!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
E, τώρα έχει δικούς της ίνφλουενσερ.
Φήμες λένε οτι ο άντερ όλο το πρωί καθαριζε με μπεταντίν την καρέκλα του Καρανίκα.under έγραψε: 22 Απρ 2019, 13:42 Επειδη οσονουπω θα ειμαι ισχυρος influencer στο Μαξιμου,αποφασισα να υιοθετησω ενα πιο φιλικο προς τον πολιτη full pink look.
Το γαμησι στα κουμουνια δεν αλλαζει αλλα εχει περασει σε νεα εποχη πλεον.Πρεπει να μας αγαπανε να μην μας φοβουνται μονο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μπορεί η Ελλάδα να έχασε έναν μεγάλο ηγέτη, αλλά κέρδισε έναν τεράστιο φρουτέμπορα!Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 20:40 Αν ήμουν Κυριάκος θα ριμαζα στο ξύλο κάθε παρακρατικό πρεζόνι, θα έκανα τα Εξάρχεια μια ανθρώπινη συνοικία, θα μείωνα φορολογία επιχειρήσεων, θα έδινα μπόνους σε επιχειρήσεις με μηδέν απολύσεις, αύξηση κατώτατου και 2-3 άλλες μεταρρυθμίσεις. Μετά θα έκανα πρόωρες εκλογές, θα έπαιρνα ένα 46-48% και τελειώσαμε με τους κατιμαδες μια για πάντα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
΄
Ρε ζαιόπουλα και ζαιοπούλες (είμαι στις καλές μου και δεν σας αποκαλώ μποτάκια) γιατί είστε τόσο προπέτες;
Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι Θα γίνει το ένα, ΘΑ γίνει το άλλο, ΘΑ γίνει το παράλλο;
Γιατί δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε και να σχολιάσετε εκ του ασφαλούς, ΜΕΤΑ τα γεγονότα που προβλέπετε ότι ΘΑ γίνουν;
Δεν εκτιμάτε την σοβαρότητα σας ή βασίζεστε στο "ποιος θα τα θυμάται την άλλη βδομάδα/ άλλο μήνα, να μας ειρωνεύεται";
.
Ρε ζαιόπουλα και ζαιοπούλες (είμαι στις καλές μου και δεν σας αποκαλώ μποτάκια) γιατί είστε τόσο προπέτες;
Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι Θα γίνει το ένα, ΘΑ γίνει το άλλο, ΘΑ γίνει το παράλλο;
Γιατί δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε και να σχολιάσετε εκ του ασφαλούς, ΜΕΤΑ τα γεγονότα που προβλέπετε ότι ΘΑ γίνουν;
Δεν εκτιμάτε την σοβαρότητα σας ή βασίζεστε στο "ποιος θα τα θυμάται την άλλη βδομάδα/ άλλο μήνα, να μας ειρωνεύεται";
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όλα τα κατασχεμένα ναρκωτικά μόνος του τα κατεβάζει?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι κούκλα μου, θα σας σερβίρουν αυτό που επιθυμείτε. Θεάματα χωρίς άρτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:41Όχι κορίτσι μου.Naida έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:38Αναφέρομαι στο τάξις και ηθική. Θα το καταπίνετε ευχάριστα ως συνοδευτικο σε νομοσχέδια. Θα χορτασετε τάξη και ηθικη.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:34
Σε ποιο απ' όλα αναφέρεσαι;
Μιλάτε λες και είναι ασύνδετα αυτά τα πεδία.
Η όποια ανοχή για τα Εξάρχεια είχε πάντα ως αφετηρία το άσυλο του Πολυτεχνείου.
Είναι το Κάμελοτ του κάθε αριστεριστή.![]()
Προηγείται η αποτοξίνωση από τη ζαιίλα.
Κι αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
πολυ καλο για να ειναι αληθινο, δεν θα σταματησω να ελπιζω ομως.Uppercut έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 20:34 Αυτό είπαν οι αστυνομικοί σύμφωνα με το indymedia.
https://athens.indymedia.org/post/1598982/
Από τηλ. Πριν 5 λεπτά μπάτσοι με μηχανές πέρασαν μπροστά από την προσφυγική κατάληψη Ν26 και φώναξαν στους δυο αλληλέγγυους που ήταν απ έξω «από δω και πέρα φυλακή και ξύλο» έχουν σταματήσει ένα στενό πιο πέρα.
- Otto Weininger
+10000Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 20:40 Αν ήμουν Κυριάκος θα ριμαζα στο ξύλο κάθε παρακρατικό πρεζόνι, θα έκανα τα Εξάρχεια μια ανθρώπινη συνοικία, θα μείωνα φορολογία επιχειρήσεων, θα έδινα μπόνους σε επιχειρήσεις με μηδέν απολύσεις, αύξηση κατώτατου και 2-3 άλλες μεταρρυθμίσεις. Μετά θα έκανα πρόωρες εκλογές, θα έπαιρνα ένα 46-48% και τελειώσαμε με τους κατιμαδες μια για πάντα.
Και δώρο μια Ducati

Let them make the first mistake. We make the last move.
Την καρέκλα του Καρανίκα την πήρα εγώ.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:45E, τώρα έχει δικούς της ίνφλουενσερ.Φήμες λένε οτι ο άντερ όλο το πρωί καθαριζε με μπεταντίν την καρέκλα του Καρανίκα.under έγραψε: 22 Απρ 2019, 13:42 Επειδη οσονουπω θα ειμαι ισχυρος influencer στο Μαξιμου,αποφασισα να υιοθετησω ενα πιο φιλικο προς τον πολιτη full pink look.
Το γαμησι στα κουμουνια δεν αλλαζει αλλα εχει περασει σε νεα εποχη πλεον.Πρεπει να μας αγαπανε να μην μας φοβουνται μονο.
Πεντακάθαρη ήταν, ένα πέρασμα με μωρομάντηλο κι όλα καλά.
Ο άντερ ανέλαβε την πολιτισμική αναβάθμιση των Εξαρχείων. Σημαιοστολισμό της πλατείας, μικροφωνική σύνδεση με την εκκλησία του Άη Νικόλα, δημοτικούς χορούς, τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φημες λενε οτι ο αντερ,τωρα πια,ψελνει. 
Ρε συ. Βαζουμε και στοιχημα,πουσε συ; Ρωτα μια τον λορδο. Βασικα δες το αβαταρ του. Ειδικα απο 7 Αυγουστου.Nandros έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:48 ΄
.
Χαλβά Φαρσάλων θα έχει στο παγκύρ; Ή να περάσουμε από Μαξίμου;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 22:10Την καρέκλα του Καρανίκα την πήρα εγώ.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:45E, τώρα έχει δικούς της ίνφλουενσερ.Φήμες λένε οτι ο άντερ όλο το πρωί καθαριζε με μπεταντίν την καρέκλα του Καρανίκα.under έγραψε: 22 Απρ 2019, 13:42 Επειδη οσονουπω θα ειμαι ισχυρος influencer στο Μαξιμου,αποφασισα να υιοθετησω ενα πιο φιλικο προς τον πολιτη full pink look.
Ο άντερ ανέλαβε την πολιτισμική αναβάθμιση των Εξαρχείων. Σημαιοστολισμό της πλατείας, μικροφωνική σύνδεση με την εκκλησία του Άη Νικόλα, δημοτικούς χορούς, τέτοια.
![]()
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι θα βαλτώσει η λύση των μεγάλων προβλημάτων, δεν γίνεται ταυτόχρονα να σφίγγουν τα λουριά στους αλητάμπουρες ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν ξέρω, τους πάγκους της λαϊκής παραδοσιακής αγοράς, τους έχομε δώσει στον πόντικα.Naida έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 22:16Χαλβά Φαρσάλων θα έχει στο παγκύρ; Ή να περάσουμε από Μαξίμου;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 22:10Την καρέκλα του Καρανίκα την πήρα εγώ.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:45
E, τώρα έχει δικούς της ίνφλουενσερ.
Φήμες λένε οτι ο άντερ όλο το πρωί καθαριζε με μπεταντίν την καρέκλα του Καρανίκα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Προς το παρόν, βάφει τα πεζούλια με ασβέστη και κουβαλάει γλάστρες με γεράνια.
Τα εμπορεύματα θα έρθουν μετά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Εμας που μενουμε στην Αθηνα δε μας πολυνοιαζουν τα Εξαρχεια, τα οποια εχουν συμβολικη αξια για τους δεξιους και τους ακροαριστερους για αντιθετους λογους.Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 20:40 Αν ήμουν Κυριάκος θα ριμαζα στο ξύλο κάθε παρακρατικό πρεζόνι, θα έκανα τα Εξάρχεια μια ανθρώπινη συνοικία, θα μείωνα φορολογία επιχειρήσεων, θα έδινα μπόνους σε επιχειρήσεις με μηδέν απολύσεις, αύξηση κατώτατου και 2-3 άλλες μεταρρυθμίσεις. Μετά θα έκανα πρόωρες εκλογές, θα έπαιρνα ένα 46-48% και τελειώσαμε με τους κατιμαδες μια για πάντα.
Μας νοιαζει η εγκληματικοτητα και οι ασχημες συνθηκες στα σπιτια μας, στις γειτονιες μας. Εδω δεν ερχεται ποτε αστυνομικος να απειλησει με φυλακη και ξυλο. Ισως βεβαια να μη χρειαστει τωρα που οι αλλοδαποι εμαθαν οτι βγηκε ο Κουλης..... Θα συμμορφωθουν μονοι τους. Οι Κινεζοι λυσσανε αυτη τη στιγμη αλλα ενταξει, θελουν μια- δυο μερες παραπανω να μαθουν τα νεα. Οσοι παλι αμφισβητησουν οτι κατι αλλαξε την εβδομη Ιουλιου θα βρουν μεγαλο μπελα. Αποκλειεται να κανουμε εμεις λαθος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 2871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 92 Απαντήσεις