Αν έχει προδώσει την πατρίδα στο Σκοπιανό ζήτημα ναι είναι επιτυχία. Κανονικά έπρεπε να είναι 1 εκ κόσμος να τον λυντσάρει τον πουστηunder έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:23Ειναι επιτυχια να κανεις συγκεντρωση σε πολη 4εκ και να εχεις 5 χιλιαδες κοσμο με 90 πουλμαν απο ολη την Ελλαδα ;Highlander έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:15Πως ήταν παταγώδης αποτυχία αφού γέμισε;under έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:27 Απο τις φωτο υπολογιζω βαρια 5 χιλιαρικα (για να ειμαι large).
Αν εφεραν τοσα πουλμαν οσα λετε μιλαμε για παταγωδη αποτυχια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ!
Re: Η μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Δύο προχειρα παραδείγματα προοδου που μου ήρθαν στα γρήγορα. Σίγουρα υπαρχουν κι άλλα αλλά έχω δουλειά για να ψάχνω τώρα:
1) Διατήρηση ενος μεσαίωνα στην εκπαίδευση που και η Βορεια Κορέα ξεπερνάει σιγά σιγά, για άλλα 10 χρονια: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/2811 ... -arthro-16
2) Να και ο πολιτικος παράγοντας που καθορίζει το ποτε θα γίνουν εκλογες: https://www.protothema.gr/politics/arti ... fulofilos/
Edit: μου ήρθε ακομα ένα: https://www.eleftherostypos.gr/politiki ... nezoyelas/
Είπαμε να είστε προοδευτικοί ρε σεις, αλλά σιγά σιγά γιατί θα πάθουμε τίποτα... δεν είναι έτοιμη η συντηρητική κοινωνία μας για ένα τέτοιο κύμα προοδευτισμού, τοσο αποτομα!
1) Διατήρηση ενος μεσαίωνα στην εκπαίδευση που και η Βορεια Κορέα ξεπερνάει σιγά σιγά, για άλλα 10 χρονια: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/2811 ... -arthro-16
2) Να και ο πολιτικος παράγοντας που καθορίζει το ποτε θα γίνουν εκλογες: https://www.protothema.gr/politics/arti ... fulofilos/
Edit: μου ήρθε ακομα ένα: https://www.eleftherostypos.gr/politiki ... nezoyelas/
Είπαμε να είστε προοδευτικοί ρε σεις, αλλά σιγά σιγά γιατί θα πάθουμε τίποτα... δεν είναι έτοιμη η συντηρητική κοινωνία μας για ένα τέτοιο κύμα προοδευτισμού, τοσο αποτομα!
-_-
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Πώς αλλάζουν οι καιροί.... από εκεί που ο ποκοπικος λιάζονταν υπό τη σκέπη του τζουμάκα, τώρα ο τζουμάκας παρακλάει να μπει υπό τη σκέπη του ποκοπίκου. Τεράστια η ξεφτίλα και για τους 2.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
"Εσείς που κρατούσατε τις πράσινες σημαίες" λέει ο Τσίπρας.
Οι πράσινες
οι κόκκινεεεες
οι ροζουλί σημαίες...........
Οι πράσινες
οι κόκκινεεεες
οι ροζουλί σημαίες...........
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
ποιες σημάιες, για ροζουλι δονητές ετοιμάζεται ο προδότης
- Φραγμένος_Τελεστής
Ανθρωπολύματα οσοι ρίχνουν ΝΔ, για να μη ξαναβγει ο ντενεκές καταληψίας με τα παρατράγουδα τύπου Μεγαλοοικονομου, τους επικίνδυνα ηλιθιους που δεν αφήνουν τη χώρα να μιμηθεί πετυχημένες συνταγές ολου του πολιτισμένου και αναπτυγμένου κοσμου (βλέπε άρθρο 16 συντάγματος), και τα θρασίμια που προκαλούν μετά απο κάθε τραγωδία οπως αυτή στο Μάτι (αντί να το βουλώσουν τουλάχιστον, ακομα κι αν δεν φταινε, έτσι για να δείξουν λιγο σεβασμο στα θύματα). Ευχαριστούμε που με τη σκατίλα που ξερνάτε μας επιβεβαιώνετε που λέμε πως είστε πλεμπαριο. Η κοινωνία χωρίζεται σε πολίτες (ανεξαρτήτως προτίμησης στοιχειωδώς αξιολογου κομματος) και σε Συριζαίους. Επικίνδυνος οποιος δε βλέπει πως πρώτα πρέπει να νικήσουν οι πολίτες, και μετά να τσακωθούμε για αριστερά / δεξιά κτλ.
-_-
- Φραγμένος_Τελεστής
ΥΓ: Εγώ ΝΔ δεν ήμουν, ούτε κανένας στην οικογενειά μου. Έγινα οταν είδα πως είναι η μονη δύναμη που μπορεί να κοντράρει με αξιώσεις τη διατήρηση στην εξουσία αυτών που υπερασπίζονται τις συμμορίες των Εξαρχείων, τους ποινικούς (με ιδιαίτερη αγάπη στους δολοφονους της 17Ν), και αυτούς που στο πανεπιστήμιο δεν πατούσαν ποτέ σε μαθήματα και απειλούσαν με ξυλοδαρμο εμάς που θέλαμε να παρακολουθήσουμε γιατί αγαπούσαμε τις επιστήμες και θέλαμε να προσφερουμε σε αυτές. Άμε στο διάολο που θα μας κουνήσουν και το δάχτυλο οι ψηφοφοροι ολων αυτών.
-_-
Η επιβεβαιωση οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το νεο ΠΑΣΟΚ. Δεν αργησε να μεταμορφωθει. Μονο ο Λαλιωτης λειπει.
Υπενθυμίζω ότι ο μνημονιακός σαμαράς με αίμα,δάκρυα και ιδρώτα γέμιζε δε γέμιζε το τάεκβοντό πριν τις τελευταίες εκλογές του '15.Θα μπορούσε και ο Τσίπρας να πάει σε κάποιο μικρό γηπεδάκι για να φαίνεται μπόλικος ο κόσμος που τον ακολουθεί,αλλά επέλεξε το δύσκολο δρόμο να πάει στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο στο Γαλάτσι που είναι μεγάλο σε χωρητικότητα.Στις 6 Απριλίου απλά νιώσατε την ανάσα μας και στο εγγύς μέλλον θα μετανιώσετε οικτρά που κάνατε το λάθος να μας υποτιμήσετε.
- Υπερκουλτουριάρης
Τι ήσουν;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Απρ 2019, 14:02 ΥΓ: Εγώ ΝΔ δεν ήμουν, ούτε κανένας στην οικογενειά μου. Έγινα οταν είδα πως είναι η μονη δύναμη που μπορεί να κοντράρει με αξιώσεις τη διατήρηση στην εξουσία αυτών που υπερασπίζονται τις συμμορίες των Εξαρχείων, τους ποινικούς (με ιδιαίτερη αγάπη στους δολοφονους της 17Ν), και αυτούς που στο πανεπιστήμιο δεν πατούσαν ποτέ σε μαθήματα και απειλούσαν με ξυλοδαρμο εμάς που θέλαμε να παρακολουθήσουμε γιατί αγαπούσαμε τις επιστήμες και θέλαμε να προσφερουμε σε αυτές. Άμε στο διάολο που θα μας κουνήσουν και το δάχτυλο οι ψηφοφοροι ολων αυτών.
To παραλλήλημα είναι εντελώς γυφτοδεξιο
- Υπερκουλτουριάρης
Όντως λείπει(;) ο Κώτσος.axilmar έγραψε: 09 Απρ 2019, 14:22 Η επιβεβαιωση οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το νεο ΠΑΣΟΚ. Δεν αργησε να μεταμορφωθει. Μονο ο Λαλιωτης λειπει.
Η στρατηγική Του είναι παρούσα πάντως.
-
Δημοκράτης
τι στοίχημα ότι έχει να πέσει μεγάλη τσαπού σε 45 μερούλες;-71 έγραψε: 09 Απρ 2019, 17:29 Υπενθυμίζω ότι ο μνημονιακός σαμαράς με αίμα,δάκρυα και ιδρώτα γέμιζε δε γέμιζε το τάεκβοντό πριν τις τελευταίες εκλογές του '15.Θα μπορούσε και ο Τσίπρας να πάει σε κάποιο μικρό γηπεδάκι για να φαίνεται μπόλικος ο κόσμος που τον ακολουθεί,αλλά επέλεξε το δύσκολο δρόμο να πάει στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο στο Γαλάτσι που είναι μεγάλο σε χωρητικότητα.Στις 6 Απριλίου απλά νιώσατε την ανάσα μας και στο εγγύς μέλλον θα μετανιώσετε οικτρά που κάνατε το λάθος να μας υποτιμήσετε.
τρου στορι,Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Απρ 2019, 14:02 ΥΓ: Εγώ ΝΔ δεν ήμουν, ούτε κανένας στην οικογενειά μου. Έγινα οταν είδα πως είναι η μονη δύναμη που μπορεί να κοντράρει με αξιώσεις τη διατήρηση στην εξουσία αυτών που υπερασπίζονται τις συμμορίες των Εξαρχείων, τους ποινικούς (με ιδιαίτερη αγάπη στους δολοφονους της 17Ν), και αυτούς που στο πανεπιστήμιο δεν πατούσαν ποτέ σε μαθήματα και απειλούσαν με ξυλοδαρμο εμάς που θέλαμε να παρακολουθήσουμε γιατί αγαπούσαμε τις επιστήμες και θέλαμε να προσφερουμε σε αυτές. Άμε στο διάολο που θα μας κουνήσουν και το δάχτυλο οι ψηφοφοροι ολων αυτών.
εισαι το παιδι για τα στόρια?
α ωραια, εχει χαλασει, κανω ετσι και δεν κλεινει. Τι φταιει λες? ο συριζα ε?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 24 Απαντήσεις