!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:38 Μπήκαμε σε γιορτινό μόουντ βλέπω.
Ωραία.
:D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

The Rebel έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:40
sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:38 Μπήκαμε σε γιορτινό μόουντ βλέπω.
Ωραία.
Εικόνα
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Ας παρακολουθησουν το γουασαρπ μου...τιγκα στα ντικΠΙΓΚς ειναι!
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Μήπως ήρθε να κάνουμε accessible το phorum και από το tor για να μην ανησυχούν οι φλωρουμίτες ότι τους παρακολουθεί η ΕΥΠ και ο ΕΣ;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
freeassange
Phorum.gr user: freeassange

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freeassange »

Awesomatic έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:45 Ναι θα σπάει η ΕΛΑΣ end to end encryption :lol: :smt005:
To viber δεν ειχε ποτέ End2End, είναι user-to-server encryption, και μάλιστα έχουν φάει 2 φορές breach. Αλλά και end2end να ήταν δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, απ' τη στιγμή που το app ειναι Proprietary (κλειστου κωδικα), άρα μπορεί να ανεβάζει το κλειδί του χρήστη στο σέρβερ, γενικώς να κάνει ότι θέλει.

Όποιος ενδιαφέρεται για ιδιωτικότητα ας βάλει Wire ή Signal κι ας αφήσει τις μπούρδες.

-- To να λες ότι δεν με ενδιαφέρει η ιδιωτικότητα επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, είναι σαν να λες ότι δεν με ενδιαφέρει η ελευθερία του λόγου διότι δεν έχω τίποτα να πω. ~ Glenn Greenwald
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”