]()
Για την άτιμη την κενωνία γίνονται όλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θεωρείς ότι όλοι κάνουν για γονείς?
ένα παιδί με δυστυχισμένους γονείς
δεν θα είναι δυστυχισμένο?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ισχύει.Otto Weininger έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:23Όχι ντε φάκτο τουλάχιστον. Τα σκεπτικά διαφέρουν και έχουν την σημασία. Αν και αμφιβάλλω αν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μια σωστή και δεμένη οικογένεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης