!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα
Re: Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα
Ας παρακολουθησουν το γουασαρπ μου...τιγκα στα ντικΠΙΓΚς ειναι!
Μήπως ήρθε να κάνουμε accessible το phorum και από το tor για να μην ανησυχούν οι φλωρουμίτες ότι τους παρακολουθεί η ΕΥΠ και ο ΕΣ;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
freeassange
- Phorum.gr user: freeassange
To viber δεν ειχε ποτέ End2End, είναι user-to-server encryption, και μάλιστα έχουν φάει 2 φορές breach. Αλλά και end2end να ήταν δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, απ' τη στιγμή που το app ειναι Proprietary (κλειστου κωδικα), άρα μπορεί να ανεβάζει το κλειδί του χρήστη στο σέρβερ, γενικώς να κάνει ότι θέλει.
Όποιος ενδιαφέρεται για ιδιωτικότητα ας βάλει Wire ή Signal κι ας αφήσει τις μπούρδες.
-- To να λες ότι δεν με ενδιαφέρει η ιδιωτικότητα επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, είναι σαν να λες ότι δεν με ενδιαφέρει η ελευθερία του λόγου διότι δεν έχω τίποτα να πω. ~ Glenn Greenwald
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση