Αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2019, 12:12Aυτό ισχύει. Και σ' εμένα, αυτό που δημιουργεί τον αυτοματισμό του να σηκωθώ, είναι η κούραση που διακρίνω στον όρθιο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Και το σίγουρο είναι ότι αυτοί που έχω δει να κλείνουν τα μάτια τους εξαντλημένοι, είναι κυρίως νέοι ή μεσήλικες άνθρωποι. Αυτοί μου προκαλούν τον μεγαλύτερο σεβασμό.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 14 Οκτ 2019, 11:44 Ωραία τα έχει γράψει ο Γεράσιμος (Κακλαμάνης):
Σημασία έχει ότι ό σεβασμός άποκτά μεταφυσική βαρύτητα καί γίνεται «σέβας»… Τό οποίον βέβαια «σέβας» διεκδικεί εξ ολοκλήρου ή Εκκλησία, άφού είναι αναγκαστικά ο φορεύς του «Εθνους». Έτσι λ.χ. η σκεβρωμένη γρηά στό λεωφορείο θα σηκωθή μόλις 'δή τον ταυραντισμένο 35χρονο ίερέα, του οποίου τό Elan Vital είναι τόσο, ώστε χρειάζεται νά κάνη κάθε πρωί τρεις ώρες τροχάδην σε βράχους καί κορφούλες προκειμένου νά καταστή κοινωνικά ανεκτός κατά τό υπόλοιπον της ημέρας). Και είναι υποχρεωμένος να κάτση, διότι το «σέβας» είναι πλέον κοινωνική αρχή. Η εξαθλίωση σπρώχνει τις γρηές πρός τά ράσα, τά ράσα πρός τό «σέβας», τό «σέβας» πρός τό ΙΚΑ σύν τόν γυιό — καί πάλι άπ' τήν άρχή. Τό ίδιο ακριβώς κι ένας γέροντας, πού μπορεί νάχη περάσει τη ζωή του στό ΠΡΟ-ΠΟ καί τήν πρέφα, απαιτεί νά σηκωθή ένας τριαντάχρονος, πού μπορεί νά δουλεύη απ' τό πρωΐ, χωρίς βέβαια στόν τελευταίον να γεννηθή η απορία, λόγω «ηθικής» του σχολείου, τι μπορεί να έκανε ό γέρος γι' αυτόν πριν ακόμα γεννηθή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετρό - σηκώνεστε για να καθίσουν ιερείς;
-
- Casper -
Re: Μετρό - σηκώνεστε για να καθίσουν ιερείς;
-
Georg Von Balkanen
Όσοι "επαναστάτες" εδω μέσα γνωρίζατε το τι έργο εχει προσφέρει η Εκκλησία, οχι θα σηκωνοσαστε όταν βλέπετε παπά. Προσοχες θα βαραγατε
Οι γονεις μου μου εμαθαν να σηκωνομαι παντα οταν υπαρχει καποιος μεγαλυτερος απο μενα σε ηλικια.Belladonna έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:28 Ιερέας μέσα στο μετρό 50άρης και κοτσωνάτος κοίταζε επιτακτικά αυτούς που κάθονται σαν να ζήταγε να του παραχωρήσουν τη θέση.
Εσείς σηκώνεστε όταν πρόκειται για ιερείς (χωρίς άλλο θέμα ηλικιακό ή υγείας) ;
Ακολουθω αυτη την τακτικη απο μικρο παιδι μεχρι και σημερα.
Αδιαφορο αν ειναι ιερεας ή οχι.
Εννοειται οτι μιλαμε για σαφεις ηλικιακες διαφορες.
υ.γ. Εξαιρεση αποτελουν οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ οπου μενω στη θεση μου και τις καλω να καθησουν πανω μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Γιατί να το κάνει ;Papa John έγραψε: 14 Οκτ 2019, 15:33Μήπως σου χάιδεψε ελαφρά το πηγούνι ;Ζαποτέκος έγραψε: 14 Οκτ 2019, 12:01Ναι , σηκώνομαι από σεβασμό. Πριν πολλά χρόνια στο 250 . Γεμάτο το λεωφορείο. Καθόμουν στην μονή θέση πίσω απ' τον οδηγό. Νεολαία παντού και ξαφνικά βλέπω ιερέα γύρω στα 40 -50 ( πού να καταλάβεις με την κοτσίδα ;Belladonna έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:28 Ιερέας μέσα στο μετρό 50άρης και κοτσωνάτος κοίταζε επιτακτικά αυτούς που κάθονται σαν να ζήταγε να του παραχωρήσουν τη θέση.
Εσείς σηκώνεστε όταν πρόκειται για ιερείς (χωρίς άλλο θέμα ηλικιακό ή υγείας) ;) . Μάλλον πήγαινε στην Θεολογική. Πάω να σηκωθώ και του λέω Ελάτε να καθίσετε , αλλά αυτός με πιάνει από τον ώμο , με καθίζει στην θέση μου και μου λέει Όχι, όχι παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ !

Εύρηκε τον βροντόφωνον Κρονίδην καθισμένον
μόνον στην άκραν κορυφήν του πολυλόφου Ολύμπου,
εμπρός του εκάθισε η θεά και με τ’ αριστερό της
του έπιασε τα γόνατα, με τ’ άλλο το πηγούνι,
κι έλεγεν ικετεύοντας στον ύψιστον Κρονίδην:
«Δία πατέρ’, αν κάποτε με λόγον ή με έργον
σ’ έχω ωφελήσει, ευδόκησε σ’ αυτό να με εισακούσεις·
τον ολιγοημερότατον υιόν, αχ! τίμησέ μου·
ιδέ πώς τον ατίμασεν ο μέγας Αγαμέμνων,
οπού του άρπαξεν αυτός το δώρο του και το ’χει.
Δικαίωσέ τον καν εσύ, πάνσοφε Ολύμπιε Δία,
στους Τρώας νίκες δώρησε ωσότου το παιδί μου,
να δικαιώσουν οι Αχαιοί να τον υπερδοξάσουν».
http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show ... liada.html
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
σικονομαστε αλα επιδι δεν εχουμε μετρο στιν αλβανια δεν σικονομαστε
Λόγω μηνίσκου δεν σηκώνομαι ούτε για τον πατριάρχη.Οθωμανέλλην έγραψε: 14 Οκτ 2019, 15:57 Όσοι "επαναστάτες" εδω μέσα γνωρίζατε το τι έργο εχει προσφέρει η Εκκλησία, οχι θα σηκωνοσαστε όταν βλέπετε παπά. Προσοχες θα βαραγατε
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το "'έργο" που "προσέφερε" η εκκλησία ΑΕ είναι συζητήσιμο αλλά όχι εδώ.Οθωμανέλλην έγραψε: 14 Οκτ 2019, 15:57 Όσοι "επαναστάτες" εδω μέσα γνωρίζατε το τι έργο εχει προσφέρει η Εκκλησία, οχι θα σηκωνοσαστε όταν βλέπετε παπά. Προσοχες θα βαραγατε
Οι σύγχρονοι φουστανοφόροι τί έργο έχουν προσφέρει;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σηκώνομαι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Οταν καπνιζεις μειωνεται η παροχη οξυγονου προς τους μυες γυρω απο το γονατο με αποτελεσμα την ευκολοτερη αποσταθεροποιηση.Στύγιος έγραψε: 14 Οκτ 2019, 16:42Λόγω μηνίσκου δεν σηκώνομαι ούτε για τον πατριάρχη.Οθωμανέλλην έγραψε: 14 Οκτ 2019, 15:57 Όσοι "επαναστάτες" εδω μέσα γνωρίζατε το τι έργο εχει προσφέρει η Εκκλησία, οχι θα σηκωνοσαστε όταν βλέπετε παπά. Προσοχες θα βαραγατε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Δεν σηκώνομαι για κανέναν εκτός αν είναι υπερήλικας που να φαίνεται ότι χρειάζεται την θέση, έγκυος ή παιδάκι.Belladonna έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:28 Ιερέας μέσα στο μετρό 50άρης και κοτσωνάτος κοίταζε επιτακτικά αυτούς που κάθονται σαν να ζήταγε να του παραχωρήσουν τη θέση.
Εσείς σηκώνεστε όταν πρόκειται για ιερείς (χωρίς άλλο θέμα ηλικιακό ή υγείας) ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και τι έγινε; Θα γλείψεις μετά το πίσω μέρος του παντελονιού σου;Athos έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:53 Δεν κυκλοφορώ με ΜΜΕ.
Αν τύχει (σπανιότατα) προτιμώ να στέκομαι όρθιος γιατί τα καθίσματα έχουν απίστευτη βρώμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα συνέχιζα να κάθομαι γιατί είμαι οπαδός της πολιτικής ορθότητας.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:54 Στην -ομολογουμένως σπάνια- περίπτωση, που βλέπατε όρθιο πολιτικό του κόμματος που υποστηρίζετε, τι θα κάνατε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Γραφικός
Μία φορά σηκώθηκα για να κάτσει ένας φίλος μου ιερέας, συνομήλικος. Το έκανα γιατί ήξερα ότι δεν θα το περίμενε και νόμιζα ότι θα το εκτιμούσε. Αυτός, αντιθέτως, μου είπε "κάτσε κάτω ρε παλιοκουμούνι, που θυμήθηκες να σεβαστείς". Δεν το είπε επιθετικά, έτσι μιλάμε πάντα.
Beria νομίζω ότι οι επιλογές όσο πάει φθίνουν.Saranda έγραψε: 14 Οκτ 2019, 16:31 σικονομαστε αλα επιδι δεν εχουμε μετρο στιν αλβανια δεν σικονομαστε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σωστά σε μίλησε νομίζω.Γραφικός έγραψε: 14 Οκτ 2019, 18:07 Μία φορά σηκώθηκα για να κάτσει ένας φίλος μου ιερέας, συνομήλικος. Το έκανα γιατί ήξερα ότι δεν θα το περίμενε και νόμιζα ότι θα το εκτιμούσε. Αυτός, αντιθέτως, μου είπε "κάτσε κάτω ρε παλιοκουμούνι, που θυμήθηκες να σεβαστείς". Δεν το είπε επιθετικά, έτσι μιλάμε πάντα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-